Lux Δημοσιεύτηκε April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 13, 2010 Σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα και να γραφουμε ποιο ειναι το καλυτερο ( ή τα καλυτερα ) ρεμιξ απο ορισμενα τραγουδια. Τι λετε; Πχ, θα ηθελα να μου πειτε το καλυτερο ρεμιξ απο το τραγουδι Alice Deejay - Better Off Alone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 To καλυτερο remix που εχω ακουσει εγω ειναι το remix των Pendulum στο "Voodoo People" των Prodigy. 2005 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 με μια πρωτη σκεψη θα ελεγα BT feat. Jes - Every Other Way (Armin van Buuren Remix) http://www.youtube.com/watch?v=u4qZzBHnwUk Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Νομιζω οτι της Kelly Rowland το Work(Freemasons Remix) ειναι απ'τα πιο πετυχημενα remix απ'την αποψη οτι ηταν ωραιοτερο απο το κανονικο(προσωπικη γνωμη) και φυσικα ακουστηκε πολυ περισσοτερο!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_angel Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 οπως και το Απο τα πολυ αγαπημενα μου και τα δυο κομματια!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Aν και κανονικά θα διαφωνούσα γιατί πραγματικά το καταστρέφει το νόημα του τραγουδιού (και η κοπέλα που το τραγουδάει στην εκδοχή των Freemasons, δεν έχει ούτε το 1/10 της φωνάρας της Morissette), συμφωνώ. Πολύ ωραίο remix. Προσωπικά για εμένα, το καλύτερο remix είναι αυτό του Todd Terry στο Missing των Everything but the Girl, ένα από τα κλασικότερα πλέον, και σίγουρα από τα πιο επιτυχημένα remix. Είναι από τα λίγα remix κομματιών που αντί να στερούν το συναίσθημα και να προσθέτουν απλά beats (όπως συμβαίνει στα περισσότερα remix), το ανεβάζουν σε άλλα επίπεδα και το κάνουν προσβάσιμο σε ένα κοινό που με την κανονική του εκδοχή το τραγούδι δε θα έφτανε ποτέ. Παραμένει αισθησιακό, ερωτικό και στοιχειωτικό ακόμα και με τα beats. Όσα χρόνια και να περάσουν, είναι το μοναδικό τραγούδι που για μένα έχει αντέξει τόσο πολύ στο πέρασμα του χρόνου, που δεν πιστεύω ποτέ πως θα το βαρεθώ. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Καμία (υποχρεωτική) σχέση δεν έχει ο όρος ρεμιξ με τη dance/house/beatάτη μουσική. Το αγαπημένο μου ρεμιξ είναι το Radiohead - Climbing Up The Walls (Fila Brazillia Mix). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Καμία (υποχρεωτική) σχέση δεν έχει ο όρος ρεμιξ με τη dance/house/beatάτη μουσική. Το αγαπημένο μου ρεμιξ είναι το Radiohead - Climbing Up The Walls (Fila Brazillia Mix). ναι, και αυτό καταπληκτικό remix. Eίχα φάει τρελό κόλλημα όταν το πρωτοάκουσα. όπως και των Sneaker Pimps. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilivithrini Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Αν και δεν έχει μεγάλη διαφορά από το original κομμάτι, μου αρέσει πολύ κι αυτή η εκδοχή: Flyleaf - I'm so sick (T-Virus remix) Επίσης τρελαίνομαι να ακούω το μιξάρισμα των δύο παρακάτω κομματιών που έκαναν σε live οι Daft Punk: Around the world & Harder Better Faster Stronger. Παράθεση Think of me long enough to make a memory... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Αν και δεν έχει μεγάλη διαφορά από το original κομμάτι, μου αρέσει πολύ κι αυτή η εκδοχή: Flyleaf - I'm so sick (T-Virus remix) Επίσης τρελαίνομαι να ακούω το μιξάρισμα των δύο παρακάτω κομματιών που έκαναν σε live οι Daft Punk: Around the world & Harder Better Faster Stronger. Daft Punk ΘΕΟΙ!! Το κομματι που λες ειναι απο το live album τους "Alive 2007" το οποιο μαλιστα ειχε κερδισει και Grammy Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilivithrini Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Daft Punk ΘΕΟΙ!! Το κομματι που λες ειναι απο το live album τους "Alive 2007" το οποιο μαλιστα ειχε κερδισει και Grammy Είναι οι άτιμοι... Δε θα τους βαρεθώ ποτέ ποτέ ποτέ! Οι άτιμοι... :p Παράθεση Think of me long enough to make a memory... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Kαι βγαζουν και νεο album φετος...! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 πολυ καλο και με αρκετη διαφορα απο το πρωτοτυπο και το what else is there? απο royksopp σε remix απο thin white duke :D btw Daft Punk rulz,το veridis quo το αγαπημενο μου,μαζι με το digital love Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 ΥΠΕΡΟΧΟ!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Δεν υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να ακούει ελληνικά τραγούδια με ελληνικούς & κατανοητούς στίχους? 'Ολοι expert των αγγλικώ είναι ή ακούνε χωρίς να καταλαβαίνουν?:wacko::blink::worry: Η πρόταση μου: FF.C - Παραμύθι(Deadlock remix) Μία εναλλακτική εκτέλεση γιά όσους δεν αρέσει(αδύνατον) ο ρυθμός στο κανονικό Παραμυθί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Αυτό το τραγούδι είναι πραγματικά υπέροχο!http://www.youtube.com/watch?v=zFQ5N6YkGQY&playnext_from=TL&videos=4coOqHatCos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 στο θέμα μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Και η κανονική εκτέλεση: Active Member - Πες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 στο θέμα μας! Μα μια χαρά ρεμίξ είναι(αν αναφέρεσαι σε μένα)!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Μα μια χαρά ρεμίξ είναι(αν αναφέρεσαι σε μένα)!:rolleyes: O mod αναφέρεται σε ένα comment του thePRODIGY(αν θυμάμαι καλά) αλλά αργότερα το μετάνιωσε και το δοέγραωε όπως διέγραψε και το μισόμέρος του post μου... Προφανώς πρέπει να είμαστε εντελώς on topic και τα extra σχόλια είναι ανεπιθύμητα... :( Τελευταία φορά γράφω κάτι extra! Sorry, αλλά νομίζω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να βλέπεις μηνύματα να εξαφανίζονται ή να πετσοκόβωνται... Από το Thessaloniki Hip-Hop Festival 2003! Από τα τελευταία live που συμμετείχαν οι FF.C! Το THHF συνεχίζει να διοργανώνεται κάθε χρόνο συνήθως Τέλη Δεκέμβρη...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Υπενθυμίζω πως οιαδήποτε διαφωνία με πράξεις μελών της Ομάδας Διαχείρισης του myPhone λύνεται με επικοινωνία με τον αρμόδιο Moderator/Super Moderator και μόνον. Ευχαριστώ και συνεχίζουμε στο θέμα μας. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Dreamers Inc Feat Karolina - Midnight Summer Dream 2010 δεν αρχιζει καλα αλλα μετα γινεται πολυ Midnight Summerικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 εμενα μαρεσει ενα remix του DJ Tiesto το Titanic.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elmpo_94 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Καλημέρα!Παιδιά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ένα remix που το είχα ακούσει πρόσφατα σε ένα club....Ακούγεται μέσα το rude boy-Rihanna , το arab money-Busta Rhymes και ένα άλλο που δεν το ξέρω.....Είναι υπέροχο!Αλλά δεν το εχω βρει στο youtube.....Αν γνωρίζει κανείς κατι θα τον ευγνωμονούσα!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Εμένα μου αρέσει πολύ η διασκευή του Enjoy the Silence από τους Linkin Park. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts