Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από wind έχει βρει κανείς το κινητό...ακομα περιμένω...τους έστειλα και e-mail αλλά τιποτα....

Από wind στα κεντρικά μου είπαν από εβδομάδα αλλά ένα κατάστημα στην πατησιών μου είπε ότι το έχει.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

απλα διαβασε αναλυτικα και καντα ολα βημα βημα χωρις να βιαστεις...δεν υπαρχει ευκολοτερο πραγμα....

προερχομενος απο windows mobiles phones ολα ηταν πιο απλα εκανες hard spl και μετα εκανες εγκατασταση οποια rom ηθελες,τωρα με android ολα μου φαινονται δυσκολα,τι να πω δεν ξερω μαλλον θα περιμενω την επισημη αναβαθμιση...

Παναγιωτης

Από wind έχει βρει κανείς το κινητό...ακομα περιμένω...τους έστειλα και e-mail αλλά τιποτα....

Eγω ειχα ρωτησει στο καταστημα Αμαρουσιου και μου ειχαν πει σε 2-3 ημερες αλλα το εδιναν 600!! ευρω οποτε δεν το πηρα.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Παιδια συγνωμη,μα που το ειδατε το one click,μεχρι και τους drivers πρεπει να αλλαξεις εκτος και αν κανω καποιο λαθος,αν μπορει καποιος να μας δωσει αναλυτικες οδηγιες θα του ημουν ευγνωμων...

όταν λέμε 1-click εννοούμε για την διαδικασία του root αυτού καθαυτού, όχι την προετοιμασία που χρειάζεται για να ξεκινήσει το root.

για να καταλάβεις αν έκανες root πριν 1-2 μήνες ήθελες πολύ χειρότερο μπλέξιμο άσε που σε 64bit windows δεν γινόταν, εγώ αναγκάστικα να το κάνω σε linux.

σχετικά τώρα με το ότι στα windows ήταν πιο εύκολα τα πράγματα όντως ήταν, αλλά εδώ μιλάμε για ένα καινούριο λειτουργικό εντελώς διαφορετικό

και πολύ πιο προστατευμένο από την google κι όχι τρίπιο από παντού, οπότε είναι λίγο δύσκολο να πάρει κάποιος full access ακόμα και τώρα, κοινώς ακόμα δεν υπάρχει spl.

στην πορεία πιστεύω ότι θα γίνει ακόμα πιο εύκολο το root.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

εκανα στην δικια μου partition αλλα δεν μου τα αποθηκευει εκει...παλυ fullarei ο δικος του κινητου... :(

πρεπει και η rom που θα βαλεις να το υποστηριζει. σχεδον ολες το υποστηριζουν.

υπαρχει καποιος τροπος να αποθηκευω τις εφαρμογες στην καρτα και οχι στο κινητο χωρις να κανω root? και φυσικα χωρις να περιμενω την επομενη εκδοση του Android:lol:

υπαρχει καποιος τροπος να αποθηκευω τις εφαρμογες στην καρτα και οχι στο κινητο χωρις να κανω root? και φυσικα χωρις να περιμενω την επομενη εκδοση του Android:lol:

το ' χουμε πει 1.000.000.000.000.000.000.000 και βάλε φορές, η απάντηση είναι:

ΟΧΙ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο widgets τι έχετε να προτείνετε παιδιά;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Γίνεται με κάποιο τρόπο οι φωτογραφίες από τις επαφές του Facebook να εμφανιστούν και στο gmail; Έχω ήδη συγχρονίσει τις επαφές του gmail με αυτές του facebook, αλλά δεν μεταφέρονται οι φωτογραφίες. Επίσης εμφανίζεται και ένα σπαστικό <HTCData><Facebook>.. στα Notes στις επαφές μου στο gmail.

το ' χουμε πει 1.000.000.000.000.000.000.000 και βάλε φορές, η απάντηση είναι:

ΟΧΙ

Η επαναληψη μητηρ της μαθησεως...Οι φωνες δεν προσφερουν κατι.

Οταν ολα τα θεματα ενος κινητου χωρις υποκατηγοριες ειναι σε 200+ σελιδες λογικο ειναι να ειναι δυσκολη η παρακολουθηση με οτι συνεπαγεται αυτο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδια σχετικα με το root και τις custom rom το εκανα με τη μεθοδο unrevoked , ηταν οντως ευκολο αλλα μεσω αυτου του τρόπου δεν σου δινει την επιλογη να κανεις partition την καρτα ωστε με το app2sd να μπαινουν στη καρτα οι εφαρμογες οποτε δωρο,αδωρο.

Οσο για τις ΡΟΜ, δοκιμασα μια "σχεδον" official με scense κτλ και μια τυπου nexus και οι 2 με froyo, καλυτερη ταχυτητα δεν ειδα, ηδη το κινητο ειναι πολυ γρηγορο με τη μαμισια ΡΟΜ το βιντεο σε 720 δεν ελεγε μια, εχανε απιστευτα frames, ακομα και την καμερα ειδα να βγαζει χειροτερες φωτο, οποτε κατεληξα οτι δεν αξιζει εκτος αν θελεις οπωσδηποτε πολυ χωρο για εφαρμογες οποτε κανεις το root με τον αρχικο τροπο -απο τον υπολογιστη- και βαζεις ΡΟΜ με App2sd

Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

Η rom που έβαλα εγώ παντως με unrooting via unrevoked μια χαρά έχει apps2SD

Froyo 1.0c Opendesire

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

αυτην εβαλα κι εγω απλα εχει native app2sd δηλαδη πανε στην καρτα ορισμενες εφαρμογες που εχουν σχεδιαστει γι'αυτο, για app2sd+ που μπαινουν ΟΛΕΣ οι εφαρμογες στην καρτα θελει ext3 partition που δεν μπορεις να φτιαξει με την μεθοδο unrevoked αλλα με την κλασικη που τρεχεις ενα αρχειο απο τον υπολογιστη και μπαινεις σε μενου για partition
Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

εχει δοκιμασει κανεις το google earth στο desire? πρεπει να συνδεθεις στο ιντερνετ οπως στο pc για να δουλεψει?

Οχι δεν χρειαζεται Internet αλλα ανοιχτο gps και φυσικα να βλεπει δορυφορο.Το gps παντως ειναι πολυ ενεργοβορο.

Φιλικά Γιάννης

καλησπερα.

να κανω μια ασχετη ερωτησουλα;

στην Ελλαδα διατιθεται το κινητο σε καποιο αλλο χρωμα εκτος απο το κλασσικο καφε;

γνωριζω υπαρχουν ακομα silver/black Desires που ειναι απλα πανεμορφα...

ειναι ομως διαθεσιμα...;

Μπορει αραγε με παραγγελια να ειναι διαθεσιμα...;

με 399Ε πιστευω ειναι ενα πραγματικα πολυ καλο κινητο που τα εχει ολα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλησπερα.

να κανω μια ασχετη ερωτησουλα;

στην Ελλαδα διατιθεται το κινητο σε καποιο αλλο χρωμα εκτος απο το κλασσικο καφε;

γνωριζω υπαρχουν ακομα silver/black Desires που ειναι απλα πανεμορφα...

ειναι ομως διαθεσιμα...;

Μπορει αραγε με παραγγελια να ειναι διαθεσιμα...;

με 399Ε πιστευω ειναι ενα πραγματικα πολυ καλο κινητο που τα εχει ολα.

Σιγουρα δεν υπαρχει σε αλλο χρωμα αλλα και με παραγγελια χλωμο το βλεπω.

Φιλικά Γιάννης

Ψήνομαι και έγω αρκετά να το τσιμπήσω. Με χρήση καθαρά σαν τηλέφωνο και απάνια ιντερνετ και εώς καθόλου για GPS και φωτο-βίντεο πόσο σας κρατάει η μπαταρία? Είναι βολικό κινητό να το έχω σαν πρώτη συσκευή?

Με αρκετή χρήση τηλεφώνου με χρήση bluetooth moy έχει κρατήσει δύο ημέρες.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Οποιος ενδιαφερεται για αξεσουαρ δινω το παρακατω πληρες πακετο (ultra clear screen protector,gel θηκη και car καλουδια,ολα σφραγισμενα)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=278861

Edited by sakiss

εχετε δοκιμασει defrost/opendesire?τι λενε απο ταχυτητα bugs?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Η επαναληψη μητηρ της μαθησεως...Οι φωνες δεν προσφερουν κατι.

Οταν ολα τα θεματα ενος κινητου χωρις υποκατηγοριες ειναι σε 200+ σελιδες λογικο ειναι να ειναι δυσκολη η παρακολουθηση με οτι συνεπαγεται αυτο.

Φίλε Γιάννη δεκτό αυτό που λες αλλά έχει καταντήσει αηδία το θέμα. Κάθε 2-3 σελίδες, ειδικά τον τελευταίο καιρό, βλέπω ακριβώς τα ίδια post και μάλιστα μερικοί είναι λες και το κάνουν επίτηδες, δλδ λένε είδα το τάδε, όντως ισχύει; Κι έχει βουίξει όλο το net για το συγκεκριμένο πράγμα!

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Θα προσπαθήσω πάντως αύριο να μιλήσω με τον athanaso77 να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε ένα faq και κανένα οδηγό στην πρώτη σελίδα για να σταματήσουν οι "άσκοπες" ερωτήσεις.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Google Earth για να εγκατασταθεί θέλει rootάρισμα και market enabler; Γιατί εμένα δε μου το εμφανίζει στο market και νομίζω ότι το έχω δει και κάπου αλλού αυτό.

Θα προσπαθήσω πάντως αύριο να μιλήσω με τον athanaso77 να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε ένα faq και κανένα οδηγό στην πρώτη σελίδα για να σταματήσουν οι "άσκοπες" ερωτήσεις.

Αυτό το σκεφτόμουν κι εγώ ρε παιδιά... Να βάλουμε 1-2 posts με βασικές πληροφορίες και links για να μπορεί κάποιος να λύνει εύκολα τις βασικές του απορείες...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...