meres Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Θέματα που μπορούμε να βρούμε? Στο zedge έχει ελάχιστα Επίσης κανένα παιχνιδάκι?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Θέματα που μπορούμε να βρούμε? Στο zedge έχει ελάχιστα Επίσης κανένα παιχνιδάκι?! Και τα υπαρχων θεματα για το 995 π.χ. κανουν αν τα τροποποιησεις ευκολα με το theme creator. Οταν το ειχα ετσι εκανα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Υπαρχει ενα zylo στην οικογενεια . Επισης στον τπολογιστη ηταν εγκατεστημενο το Pc Companion 2.0 που συνεργαζοταν αψογα οπως και με ενα K770 . Σημερα που συνδεσα το zylo για να παρω ενα backup εγινε αναβαθμιση στο Pc Companion με την τελευταια εκδοση . Απο τοτε αν πατησω τις "επαφες τηλεφωνου " η "τα γραπτα μυνηματα" η το "αντιγραφο ασφαλειας" ισως και σε καποιες αλλες επιλογες βγαινει κενο παραθυρο που η μονη επιλογη που εχει ειναι "πισω" Η "διαχειριση αρχειων" το " Contacts Setup" δουλευουν κανονικα , Καποια ιδεα τι πρεπει να κανω για να δουλεψει η αν μπορω να βρω καπου την εκδοση 2.0 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το πιο πιθανό είναι να διαγράφησαν όλα τα αρχεία που είχες δημιουργήσει πρίν την αναβάθμιση. Κάνε το backup σου με το MyPhoneExplorer Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το πιο πιθανό είναι να διαγράφησαν όλα τα αρχεία που είχες δημιουργήσει πρίν την αναβάθμιση. Κάνε το backup σου με το MyPhoneExplorer Τα αρχεια που ειχαν δημιουργηθει τα βλεπω και υπαρχουν κανονικα πανω στον υπολογιστη . Μαλιστα εστησα σε laptop το pc suite που ειχα απο το κ770 , μετεφερα ενα παλιο Backup και το ειδα κανονικα . Μολις βαλω το zylo μου ζηταει να κανει αναβαθμιση σε pc combanion και εκεινη την στιγμη ηθελα να φυγω για την δουλεια και δεν ειχα χρονο να την κανω να δω τι θα γινει . Μαλλον θα την δοκιμασω το βραδυ . Το MyPhoneExplorer κανει και επεξεργασια στις επαφες γιατι αυτο ηθελα να κανω και συνδεσα το zylo στο pc companion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Τα αρχεια που ειχαν δημιουργηθει τα βλεπω και υπαρχουν κανονικα πανω στον υπολογιστη . Μαλιστα εστησα σε laptop το pc suite που ειχα απο το κ770 , μετεφερα ενα παλιο Backup και το ειδα κανονικα . Μολις βαλω το zylo μου ζηταει να κανει αναβαθμιση σε pc combanion και εκεινη την στιγμη ηθελα να φυγω για την δουλεια και δεν ειχα χρονο να την κανω να δω τι θα γινει . Μαλλον θα την δοκιμασω το βραδυ . Το MyPhoneExplorer κανει και επεξεργασια στις επαφες γιατι αυτο ηθελα να κανω και συνδεσα το zylo στο pc companion. Nai αι κανει κανονικα επεξεργασια στις επαφες :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_maniac Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 τελικα με το Pc Combanion δεν μπορεσα να βρω λυση . Και λυση δοθηκε με το MyPhoneExplorer . Απο μια πρωτη ματια μου φανηκ πολυ πιο ευκολοχρηστο απο το Pc Combanion . Δεν το ηξερα οτι υπηρχε. Ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Παιδια back up τα μηνυματα με ποιο προγραμμα μπορω να τα κανω?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Το MyPhoneExplorer είναι άκρως αξιόλογο πρόγραμμα διαχείρισης, μπορεί να κάνει τη δουλειά που θέλεις, καθώς και "συνολικό" back-up των δεδομένων σου και πολλά άλλα. ;) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας.:!::!:Μιας και το myphoneexplorer και το pc companion δεν με βοηθησαν στο να μεταφερω τα μηνυματα στο pc.Υπάρχει κάποιος τεχνικός στην θεσσαλονικη που θα μπορουσα να απευθυνθω?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 ΠΑΙΔΙΑ μου εφερε μια φιλη μου το κινητο της ζυλο κ κανει το εξης ετσι στα ξαφνικα χαλασε η οθονη δειχνει οτι φωτιζεται αλλα παραμενει μαυρη ολη την ωρα μπορω να το κανω κατι? καμια επανεκινηση καπως να μπω στο μενου αν ξερει καποιος ας πει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 ΠΑΙΔΙΑ μου εφερε μια φιλη μου το κινητο της ζυλο κ κανει το εξης ετσι στα ξαφνικα χαλασε η οθονη δειχνει οτι φωτιζεται αλλα παραμενει μαυρη ολη την ωρα μπορω να το κανω κατι? καμια επανεκινηση καπως να μπω στο μενου αν ξερει καποιος ας πει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 99% θέλει επισκευή. Χαλάει η κεντρική καλωδιοταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Έχω το συγκεκριμενο τηλ κ εχει αρχίσει τώρα τελευταία να κάνει περίεργα.. Ενώ είναι σε 2-3 γραμμές σήμα δεν έρχεται ποτέ καμιά κλήση ή μήνυμα.. Επίσης σε άσχετες στιγμές μπορεί να κλείσει κ να ανοίξει μόνο του.. Προσπαθώ να βρω τρόπους αναβάθμισης αν αυτή είναι η λύση στο πρόβλημά μου. Ωστόσο χρησιμοποιώ mac κυρίως.. Δύσκολα πρόσβαση σε windows.. Έχω πιθανότητες? κι αν ναι τι και πως; Σίγουρα, απ'οτι έχω διαβάσει από τα μηνύματα το myphoneexplorer θα κάνει τη δουλειά του backup. Αλλά βγαίνει σε έκδοση για mac? Κ κάτι τελευταίο... Ποια είναι η πιο up-to-date software version για το εν λόγω κινητό; Και πως τσεκάρω ποια έχω (για να αποφύγω τη μανούρα, αν έχω ήδη ό,τι πιο τελευταίο). Ευχαριστώ. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Το MyPhoneExplorer δεν βγαίνει για mac. Πρόγραμμα για να κάνεις update υπάρχει για mac ωστόσο δεν ξέρω αν υποστηρίζεται πλέον το εν λόγω κινητό. Δες την σελίδα της Sony. Διαφορετικά μια επίσκεψη σε ένα service point και είσαι έτοιμη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vikif Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Γεια σας υπάρχει εφαρμογή για internet radio για το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Δυστυχώς όχι. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinantina Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 παιδια να σας ρωτησω και εγω κατι.. γινεται να εχω internet σε στο zylo..?? καθε φορα που προσπαθω να μπω μου βγαζει αυτο :Αποτυχία σύνδεσης.Ελεγξτε τις ρυθμίσεις.Εαν το προβλημα παραμείνει καλεστε το λειτουργο του δυκτιου σας για υποστηριξη .... δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω?? ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 (edited) παιδια να σας ρωτησω και εγω κατι.. γινεται να εχω internet σε στο zylo..?? καθε φορα που προσπαθω να μπω μου βγαζει αυτο :Αποτυχία σύνδεσης.Ελεγξτε τις ρυθμίσεις.Εαν το προβλημα παραμείνει καλεστε το λειτουργο του δυκτιου σας για υποστηριξη .... δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω?? ξέρει κανείς? Φυσικά και γίνεται αλλά μάλλον δεν έχεις τις σωστές ρυθμίσεις. Tι εταιρία έχεις? Edited October 30, 2012 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinantina Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Φυσικά και γίνεται αλλά μάλλον δεν έχεις τις σωστές ρυθμίσεις. Tι εταιρία έχεις? cosmote.. ξερεις πως μπορω να το κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) cosmote.. ξερεις πως μπορω να το κανω?? Δοκίμασε από τη σελίδα της cosmote άμα μπορείς να τις περάσεις μόνη σου ή να τις στείλεις με μήνυμα στο κινητό σου. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T58/section/ServiceInstr Edited October 31, 2012 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinantina Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Δοκίμασε από τη σελίδα της cosmote άμα μπορείς να τις περάσεις μόνη σου ή να τις στείλεις με μήνυμα στο κινητό σου. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T58/section/ServiceInstr να σαι καλα!! σε ευχαριστω πολυ... :D EDIT: πφ δεν ξερω τι γινεται... τα εκανα ολα ετσι οπως μου τα ελεγε.. και παλι μου βγαζει το ιδιο... Edited October 31, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 πφ δεν ξερω τι γινεται... τα εκανα ολα ετσι οπως μου τα ελεγε.. και παλι μου βγαζει το ιδιο... Μήπως έκανες τις ρυθμίσεις που είναι για mms? Αν όχι γιατί δεν δοκιμάζεις να στείλεις μνμ και να σου έρθουν αυτόματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinantina Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Μήπως έκανες τις ρυθμίσεις που είναι για mms? Αν όχι γιατί δεν δοκιμάζεις να στείλεις μνμ και να σου έρθουν αυτόματα? σε ποιον αριθμο μπορω να στειλω μνμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 σε ποιον αριθμο μπορω να στειλω μνμ? Το λέει στη σελίδα που έχει και τις ρυθμίσεις. Για να λάβετε στο κινητό σας τις κατάλληλες ρυθμίσεις, προκειμένου να πλοηγηθείτε στο Internet ή/ και στο Cosmote My View, στείλτε δωρεάν το γραπτό μήνυμα «INTERNET» στο 1333. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinantina Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) εε δεν ξερω τι δεν παει καλα.. το εκανα και αυτο.. και παλι μου βγαζει το ιδιο μνμ οταν προσπαθω να μπω... λοιπον μ λεει εισαγαγατε λαθος URL σε οποια ιστοσελιδα και να μπω.. τι ειναι παλι αυτο? Edited November 1, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts