Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου η υπολοιπη δεσμευεται απο το λειτουργικο και γι'αυτο σου λεει 415 mb!

οκ....ειπα κι εγω...ευχαριστω...:):)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποσες μερες μετα που βγηκε η αναβαθμιση και ακομα στο δικο μου κινητο δεν φαινεται διαθεσιμη...μπραβο HTC.

μην χαλιεσαι φιλε μου...παει αναλογα με τον σειριακο αριθμο της καθε συσκευης...λιγο υπομονη θελει...

Ηρακλής!

μην χαλιεσαι φιλε μου...παει αναλογα με τον σειριακο αριθμο της καθε συσκευης...λιγο υπομονη θελει...

Εγω παλι νομιζω οτι αυτο ειναι λιγο αστειο....να παει με τον σειριακο αριθμο..λες και εαν θελουμε να κατεβασουμε ενα προγραμμα ταυτοχρονα σε 50 υπολογιστες να μας κανει επιλογη ...οπ.. πρωτα εσυ..μετα εσυ...μετα εσυ :lol: :lol:

Επιμενω οτι ειναι ασυναρτησιες της HTC

Χτες ρώτησα στο plaisio για το desire και μου είπαν πως περιμένουν τα desire με τις lcd οθόνες. Ελπίζω πως αυτά θα έχουν και τα 2.2 πάνω.
Dj Tiesto ruleezzzz

Εγω παλι νομιζω οτι αυτο ειναι λιγο αστειο....να παει με τον σειριακο αριθμο..λες και εαν θελουμε να κατεβασουμε ενα προγραμμα ταυτοχρονα σε 50 υπολογιστες να μας κανει επιλογη ...οπ.. πρωτα εσυ..μετα εσυ...μετα εσυ :lol: :lol:

Επιμενω οτι ειναι ασυναρτησιες της HTC

εχεις δικιο σε αυτο που λες...τι να κανουμε ομως...:(:(:(

η καθυστερηση υπαρχει αλλα πιστευω οτι πολυ συντομα σε ολους πλεον θα ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση...οι παραξενιες της καθε εταιρειας υπηρχαν και θα υπαρχουν...

Ηρακλής!

μπορει να μου πει καποιος εαν ο launcher pro εχει επιπτωση στην μπαταρια ..;;;μεχρι στιγμης παραμενω με το sense..επισης αν τον βαλω που θα βρω το ρολοι της htc που εχει και τον καιρο μαζι και γενικοτερα αλλα τετοια γραφικα σαν του sense...;;;;

Ηρακλής!

Για να κάνεις clear cache, δεν χρειάζεται να είσαι root. Υπάρχουν εφαρμογές (όπως το quick system info pro) που σου δίνουν την δυνατότητα αυτή και σε unrooted συσκευές.

Έχεις δίκιο, υπάρχει κι αυτό. Πάντως το συγκεκριμένο app δεν θα το πρότεινα. Όταν το είχα βάλει, παρότι μου έριχνε την δεσμευμένη μνήμη στο μισό και παρακάτω, δημιούργησε και αρκετά θέματα (εφαρμογές αργούσαν να ανοίξουν, σταματούσαν να λειτουργούν σωστά, 1-2 restart κτλ). Άρα, θα πρότεινα να γίνεται με προσοχή η χρήση. Τα περισσότερα έτσι κι αλλιώς από αυτά που κλείνει, επανέρχονται μετά από λίγο (δεν μιλάω για αυτά που ανοίγω εγώ), οπότε το "κέρδος" κρατάει για λίγο.

@hraklhs57: Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που μάλλον το sense τρώει και περισσότερη μπαταρία. Είναι σχετικό πάντως και ανάλογα με το τι widgets έχεις να τρέχουν. Για το ρολόι υπάρχουν διάφορες απομιμήσεις, με καλύτερη μάλλον αυτή του Beautiful Widgets. Όσον αφορά τα υπόλοιπα widgets του sense (αυτό με τα μηνύματα κτλ), ναι, το launcherpro στην paid έκδοση υποστηρίζει κάποια από αυτά (πρόσφατα μπήκε και για fb).

@hraklhs57: Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που μάλλον το sense τρώει και περισσότερη μπαταρία. Είναι σχετικό πάντως και ανάλογα με το τι widgets έχεις να τρέχουν. Για το ρολόι υπάρχουν διάφορες απομιμήσεις, με καλύτερη μάλλον αυτή του Beautiful Widgets. Όσον αφορά τα υπόλοιπα widgets του sense (αυτό με τα μηνύματα κτλ), ναι, το launcherpro στην paid έκδοση υποστηρίζει κάποια από αυτά (πρόσφατα μπήκε και για fb).

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...:):)

Ηρακλής!

Γενικώς πάντως, με 3 οθόνες που χρησιμοποιώ εγώ στον launcherpro και χωρίς πολλά widgets (μόνο αυτά του android για ειδήσεις κ καιρό, ένα ρολόι - digital clock- και τα extended controls) νομίζω ότι τα πάει καλά η μπαταρία. Τώρα, αν βάλεις 6-7 οθόνες και έχεις σε κάθε μια και από ένα sense-like widget, ε, μπορεί και να χειροτερέψει ;).

φιλε μου σου ειναι ευκολο να μας πεις ποιο task killer εχεις βαλει?

Σορυ τωρα ειδα το μυνημα σου

Εγω εχω βαλει το "TasKiller"

Εχει σημα ενα κοκκινο android με πειρατικη σημαια στο στηθος!

Απο το market το κατεβασα αν θυμαμαι καλα!

Κι εχω τικαρει στις ρυθμισεις του μια επιλογη που λεει "Autokill when screen off"

Δεν ξερω αν θα σας βολεψει δοκιμαστε το... προσωπικα πιστευω οτι δινει μια μικρη λυση στο ενεργοβορο android και στην ρουφηχτρα amoled οθωναρα του!:cool:

Edited by MAD 13

Δεν ξερω αν θα σας βολεψει δοκιμαστε το... προσωπικα πιστευω οτι δινει μια μικρη λυση στο ενεργοβορο android και στην ρουφηχτρα amoled οθωναρα του!:cool:

μα αν δεν κανω λαθος οι amoled οθονες περαν της εξαιρετικης αποδοσης χρωματων....καταναλωνουν και λιγοτερη ενεργεια...γιατι την χαρακτηριζεις ρουφηχτρα;;;

Ηρακλής!

Εγω δεν έχω πρόβλημα να περιμένω να μου έρθει η αναβάθμιση. Αλλλα μου κάνει εντύπωση που την πρώτη αναβάθμιση σε froyo, την πήρα αμέσως μόλις ανακοινώθηκε. Ενώ στην τωρινή αναβάθμιση ακόμα περιμένω. Άρα πιθανολογω οτι δεν είναι μόνο ο σειριακός αριθμός γιατι το πήρα και απο αγγλία μόλις βγήκε, απρίλιο μήνα.

Αλλα οκ, υπομονή, δεν τρέχει τπτ :D

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

υπάρχει κάποιο link για τις ρυθμίσεις της cosmote για σύνδεση στο ιντερνετ?

Τα APN που χρειάζονται για πρόσβαση στο net από το desire εννοείς; Δεν στα δίνει αυτόματα η sim;

Κι εχω τικαρει στις ρυθμισεις του μια επιλογη που λεει "Autokill when screen off"

Να σε ρωτήσω τώρα κάτι:

α)Η οθόνη σβήνει φαντάζομαι ανά 30 δευτερόλεπτα (πάνω-κάτω). Να φανταστώ πως ότι app χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ανάμεσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, τα έχεις βάλει σε Ignore (για να μην κλείνουν). Άρα, πόσα είναι τα app που έχεις ανοικτά και κλείνουν σε κάθε σβήσιμο της οθόνης και δεν τα χρειάζεσαι όταν ξανα ανάψει; Είναι τόσα πολλά που αν κλείσουν δημιουργούν τόση διαφορά στην μπαταρια; Και επίσης, έχε υπόψιν σου πως αν κλείνει και services κτλ, αυτά επανέρχονται μετά από λίγο, οπότε άδικος κόπος.

β)Η amoled οθονη (που όντως είναι ενεργοβόρα, αλλά έχω δέι και πιο ενεργοβόρες σε άλλα android. Πχ Milestone) πως σχετίζεται με τον task killer; Απλώς βάζεις να κλείνει αυτόματα ανά μικρότερο χρονικό διάστημα. Δεν νομίζω πως έχει σχέση ο task killer ;).

Τα APN που χρειάζονται για πρόσβαση στο net από το desire εννοείς; Δεν στα δίνει αυτόματα η sim;

Ναι αυτό. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά και στο diamot είχα το ίδιο πρόβλημα.

thanks φιλε μου!να εισαι καλα!

Ναι αυτό. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά και στο diamot είχα το ίδιο πρόβλημα.

Δηλαδή; Δεν στα βγάζει στο Desire στο μενού Settings -> Wireless and networks -> Mobile Networks -> Access point names; Δοκίμασε να κλείσεις το κινητό, να βγάλεις και να ξαναβάλεις την sim, να το ανοίξεις και πάλι και να δείς αν επανήλθαν. Αν όχι, όταν είσαι στην λίστα με τα APN, πάτα Menu -> Reset to default.

Επίσης, έχω παρατηρήσει πως ναι μεν κάποιες φορές δεν τα βγάζει στην λίστα, συνδέεται κανονικά όμως σε αυτά (το είχα πάθει κι εγώ παλαιότερα).

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κάνω από το κινητο επισύναψη αρχείου word η exel στο gmail?

Οταν ξεκινάω να βάλω συννημενο "βλέπει" μονο τα jpeg αρχεία.

jgkvafes

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κάνω από το κινητο επισύναψη αρχείου word η exel στο gmail?

Το έχω ξαναπετύχει αυτό το πρόβλημα νομίζω.

Δοκίμασε να το στείλεις μέσω του ASTRO file manager (κρατημένο κλικ πάνω στο αρχείο, μετά Send και μετά επιλέγεις το Gmail) ή να μπεις στο Gmail μέσω κάποιου browser και να το γυρίσεις σε "Full HTML" για να μπορείς να στείλεις αρχεία.

Εναλλακτικά, μπορείς να το ανεβάσεις κάπου (Google Documents ή Dropbox ας πούμε) και να μοιραστείς το link με αυτόν που θέλεις να το στείλεις.

υπάρχει κάποιο link για τις ρυθμίσεις της cosmote για σύνδεση στο ιντερνετ?

Για cosmote εγώ έχω αυτα

Internet

Όνομα: Cosmote Wireless Internet

APN: Internet

MCC: 202

MNC: 01

Τύπος APN: default

MMS

Όνομα: Cosmote MMS

APN: Mms

MMSC: 195.167.65.220:8002

Διακομιστής μεσολάβησης MMS: 10.10.10.20

Θύρα MMS: 8080

Τύπος APN: mms

Τα υπόλοιπα κενά :)

Για cosmote εγώ έχω αυτα

Internet

Όνομα: Cosmote Wireless Internet

APN: Internet

MCC: 202

MNC: 01

Τύπος APN: default

MMS

Όνομα: Cosmote MMS

APN: Mms

MMSC: 195.167.65.220:8002

Διακομιστής μεσολάβησης MMS: 10.10.10.20

Θύρα MMS: 8080

Τύπος APN: mms

Τα υπόλοιπα κενά :)

κι εμένα τα ίδια έχει αλλά τίποτα...

μάλλον αύριο θα πάρω την εξυπηρέτηση πελατών.

Δηλαδή; Δεν στα βγάζει στο Desire στο μενού Settings -> Wireless and networks -> Mobile Networks -> Access point names; Δοκίμασε να κλείσεις το κινητό, να βγάλεις και να ξαναβάλεις την sim, να το ανοίξεις και πάλι και να δείς αν επανήλθαν. Αν όχι, όταν είσαι στην λίστα με τα APN, πάτα Menu -> Reset to default.

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν γίνεται τίποτα. Μου βγάζει κανονικά το Cosmote Wireless Internet , το τσεκάρω αλλά δεν σερφάρει με τίποτα.

Edited by Nikos_s3

Καλησπέρα,

Σου βγάζει να κάνεις επισύναψη μόνο αρχεία jpeg γιατί λογικά δεν θα εχεις εγκατεστημένη κάποια εφαρμογή διαχείρησης αρχείων.

Πήγαινε στο market και βάλε την ASTRO File manager (η οποία κανει τελεια δουλειά) και όποτε ανοίγεις το gmail και πατάς επισύναψη θα σου βγάζει pop up παραθυράκι να επιλέγεις μεταξύ ASTRO και γκάλερι, πατάς ASTRO και απο εκεί μπορείς να επισυνάψεις οποιοδήποτε αρχείο οποιασδήποτε μορφής. (μπορείς να το βάλεις και σαν προεπιλογή το ASTRO καθώς μπορείς να βρίσκεις και της photo σου από εκεί :)

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

κι εμένα τα ίδια έχει αλλά τίποτα...

μάλλον αύριο θα πάρω την εξυπηρέτηση πελατών.

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν γίνεται τίποτα. Μου βγάζει κανονικά το Cosmote Wireless Internet , το τσεκάρω αλλά δεν σερφάρει με τίποτα.

Μήπως έχεις απενεργοποιήσει με κάποιο τρόπο το mobile Internet; στο Settings -> Networks ->Mobile Network είναι τικαρισμένο; Και τι σου γράφει από κάτω;

Μήπως έχεις απενεργοποιήσει με κάποιο τρόπο το mobile Internet; στο Settings -> Networks ->Mobile Network είναι τικαρισμένο; Και τι σου γράφει από κάτω;

Mobile network τσεκαρισμένο. Απο κάτω connection failed

πιο κατω...

Μobile networks

set options for roaming, networks, apns

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...