Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ την είδα λίγο "κακία" σήμερα..:D

Παρακαλω ανεβασε το wallpaper!

Ευχαριστω!

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παρακαλω ανεβασε το wallpaper!

Ευχαριστω!

Εδώ είσαι: https://www.dropbox.com/s/5xz90e2qt651r4k/anonymous_dark_weapons_grayscale_v_for_vendetta_knives_blades_1920x1200_wallpaper_Wallpaper_960x800_www.wall321.com.jpg

Κι άλλο ένα που κατέβασα μαζί: https://www.dropbox.com/s/8z0lnvcyli5hurm/anonymous-legion_00243798.jpeg

Ελπίζω να τα έβαλα σωστά, αν δεν μπορείς να το/τα κατεβάσεις πες μου να δοκιμάσω με άλλο τρόπο.:)

Εδώ είσαι: https://www.dropbox.com/s/5xz90e2qt651r4k/anonymous_dark_weapons_grayscale_v_for_vendetta_knives_blades_1920x1200_wallpaper_Wallpaper_960x800_www.wall321.com.jpg

Κι άλλο ένα που κατέβασα μαζί: https://www.dropbox.com/s/8z0lnvcyli5hurm/anonymous-legion_00243798.jpeg

Ελπίζω να τα έβαλα σωστά, αν δεν μπορείς να το/τα κατεβάσεις πες μου να δοκιμάσω με άλλο τρόπο.:)

Με έφτιαξες!

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Γίνεται: Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδ. - Επιλογές οθ. κλειδ. - Συντομεύσεις.:)

Με αυτό αλλάζουμε τις εφαρμογές που αντιστοιχούν στις συντομεύσεις. Εγω αναφέρομαι στα εικονίδια και αν μπορούμε να βάλουμε εκεί κάποιο από κανένα εξωτερικό pack εικονιδίων.

Με έφτιαξες!

Όντως μου άρεσε κι εμένα και σήμερα -δουλειά δεν είχε ο άνθρωπας :lol: - έφτιαξα στο zooper ένα widgetάκι με το "V" για να προσθέσει στην όλη εικόνα, χαζομαρίτσα θα μου πεις αλλά δε βαριέσαι..:p

Γίνεται: Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδ. - Επιλογές οθ. κλειδ. - Συντομεύσεις.:)

Αυτό δεν είναι stock, είναι της Samsung..

Με τις προσθήκες της κάθε εταιρίας, έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα για το τι προσφέρει το καθαρό android.

πάρτε μερικές screens από xperia z launcher(custom 2.0.5) στο εκπληκτικό LG Optimus 4x HD, και μία (η 4η κατά σειρά) από τον stock Launcher της LG με το φανταστικό widget του καιρού που υπάρχει στην JB 4.1.2. και η 5η κατά σειρά είναι από Nova prime 2.0.1. Edited by frastgr
frastgr

πάρτε μερικές screens από xperia z launcher(custom 2.0.5) στο εκπληκτικό LG Optimus 4x HD, και μία (η 4η κατά σειρά) από τον stock Launcher της LG με το φανταστικό widget του καιρού που υπάρχει στην JB 4.1.2.

Ο καιρός είναι όντως καταπληκτικός. Επειδή ειμαι και λίγο άσχετος, εξήγησε μου σε παρακαλώ. Το widget του καιρού είναι της LG ή το πήρες απο το market;

Ο καιρός είναι όντως καταπληκτικός. Επειδή ειμαι και λίγο άσχετος, εξήγησε μου σε παρακαλώ. Το widget του καιρού είναι της LG ή το πήρες απο το market;

Είναι της LG, προς το παρόν δεν έχει γίνει port ώστε να δουλεύει σε άλλους Launcher.

frastgr

Αυτό δεν είναι stock, είναι της Samsung..

Με τις προσθήκες της κάθε εταιρίας, έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα για το τι προσφέρει το καθαρό android.

Ω συμπαθάτε με, είχα την εντύπωση ότι το ίδιο συνέβαινε σε όλες τις συσκευές..:o

Είναι της LG, προς το παρόν δεν έχει γίνει port ώστε να δουλεύει σε άλλους Launcher.

@stelios που να τον δεις και μέσα με τα υπέροχα hd χωρίς lag κινούμενα γραφικά του.Άριστη δουλειά!

πάρτε μερικές screens από xperia z launcher(custom 2.0.5) στο εκπληκτικό LG Optimus 4x HD, και μία (η 4η κατά σειρά) από τον stock Launcher της LG με το φανταστικό widget του καιρού που υπάρχει στην JB 4.1.2. και η 5η κατά σειρά είναι από Nova prime 2.0.1.

φιλε το widget με τις γιορτες ειναι ημερολογιο η καποιο εορτολογιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

φιλε το widget με τις γιορτες ειναι ημερολογιο η καποιο εορτολογιο?

το widget είναι το business calendar με περασμένες, μέσω outlook, τις γιορτές στο ημερολόγιο.

frastgr

Ω συμπαθάτε με, είχα την εντύπωση ότι το ίδιο συνέβαινε σε όλες τις συσκευές..:o

:p

Nova prime

Beweather pro

Zooper widget

Analog clock

[ATTACH]30852[/ATTACH]

Έχει βάλει skins το be weather;

Παιδιά υπάρχει κάποιος καλός free locker; Χρησιμοποίησα τον Holo αλλά είδα ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία.. Αν και με βόλεψε και μου άρεσε, τον έβγαλα.. Μετά κατέβασα τον Go Locker, αλλά λέει να κατεβάσω και το Launcher για να δουλέψει.. :(

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Παιδιά υπάρχει κάποιος καλός free locker; Χρησιμοποίησα τον Holo αλλά είδα ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία.. Αν και με βόλεψε και μου άρεσε, τον έβγαλα.. Μετά κατέβασα τον Go Locker, αλλά λέει να κατεβάσω και το Launcher για να δουλέψει.. :(

Free είναι όλοι :-)

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ναι.. Απλά επειδή δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω αυτούς που ανέφερα, ρώτησα για κάποιο άλλο καλό.. Όχι απλά free.. ;)

Ναι.. Απλά επειδή δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω αυτούς που ανέφερα, ρώτησα για κάποιο άλλο καλό.. Όχι απλά free.. ;)

Εγω γιατι νομιζω οτο ο go προυποθετει μονο την υπαρξη του go launcher; Δηλαδη κατεβαζεις και τα δυο, χρησιμοποιεις το go locker με οποιο launcher θελεις.

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Έχεις δίκιο.. Νόμιζα έτσι όπως το έλεγε ότι πρέπει να χρησιμοποιώ τον Go Launcher.. Ωραία.. Θα το δοκιμάσω τότε.. Ευχαριστώ! :happy:

Holo launcher

Beautiful widget

Miui v5 theme

Xperia z wallpaper

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!