Bibis259 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 δεν εχεις προβλημα φιλε μου...κι εγω class2 εχω οπως οι περισσοτεροι αλλωστε.ναι,ειναι καλυτερο οσο περισσοτερο class εχεις,αλλα προβληματα δε θα αντιμετωπισεις... αλλωστε και να παρεις νεα καρτα,κανεις ενα copy-paste στο pc σου τα αρχεια απο τη παλια,μετα τα ξαναπερνας στη καινουρια κι εισαι οκ...;) ναι σωστά ..ε οπότε θα το επιχειρήσω και εγώ για να βλέπω το internal να χαίρομαι....:lol: HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Καλησπέρα. σε συνέχεια του προβλήματος που είχα εδω αποφάσισα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. δυστυχώς και μετά την επαναφορά το πρόβλημα συνεχίζει και δυστυχώς πάλι στους χάρτες του google όταν επιλέγω η τοποθεσία μου εξακολουθεί να μου εμφανίζει οτι η λειτουργία αυτή ειναι προς το παρον μη διαθέσιμη. τι κανω ρε παιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velekatsioula Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλημέρα παιδιά.μια ερωτησούλα αν καποιος γνωριζει σχετικα με την εφαρμογη ειδησεις και καιρος πως μπορω να βαλω extra rss .ενω στην αλλη εφαρμογη ειδησεις το εχω καταφερει σ'αυτην με τιποτα.ευχαριστω :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλημέρα παιδιά.μια ερωτησούλα αν καποιος γνωριζει σχετικα με την εφαρμογη ειδησεις και καιρος πως μπορω να βαλω extra rss .ενω στην αλλη εφαρμογη ειδησεις το εχω καταφερει σ'αυτην με τιποτα.ευχαριστω καλημερα...νομιζω δε γινεται να προσθεσεις. Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλημέρα παιδιά.μια ερωτησούλα αν καποιος γνωριζει σχετικα με την εφαρμογη ειδησεις και καιρος πως μπορω να βαλω extra rss .ενω στην αλλη εφαρμογη ειδησεις το εχω καταφερει σ'αυτην με τιποτα.ευχαριστω καλημερα φιλε:) μεσα στην εφαρμογη πατα κουμπι menu-ρυθμισεις-ρυθμισεις ειδησεων-επιλογη θεματων ειδησεων-προσαρμοσμενο θεμα-και γραφεις to rss...νομιζω ετσι γινεται αν δεν κανω λαθος:) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του desire εδώ και μια βδομάδα. Ξαφνικά παρατήρησα ότι όταν έχω εισερχόμενα e-mail δεν εμφανίζεται καμία ειδοποίηση, ούτε ήχος ούτε ειδοποίηση στη notification bar, ούτε εικονίδιο e-mail. Να προσθέσω ότι έχω τα πάντα ενεργοποιημένα στις ανάλογες ρυθμίσεις. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Για τι email μιλάς? Gmail που έχει δικό του client ή κάποιο mail που έχεις ρυθμίσει στην εφαρμογή για email του κινητού? HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Έχω εγκαταστήσει δύο λογαριασμούς μου, gmail και hotmail, αλλά από κανένα δεν παίρνω ειδοποιήσεις ηχητικές ή γραφικές όταν έχω νέα εισερχόμενα.. --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Έχω εγκαταστήσει δύο λογαριασμούς μου, gmail και hotmail, αλλά από κανένα δεν παίρνω ειδοποιήσεις ηχητικές ή γραφικές όταν έχω νέα εισερχόμενα.. Σε ποια εφαρμογή έχεις τα accounts; Στο gmail ή στο email app του android? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Σε ποια εφαρμογή έχεις τα accounts; Στο gmail ή στο email app του android? Στο email apa του android --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) Στο email apa του android Το gmail πρέπει να το εγκαταστήσεις ως exchange με server τον m.google.com και το hotmail με m.hotmail.com για να έχεις push. Επίσης, στις ρυθμίσεις του email app πρέπει να επιλέξεις το Push. Edited February 13, 2011 by jar76 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Το gmail πρέπει να το εγκαταστήσεις ως exchange με server τον m.google.com και το hotmail με m.hotmail.com για να έχεις push. Επίσης, στις ρυθμίσεις του email app πρέπει να επιλέξεις το Push. Αν μπορούσες να μου δώσεις αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση τόσο του gmail όσο και του hotmail θα σου ήμουν ευγνώμων. Το θέμα μου όμως δεν είναι ότι δεν παίρνω τα e-mail μου αλλά ότι δεν έχω ούτε ήχο ειδοποίησης ούτε ενημέρωση στη notification bar (αν και τα έχω ορίσει στις ρυθμίσεις). Ευχαριστώ --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Αν μπορούσες να μου δώσεις αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση τόσο του gmail όσο και του hotmail θα σου ήμουν ευγνώμων. Το θέμα μου όμως δεν είναι ότι δεν παίρνω τα e-mail μου αλλά ότι δεν έχω ούτε ήχο ειδοποίησης ούτε ενημέρωση στη notification bar (αν και τα έχω ορίσει στις ρυθμίσεις). Ευχαριστώ Θα σβήσεις και τα δύο accounts και θα τα φτιάξεις πάλι. Στην αρχή που σε ρωτάει τι λογαριασμός είναι θα επιλέξεις exchange. Για το gmail θα βάλεις: server: m.google.com domain: κενό username: <το όνομά χρήστη σου>@gmail.com password: το password που έχεις και θα τσεκάρεις και την επιλογή για ssl. Για το hotmail θα βάλεις: server: m.hotmail.com domain: κενό username: <το όνομά χρήστη σου>@hotmail.com password: το password που έχεις και θα τσεκάρεις και την επιλογή για ssl. Μετά θα ανοίξεις το email app, θα πας στα settings, θα βρεις εκεί που σε ρωτάει πότε να ελέγχει για νέα emails και θα επιλέξεις το push. Δεν ξέρω πού είναι ακριβώς αυτό γιατί έχω oxygen rom με android 2.3 και σε εμένα είναι λίγο διαφορετικό το μενού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Θα σβήσεις και τα δύο accounts και θα τα φτιάξεις πάλι. Στην αρχή που σε ρωτάει τι λογαριασμός είναι θα επιλέξεις exchange. Για το gmail θα βάλεις: server: m.google.com domain: κενό username: <το όνομά χρήστη σου>@gmail.com password: το password που έχεις και θα τσεκάρεις και την επιλογή για ssl. Για το hotmail θα βάλεις: server: m.hotmail.com domain: κενό username: <το όνομά χρήστη σου>@hotmail.com password: το password που έχεις και θα τσεκάρεις και την επιλογή για ssl. Μετά θα ανοίξεις το email app, θα πας στα settings, θα βρεις εκεί που σε ρωτάει πότε να ελέγχει για νέα emails και θα επιλέξεις το push. Δεν ξέρω πού είναι ακριβώς αυτό γιατί έχω oxygen rom με android 2.3 και σε εμένα είναι λίγο διαφορετικό το μενού. OK με τις ρυθμίσεις αλλά εξακολουθώ να μην έχω ήχο και ειδοποίηση στη notification bar, ευχαριστώ --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Το gmail πρέπει να το εγκαταστήσεις ως exchange με server τον m.google.com και το hotmail με m.hotmail.com για να έχεις push. Επίσης, στις ρυθμίσεις του email app πρέπει να επιλέξεις το Push. Για το gmail δεν χρειάζεται αυτό που λες μιας και κάνει push από μόνο του αρκεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή gmail. Όλοι έτσι παίρνουμε τα mail μας. Όσο για το hotmail, προσωπικά το έχω ρυθμίσει να στέλνει (push) τα mail στο gmail account μου οπότε τα παίρνω μέσω του gmail... [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Για το gmail δεν χρειάζεται αυτό που λες μιας και κάνει push από μόνο του αρκεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή gmail. Όλοι έτσι παίρνουμε τα mail μας. Όσο για το hotmail, προσωπικά το έχω ρυθμίσει να στέλνει (push) τα mail στο gmail account μου οπότε τα παίρνω μέσω του gmail... τι εννοείς δε χρειάζεται να έχω ειδοποίηση? όταν π.χ. η οθόνη είναι σβηστή πως θα ξέρω ότι έχω νεό εισερχόμενο? δε θα πρέπει να κάνει τον ήχο και να αναβοσβηνει το led? --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) OK με τις ρυθμίσεις αλλά εξακολουθώ να μην έχω ήχο και ειδοποίηση στη notification bar, ευχαριστώ Ωστόσο, βλέπεις στο Inbox τα emails σου; Δες στα settings του email app αν έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις. OK με τις ρυθμίσεις αλλά εξακολουθώ να μην έχω ήχο και ειδοποίηση στη notification bar, ευχαριστώ Ωστόσο, βλέπεις στο Inbox τα emails σου; Δες στα settings του email app αν έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις. Edited February 13, 2011 by kollatos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ωστόσο, βλέπεις στο Inbox τα emails σου; Δες στα settings του email app αν έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις. Όλα τα e-mail και από τα δύο accounts τα βλέπω κανονικά, οι ρυθμίσεις περί ήχων και ειδοποιήσεων είναι ενεργοποιημένες, έχω κάνει και hard reset αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή και από όσο θυμάμαι τα notifications του e-mail στη notification bar δούλευαν κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο άλλο πρόβλημα ? --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) Όλα τα e-mail και από τα δύο accounts τα βλέπω κανονικά, οι ρυθμίσεις περί ήχων και ειδοποιήσεων είναι ενεργοποιημένες, έχω κάνει και hard reset αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή και από όσο θυμάμαι τα notifications του e-mail στη notification bar δούλευαν κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο άλλο πρόβλημα ? Αν τα έχεις βάλει όλα σωστά (exchange servers) και έχεις επιλέξει και στη συχνότητα ελέγχου το "As mail arrives (push)" και για τα 2 accounts και εξακολουθείς να μην παίρνεις ειδοποιήσεις, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Edited February 13, 2011 by jar76 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Αν τα έχεις βάλει όλα σωστά (exchange servers) και έχεις επιλέξει και στη συχνότητα ελέγχου το "As item arrives (push)" και για τα 2 accounts και εξακολουθείς να μην παίρνεις ειδοποιήσεις, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Αυτή η ρύθμιση " συχνότητα ελέγχου το "As item arrives (push)" που βρίσκεται? το μενού μου είναι ελληνικό. --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Αυτή η ρύθμιση " συχνότητα ελέγχου το "As item arrives (push)" που βρίσκεται? το μενού μου είναι ελληνικό. Μπαίνεις στο inbox, πατάς το πλήκτρο menu και επιλέγεις ρυθμίσεις. Κάπου εκεί έχει να ρυθμίσεις τη συχνότητα ελέγχου (1 ώρα, 2 ώρες, κλπ.). Εκεί έχει και την επιλογή αυτή αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς την έχει στα Ελληνικά. Αυτό πρέπει να το κάνεις και για τα 2 accounts. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Από ό,τι καταλαβαίνω το πρόβλημα δεν ειναι ότι δεν έρχονται τα mail αλλά ότι δεν σε ειδοποιούν. Άρα δν έχει να κάνει με push κλπ. Στην εφαρμογή email στις ρυθμίσεις, εκεί που λέει ρυθμίσεις ειδοποίησης έχεις ενεργοποιημένους τους ήχους? Μήπως έχεις άλλη εφαρμογή που να ρυθμίζεις τους ήχους και καλύπτει τις επιλογές της εφαρμογής? HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Μπαίνεις στο inbox, πατάς το πλήκτρο menu και επιλέγεις ρυθμίσεις. Κάπου εκεί έχει να ρυθμίσεις τη συχνότητα ελέγχου (1 ώρα, 2 ώρες, κλπ.). Εκεί έχει και την επιλογή αυτή αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς την έχει στα Ελληνικά. Αυτό πρέπει να το κάνεις και για τα 2 accounts. Ευχαριστώ, το έκανα κι αυτό, το βρήκα αλλά πάλι τα ίδια, μήπως κάποια εγκατεστημένη εφαρμογή δημιουργεί πρόβλημα? πάντως δε νομίζω να είναι πρόβλημα της συσκευής --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ευχαριστώ, το έκανα κι αυτό, το βρήκα αλλά πάλι τα ίδια, μήπως κάποια εγκατεστημένη εφαρμογή δημιουργεί πρόβλημα? πάντως δε νομίζω να είναι πρόβλημα της συσκευής Αν από άλλες εφαρμογές παίρνεις notifications (π.χ. sms) τότε μάλλον δεν είναι πρόβλημα της συσκευής. Τα notifications για τα νέα email τα έχεις ενεργοποιήσει μέσα από την εφαρμογή email (inbox->menu->ρυθμίσεις) ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Αν από άλλες εφαρμογές παίρνεις notifications (π.χ. sms) τότε μάλλον δεν είναι πρόβλημα της συσκευής. Τα notifications για τα νέα email τα έχεις ενεργοποιήσει μέσα από την εφαρμογή email (inbox->menu->ρυθμίσεις) ; Από sms παίρνω κανονικά notifications και ναι τη ρύθμιση που λες την έχω κάνει, πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται....καμιά ιδέα? --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts