Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχει ερωτηθη χιλιαδες φορες μην με κραξετε,αλλα ειμαι στην 2.2 χωρις rooted,το κινητο ξερετε τις εφαρμογες πως περνανε κατευθειαν στην μνημη,εβαλα ενα προγραμμα που βρηκα απο μαρκετ αλλα δεν κανει δουλεια ισως ειναι για rooted....τι μπορουμε να κανω.....?
android or ios or wm......who cares.....???

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρειάζομαι την ΒΟΗΘΕΙΑ σας! Όπως έγραψα και σε προηγούμενο post μου, προσπάθησα να τρέξω το RUU, με πλήρη αποτυχία, αφού όταν φτάσει στο 75% μου βγάζει error 110, ότι δηλαδή δεν μπορεί να διαβάσει τα αρχεία, ότι είναι καταστρεμμένα κτλ. Βρήκα στους xda, αυτό το theard ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=654119 ), όπου εξηγούν πως λύνετε το πρόβλημα αλλά επειδή δεν είμαι και τόσο εξειδικευμένος χρήστης Android, θα ήθελα να μου πειτε ποια βήματα να ακολουθήσω για να απαλλαχθώ από το error 110 και έπειτα να καταφέρω επιτέλους να αναβαθμίσω το δύσμοιρο κινητό μου.

Πες μας μερικές λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε.Σε recovery μπορείς να μπεις;Τι Hboot έχεις και αν ήσουν ή όχι root

斯塔夫罗斯 :O

Παιδια εχει ερωτηθη χιλιαδες φορες μην με κραξετε,αλλα ειμαι στην 2.2 χωρις rooted,το κινητο ξερετε τις εφαρμογες πως περνανε κατευθειαν στην μνημη,εβαλα ενα προγραμμα που βρηκα απο μαρκετ αλλα δεν κανει δουλεια ισως ειναι για rooted....τι μπορουμε να κανω.....?

1-2 σελίδες πίσω το αναφέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Πες μας μερικές λεπτομέρειες για να σε βοηθήσουμε.Σε recovery μπορείς να μπεις;Τι Hboot έχεις και αν ήσουν ή όχι root

Δεν μπαίνει recovery.

To HBOOT είναι 0.75

Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

Ξανακατέβασε το RUU,πιθανότατα γίνεται corrupted.Αν το έχεις κατεβάσει με firefox, κατέβασε το τώρα με internet explorer ή το ανάποδο.Βγαλε την μπαταρία για 5 λεπτά και μετά ξαναπροσπάθησε να φλασάρεις

斯塔夫罗斯 :O

[/right]9]1-2 σελίδες πίσω το αναφέρω.

Δεν το βρισκω...εψαξα....μαλλον θα ειμαι τυφλος....:)

Δεν το βρισκω...εψαξα....μαλλον θα ειμαι τυφλος....:)

νατο εδω ειναι

Γεια σας παιδια.Εχω το desire της htc το πηρα οταν πρωτοηρθε Ελλαδα μετα απο πολλη υπομονη αλλα δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα μεχρι προσφατα που κατεβασα καποιες Free εφαρμογες απο το Android Market οπου και ανακαλυψα οτι δεν μπορω να τις περασω στην SdCard του κινητου(αφοτου γεμισε η μνημη του κινητου.Εχω καμποση ωρα διαβαζω στο forum για branded η οχι οπως και για την εκδοση 2.2 (την οποια παρολο που εχω ενεργοποιημενο να ψαχνει αυτοματα για τυχον αναβαθμισεις οπως επισης και εψαξα και χειροκινητα αλλα τιποτα).Πως μπορω να ελενξω εαν το κινητο ειναι Branded η οχι ? Επισης το κινητο ειναι ελληνικο συμφωνα με τoν κωδικο στο πισω μερος.Το κινητο ειναι αγορασμενο απο Vodafone.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Γεια σας παιδια.Εχω το desire της htc το πηρα οταν πρωτοηρθε Ελλαδα μετα απο πολλη υπομονη αλλα δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα μεχρι προσφατα που κατεβασα καποιες Free εφαρμογες απο το Android Market οπου και ανακαλυψα οτι δεν μπορω να τις περασω στην SdCard του κινητου(αφοτου γεμισε η μνημη του κινητου.Εχω καμποση ωρα διαβαζω στο forum για branded η οχι οπως και για την εκδοση 2.2 (την οποια παρολο που εχω ενεργοποιημενο να ψαχνει αυτοματα για τυχον αναβαθμισεις οπως επισης και εψαξα και χειροκινητα αλλα τιποτα).Πως μπορω να ελενξω εαν το κινητο ειναι Branded η οχι ? Επισης το κινητο ειναι ελληνικο συμφωνα με τoν κωδικο στο πισω μερος.Το κινητο ειναι αγορασμενο απο Vodafone.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δεν είναι branded αφού έχει ελληνικό P/N.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το P/N μου ειναι :99HKZ017-00

Απλα το αναφερω για σιγουρια.

Εφοσον το κινητο μου δεν ειναι Braded λογικα απο οσο εχω διαβασει θα πρεπει να μπορω να παρω την εκδοση Froyo 2.2 εαν δεν κανω λαθος...

Ακομη ομως δεν εχω λαβει η βρει τιποτα ,μου λεει οτι το κινητο εχει την τελευταια εκδοση (δηλαδη την 2.1 απο οσο βλεπω στο κινητο ).Τι μπορω να κανω γι αυτο ?

νατο εδω ειναι

Ευχαριστω πολυ,δεν χρειαζετε να ειναι "σπασμενο"το τηλεφωνο....υποθετω.....

Ακομη ομως δεν εχω λαβει η βρει τιποτα ,μου λεει οτι το κινητο εχει την τελευταια εκδοση (δηλαδη την 2.1 απο οσο βλεπω στο κινητο ).Τι μπορω να κανω γι αυτο ?

Αν και αυτό που ρωτάς αναφέρεται μερικές σελίδες πίσω, μπορείς να το δεις εδώ -> http://www.geekword.net/manually-install-froyo-htc-desire/

Δεν είναι iPhone το Desire!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι το ειδα αυτο φιλε μου και συγνωμη για την ταλαιπωρια (εχω πολλη ωρα που διαβαζω και εχω μπερδευτει λιγο γι αυτο ρωταω).Διαβασα κατι για official froyo η κατι τετοιο και για το σπασμενο.Μηπως ειναι ευκολο να μου εξηγησεις την διαφορα αναμεταξυ τους αν δεν σου ειναι κοπος?

οχι δε χρειαζετε αν και δεν παει ολη την εγκατασταση στην καρτα γιαυτο ρωτουσα πριν μηπως τελικα ειναι καλυτερα μια custom 2.2 με aps2sd

Ναι το ειδα αυτο φιλε μου και συγνωμη για την ταλαιπωρια (εχω πολλη ωρα που διαβαζω και εχω μπερδευτει λιγο γι αυτο ρωταω).Διαβασα κατι για official froyo η κατι τετοιο και για το σπασμενο.Μηπως ειναι ευκολο να μου εξηγησεις την διαφορα αναμεταξυ τους αν δεν σου ειναι κοπος?

Δεν υπάρχει "σπασμένο" desire, δεν είναι iPhone. Απλά με custom rom έχεις δικαιώματα root και μπορείς να κάνεις ότι θες στο τηλέφωνο.

Αν λοιπόν θέλεις δικαιώματα root τότε ακολουθείς τον οδηγό στην πρώτη σελίδα και μετά περνάς μια custom rom από τις πολλές που υπάρχουν στο xda.

Υπάρχει και η γνήσια rom της HTC στην οποία έχουν περάσει απλά το root.

Αν πάλι δεν θες δικαιώματα root τότε ακολουθείς τον οδηγό που ανέφερα πριν ή περιμένεις την ΟΤΑ αναβάθμιση όταν την δώσει η HTC.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω χάρτες Τσεχίας για το sygic; Ευχαριστώ.

Device: HTC Bravo PVT1 amoled S-Off

ROM: SUPERNOVA Xtreme Official GB SENSE

Radio: 5.17.05.23

HBOOT: 6.93.1002

Recovery: CWM v4.0.1.4

Οκ καταλαβα τι εννοεις .

Οταν λες δικαιωματα ? Ποια η διαφορ αν εχω δικαιωματα η οχι

δηλαδη rooted και οχι?

Κατα την αποψη σου τι ειναι καλυτερο?

Επισης υπαρχουν εφαρμογες που ειναι μονο για root και αλλες οχι ?

Οκ καταλαβα τι εννοεις .

Οταν λες δικαιωματα ? Ποια η διαφορ αν εχω δικαιωματα η οχι

δηλαδη rooted και οχι?

Κατα την αποψη σου τι ειναι καλυτερο?

Επισης υπαρχουν εφαρμογες που ειναι μονο για root και αλλες οχι ?

Φυσικά και υπάρχουν εφαρμογές που θέλουν root access για να δουλέψουν.

Το τι είναι καλύτερο είναι καθαρά υποκειμενικό, εγώ προσωπικά προτιμώ rooted συσκευή.

Τώρα η διαφορά που λες είναι αυτό που σου είπα, κάνεις ότι θέλεις με το κινητό σου!

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ -> Why root.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραια καταλαβα τωρα τι παιζει.

Με το 2.2 θα μας δωσουν καποια δικαιωματα παραπανω?(μετακινηση εφαρμογων,μετακινηση φωτογραφιων,μουσικης ,δημιουργιας φακελων και υποφακελων και διαχειρηση αρχειων για μετακινηση αντιγραφη και τα λοιπα σε αυτους τους φακελους?)

Τουλαχιστον προς το παρον αυτο με ενδιαφερει...

Ωραια καταλαβα τωρα τι παιζει.

Με το 2.2 θα μας δωσουν καποια δικαιωματα παραπανω?(μετακινηση εφαρμογων,μετακινηση φωτογραφιων,μουσικης ,δημιουργιας φακελων και υποφακελων και διαχειρηση αρχειων για μετακινηση αντιγραφη και τα λοιπα σε αυτους τους φακελους?)

Τουλαχιστον προς το παρον αυτο με ενδιαφερει...

Μετακίνηση εφαρμογών δώσανε αλλά δεν μεταφέρει πλήρως την εφαρμογή αφήνει κάποια κατάλοιπα στο τηλέφωνο.

Μετακίνηση φώτο, βίντεο, μουσικής γίνεται και τώρα όπως και αντιγραφές και μετακινήσεις αρχείων.

Τώρα για τους φακέλους που λες, υποθέτω εννοείς στις εφαρμογές, δεν έχω διαβάσει κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ακομη δεν εχω βρει τροπο να μπορεσω να μετακινησω τις εικονες μου ειτε που εβγαλα απο την καμερα ουτε που εχω λαβει με bluetooth καπου αλλου.....

ας πουμε δηλαδη με το 2.1 εχω την δυνατοτητα να μετακινησω φωτο η μουσικη η βιντεο σε φακελους που εχω εγω δημιουργησει ας πουμε κατι οπως στα SE.

Και επισης με το rooted μπορεις να μετακινησεις πληρως την εφαρμογη απο το τηλ στην καρτα μνημης χωρις καταλοιπα ?

ακομη δεν εχω βρει τροπο να μπορεσω να μετακινησω τις εικονες μου ειτε που εβγαλα απο την καμερα ουτε που εχω λαβει με bluetooth καπου αλλου.....

ας πουμε δηλαδη με το 2.1 εχω την δυνατοτητα να μετακινησω φωτο η μουσικη η βιντεο σε φακελους που εχω εγω δημιουργησει ας πουμε κατι οπως στα SE.

Και επισης με το rooted μπορεις να μετακινησεις πληρως την εφαρμογη απο το τηλ στην καρτα μνημης χωρις καταλοιπα ?

Φυσικα και μπορεις και με τη 2.1 βαλε καποιο file explorer astro πχ και μετακινεις οτι θες

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δηλαδη θελει να κατεβασω app απο το market etsi ?αλλιως απο μονο του δν γινετε χωρις app?Μηπως ξερει κανεις για τα app προς αγορα τι γινετε ?Θα μπορουμε να αγορασουμε απο το μαρκετ?Η ολα τα τσαμπα θα γινουν εναντι αμοιβης?

παιδια κανω την χειροκκινητη αναβαθμιση και στο apply scard otan paei gia install to update.zip μου λεει οτι δεν υπαρχει signature και installation failed

Δοκίμασε να την κατεβάσεις από κάπου αλλού την αναβάθμιση.

Πχ από εδώ -> http://liveimage.htc.com/OTA_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.09.405.8-1.21.405.2_release4dua3bcrut4wrv30.zip

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...