Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν υποθέσουμε ότι κάποιος δεν θέλει-φοβάται το root θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα. Ακόμη κι αν βάλει όσες εφαρμογές του επιτρέπεται στην sd θα δει το χώρο του κινητού να μειώνεται δραματικά.

Φανταστείτε ότι μετά από επαναφορά υπάρχουν free περίπου 140ΜΒ. Μετά την αναβάθμιση του facebook και του flash που γίνεται αυτόματα (σχεδόν) στο market φτάνουμε στα 110ΜΒ. 10-15 apps και 3-4 παιχνιδάκια και ο χώρος μας αποχαιρετά! Το να βάλει κάποιος δε εφαρμογή gps είναι θράσος!

Είναι μεγάλη μλκια της HTC ο τόσο μικρός χώρος, για τόσο παντοδύναμο κινητό με τόσο μεγάλο αριθμό apps.

Συμπέρασμα: "Νο root, no party..."

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι μέχρι ένας μη-root να συναντήσει σε μια παρέα κάποιον με root και δει τι παιζει. Μετα θα του μπει το μικρόβιο :lol:

HTC Desire Root User

απο αυτους που εχουν leedroid rom το Drag & Drop Rosie (Deodexed only) τι ακριβως ειναι?
ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

Παίδες με ψήνει και μένα το Desire καθώτι θέλω να περάσω σε κατι πιο γρήγορο και εξελιγμένο απο το i7500 που έχω τώρα.

Αξίζει πραγματικά ή να ψάξω και κάτι αντίστοιχο?

Παράδειγμα το Xperia ή το Milestone...

Το Sense τι ακριβώς κάνει?

Ευχαριστώ...:O

Milestone, 550Mhz... :down:

Για το Xperia δεν ξερω αν υπαρχουν custom froyo roms. Αν οχι, android 1.6 ... :down:

To sense ειναι το gui της HTC. Εκτελει τις βασικές, και όχι μονο, λειτουργίες του κινητου. Ημερολόγιο, επαφές, τηλεφωνο κλπ.

απο αυτους που εχουν leedroid rom το Drag & Drop Rosie (Deodexed only) τι ακριβως ειναι?

Drag and Drop Rosie:

When you go into helicoptor view (press the Home button to see all screens) you can long press a screen and move it around. Only found out you could do that yesterday and now i'm upgraded I can't do it..

Δεν δουλευει στην 2.1 :(

Edited by Nikos_s3
HTC Desire Root User

Drag and Drop Rosie:

When you go into helicoptor view (press the Home button to see all screens) you can long press a screen and move it around. Only found out you could do that yesterday and now i'm upgraded I can't do it..

θελει root γι'αυτο φιλε μου και custom rom πχ Leedroid Rom!

Drag and Drop Rosie:

το εχει στο forum να το βαλεις εχτρα, δεν παιζει?

απλα το ξεχασε ο Lee και πρεπει να το flashareis extra μετα την Rom!τι λεει το radio 5.10.05.23?

Βρε στην καινούργια LeeDroid 2.1 εννοώ, όχι στην Android 2.1. :)

HTC Desire Root User

απλα το ξεχασε ο Lee και πρεπει να το flashareis extra μετα την Rom!τι λεει το radio 5.10.05.23?
δεν μπορω να καταλαβω αλλα εχω την εντυπωσει ο τρωει πολυ μπαταρια (πρεπει να κανει εργασιες η cosmote)

εχω μια απορια επειδη θελω να το παρω το κινητο...να το παρω τωρα με amoled οθονη η να περιμενω της πιο μετα παρτιδες με την SLCD?τι ειναι καλητερο?

εχω μια απορια επειδη θελω να το παρω το κινητο...να το παρω τωρα με amoled οθονη η να περιμενω της πιο μετα παρτιδες με την SLCD?τι ειναι καλητερο?

Κάποιος το είπε και πιό πάνω νομίζω...

Wrap-up

So here we have it: there really is no clear winner between SLCD and AMOLED when it comes to picture quality -- the former offers a sharper picture plus a more realistic color reproduction, whereas the latter shows off brighter, more vibrant colors. But as we concluded earlier, AMOLED seems to be slightly ahead of the game with its power efficiency. Still, this doesn't help the fact that both screen types suffer from the same glossy glass on the Desire, thus rendering them almost equally as useless under daylight. Come on now, HTC: whatever you're announcing this Wednesday, let's hope that you have something real special up your sleeves to please our eyes, literally.

Και το πιό σημαντικό

To draw an end to our comparison test, we decided to see if Chou is right about SLCD sipping less battery juice than AMOLED. To do this, we put both Froyo phones on airplane mode, disabled screen timeout, set the brightness to medium, made sure no extra services were running, and then let the same movie -- Four Lions, if you must know -- burn them off until they give up. Well, guess what? Chou might be wrong -- in our two runs, the SLCD Desire consistently died within a little under five hours, whereas its AMOLED brother was still going strong with about 30% battery left. And before you say it, we even swapped the batteries across the two phones before the second run, so it's safe to say that AMOLED is actually the more efficient hamster here.

@Μιχάλης2:

Από ό,τι έχει γραφεί πολλές φορές τελευταία, δεν θα βρεις amoled τηλέφωνο πλέον. Ό,τι κυκλοφορεί στα μαγαζιά είναι s-lsd. Έτσι για... να σου φύγει το άγχος.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

α εφυγαν οι παρτιδες με amoled?γιατι τα περισσοτερα site στο skroutz τουλαχιστον το αναφερουν με amoled ακομα..

Αν υποθέσουμε ότι κάποιος δεν θέλει-φοβάται το root θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα. Ακόμη κι αν βάλει όσες εφαρμογές του επιτρέπεται στην sd θα δει το χώρο του κινητού να μειώνεται δραματικά.

Φανταστείτε ότι μετά από επαναφορά υπάρχουν free περίπου 140ΜΒ. Μετά την αναβάθμιση του facebook και του flash που γίνεται αυτόματα (σχεδόν) στο market φτάνουμε στα 110ΜΒ. 10-15 apps και 3-4 παιχνιδάκια και ο χώρος μας αποχαιρετά! Το να βάλει κάποιος δε εφαρμογή gps είναι θράσος!

Είναι μεγάλη μλκια της HTC ο τόσο μικρός χώρος, για τόσο παντοδύναμο κινητό με τόσο μεγάλο αριθμό apps.

Θα διαφωνίσω. Το ότι το root σου δίνει ευελιξία στο χώρο και σίγουρα περισσότερες επιλογές από πλευράς εφαρμογών ισχύει.

Αλλά το να λέμε ότι όποιος δεν θέλει να κάνει root θα έχει σοβαρό πρόβλημα φοβίζει και τους μελλοντικούς αγοραστές χωρίς λόγο.

Έχω το Desire από μέσα Ιουλίου, είμαι unrooted ακόμα και με περασμένες 43 εφαρμογές με τις περισσότερες στη συσκευή έχω 74ΜΒ free. Updated το Google Search και το Facebook, χωρίς εφαρμογές GPS γιατί έχω άλλη συσκευή γι' αυτή τη δουλειά. Προφανώς ήταν εγκληματική η ιδέα της HTC να βάλει 150ΜΒ free space σε μια συσκευή που όλες οι εφαρμογές πάνε στη μνήμη της αλλά όχι ότι δεν μπορείς να τη δουλέψεις unrooted.

α εφυγαν οι παρτιδες με amoled?γιατι τα περισσοτερα site στο skroutz τουλαχιστον το αναφερουν με amoled ακομα..

Ta site στο skroutz πιθανότατα να βγάζουν απλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Δεν ξέρω πόσοι θα μπουν στον κόπο να τα διορθώσουν οπότε μη βασίζεσαι εκεί.

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

@mihalis

Δεν νομίζω να κάθισε κανείς στα διάφορα ηλεκτρονικά μαγαζιά να αλλάξει τα χαρακτηριστικά... Συν (και αυτό μάλλον είναι το πιο σημαντικό) η ελληνική htc από ό,τι έχει γραφεί από τρίτους, αρνείται (!) ότι έχει υπάρξει αλλαγή οθόνης! Τρέλα; Ξέρω 'γω...; Πάντως στο δικό μου κουτί αναγράφεται εξωτερικά amoled, ενώ στις νέες παρτίδες δεν αναγράφεται τίποτα (προσπερνούν τον τύπο οθόνης).

Τέλος πάντων, το πλέον πιθανό είναι ότι στα διάφορα ράφια δεν θα βρεις πια amoled, αλλά δεν μπορώ και να αποκλείσω να πέσεις σε κανένα ξεχασμένο.

@eltsele

Παρομοίως, 75 ΜΒ, με εγκατεστημένες όσες εφαρμογές έχω βρει να με ενδιαφέρουν. Εξάλλου εκτιμώ ότι σταδιακά όλο και περισσότερες θα γράφονται για sd (μετά το 2.2). Αλλά ναι, ισχύει ο περιορισμός της μνήμης και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακόμα διαβάσει καμία εξήγηση για αυτόν. Πώς στην ευχή φτιάχνει τέτοιο τηλέφωνο η htc και το αφήνει με... μνήμη 90χρονου, την ίδια στιγμή που η samsung προικίζει το ανταγωνιστικό της με 8 γίγα;;

Edited by nikosal

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

Έχω το Desire από μέσα Ιουλίου, είμαι unrooted ακόμα και με περασμένες 43 εφαρμογές με τις περισσότερες στη συσκευή έχω 74ΜΒ free.

Πως τα κατάφερες; Με move to sdcard (froyo);

ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω κάτι απλό...

Που ρυθμίζεις κάθε πότε θα κοιτάει για μέιλ, update facebook κτλ κτλ..;

Ανοίγεις το mail client, menu, περισσότερα, ρυθμίσεις -> αποστολή και λήψη. Για το mail σου απαντώ, facebook δεν έχω λογαριασμό...

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

@Μιχάλης2:

Από ό,τι έχει γραφεί πολλές φορές τελευταία, δεν θα βρεις amoled τηλέφωνο πλέον. Ό,τι κυκλοφορεί στα μαγαζιά είναι s-lsd. Έτσι για... να σου φύγει το άγχος.

και ποια απο τις 2 οθονες ειναι η καλυτερη και γιατι ρε παιδια???!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

@eltsele

Παρομοίως, 75 ΜΒ, με εγκατεστημένες όσες εφαρμογές έχω βρει να με ενδιαφέρουν. Εξάλλου εκτιμώ ότι σταδιακά όλο και περισσότερες θα γράφονται για sd (μετά το 2.2). Αλλά ναι, ισχύει ο περιορισμός της μνήμης και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακόμα διαβάσει καμία εξήγηση για αυτόν. Πώς στην ευχή φτιάχνει τέτοιο τηλέφωνο η htc και το αφήνει με... μνήμη 90χρονου, την ίδια στιγμή που η samsung προικίζει το ανταγωνιστικό της με 8 γίγα;;

Γενικά η HTC έχει ένα θέμα που κρατάει χρόνια με το storage στις συσκευές της. Όταν στο Diamond αποφάσισε να βάλει 4GB Internal storage το έκανε αφαιρώντας την card slot. Έχει μια κακή συνήθεια να προσθέτει ένα καλό αφαιρώντας ένα άλλο σε αυτόν τον τομέα. Αλλά στα wm που το έκανε δεν ήταν θέμα γιατί σχεδόν όλες οι εφαρμογές μπορούσαν να πάνε στην κάρτα μνήμης. Εδώ έπρεπε να το είχαν φροντίσει. Στα νέα Desre HD/Desire Z έβαλαν τουλάχιστον 1,5GB. Πάλι καλά που το κατάλαβαν. Πάντως σιγά σιγά τα Update των περισσότερων εφαρμογών σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα χωρίς βέβαια να μεταφέρεται το 100% της εφαρμογής αλλά αν το είχαν όλες δεν θα υπήρχε σοβαρό θέμα.

Πως τα κατάφερες; Με move to sdcard (froyo);

ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω κάτι απλό...

Που ρυθμίζεις κάθε πότε θα κοιτάει για μέιλ, update facebook κτλ κτλ..;

Όχι.. Έχω πάει στην SD όλες τις εφαρμογές που μπορούν να πάνε (είναι οι 12 από τις 43) και κατά τα άλλα απλώς φροντίζω να καθαρίζω τις cache. Αν ας πούμε μπεις στο market, ανοίξεις tapatalk, σερφάρεις με browser και ανοίξεις file manager και δεν καθαρίσεις τίποτα είσαι στην καλύτερη 3-4ΜΒ μείον. Ο Estrongs ας πούμε θέλει καθάρισμα μέσα από την εφαρμογή (Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις αρχείων - Κρυφή μνήμη) γιατί αυτά που κρατάει δεν φαίνονται στην cache της Διαχείρισης Εφαρμογών.

Γενικά οι cache μπορούν να μαζέψουν πολύ χώρο χωρίς να το καταλάβεις.

Για τις ειδοποιήσεις: Το κάνεις από κάθε εφαρμογή χωριστά. Πας στις Ρυθμίσεις του Facebook και του λες κάθε πότε θες να κάνει update. Το ίδιο για τον καιρό, τα e-mail κλπ.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Έλεος! Μόλις το είπαμε μια σελίδα πίσω.. (408) και νομίζω κάποιος άλλη μια σελίδα ποιό πίσω!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3314560#post3314560

Τώρα άμα σου πω ότι έχει γραφεί 30 φορές στο φόρουμ; Δες παλιές σελίδες, κάνε κανένα google, ψάξτο λίγο, ως και στο youtube υπάρχουν συγκριτικά βιντεάκια. Πιθανότατα η amoled είναι καλύτερη, αλλά ο κάθε χρήστης μπορεί να έχει τη γνώμη του.

@darkpain & yannisf

Αυτά, όπως καταλάβατε δεν μου άρεσε καθόλου

Από μια ματιά που έριξα, ο επεξεργαστής δεν πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση, αν και πράγματι είναι δυο χρόνια νεότερος, με τεχνολογία 45 νανόμετρων αλλά ίδιο ρολόι. Τα θετικά είναι η μεγαλύτερη μνήμη και κάτι που δεν προσέξατε μάλλον, ότι είναι 802.11 «n», πράγμα που θα βοηθήσει εκπληκτικά τη λήψη όπου συναντάς νεότερο ρούτερ. Στα αρνητικά: Η μεγαλύτερη οθόνη με ίδια ανάλυση συνεπάγεται μικρότερη πυκνότητα πίξελ, έστω και οριακά, αλλά αν έχεις συνηθίσει στο desire μπορεί να σε ενοχλήσει. Και φυσικά, τα +30 γραμμάρια...

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

ρε παιδια εχω κανει σχεδον τα παντα στο desire μου εχω leedroid v2.0 me a2sd εχω παραμετροποιισει τα παντα το μονο που δεν μπορω να κανω το partision...ουτε με rom manger ουτε με το pushfiles ουτε με την γραμμη εντολων!!! εχω gps και μου εχει φαει ολο το χωρο,εχω ρωτισει επανιλιμενα για βοηθεια αλλα κανεισ..υπαρχει καποις που μπορει να βοηθησει??????

Θα διαφωνίσω. Το ότι το root σου δίνει ευελιξία στο χώρο και σίγουρα περισσότερες επιλογές από πλευράς εφαρμογών ισχύει.

Αλλά το να λέμε ότι όποιος δεν θέλει να κάνει root θα έχει σοβαρό πρόβλημα φοβίζει και τους μελλοντικούς αγοραστές χωρίς λόγο.

Έχω το Desire από μέσα Ιουλίου, είμαι unrooted ακόμα και με περασμένες 43 εφαρμογές με τις περισσότερες στη συσκευή έχω 74ΜΒ free. Updated το Google Search και το Facebook, χωρίς εφαρμογές GPS γιατί έχω άλλη συσκευή γι' αυτή τη δουλειά. Προφανώς ήταν εγκληματική η ιδέα της HTC να βάλει 150ΜΒ free space σε μια συσκευή που όλες οι εφαρμογές πάνε στη μνήμη της αλλά όχι ότι δεν μπορείς να τη δουλέψεις unrooted.

Ta site στο skroutz πιθανότατα να βγάζουν απλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Δεν ξέρω πόσοι θα μπουν στον κόπο να τα διορθώσουν οπότε μη βασίζεσαι εκεί.

Πολύ σωστός .Το ίδιο κι εγώ.Χωρίς ροοτ έχω βάλει ένα σωρό εφαρμογές και έχω 78 ΜΒ ελεύθερα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ειναι μέχρι ένας μη-root να συναντήσει σε μια παρέα κάποιον με root και δει τι παιζει. Μετα θα του μπει το μικρόβιο :lol:

ρε παιδια μπορει καποιος που εχει βαλει μια πολυ προσφατη να ανεβασει στο youtube κατι ετσι ωστε να το δουμε live και ελληνικο....να βαλει με οργιναλ και με ροοτετ?

ετσι για να δουμε τη διαφορα....

Edited by re33m

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...