Nick1150 Δημοσιεύτηκε April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 16, 2010 Είναι απλό, έχω 100 MBs free κάθε μήνα. Θέλω να ξέρω κάθε 15 του μήνα πόσα MBs έχω κατεβάσει από τις 15 του προηγούμενου μήνα. Έχω το HTC HD2 Ελληνικό και έχω ψάξει παντού στα WIN :O Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποιο προγραμματάκι, απλά θα προτιμούσα αν υπάρχει μέσα από τα windows κάτι που δεν έχω προσέξει. καμιά βοήθεια ; ευχαριστώ :) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vidavi Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 http://spbsoftware.com/pocketpc-software/wirelessmonitor/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Αυτό ακριβώς. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Ή το BatteryStatus σε μορφή today plugin. Αν όμως χρησιμοποιείς το TouchFlo της HTC θα χρειαστείς το SecondToday για να τρέχεις τα today plugins Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts