Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα

εχω τρελαθει λιγακι..

εχω εγκαταστησει το handceνt sms για τα μηνυματα και ενω εχω ενεργοποιημενο να παιρνω αναφορα παραδοσης, απο τοτε που χρησιμοποιω την εφαρμογη δεν παιρνω..

κανω κατι λαθος???

Πήγαινε στα settings του προγράμματος και δες τις επιλογές τις αναφοράς...

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά, ας βοηθήσει κάποιος! Δεν μπορώ να βρω πουθενά το sygic για να το δοκιμάσω και αν με ικανοποιεί να το αγοράσω.αν απαγορεύεται να δώσει κάποιος link,ας μου στείλει pm.Εχω δοκιμάσει τα υπόλοιπα προγράμματα που υπάρχουν στο market για πλοήγηση (ndrive κτλ) αλλά δε μου αρέσουν.Ας βοηθήσει κάποιος!Εχω φτάσει στο σημείο τις τελευταίες 10 μέρες που εχω το desire, να νοσταλγώ με τις τόσες ελλείψεις από πλευράς προγραμμάτων, το παλιό μου Nokia 5800! Ελπίζω να βρεθεί κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καλησπερα

εχω τρελαθει λιγακι..

εχω εγκαταστησει το handceνt sms για τα μηνυματα και ενω εχω ενεργοποιημενο να παιρνω αναφορα παραδοσης, απο τοτε που χρησιμοποιω την εφαρμογη δεν παιρνω..

κανω κατι λαθος???

Δεν σου ερχεται νεο sms για την αναφορα αλλα ενα μικρο αναδυομενο παραθυρο οτι παραληφθηκε το sms σου.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γιάννη καλημέρα, με παρατεταμένο πάτημα (ή στο + κάτω δεξιά) στη οθόνη επιλέγεις Στοιχείο ελέγχου παραθύρου και ψάχνεις ή για το Αναλογικό ρολόι ή αν πατήσεις στο Ρολόι (HTC) σου βγάζει μια συλλογή με ρολόγια το 5ο είναι πολύ μικρό και διακρητικό με ημερομηνία.

Εναλλακτικά μπορεί να σε ενδιαφέρουν και τα Beautiful widgets που μπορείς να τα βρείς στα γνωστά μαγαζάκια.

παιδια καλημερα.εδω και 2 χρονια κινουμε μεσα στα foroum και ολο ακουω για τα γνωστα μαγαζακια!!!!! αν εχει καποιοσ την καλωσυνη ας στειλει πμ για αυτα τα γνωστα μαγαζακια γιατι μαλλον ειμαι αλλου νυχτωμενος.

παιδια καλημερα.εδω και 2 χρονια κινουμε μεσα στα foroum και ολο ακουω για τα γνωστα μαγαζακια!!!!! αν εχει καποιοσ την καλωσυνη ας στειλει πμ για αυτα τα γνωστα μαγαζακια γιατι μαλλον ειμαι αλλου νυχτωμενος.

Το ίδιο ισχύει και για μένα,όλο διαβάζουμε για ''γνωστα μαγαζάκια'',άλλα εγώ δεν μπορώ να βρω τίποτα. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας μας διαφωτίσει και μας τους βαθιά νυχτωμενους!

Το ίδιο ισχύει και για μένα,όλο διαβάζουμε για ''γνωστα μαγαζάκια'',άλλα εγώ δεν μπορώ να βρω τίποτα. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας μας διαφωτίσει και μας τους βαθιά νυχτωμενους!

θα την ήθελα κι εγώ αυτήν την πληροφορία παρακαλώ.

....όποιος έχει τη διάθεση...

Σαν να μη μας τα λεει κσλα η μπσταρια του desire...το φορτισα με πληρη φορτιση και με κλειστο το τηλεφωνο και η μπαταρια μετα απο ελαχιστη χρηση,ισα που αντεξε 7 ωρες.Ελεος με τις κωλομπαταριες των Htc

Θα πρέπει να κάνεις υπομονή, μέχρι να βγεί κάποιο update... είχα το ίδιο πρόβλημα, μέχρι που έβαλα Froyo 2.2, που εκτός απο το ότι το desrire είναι απλά ΠΟΥΠΟΥΛΟ, και παει σφεντονα!!! η μπραταρία τους κρατάει 2.5 ημέρες ΑΝΕΤΑ.

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Παιδιά απαγορεύεται νομίζω να ζητάτε τέτοιες πληροφορίες στο φόρουμ γιαυτό προσοχή... ;)

Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

Σύντομα στο site μου (δες υπογραφή μου) θα υπάρχει πλήθος "δωρεάν" πληροφορίας ;)

Αυτή την στιγμή έχει λίγο πράγμα... (αλλά καλό)

Ετοιμάζω κάποιο download script manager, και δεν είναι ακόμα έτοιμο!!!

Κάθε βοήθεια δεκτή!!!

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

να ζητησω κι εγω μια γρηγορη πληροφορια..;;;

επειδη σε κανενα δυωρο θα παω να αγορασω το κινητο απο που με συμβουλευεται να το παρω:γερμανο ή βονταφον (50€ φθηνοτερο στη βονταφον)....;;δεν θελω να ειναι τιποτα κλειδωμενο...μα τιποτα!!!...οπιος εχει την καλοσυνη ας μου απαντησει..

σας ευχαριστω πολυ και προκαταβολικα....

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

να ζητησω κι εγω μια γρηγορη πληροφορια..;;;

επειδη σε κανενα δυωρο θα παω να αγορασω το κινητο απο που με συμβουλευεται να το παρω:γερμανο ή βονταφον (50€ φθηνοτερο στη βονταφον)....;;δεν θελω να ειναι τιποτα κλειδωμενο...μα τιποτα!!!...οπιος εχει την καλοσυνη ας μου απαντησει..

σας ευχαριστω πολυ και προκαταβολικα....

πας vodafone και απλά ζητάς να στο ανοίξουνε να το δεις πριν το πληρώσεις.

αν τώρα σου πούνε δεν γίνεται και τις σχετικές π@π@ρολογίες τους τότε ρώτα

αν είναι branded ή όχι κι αν σου πούνε ότι δεν είναι, κάνε εξήγηση και πες τους

ότι θα το πληρώσεις και θα το ανοίξεις άμεσα στο ταμείο κι αν είναι branded

θα ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω.

οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

η τιμη ειναι ιδια μετου γερμανου...το θεμα ειναι οτι στην περιοχη που ειμαι (ρεθυμνο,φοιτητης) δεν εχει πλαισιο...γιαυτο ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο καταστηματα....τον γερμανο τον εμπιστευομαι αλλα η τιμη στη βονταφον μου εχει κινησει την περιεργεια...το ιδιο ακριβως ειχε συμβει παλιοτερα με το ομνια ι900 στη βονταφον το οποιο ηταν κλειδωμενο..πρεπει να σιγουρευτω με καποιο τροπο τι παιζει στη βονταφον....

Ηρακλής!

και πως θα καταλαβω οτι πραγματι ειναι branded ή οτι δεν ειναι;;;

Ηρακλής!

η τιμη ειναι ιδια μετου γερμανου...το θεμα ειναι οτι στην περιοχη που ειμαι (ρεθυμνο,φοιτητης) δεν εχει πλαισιο...γιαυτο ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο καταστηματα....τον γερμανο τον εμπιστευομαι αλλα η τιμη στη βονταφον μου εχει κινησει την περιεργεια...το ιδιο ακριβως ειχε συμβει παλιοτερα με το ομνια ι900 στη βονταφον το οποιο ηταν κλειδωμενο..πρεπει να σιγουρευτω με καποιο τροπο τι παιζει στη βονταφον....

Αν το πάρεις μετρητά κάνε μια καλύτερη έρευνα αγοράς...το βρίσκεις "ελληνικό" στα 435..Αλλά αν έχεις επιδότηση και vodafone είναι πιο φτηνά πάρτο. Δεν είναι κλειδωμένο.

''ODIGON'' να φανταστω το οτι δεν ειναι κλειδωμενο απο βονταφον εισαι απολυτα σιγουρος...θα το παρω με μετρητα αλλα δεν θελω να μπλεκω με ηλεκτρονικα καταστηματα σε περιπτωση αγορας κινητου...

Ηρακλής!

Looks like a very, very early build has found its way into the hands of one of the devs over on XDA.

He's not uploading it in its current state because apparently some apps aren't working yet, but 720p video seems to be enabled (not sure if this is his work or HTC's work).

Also, it's watermarked so if he's a tester or if he got it from somebody who is a tester, releasing it with the watermarks could cause them some legal trouble...

pic:

http://img412.imageshack.us/img412/8953/sense.png

What's new compared to 1.21?

* System upgraded to Android 2.2 Frøya (FRF85B)

* Updated kernel (2.6.32.15)

* New Radio (32.41.00.32U_5.08.00.04)

* Possibility (finally!) To record video in HD 720p

* Application Sharing App

* Car Application Panel

* Application Plurk

* Application Torch

* Use Wi-Fi Hotspots

Image Image

.. But not all that glitters is gold, because many applications are still missing and others have some problems, such as missing the market, Google Maps, YouTube, Footprints, and Sense does not work the location of the current position.

720p

πας vodafone και απλά ζητάς να στο ανοίξουνε να το δεις πριν το πληρώσεις.

αν τώρα σου πούνε δεν γίνεται και τις σχετικές π@π@ρολογίες τους τότε ρώτα

αν είναι branded ή όχι κι αν σου πούνε ότι δεν είναι, κάνε εξήγηση και πες τους

ότι θα το πληρώσεις και θα το ανοίξεις άμεσα στο ταμείο κι αν είναι branded

θα ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω.

οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.

πως θα καταλαβω αν ειναι ή αν δεν ειναι branded;;;;

Ηρακλής!

πως θα καταλαβω αν ειναι ή αν δεν ειναι branded;;;;

Πρώτα δες αν έχει σήμα voda στο shell.. Μετά άνοιξε τη συσκευή και δες αν στο boot θα σου εμφανίσει σήμα voda...

Αλλά για να αποφύγεις αυτό απλά ρώτα :p

Εγώ για 70 euro θα επερνα από online κατάστημα πάντως :D

sakiss δώσε original link...στα ποσά frames το hd video??

sakiss δώσε original link...στα ποσά frames το hd video??

Σε forum το βρηκα το post....δεν ειναι τιποτα σπουδαιο...το video δεν ξερω στα ποσα frames ειναι αλλα λενε οτι η ποιοτητα ειναι πολυ καλα και κοιταζουν να διορθωσουν το frame rate.

Πηρα τηλεφωνο στην τεχνικη υποστηριξη της HTC για την ελλαδα και οταν τους ρωτησα για τις SLCD οθονες εναντι των amoled στο Desire οχι μονο δεν μου το επιβεβαιωσαν αλλα ο υπαλληλος μονο που δεν με εβρισε :p

Τι τους ρώτησες δηλαδή??? :p

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το auto sync....και μετά αυτά...

http://blog.three.co.uk/2010/05/24/htc-desire-tips-to-boost-battery-life/

http://djleekee.wordpress.com/2010/06/09/htc-desire-tips-to-improve-battery-life/

Και τα ''Δεδομενα Φοντου'' & τον ''Αυτοματο συγχρονισμο'' πρεπει να κλεισουμε για καλυτερη αντοχη της μπαταριας???

ΥΓ. Τελος ενω εχω το Handcent sms εξακολουθουν να μου ερχονται αναφορες απο τα κλασικα μηνυματα του κινητου. Έσβησα τα μηνυματα λοιπον αλλα παλι μου ερχονται διπλες αναφορες οποτε ερχεται ενα νεο μηνυμα..... Μηπως εχω ξεχασει κατι στις ρυθμισεις???

Edited by yiannis2002s

Και τα ''Δεδομενα Φοντου'' & τον ''Αυτοματο συγχρονισμο'' πρεπει να κλεισουμε για καλυτερη αντοχη της μπαταριας???

Ναι γείτονα..Δοκίμασε το..και ακόμα πιο σημαντικό να βάλεις task manager για να κλείνεις τα αχρείαστα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...