Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανείς να το γνωρίζει αυτό;το λέω αν είναι για να μην το κάνω root!

Αυτή την εντύπωση έχω. Ότι οι stock releases δουλεύουν για stock roms. Οπότε αν το κάνεις root πρέπει να ξαναγυρίσεις πίσω μετά για να κάνεις το οποιοδήποτε htc update.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτή την εντύπωση έχω. Ότι οι stock releases δουλεύουν για stock roms. Οπότε αν το κάνεις root πρέπει να ξαναγυρίσεις πίσω μετά για να κάνεις το οποιοδήποτε htc update.

η να του περάσεις κατευθείαν custom rom 2.2

η να του περάσεις κατευθείαν custom rom 2.2

μπορεις να δωσεις info? Υπαρχει καποια πληρως λειτουργικη χωρις προβληματα συνδεσιμοτητας, καταναλωσης μπαταριας κτλ?

s21 ultra 256

μπορεις να δωσεις info? Υπαρχει καποια πληρως λειτουργικη χωρις προβληματα συνδεσιμοτητας, καταναλωσης μπαταριας κτλ?

Δεν υπάρχει κάτι ακόμα από όσο ξερω.

Νέος κάτοχος του Desire και θέλω λίγο την βοήθεια σας.

Βάζοντας την κάρτα sim πέρασε όλες τις επαφές αλλά με μισά ονόματα και νούμερα. (sim επαφές).

Υπάρχει κάποιος τρόπος η πρόγραμμα από το market ώστε να τις τακτοποιήσω.

Ευχαριστώ

επειδή δεν έχω ιδέα.. :ninja:

το desire χρειάζεται κάποιο antivirus ώστε να το <οχυρώσει> απο ιούς

ή δεν έχει πρόβλημα;

και μη γελάσετε.. :lol:

carpe diem

Κι αλλη ερωτηση με vodafone together.

Στο p990 που εχω για να αλλαξω γραμμη χρειαζεται να απενεργοποιησω το τηλεφωνο με αποτελεσμα να καθυστερω αρκετα , οποτε το αποφευγω.Στο δεσιρε γινεται αλλγη της γραμμης χωρις επαννεκινηση?

το desire χρειάζεται κάποιο antivirus ώστε να το <οχυρώσει> απο ιούς

ή δεν έχει πρόβλημα;

Δε χρειαζεται, μην ανησυχεις...

Κι αλλη ερωτηση με vodafone together.

Στο p990 που εχω για να αλλαξω γραμμη χρειαζεται να απενεργοποιησω το τηλεφωνο με αποτελεσμα να καθυστερω αρκετα , οποτε το αποφευγω.Στο δεσιρε γινεται αλλγη της γραμμης χωρις επαννεκινηση?

Εγω που εχω cosmote 2in1, μου κανει αλλαγη γραμμης μια χαρα χωρις επαννεκινηση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

το desire χρειάζεται κάποιο antivirus ώστε να το απο ιούς

ή δεν έχει πρόβλημα;

σήμερα δοκίμαζα κάποια προγράμματα εκτός market και είπα να βάλω AntiVirus για καλό και για κακό και σε ένα ψάξιμο που έκανα βρήκα το lookout και είμαι πολύ χαρούμενος αφού έχει και online backup και μπορείς να ενεργοποιήσεις το GPS αν χάσεις το τηλ και να το βρείς, αν δεν του έχουν κάνει επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις.

ένα από τα προγράμματα που δοκίμασα ήταν το yxplayer που αναφέρθηκε πιο πάνω και ΝΑΙ σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις xvid και DivX στο desire

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

........και σε ένα ψάξιμο που έκανα βρήκα το lookout και είμαι πολύ χαρούμενος αφού έχει και online backup και μπορείς να ενεργοποιήσεις το GPS αν χάσεις το τηλ και να το βρείς, αν δεν του έχουν κάνει επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις...............

Κατι αντιστοιχο ειναι και το WaveSecure :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

φαινονται εκπληκτικες και οι 2 εφαρμογες!

εντυπωσιαζομαι μπορω να πω!!!

θελω να ρωτησω αν βαραινουν καθολου το συστημα και αν ψαχνουν για updates αυτοματα με αποτελεσμα αν δεν ειμαι σε wi fi να χρεωνομαι απο το δικτυο της εταιριας;

carpe diem

........και σε ένα ψάξιμο που έκανα βρήκα το lookout και είμαι πολύ χαρούμενος αφού έχει και online backup και μπορείς να ενεργοποιήσεις το GPS αν χάσ

Κατι αντιστοιχο ειναι και το WaveSecure :rolleyes:

έχουν μια μάλλον δύο μεγάλες διαφορές το lookout είναι δωρεάν, που εγώ είμαι λίγο τσίπης και δεν δίνω εύκολα λεφτά, ειδικά όταν μπορώ να κάτι αντίστοιχο αν όχι καλύτερο δωρεάν, και το δεύτερο είναι ότι τα έχεις όλα σε ένα νοικοκύρεμενα.

και όταν δοκίμασα το wavesecure δεν με ενθουσίασε καθόλου και το έβγαλα σχεδόν αμέσως

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

φαινονται εκπληκτικες και οι 2 εφαρμογες!

εντυπωσιαζομαι μπορω να πω!!!

θελω να ρωτησω αν βαραινουν καθολου το συστημα και αν ψαχνουν για updates αυτοματα με αποτελεσμα αν δεν ειμαι σε wi fi να χρεωνομαι απο το δικτυο της εταιριας;

δεν το έχω πάνω από μια μέρα εγκατεστημένο αλλα δεν νομίζω να ψάχνουν συνεχεια για updates και τα scan και backup μπορείς να τα βάλεις να τα κάνει στις 4 το πρωί που κοιμάσαι και να μη σου φορτώνουν το σύστημα.

υπάρχει και επιλογή να κλείνεις το 3g για να αποφεύγεις χρεώσεις και μπορείς να βάλεις το 3g watchdog και να βλέπεις την κίνηση στο 3g

Θα σου πρότεινα να το επιστρέψεις αμέσως και να ζητήσεις μια non-branded έκδοση ή ακόμα καλύτερα να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω και να το αγοράσεις από κάπου αλλού. Το να σου πουλάει tmobile κινητό στην Ελλάδα σίγουρα θεωρείται παραεισαγωγή. Εκτός και αν σου δώσει το τιμολόγιο της tmobile και όχι το δικό του.

το θεμα ειναι οτι πηρα την ace hellas και ειπε οτι απο τη στιγμη που δεν εχει διαθεσει ακομα το κινητο στην αγορα, ολα οσα εχουν ερθει και δεν ειναι απο αυτη δε ειναι στην εγγυηση. ο (μετα)πωλητης με διαβεβαιωσε οτι εαν παθει τιποτα θα το φτιξει αυτος! αλλιως θα του το σπασω στο κεφαλι!!!!:X ας ειναι, το θεμα με το μεμορυ ειναι οτι μπορει να μην το εχει μεσα, δλδ η τ μοβιλε να μην την βαζει μεσα.εις πασαν περιπτωση πιστευω να ειμαι τυχερος μεσα στην ατυχια μου....

θα συμφωνήσω και εγώ με τον manten123456 αν έχεις την δυνατότητα να περιμένεις λίγο ακόμα και να έχεις μια unbranded συσκευή είναι το καλύτερο αφού ότι και να σου λένε τώρα μπορεί μετά να το αλλάξουν και δεύτερον και κυριότερο έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με branded συσκευές με την νέα αναβάθμιση που βγήκε την περασμένη βδομάδα και δεν τους δουλεύει το wi-fi οι περισσότεροι ήταν με orange αλλα καλλίτερα να είσαι σίγουρος.

όσο για την sd που έλειπε εγώ θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός γιατί όπως ανέφερε και κάποιος άλλος είναι μέσα στη συσκευή και αν λείπει κάποιος το είχε ανοίξει πριν από εσένα άρα δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτό που έχεις δεν είναι από δεύτερο χέρι και στο πούλησαν για καινούργιο με ότι αυτό συνεπάγεται.

συγγνώμη για την καχυποψία μου και αν σε ξενέρωσα

εχεις απολυτο δικιο και ο φοβος με εχει κυριεψει χωρις να εχω τη δυνξατοτητα να το απολαυσω παρα πολυ....αλλα θα το ρισκαρω. πιστευω η t mobile να ανβαθμιζεται χωρις προβληματα...παντως δικαιολογημενη η καχυποψια σου!!!

το θεμα ειναι οτι πηρα την ace hellas και ειπε οτι απο τη στιγμη που δεν εχει διαθεσει ακομα το κινητο στην αγορα, ολα οσα εχουν ερθει και δεν ειναι απο αυτη δε ειναι στην εγγυηση. ο (μετα)πωλητης με διαβεβαιωσε οτι εαν παθει τιποτα θα το φτιξει αυτος! αλλιως θα του το σπασω στο κεφαλι!!!!:X ας ειναι, το θεμα με το μεμορυ ειναι οτι μπορει να μην το εχει μεσα, δλδ η τ μοβιλε να μην την βαζει μεσα.εις πασαν περιπτωση πιστευω να ειμαι τυχερος μεσα στην ατυχια μου....

Πάντως εγώ που το πήρα Μάιο από το play247 στο κουτί του desire έγραφε τις χώρες για το οποίο προορίζεται για πώληση και μεταξύ αυτών ήταν και η Ελλάδα. Άρα μάλλον δεν τα λέει σωστά η ace hellas.

Σπύρος

θα μου στειλει καποιος την σωστη εκδοση htc sycr να δουλεψω και εγω σωστα? εχω windows xp και windows 7 64 bit..σας ευχαριστω

Με μια αναζήτηση στο thread θα έβρισκες αυτό.

Πάντως εγώ που το πήρα Μάιο από το play247 στο κουτί του desire έγραφε τις χώρες για το οποίο προορίζεται για πώληση και μεταξύ αυτών ήταν και η Ελλάδα. Άρα μάλλον δεν τα λέει σωστά η ace hellas.

Σπύρος

Μια χαρα ισχυει η εγγυηση, το εχουμε αναφερει καμια δεκαρια φορες σε αυτο το thread. Τα εχουμε ξαναπει (και φυσικα για τις branded συσκευες - t-mobile κλπ εχει καθε δικαιωμα να αρνηθει η ace το service).

Χαιρετώ την παρέα, χθες απέκτησα το desire από ένα συμφορουμίτη και θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια.

1. Το παλικάρι που το είχε του έχει περάσει custom rom (όλα καλά μέχρι εδώ), απλά θα ήθελα

να του περάσω την γνήσια και ερωτώ. Για να του περάσω την γνήσια rom θέλει unroot?

2. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιοι είναι οι αρχικοί φάκελοι που είχε η κάρτα μνήμης για να

σβήσω τους υπόλοιπους που έγιναν από εγκαταστάσεις προγραμμάτων?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

θα μου στειλει καποιος την σωστη εκδοση htc sycr να δουλεψω και εγω σωστα? εχω windows xp και windows 7 64 bit..σας ευχαριστω

Κατεβασε αυτο:http://www.htc.com/www/supportdownloadlist.aspx?p_id=312&act=sd&cat=all,λειτουργει μια χαρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα στο μαρκετ,για μειωνει τις κουνημενες φωτο....?
android or ios or wm......who cares.....???

παιδιά το switch pro widget το έχει δουλέψει κανείς;όταν ξεκινάει εμφανίζει κάτι επιλογές και μετά δεν μου βγάζει την κυρία εικόνα του προγράμματος!μήπως πρέπει να το βγάλω στην αρχική οθόνη σαν widget για να δουλέψει;αυτό με τις κουνημενες φωτό με ενδιαφέρει και εμένα αν ξέρει κανείς!sorry για το μεγάλο post αλλά σαν νέος με android έχω κάποιες απορίες!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...