Jump to content

[Επίσημο] Nokia C6-00

Navar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 648
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ηρθε και ελλαδα απο 260 μεχρι 280

Ειναι πιστευω φανταστικο σε αυτη την τιμη:D

μενει να δουμε αν θα υποστηριζει την δωρεαν πλοηγηση στους χαρτες OVI.

υγ: το μονο που με χαλαει ειναι το ενα και μοναδικο ηχειο που εχει:(

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Στον κατάλογο της WIND το έχει στα 272€ :)

Πράγματι, το περιλαμβάνουν στο κατάλογο, αλλά μέχρι και εχθές (30/7) που ρώτησα, δεν είχαν παραλάβει συσκευές τα καταστήματά τους και μου είπαν να καλέσω πάλι μεσοβδόμαδα για να τους ξαναρωτήσω.

"Ταν ή επί τας"

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

καλημέρα το εχω στα χερια μου απο το σαββατο ελληνικο ειναι πολυ απλο κατασκευαστικα πλαστικο αλλα χωρις να τριζει καπου το slide του επισης αψογο....μπαταρια κανει πολυ καλη διαχειριση μαλλον γιατι σε μια μερα επεσε μια γραμμη μονο την επομενη μερα με κανονικη χρηση ομιλια μυνηματα wifi.Βελτιωμενο το nokia messaging εμφανισιακα με μεγαλους χαρακτηρες σε γενικες πολυ καλο κινητο για την πολυ καλη τιμη του,κ θεωρω οτι θα βελτιωθει με αναβαθμισεις η καμερα του.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

καλησπερα να προσθεσω σ αυτα που ειπα σχετικα με την μπαταρια απο κυριακη πρωι μεχρι τωρα ειναι ακομα στα μισα με πολυ χρηση κ πιο πολυ wifi..χθες το χα για netbook το απογευμα...εντυπωσιασμενος γιατι η μπαταρια ειναι του 5800

καλησπερα να προσθεσω σ αυτα που ειπα σχετικα με την μπαταρια απο κυριακη πρωι μεχρι τωρα ειναι ακομα στα μισα με πολυ χρηση κ πιο πολυ wifi..χθες το χα για netbook το απογευμα...εντυπωσιασμενος γιατι η μπαταρια ειναι του 5800

Από που το έχεις πάρει αν επιτρέπεται; Γιατί όπου ρωτάω δεν το έχουν και δεν ξέρουν πότε θα τους έρθει. Έχω επιδότηση και σκέφτομαι να το πάρω.

Μόλις το είδα κι εγώ, το έχει και στο Πλαίσιο με 299 ευρώ. Το σκέφτομαι με την επιδότηση, φαίνεται καλό. Με Qwerty, μεγάλη οθόνη..

Είχα παίξει με ένα Ν97 Mini στον Γερμανό και μου φάνηκε εύχρηστο. Κάτι παρόμοιο θα είναι και αυτό, σωστά?

Το Ovi Store πώς είναι από εφαρμογές? Έχει ποικιλία?

Ευχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

Το Ovi Store πώς είναι από εφαρμογές? Έχει ποικιλία?

Ευχαριστώ.

Nokia's Ovi Store

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω αναλυτικά. Η τιμή του κινητού είναι εξαιρετικά προσιτή..
--- Sony Xperia 5 II ---

καλημερα μου το κανανε δωρο αλλα ξερω οτι δεν το πηρανε απο μαγαζι το φερανε απο εταιρια κινητης

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλησπέρα, μαι ερώτηση προς τους κατόχους. Με την κάμερα πως τα πάει; Είναι χάλια; Σε συνθήκες καλού φωτισμού σε εξωτερικό χώρο πώς είναι οι φωγτογραφίες, σε σχέση πχ με το 5800 και με το Ν97;

Επίσης κάθε σχόλιο για τη συσκευή ευπρόσδεκτο:happy:

η καμερα εχει λιγο θορυβο για αυτο λεω οτι ελπιζω στην αναβαθμιση να φτιαξει γενικα ειναι πολυ καλο το τηλεφωνο

Το κινητό τελικά το έχω απο χθές βραδυ. Οι πρωτες εντυπώσεις ειναι περισσότερο θετικές. Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγονται τόσο η σταθερότητά του και η ευκρινής υψηλής ανάλυση οθόνη, η πλούσια συνδεσιμότητα, η δυνατότητα να κατεβάζεις απο το ovi store εφαρμογές και αν δακοπεί για οποιδήποτε λογο να συνεχίζεται μετά η λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών, το πολύ καλό πληκτρολόγιο καθώς και η μεγάλης χωρητικότητα μπαταρίας 1200άρα παρακαλώ ενώ το firmware είναι πολύ πρόσφατο και αποτελεί το δυνατό του σημείο.

Το μόνο αρνητικό είναι τα πλαστικά του μέρη.

Τώρα μια ερώτηση. Οι εφαρμογές του 9.4 πρέπει να κανουν και στην 9.5 ετσι? Το αναφέρω γιατι δυσκλευτηκα να βρω ακόμα και θέματα για το νέο κινητό...

Το κινητό τελικά το έχω απο χθές βραδυ. Οι πρωτες εντυπώσεις ειναι περισσότερο θετικές. Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγονται τόσο η σταθερότητά του και η ευκρινής υψηλής ανάλυση οθόνη, η πλούσια συνδεσιμότητα, η δυνατότητα να κατεβάζεις απο το ovi store εφαρμογές και αν δακοπεί για οποιδήποτε λογο να συνεχίζεται μετά η λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών, το πολύ καλό πληκτρολόγιο καθώς και η μεγάλης χωρητικότητα μπαταρίας 1200άρα παρακαλώ ενώ το firmware είναι πολύ πρόσφατο και αποτελεί το δυνατό του σημείο.

Το μόνο αρνητικό είναι τα πλαστικά του μέρη.

Τώρα μια ερώτηση. Οι εφαρμογές του 9.4 πρέπει να κανουν και στην 9.5 ετσι? Το αναφέρω γιατι δυσκλευτηκα να βρω ακόμα και θέματα για το νέο κινητό...

Όλες οι εφαρμογές που κάνουν για τα 5800,Ν97,Χ6,5230 κάνουν και για το C6 γιατί απλούστατα είναι μια απ΄τα ίδια-δεν είναι Symbian ^3 αν αυτό νόμιζες...δες εδώ http://www.forum.nokia.com/Devices/Device_specifications/C6-00/ .

Το πήρα και εγώ χθες. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Γενικά η ποιότητα κατασκευής μου φάνηκε πολύ καλή. Λίγο πιο βαρύ από όσο το περίμενα αλλά δίνει την εντύπωση της στιβαρής κατασκευής. Το πληκτρολόγιο πολύ καλό (για αυτό το πήρα κυρίως). Η απόκριση της οθόνης καλή και πολύ εντυπωσιασμένος από το GPS-κλειδώνει σήμα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Θετικές απ ότι βλέπω οι πρώτες εντυπώσεις. Θα ήθελα όταν βρείτε χρόνο να μας πείτε πως βλέπετε την ποιότητα των φωτογραφιών για 5mp, και μετά από μέρες, να μας πείτε πως τα πάει με την αυτονομία. Η 1200άρα μπαταρία, θεωρητικά υπόσχεται πολλά, για να δούμε αν και η διαχείρηση ενέργειας είναι καλή:rolleyes:

Κοιταξε, ειναι πιο ελαφρυ απο το ογκωδες Ν97 και μου αρεσε πολυ. Το καλο ειναι οτι εχει widgets στη κεντρικη οθονη. ΕΠισης πειτε μου που θα βρω ομορφα θεματα εκτος απο το ******* το οποιο εχει γεμισει με ιους σε πολλα αρχεια. Ευχαριστω. Edited by stendor
Απαγορεύονται οι αναφορές σε sites τα οποία περιέχουν παράνομο υλικό.