Jump to content

ntinantina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ntinantina

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

ntinantina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια πηρα το alcatel ot 3040d και δεν ξέρω πως στην ευχή ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης.....για τα mms εχει αναφορά παράδοσης και αναφορά αναγνωσης.. αλλα για sms??? ας μου πει καποιος..
  2. παιδια πηρα το alcatel ot 3040d και δεν ξέρω πως στην ευχή ενεργοποιώ την αναφορά παράδοσης.....για τα mms εχει αναφορά παράδοσης και αναφορά αναγνωσης.. αλλα για sms??? ας μου πει καποιος..
  3. εε δεν ξερω τι δεν παει καλα.. το εκανα και αυτο.. και παλι μου βγαζει το ιδιο μνμ οταν προσπαθω να μπω... λοιπον μ λεει εισαγαγατε λαθος URL σε οποια ιστοσελιδα και να μπω.. τι ειναι παλι αυτο?
  4. σε ποιον αριθμο μπορω να στειλω μνμ?
  5. να σαι καλα!! σε ευχαριστω πολυ... :D EDIT: πφ δεν ξερω τι γινεται... τα εκανα ολα ετσι οπως μου τα ελεγε.. και παλι μου βγαζει το ιδιο...
  6. cosmote.. ξερεις πως μπορω να το κανω??
  7. παιδια να σας ρωτησω και εγω κατι.. γινεται να εχω internet σε στο zylo..?? καθε φορα που προσπαθω να μπω μου βγαζει αυτο :Αποτυχία σύνδεσης.Ελεγξτε τις ρυθμίσεις.Εαν το προβλημα παραμείνει καλεστε το λειτουργο του δυκτιου σας για υποστηριξη .... δηλαδη εγω τι πρεπει να κανω?? ξέρει κανείς?
×
×
  • Create New...