Diamandis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 απλα καταπληκτικο, μηπως μπορεις να μας στειλεις το wallpaper και επισης ποιο widget χρησιμοποιεις για τον καιρο πανω πανω? Αν γινεται, γραψε ολα τα widget ποια ειναι! Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 παιδες επειδη θα παρω κινητο android θελω να μου πειτε πως προσαρμοζω την αρχικη οθονη με ωραια ρολογια και τετοια και απο πανω στην μπαρα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 απλα καταπληκτικο, μηπως μπορεις να μας στειλεις το wallpaper και επισης ποιο widget χρησιμοποιεις για τον καιρο πανω πανω? οριστε το wall αλλα προσεξτε, αν το βαλετε απλα απο τις ρυθμισεις του κινητου μαλλον θα ξενερωσετε :p κατεβαστε το wallpaper set and save και βαλτε το. http://img266.imageshack.us/img266/1130/threefifthbyivanandreev.jpg Αν γινεται, γραψε ολα τα widget ποια ειναι! τα widgets ειναι beautiful widgets sms unread count modded https://www.dropbox.com/s/w5fdi8zxz6qj86f/Apps/SMS%20Unread%20Count/SMSUnread-Balloon-Mod.apk traffic counter extended system info widget picture frame battery left Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 οριστε το wall αλλα προσεξτε, αν το βαλετε απλα απο τις ρυθμισεις του κινητου μαλλον θα ξενερωσετε :p κατεβαστε το wallpaper set and save και βαλτε το. http://img266.imageshack.us/img266/1130/threefifthbyivanandreev.jpg τα widgets ειναι beautiful widgets sms unread count modded https://www.dropbox.com/s/w5fdi8zxz6qj86f/Apps/SMS%20Unread%20Count/SMSUnread-Balloon-Mod.apk traffic counter extended system info widget picture frame battery left προσπαθησα με το beautiful widgets να βαλω το forecast οπως το εχεις αλλα δεν τα καταφερα μπορεις να μου πεις πως το εχεισ κανει και σου βγαζει για ολες τις μερες? σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 (edited) http://img191.imageshack.us/img191/4662/devicejp.png SiMi Clock Extended Controls Icons : Flycons using Desktop Visualizer Battstatt Wallpaper Edited November 19, 2010 by theo_s27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 προσπαθησα με το beautiful widgets να βαλω το forecast οπως το εχεις αλλα δεν τα καταφερα μπορεις να μου πεις πως το εχεισ κανει και σου βγαζει για ολες τις μερες? σε ευχαριστω Το 4x1 widget ειναι, κοιταξε μηπως εχεις επιλεξει κατι στις ρυθμισεις ή μηπως εχεις παλια εκδοση. Δεν εκανα κατι παντως. Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 http://img191.imageshack.us/img191/4662/devicejp.png SiMi Clock Extended Controls Icons : Flycons using Desktop Visualizer Battstatt Wallpaper οτι πιο ωραιο εχω δει εδω μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Εδώ και η δική μου Home screen.... O καιρός είναι από Beautiful widgets , στη μέση Banner, από κάτω Daily Quotes 4 U. Χρησιμοποιώ τον Launcher Pro plus με custom icons... Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Εδώ και η δική μου Home screen.... O καιρός είναι από Beautiful widgets , στη μέση Banner, από κάτω Daily Quotes 4 U. Χρησιμοποιώ τον Launcher Pro plus με custom icons... clue της υπόθεσης ο Mark Twain! μπράβο vassaki πολύ όμορφο setup. :) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 ειναι τελειο μηπως μπορεις να μου στειλεις το wallpaper που ειναι σαν βροχη? Βασικά θέλω να ρωτήσω πως μπορείς να βάλεις την μπάρα κάτω κάτω με τις επαφές τα μηνύματα,το μάρκετ και το web,γιατί στο δικό μου το έχω με συντομεύσεις μόνο.Επίσης κατέβασα την εφαρμογή OneSeven αλλά μου δείχνει μόνο την ημέρα της βδομάδας χωρίς την ώρα από πάνω,χρειάζομαι άλλη εφαρμογή για την ώρα?.Αυτό ήθελα και sorry αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Βασικά θέλω να ρωτήσω πως μπορείς να βάλεις την μπάρα κάτω κάτω με τις επαφές τα μηνύματα,το μάρκετ και το web,γιατί στο δικό μου το έχω με συντομεύσεις μόνο.Επίσης κατέβασα την εφαρμογή OneSeven αλλά μου δείχνει μόνο την ημέρα της βδομάδας χωρίς την ώρα από πάνω,χρειάζομαι άλλη εφαρμογή για την ώρα?.Αυτό ήθελα και sorry αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου:O αυτο μπορεις να το κανεις με το launcher pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 αυτο μπορεις να το κανεις με το launcher pro Σε ευχαριστώ πολύ,αλλά για ένα περίεργο τρόπο δεν μου ανοίγει η εφαρμογή για να κάνω τις ρυθμίσεις(δεν υπάρχει καν εικονίδιο της εφαρμογής στο μενού) μόνο μέσα από την εφαρμογή home swicher μπορώ να επιλέξω το launcher pro ως default home :cry: Για την ώρα και την ημερομηνία στην home screen του pHuNkY ξέρουμε το widget? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ,αλλά για ένα περίεργο τρόπο δεν μου ανοίγει η εφαρμογή για να κάνω τις ρυθμίσεις(δεν υπάρχει καν εικονίδιο της εφαρμογής στο μενού) μόνο μέσα από την εφαρμογή home swicher μπορώ να επιλέξω το launcher pro ως default home :cry: Για την ώρα και την ημερομηνία στην home screen του pHuNkY ξέρουμε το widget? Ακριβως αυτο θα επιλεξεις. Με το μεσαιο πληκτρο θα τον βαλεις σαν Default Launcher. Και αφου πλεον θα ειναι στην οθονη σου ο LaucherPro, θα πατησεις το κουμπι του μενου και θα επιλεξεις Preferences. Εκει ειναι ολες οι ρυθμισεις για τον LaucherPro. Τα εικονιδια κατω με παρατεταμενο πατημα σου βγαζει επιλογες για να αλλαξεις τη συντομευση σε οτι θελεις, να αλλαξεις εικονιδιο κλπ. Επίσης κατέβασα την εφαρμογή OneSeven αλλά μου δείχνει μόνο την ημέρα της βδομάδας χωρίς την ώρα από πάνω,χρειάζομαι άλλη εφαρμογή για την ώρα? Το ρολοι ειναι διαφορετικη εφαρμογη απο την ημερα. Ειναι το tajm Edited November 21, 2010 by kooky Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Για την ώρα και την ημερομηνία στην home screen του pHuNkY ξέρουμε το widget? Το ρολοι ειναι διαφορετικη εφαρμογη απο την ημερα. Ειναι το tajm Το Widget που χρησιμοποιεί ο pHuNkY ειναι το Clockr Evolution αλλά δεν είναι free.Υπάρχει και το απλό Clockr,αλλά δείχνει μόνο την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Το Widget που χρησιμοποιεί ο pHuNkY ειναι το Clockr Evolution αλλά δεν είναι free.Υπάρχει και το απλό Clockr,αλλά δείχνει μόνο την ώρα. Ακριβως αυτο θα επιλεξεις. Με το μεσαιο πληκτρο θα τον βαλεις σαν Default Launcher. Και αφου πλεον θα ειναι στην οθονη σου ο LaucherPro, θα πατησεις το κουμπι του μενου και θα επιλεξεις Preferences. Εκει ειναι ολες οι ρυθμισεις για τον LaucherPro. Τα εικονιδια κατω με παρατεταμενο πατημα σου βγαζει επιλογες για να αλλαξεις τη συντομευση σε οτι θελεις, να αλλαξεις εικονιδιο κλπ. Το ρολοι ειναι διαφορετικη εφαρμογη απο την ημερα. Ειναι το tajm Πραγματικά ευχαριστώ,πολύ καλές εφαρμογές!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Εδώ και η δική μου Home screen.... O καιρός είναι από Beautiful widgets , στη μέση Banner, από κάτω Daily Quotes 4 U. Χρησιμοποιώ τον Launcher Pro plus με custom icons... Από που κατεβάζω τα animations για τον καιρό??? Edited November 22, 2010 by amoramor Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Από που κατεβάζω τα animations για τον καιρό??? Είναι μέρος του beautiful widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδια θελω εφαρμογη για το ρολοι οπως το htc sense με καιρο που να του μοιαζει, που μπορω να βρω και ποια προτεινεται? Αν μπορει καποιος φιλος εστω και με pm να με κατατοπισει παρακαλω πολυ.... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδια θελω εφαρμογη για το ρολοι οπως το htc sense με καιρο που να του μοιαζει, που μπορω να βρω και ποια προτεινεται? Αν μπορει καποιος φιλος εστω και με pm να με κατατοπισει παρακαλω πολυ.... http://tinyurl.com/2f7ewnw Και beautiful widgets για κάτι παρόμοιο.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδια θελω εφαρμογη για το ρολοι οπως το htc sense με καιρο που να του μοιαζει, που μπορω να βρω και ποια προτεινεται? Αν μπορει καποιος φιλος εστω και με pm να με κατατοπισει παρακαλω πολυ.... ψαξε στο google για το fancy widget :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Είναι μέρος του beautiful widget. Δεν μου τα κατεβάζει η εφαρμογή όταν συνδέομαι στο ίντερνετ... Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odkalami Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Απλά και λειτουργικά...! :) Παράθεση PHONE: HTC One M7 TABLET: ASUS Transformer Pad TF300T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παιδιά είναι από το θεμα elegant steel που μου είχε προτείνει ο nikoskat. Έψαξα πολυ για να βρω ελληνικα που να δείχνουν όμορφα και να παίζουν καλά στο τηλ μου. Αν τα θέλετε αύριο που θα είμαι στο laptop να σας τα ανεβάσω τα .ttf αν είναι αυτό δυνατόν. Είναι έτοιμα droidsans και droidsans-bold πακετο. Και το fontchanger λειτούργησε άψογα. Δίνει ο dev οδηγίες στην official page του. Μπορούν να αλλάξουν φυσικά αλλά εγώ αυτά ήθελα και δε βλεπω να τα αλλάζω. Comfortaa τελικα λεγονται παιδια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=759990 Στο 2ο συννημενο αρχειο στο τελος του πρωτου post (ES_IconsAltFont.zip) υπαρχουν μεσα μαζι με κατι εικονιδια. δωσε μας ενα οδηγο αλλαγης fonts αν γινεται thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 δωσε μας ενα οδηγο αλλαγης fonts αν γινεται thanks Κοιταξε εγω προσπαθησα με το TypeFresh αλλα δεν τα καταφερα. Δεν επαιρνε την αλλαγη με τιποτα. Ετσι δοκιμασα με το FontChanger. Πρεπει βασικα να εισαι root και να μπορεις να "βλεπεις" της επι πληρωμη εφαρμογες στο market (και να μπορεις να αγορασεις φυσικα) για να κατεβασεις το FontChanger (δεν το εχω βρει πουθενα αλλου). Εγω σου προτεινω να κανεις πρωτα και ενα back up τα fonts του τηλεφωνου. Εγω π.χ. τα εχω κρατησει στο laptop σαν .ttf αρχεια αν θελω καποια στιγμή να τα περασω... (που δε νομιζω..!!) Το FontChanger απο μονο του δεν εχει μεσα fonts. Πρεπει να βρεις εσυ αυτα που σου αρεσουν για να τα περασεις μεσα. Εγω περασα τα Comfortaa (Στο 2ο συννημενο αρχειο στο τελος του πρωτου post (ES_IconsAltFont.zip) υπαρχουν μεσα μαζι με κατι εικονιδια). Το πιο σημαντικο φυσικα ειναι η γραμματοσειρα που θα διαλεξεις να υποστηριζει ελληνικους χαρακτηρες. Πρεπει να ειναι σε .ttf μορφη και να υπαρχουν και τα δυο αρχεια (regular και bold). Αφου λοιπον εχεις βρει τα fonts που σου αρεσουν (δεν ειναι απαραιτητο να περασεις μονο μια γραμματοσειρα, μπορεις να περασεις οσες θελεις αρκει να πληρουν τα κριτηρια) πρεπει να τα περασεις στην sd σου. Για να τα "δει" το FontChanger θα πρεπει να δημιουργησεις εναν φακελο .fontchanger (προσοχη στην τελεία μπροστα) μεσα στην sd και να τα βαλεις μεσα. Ετσι το αποτελεσμα μεσα στην sd θα ειναι /sdcard/.fontchanger/. http://dl.dropbox.com/u/13319324/snap20101123_10072100.png Ανοιγεις το FontChanger πατας refresh και ανοιγουν τα fonts που περασες μέσα στο φάκελο. http://dl.dropbox.com/u/13319324/snap20101123_100655.png Πατας επανω στα fonts, επιλεγεις apply, σου ζηταει reboot, το κανεις και εισαι ετοιμος. Συνοπτικα : 1. Κατεβαζεις το FontChanger 2. Δημιουργεις ενα φακελο .fontchanger μεσα στην sd σου και βαζεις μεσα τα fonts που θελεις. 3. Ανοιγεις το FontChanger, πατας Refresh και εμφανιζονται τα fonts που περασες στην καρτα. 4. Επιλεγεις αυτο που θελεις και πατας Apply. 5. Κάνεις Reboot και τα καινουρια σου fonts ειναι πλεον εκει..!! :!: Σημ. Αυτός ο οδηγός είναι ενδεικτικός των βημάτων που ακολούθησα εγώ και συμφωνα με την επίσημη σελίδα του Developer του FontCanger :!: Για οποιοδηποτε προβλημα προκυψει δεν ευθυνομαι... :ooch: :music: :X :!: Τσέκαρε και τις υποστηριζόμενες συσκευες συμφωνα με τον Developer. Ελπίζω να βοήθησα... Καλή Επιτυχία Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε ανάλογα με το κέλυφος που χρησιμοποιούμε (Sense, LauncherPro, ADW…) να χρησιμοποιείτε και διαφορετικό wallpaper? Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts