GeorgeX21 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Καλημερα.. Εχω ενα προβλημα με την Starburst 1.3 και το data2sd. Ενω ολα τα φλασαρα κανονικα, εστησα ξανα απο την αρχη το κινητο με τις εφαρμογες που ηθελα και ενω φυσικα εχω κανει wipe παντου τωρα δε μπορω να εγκαταστησω τιποτα, ουτε απο το market αλλα ουτε και εκτος market. Ξερει κανεις τι παιζει? Το δοκιμασα δυο φορες αλλα παλι τα ιδια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) εχουν βγει κατι αρχειακια .zip(αναλογα τη rom)για να το πω με απλα λογια, που οταν flashαρεις τη rom,flashαρεις και αυτο το zipακι στο καπακι κι ετσι φτανεις να εχεις τετοια internal memory! καλημερα :) φλασαρε την starburst 1.3.0 & στο καπακι το data2sd ειναι μια ρομ πολυ σταθερη & απ τις πιο γρηγορες με sense μολις την φλασαρεις & κανεις reboot θα μπεις ξανα recovery & θα φλασαρεις το data2sd istaller -reboot & εισαι ετοιμος με 950μβ internal memory Υ.Γ θα πρεπει βεβαια να εχεις ext2/3/ η΄4 parition 1024mb Thank you elthis και timos1968! Για τη LeeDroid που μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο; :) Edited February 15, 2011 by avesalom Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) Καλημερα.. Εχω ενα προβλημα με την Starburst 1.3 και το data2sd. Ενω ολα τα φλασαρα κανονικα, εστησα ξανα απο την αρχη το κινητο με τις εφαρμογες που ηθελα και ενω φυσικα εχω κανει wipe παντου τωρα δε μπορω να εγκαταστησω τιποτα, ουτε απο το market αλλα ουτε και εκτος market. Ξερει κανεις τι παιζει? Το δοκιμασα δυο φορες αλλα παλι τα ιδια! για κανε κανα reboot αν δεν γινει τπτ κανε wipe data factory reset -wipe cache- wipe dalvik & ξαναφλασαρε την ρομ & το data2sdinstaller απτην αρχη δεν ξερω να σε καθοδηγησω σε κατι αλλο περιμενε μηπως σου απαντησει καποιο αλλο παιδι :) GeorgeX21 Μη αναγνωσμένο Σήμερα, 11:33 #12072 Κορυφή Avatar: HTC Desire <<Αρχικό μήνυμα από timos1968 Εμφάνιση Μηνύματος για κανε κανα reboot αν δεν γινει τπτ κανε wipe data factory reset -wipe cache- wipe dalvik & ξαναφλασαρε την ρομ & το data2sdinstaller απτην αρχη δεν ξερω να σε καθοδηγησω σε κατι αλλο περιμενε μηπως σου απαντησει καποιο αλλο παιδι To δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τα ιδια! >> φλασαρες ξανα την ρομ απο την αρχη? Edited February 15, 2011 by timos1968 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) για κανε κανα reboot αν δεν γινει τπτ κανε wipe data factory reset -wipe cache- wipe dalvik & ξαναφλασαρε την ρομ & το data2sdinstaller απτην αρχη δεν ξερω να σε καθοδηγησω σε κατι αλλο περιμενε μηπως σου απαντησει καποιο αλλο παιδι :) To δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τα ιδια! Thank you elthis και timos1968! Για τη LeeDroid που μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο; :) Δοκιμασε αυτο που εχω στην υπογραφη μου.. Μολις τωρα φλασαρα και ολα δουλευουν ρολοι! Edited February 15, 2011 by Nikos_s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Δοκιμασε αυτο που εχω στην υπογραφη μου.. Μολις τωρα φλασαρα και ολα δουλευουν ρολοι! Thanks! :) Μια διευκρίνιση. Απλά φλασάρω το data2whatever-v0.4d και είμαι ok? Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Thanks! :) Μια διευκρίνιση. Απλά φλασάρω το data2whatever-v0.4d και είμαι ok? Φλασαρεις πρωτα την leedroid 2.3d και αμεσως μετα το πατσακι χωρις να κανεις boot το κινητο ενδιαμεσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avesalom Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Φλασαρεις πρωτα την leedroid 2.3d και αμεσως μετα το πατσακι χωρις να κανεις boot το κινητο ενδιαμεσα. Την έχω ήδη εγκατεστημένη, αλλά από ότι κατάλαβα χρειάζεται να τη ξαναφλάσάρω. :rolleyes: Ok! Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Device: Samsung Galaxy S III 32GB Device: Motorola XOOM 3G Device: HTC Desire Device: iPhone 4 16GB Device: iPad Mini 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Την έχω ήδη εγκατεστημένη, αλλά από ότι κατάλαβα χρειάζεται να τη ξαναφλάσάρω. :rolleyes: Ok! Ευχαριστώ πολύ και πάλι! Καλα καταλαβες! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 τελικά το πηρα το desire και είναι σπιτι και φορτίζει. μιας και είναι η πρώτη επαφή με το android μπορεί κάποιο παιδί αν δεν του κάνει κόπο να γράψει 5-6 πραγματάκια Must που θα πρέπει να κάνω? δηλαδή πρέπει αναγκαστικά να περάσω προγράμματα και ποια?, να κάνω root, να κάνω backup απο ότι βλέπω αρκετοί έχουν custom roms, για αρχή θα με καλύπτει η γνήσια η θα πρέπει να ψάχτω ps1. κάποιες απορίες που εχω πρίν το ανοίξω εχω λογαριασμό gmail τον οποίο τσεκαρω μέσω outlook. αν το βάλω στο desire θα κατεβάσει όλα τα mail στο κινητο η μονο καινούρια θα κοιτάει? out of the box αν δηλωσω το gmail θα μπει με 3g να κατεβασει τιποτα η θα προλάβω να του δηλωσω wifi και να κάνει απο κει τις ρυθμίσεις? ps2. συγνώμη αν φαίνονται παιδικές απορίες αλλα οι γνώσεις μου πάνω σε android ειναι σε εμβρυακό στάδιο. έχω μείνει σε εποχές asus p535 με win 6.1 και 6.5 το οποίο θα αντικαταστήσει το desire μετά απο 4 χρόνια σχεδόν και το πλήθος των πληροφοριων σε 300 σελίδες για το desire και άλλων τόσων στον τομέα των android μου φαίνονται βουνό. εχω ξεκινήσει ήδη διάβασμα αλλα έχω αρχίσει και χάνω την μπάλα :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 μπορεί κάποιο παιδί αν δεν του κάνει κόπο να γράψει 5-6 πραγματάκια Must που θα πρέπει να κάνω? Θα σου πω ένα που αρκεί... ρίξε μια ματιά στο πρώτο post. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 τελικά το πηρα το desire και είναι σπιτι και φορτίζει. μιας και είναι η πρώτη επαφή με το android μπορεί κάποιο παιδί αν δεν του κάνει κόπο να γράψει 5-6 πραγματάκια Must που θα πρέπει να κάνω? δηλαδή πρέπει αναγκαστικά να περάσω προγράμματα και ποια?, να κάνω root, να κάνω backup απο ότι βλέπω αρκετοί έχουν custom roms, για αρχή θα με καλύπτει η γνήσια η θα πρέπει να ψάχτω ps1. κάποιες απορίες που εχω πρίν το ανοίξω εχω λογαριασμό gmail τον οποίο τσεκαρω μέσω outlook. αν το βάλω στο desire θα κατεβάσει όλα τα mail στο κινητο η μονο καινούρια θα κοιτάει? out of the box αν δηλωσω το gmail θα μπει με 3g να κατεβασει τιποτα η θα προλάβω να του δηλωσω wifi και να κάνει απο κει τις ρυθμίσεις? ps2. συγνώμη αν φαίνονται παιδικές απορίες αλλα οι γνώσεις μου πάνω σε android ειναι σε εμβρυακό στάδιο. έχω μείνει σε εποχές asus p535 με win 6.1 και 6.5 το οποίο θα αντικαταστήσει το desire μετά απο 4 χρόνια σχεδόν και το πλήθος των πληροφοριων σε 300 σελίδες για το desire και άλλων τόσων στον τομέα των android μου φαίνονται βουνό. εχω ξεκινήσει ήδη διάβασμα αλλα έχω αρχίσει και χάνω την μπάλα :O Θα σου προτεινα να μην κανεις root απο την αρχη.Ασε να δεις το κινητο και μετα αποφασιζεις. Χρησιμα προγραμμτα Οπωσδηποτε απο Μarket εναν file manager για να βλεπεις την καρτα μνημης.Εγω εχω τον astro file manager, Galery για να βλεπεις τις φωτογραφιες Battery widget για την μπαταρια Lock screen widget να κλειδωνει η οθονη Eortologio greek Spot4u γαι ενδιαφεροντα μαγαζια κλπ κλπ κλπ κλπ Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Παιδια εχω μια ερωτηση οσον αφορα τα bencmark, εγω πάνω απο 1550 δεν μπορω να βγάλω εσεις πως τα καταφερνετε να εχετε πάνω απο 2000 πειραζεται τον cpu?και επιπλεον αυτα τα score τι σημαινουν? οτι εχεται καλυτερη αποδοση στα παιχνιδια?ειναι πιο smooth γενικως το κινητο?Ευχαριστω! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Παιδια εχω μια ερωτηση οσον αφορα τα bencmark, εγω πάνω απο 1550 δεν μπορω να βγάλω εσεις πως τα καταφερνετε να εχετε πάνω απο 2000 πειραζεται τον cpu?και επιπλεον αυτα τα score τι σημαινουν? οτι εχεται καλυτερη αποδοση στα παιχνιδια?ειναι πιο smooth γενικως το κινητο?Ευχαριστω! για να βγαλω 2620 με τη starbust που ειχα(αλλα και με αλλες roms το ιδιο εκανα),πατουσα τον task killer,ειχα airplane mode,o/c στα 1036 οπου το ειχα και σταθερο και το τεσταρα 2-3 φορες συνεχομενα...αυτα να σου πω την αληθεια παιχνιδακια ειναι...οπως ειχα αναφερει πιο παλια,σκεψου να εχεις τετοιο σκορ και η rom σου να ειναι ολο fcs!κανεις δε θα το προτιμουσε πιστευω...παντως μακραν σταθεροτατη,γρηγορη,χωρις προβληματα sense rom η starbust,αποκταει και στους xda ολο και περισσοτερους φιλους... υ.γ.:μου λειπει το desire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 για να βγαλω 2620 με τη starbust που ειχα(αλλα και με αλλες roms το ιδιο εκανα),πατουσα τον task killer,ειχα airplane mode,o/c στα 1036 οπου το ειχα και σταθερο και το τεσταρα 2-3 φορες συνεχομενα...αυτα να σου πω την αληθεια παιχνιδακια ειναι...οπως ειχα αναφερει πιο παλια,σκεψου να εχεις τετοιο σκορ και η rom σου να ειναι ολο fcs!κανεις δε θα το προτιμουσε πιστευω...παντως μακραν σταθεροτατη,γρηγορη,χωρις προβληματα sense rom η starbust,αποκταει και στους xda ολο και περισσοτερους φιλους... υ.γ.:μου λειπει το desire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( Διαβάζω παράπονα για την aurax αλλα εγω δεν εχω κανένα προβλημα, ειχα δοκιμάσει κ την sturbust αλλα δεν μου αρεσε που ειχε την κλασικη εμφανιση της επισημης 2,2 βεβαια θα μου πεις οτι θα μπορουσα να βάλω ενα θεμα... τελος παντων πιστευω οτι ειναι θεμα του καθενος ποια rom θα επιλεξει.. σου λείπει γιατι??? νομιζω οτι ειχες πει οτι πηρες το hd ισχύει? αν ναι εντυπώσεις ? το μέγεθος βολεύει? nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) Περιεργα πραγματα.. Ξανα δε μπορω να εγκαταστησω τιποτα στο κινητο.. Εχω βαλει σχεδον 150 εφαρμογες και μετα απο ενα reboot δε μπορω να βαλω τιποτε αλλο... Τι γινεται???????:mad::mad::mad: Ακυρο ολα καλα!!!!!! Μου εχουν γινει εμμονη ιδεα αυτες οι rom... Δε μπορω αλλο! Μη βγαζεται αλλες! Edited February 15, 2011 by GeorgeX21 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Διαβάζω παράπονα για την aurax αλλα εγω δεν εχω κανένα προβλημα, ειχα δοκιμάσει κ την sturbust αλλα δεν μου αρεσε που ειχε την κλασικη εμφανιση της επισημης 2,2 βεβαια θα μου πεις οτι θα μπορουσα να βάλω ενα θεμα... τελος παντων πιστευω οτι ειναι θεμα του καθενος ποια rom θα επιλεξει.. σου λείπει γιατι??? νομιζω οτι ειχες πει οτι πηρες το hd ισχύει? αν ναι εντυπώσεις ? το μέγεθος βολεύει? σιγουρα ειναι υποκειμενικο και σιγουρα χωρις το θεμα Carbon Ara V2.4 χανει λιγο...αν τυχει και τη δοκιμασεις παλι,μαζι με το θεμα,θα δεις αλλο κινητο... ναι,απο χθες ειμαι κατοχος hd...το μεγεθος;...χμ...ειναι λιγο τουβλο:lol:...αν δεν εχεις μεγαλη παλαμη(και η δικη μου ειναι xxl να φανταστεις) το κρατας με τα δυο χερια.και παιδευομαι αρκετα(ισως μεχρι να το βολευτω) με τον αντιχειρα να φτασω το πανω μερος...αλλα το desire ειχε ΑΙΣΘΗΤΑ καλυτερο ακουστικο ΚΑΙ ηχο!!!απορω γιατι ρε ****το... ασε που εδω το forum ειναι πολυ ενεργο!στο hd αν δεν ειχα kollatos να με κατευθυνει λιγο,ακομα χωρις root θα ημουν!!!:p τελοςπαντων,μη γινουμε offtopic,δοκιμασε τη stuburst ετσι οπως σου ειπα και ειμαι σιγουρος οτι θα ενθουσιαστεις!!!αλλωστε το ξερεις καλα...αν δε σ αρεσει,ενα flashαρισμα ακομα ειναι...;) Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν το Desire θα υποστηριχθεί με 2.3 upgrade επίσημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Καλησπέρα, γνωρίζουμε αν το Desire θα υποστηριχθεί με 2.3 upgrade επίσημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :D Κανείς δε ξέρει για κανένα κινητό ακόμα...προσπαθούν ακόμα απ ότι διάβασα να προσαρμόσουν το sense... Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dillyboy Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Εγω θα ηθελα να ευχαριστησω τον kollatos τα ειπαμε και με πμ χθες ο οποιος μου εδωσε ενα link απο xda σχετικα με οσους ειχαν προβλημα λογω νεου nand chip...επιγραμματικα να αναφερω οτι για να πετυχω να φλασαρω custom rom εβαλα την Amonra recovery οπου απο εκει εκανα τα υπολοιπα...Πλεον ειμαι με leedroid 2.3.d + data2whatever 0.4d με 980mb internal memory... Να κανω και μια ερωτησουλα , αν θελω να επανεφερω το κινητο με τον οδηγο του πρωτου ποστ επενερχεται και η official recovery? Rom: StarBurst Lite 1.3.0 Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Sd card: Transcend 8gb class 6 internal memory 980+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Παιδιά καλησπέρα. Από τότε που πήρε ένας φίλος μου το desire του έρχεται συνέχεια ένα μήνυμα υπηρεσίας από τον αριθμό 50 και λέει ATHENS 21. Έχει καρτοκινητή q (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό). Καμιά βοήθεια; http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Εγω θα ηθελα να ευχαριστησω τον kollatos τα ειπαμε και με πμ χθες ο οποιος μου εδωσε ενα link απο xda σχετικα με οσους ειχαν προβλημα λογω νεου nand chip...επιγραμματικα να αναφερω οτι για να πετυχω να φλασαρω custom rom εβαλα την Amonra recovery οπου απο εκει εκανα τα υπολοιπα...Πλεον ειμαι με leedroid 2.3.d + data2whatever 0.4d με 980mb internal memory... Να κανω και μια ερωτησουλα , αν θελω να επανεφερω το κινητο με τον οδηγο του πρωτου ποστ επενερχεται και η official recovery? Θα είσαι όπως το πήρες από κατάστημα... Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dillyboy Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 (edited) οκ ευχαριστω... και να ρωτησω κατι ακομα εχω τωρα την προτελευταια εκδοση radio θα πρεπει να βαλω την τελευταια?ωστε να ειμαι up to date?αν και στην leedroid δν αναφερει κατι ...την κανω φλασ απο recovery?flash zip from sd? Edited February 15, 2011 by dillyboy Rom: StarBurst Lite 1.3.0 Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Sd card: Transcend 8gb class 6 internal memory 980+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 οκ ευχαριστω... και να ρωτησω κατι ακομα εχω τωρα την προτελευταια εκδοση radio θα πρεπει να βαλω την τελευταια?ωστε να ειμαι up to date?αν και στην leedroid δν αναφερει κατι ...την κανω φλασ απο recovery?flash zip from sd? Δεν αφήνεις καλύτερα το radio γιατί είναι το πιο επικίνδυνο απ ολα;έτσι κι αλλιώς flashαρεται με άλλο τρόπο... Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 Μια ερώτηση σε αυτούς που έχουν το data2whatever. Το addon και τα files που έχει τα life-on-the-edge και unpatch τι είναι και πώς τα χρησιμοποιούμε; Κατα προτιμηση δεν τα χρησιμοποιουμε! Bαλε το 0.4 αλλα χωρις life on the edge... Αυτη ειναι η αποψη μου τουλαχιστον - δε ξερω αν διαφωνουν οι συναδελφοι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. February 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2011 τελικά το πηρα το desire και είναι σπιτι και φορτίζει. μιας και είναι η πρώτη επαφή με το android μπορεί κάποιο παιδί αν δεν του κάνει κόπο να γράψει 5-6 πραγματάκια Must που θα πρέπει να κάνω? δηλαδή πρέπει αναγκαστικά να περάσω προγράμματα και ποια?, να κάνω root, να κάνω backup απο ότι βλέπω αρκετοί έχουν custom roms, για αρχή θα με καλύπτει η γνήσια η θα πρέπει να ψάχτω ps1. κάποιες απορίες που εχω πρίν το ανοίξω εχω λογαριασμό gmail τον οποίο τσεκαρω μέσω outlook. αν το βάλω στο desire θα κατεβάσει όλα τα mail στο κινητο η μονο καινούρια θα κοιτάει? out of the box αν δηλωσω το gmail θα μπει με 3g να κατεβασει τιποτα η θα προλάβω να του δηλωσω wifi και να κάνει απο κει τις ρυθμίσεις? ps2. συγνώμη αν φαίνονται παιδικές απορίες αλλα οι γνώσεις μου πάνω σε android ειναι σε εμβρυακό στάδιο. έχω μείνει σε εποχές asus p535 με win 6.1 και 6.5 το οποίο θα αντικαταστήσει το desire μετά απο 4 χρόνια σχεδόν και το πλήθος των πληροφοριων σε 300 σελίδες για το desire και άλλων τόσων στον τομέα των android μου φαίνονται βουνό. εχω ξεκινήσει ήδη διάβασμα αλλα έχω αρχίσει και χάνω την μπάλα :O Καλορίζικο. Και εγώ σχετικά νέος είμαι, 2 μήνες το χω. Λοιπόν: Το ανοίγεις ζητάει gmail. Χωρίς gmail account δεν κάνεις απολύτως τίποτα σε android κινητά. Είναι σαν να μην το αγόρασες ποτέ. Το κινητό σου θα συγχρον΄ζιει πάντα με το gmail και θα σου δείξει και τα παλιά σου μαιλ. Πάντα θα σου στέλνω με push τα νέα σου μαιλ. Όπως κάνουν τα brackberry απλά εδώ μόνο στο gmail account. Επίσης θα τραβήξει τα contacts σου από το gmail. Με το θέμα της συνδεσιμότητας με 3G ή wifi κανενα πρόβλημα, αμέσως ψάχνει ασύρματα. Γενικά πάντα ψάχνει πρώτα ασύρματο και στην κανονική λειτουργία και όταν δεν βρει πάει σε 3G. Στα δηλωμένα ασύρματα που τα έχεις trusted/autoconnect μπαίνει μόνο του. Ποτέ δεν θα έχεις πρόβλημα να πέσεις χωρίς να το καταλάβεις σε 3G αν έχεις δηλώσει τα ασύρματα δίκτυα στα οποία κινείσαι. Τώρα από εφαρμογές κατευθείαν: 1. Rings Extended ... εγώ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ όταν το πήρα και δεν μπορούσα να βάλω τους ήχους μου αμέσως :D 2. Dialer One: Τρελάθηκα επίσης όταν είδα ότι στον dialer δεν μπορώ να πατάω ελληνικό γράμμα για να πάω στο αντίστοιχο όνομα :P 3. Timeriffic για να το βάζεις στο flight mode το βράδυ για να σώζεις μπαταρία και να μην σε ξυπνάνε τα μαιλ από αμερική 4. 3G Watchdog για να ελέγχεις κίνηση στο 3G Μετά το πρώτο 10ήμερο θα είσαι όλη μέρα στο market και θα κατεβάζεις :D. Για root ούτε εγώ έχω κάνει, δεν το έχω χρειαστεί ακόμα. Δες πως θα πάει και αν μετά θες πάρα πολλά application κάντο. One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts