Γιάννης Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδιά ψαχνομαι τώρα τελευταία να rootαρω και εγώ τη συσκευή μου γιατί ο ελεύθερος χώρος της συσκευής μου τελειώνει.... Για ν κάνω ροοτ κ ν περάσω μια Rom θα πρέπει ν χάσω όλες τις επαφές μου κ τις εφαρμογές μου; Δεν γίνεται να τα σώσω καπως; Ευχαριστώ για τη βοήθεια... Για τις επαφες κατα την ταπεινη μου γνωμη ο πιο σιγουρος τροπος να μην χαθουν ειναι να τις κανουμε εξαγωγη σε αρχειο στην καρτα μνημης και επαναφορα απο εκει. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Για τις επαφες κατα την ταπεινη μου γνωμη ο πιο σιγουρος τροπος να μην χαθουν ειναι να τις κανουμε εξαγωγη σε αρχειο στην καρτα μνημης και επαναφορα απο εκει. Δεν τον θεωρώ τόσο ασφαλή αυτό τον τρόπο. Το πιο σίγουρο είναι συγχρονισμός με το Gmail. Έτσι όσες συσκευές και να αλλάξεις, όσα hard reset και να κάνεις, με έναν συγχρονισμό περνάνε κατευθείαν στη συσκευή. Το /data/app και το /system/app δεν το βλέπεις με ES File explorer όμως... μήπως έχω χάσει κάτι εδώ; Εγώ τα βλέπω κανονικά με τον ES File Explorer. Πατάς στο εικονίδιο πάνω αριστερά για να πας στο root της συσκευής και να μπεις σε όποιον φάκελο θέλεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Δεν τον θεωρώ τόσο ασφαλή αυτό τον τρόπο. Το πιο σίγουρο είναι συγχρονισμός με το Gmail. Έτσι όσες συσκευές και να αλλάξεις, όσα hard reset και να κάνεις, με έναν συγχρονισμό περνάνε κατευθείαν στη συσκευή. Επίσης ότι αλλαγές κάνεις περνάνε αμέσως (αν έχεις autosync) :) Εγώ με outlook είχα πρόββλημα κάποτε έχασα όλες τις επαφές γιατί τις καθάρισα από το iPhone και στο sync τις έσβησε και στο outlook (πάλι καλά βρήκα backup από άλλο pc που είχα κάνει sync). Κάτι αντίστοιχο φαντάζομαι μπορεί να πάθεις και στο gmail. Αν καταλάθος κάνεις ένα σβήσιμο όλων των επαφών και σβηστούν αμέσως και από gmail! Οπότε με αυτή τη λογική έχει ένα δίκιο ο Γιάννης.. Εγώ τα βλέπω κανονικά με τον ES File Explorer. Πατάς στο εικονίδιο πάνω αριστερά για να πας στο root της συσκευής και να μπεις σε όποιον φάκελο θέλεις; Εμένα για κάποιο λόγο δεν μου έχει καμιά εφαρμογή στο /data/app... Παρόλα αυτά η απορία μου μένει, με το apps2sd που πάνε οι εφαρμογές...; Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εγώ με outlook είχα πρόββλημα κάποτε έχασα όλες τις επαφές γιατί τις καθάρισα από το iPhone και στο sync τις έσβησε και στο outlook (πάλι καλά βρήκα backup από άλλο pc που είχα κάνει sync). Όταν διαγράφονται οι επαφές από το Outlook δεν χάνονται. Τις περνάει σε έναν φάκελο "Διαγραμμένα" από όπου μπορούν να επανέλθουν εύκολα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Δεν τον θεωρώ τόσο ασφαλή αυτό τον τρόπο. Το πιο σίγουρο είναι συγχρονισμός με το Gmail. Έτσι όσες συσκευές και να αλλάξεις, όσα hard reset και να κάνεις, με έναν συγχρονισμό περνάνε κατευθείαν στη συσκευή. Οσο και να προσπαθησα και να με βοηθησατε δεν τα καταφερα....:(:(:( Αν πας σε windows mobile ή Iphone γινεται απο Gmail ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Κανείς να με βοηθήσει;Αν περασω στο desire μου ReflexTSenseHD 1.8 με a2sd+ και data2ext θα εχω καποιο προβλημα? Ρωταω γιατι εχω 512 partition. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εμένα για κάποιο λόγο δεν μου έχει καμιά εφαρμογή στο /data/app... Παρόλα αυτά η απορία μου μένει, με το apps2sd που πάνε οι εφαρμογές...; Σε κάποιες ρομ τις βλέπεις αν πας στο /sd-ext ή στο /system/sd.Aν πάλι δε τα βλέπεις φταίει ο file explorer.Βάλε root explorer και θα τα δεις σε κάποιον από τους τρεις φακέλους που αναφέρθηκαν [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Αν πας σε windows mobile ή Iphone γινεται απο Gmail ? Γίνεται ναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Εγώ με outlook είχα πρόββλημα κάποτε έχασα όλες τις επαφές γιατί τις καθάρισα από το iPhone και στο sync τις έσβησε και στο outlook (πάλι καλά βρήκα backup από άλλο pc που είχα κάνει sync). Κάτι αντίστοιχο φαντάζομαι μπορεί να πάθεις και στο gmail. Αν καταλάθος κάνεις ένα σβήσιμο όλων των επαφών και σβηστούν αμέσως και από gmail! You can restore contacts in gmail up to the last 30 days. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδιά μια βοήθεια. Εκανα partition σε μια καινουργια καρτα που πήρα ακολουθώντας τον οδηγό της πρωτης σελίδας. Μετά έκανα copy paste τα δεδομένα μου από την παλιά κάρτα στην καινούργια. Δυστυχώς όμως δεν βλέπω καμία από τις εφαρμογές που είχα. Οταν πηγαίνω στο manage applications οι εφαρμογες φαίνονται μέσα αλλά με ένα εικονίδιο android διπλα και όλες ξεκινάνε με com. (παράδειγμα com.camelgames.shootu για το παιχνίδι shootu). Προφανώς έχω παραλείψει κάτι ή έκανα κάτι λάθος. Καμία ιδέα κανείς?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Για όποιον ενδιαφέρεται έφτιαξα custom splash και boot animation. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει κάτι παρόμοιο δέχομαι requests. Για το splash βασική προϋπόθεση είναι να έχετε S-OFF. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχω παραλάβει κατά πάσα πιθανότητα και το δικό μου desire. Έψαξα μήπως το έβρισκα με οθόνη amoled αλλά δεν στάθηκα τυχερός. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει η lcd. Να κάνω τις εξής δύο ερωτήσεις: 1. Αυτή τη στιγμή στο παλιό μου κινητό έχω όλες τις επαφές αποθηκευμένες στην sim και είναι όλα τα ονόματα γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες. Όλες αυτές οι custom roms (aurax, leeroid κλπ) είναι και στην ελληνική γλώσσα ή έστω έχουν υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων; Θα φαίνονται δλδ κανονικά τα ονόματα στον τηλεφωνικό κατάλογο ή θα εμφανίζονται με κινέζικα; 2. Αν περάσω μέσα στο desire ένα πρόγραμμα πλοήγησης για το gps (πχ navigon) ή ακόμα και αν κρατήσω αυτό που έχει από μόνο του μέσα, θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Αγγλία για να το χρησιμοποιώ σαν GPS (με φωνητικές οδηγίες κλπ) ή θα χρειαστεί να αγοράσω κανονική GPS συσκευή για να μπορώ να κάνω την δουλειά μου χωρίς να χαθώ όταν θα οδηγάω εκεί; Σας ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχω παραλάβει κατά πάσα πιθανότητα και το δικό μου desire. Έψαξα μήπως το έβρισκα με οθόνη amoled αλλά δεν στάθηκα τυχερός. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει η lcd. Να κάνω τις εξής δύο ερωτήσεις: 1. Αυτή τη στιγμή στο παλιό μου κινητό έχω όλες τις επαφές αποθηκευμένες στην sim και είναι όλα τα ονόματα γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες. Όλες αυτές οι custom roms (aurax, leeroid κλπ) είναι και στην ελληνική γλώσσα ή έστω έχουν υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων; Θα φαίνονται δλδ κανονικά τα ονόματα στον τηλεφωνικό κατάλογο ή θα εμφανίζονται με κινέζικα; 2. Αν περάσω μέσα στο desire ένα πρόγραμμα πλοήγησης για το gps (πχ navigon) ή ακόμα και αν κρατήσω αυτό που έχει από μόνο του μέσα, θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Αγγλία για να το χρησιμοποιώ σαν GPS (με φωνητικές οδηγίες κλπ) ή θα χρειαστεί να αγοράσω κανονική GPS συσκευή για να μπορώ να κάνω την δουλειά μου χωρίς να χαθώ όταν θα οδηγάω εκεί; Σας ευχαριστώ. καλημερα metmat...1)ολες σχεδον οι custom roms ειναι και στην ελληνικη γλωσσα και δε θα εχεις κανενα προβλημα με την εμφανιση χαρακτηρων.2)το θεμα ειναι οι χαρτες που θα εχεις περασμενους μεσα στο gps,δηλ να εχουν την αγγλια,και οχι το gps σαν προγραμμα. Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχω παραλάβει κατά πάσα πιθανότητα και το δικό μου desire. Έψαξα μήπως το έβρισκα με οθόνη amoled αλλά δεν στάθηκα τυχερός. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει η lcd. Να κάνω τις εξής δύο ερωτήσεις: 1. Αυτή τη στιγμή στο παλιό μου κινητό έχω όλες τις επαφές αποθηκευμένες στην sim και είναι όλα τα ονόματα γραμμένα με ελληνικούς χαρακτήρες. Όλες αυτές οι custom roms (aurax, leeroid κλπ) είναι και στην ελληνική γλώσσα ή έστω έχουν υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων; Θα φαίνονται δλδ κανονικά τα ονόματα στον τηλεφωνικό κατάλογο ή θα εμφανίζονται με κινέζικα; 2. Αν περάσω μέσα στο desire ένα πρόγραμμα πλοήγησης για το gps (πχ navigon) ή ακόμα και αν κρατήσω αυτό που έχει από μόνο του μέσα, θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Αγγλία για να το χρησιμοποιώ σαν GPS (με φωνητικές οδηγίες κλπ) ή θα χρειαστεί να αγοράσω κανονική GPS συσκευή για να μπορώ να κάνω την δουλειά μου χωρίς να χαθώ όταν θα οδηγάω εκεί; Σας ευχαριστώ. Για το πρωτο που λες με μικρη επιφυλαξη ισως για καποιες rom δεν θα εχεις κανενα προβλημα .Θα σου ελεγα να περσεις οτι εχεις στην sim στο microsoft outlook και να συγχρονισεις μετα απο εκει το κινητο. Για το gps αν το προγραμμα που θα βαλεις εχει χαρτες Αγγλιας γιατι να εχεις προβλημα ? Αν ομως δεν εχει εκει θα σου ειναι αχρηστο. edit Με προλαβε ο Ηλιας για λιγα λεπτα... Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Συνεπώς επιλέγω ποια rom θα βάλω ώστε να υποστηρίζει τα ελληνικά ή κάνω την διαδικασία με το outlook που προτείνει ο Γιάννης. Επειδή όμως το outloo δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, ως έσχατη λύση μπορώ να χρησιμοποιήσω και την αλλαγή όλου του τηλεφωνικού καταλόγου σε λατινικούς χαρακτήρες. Χρονοβόρο μεν αλλά εγγυημένο. Όσο για το GPS εννοείται ότι θα κοιτάξω να περάσω ένα πρόγραμμα που να έχει μέσα χάρτες για το Ηνωμένο Βασίλειο. Ξέχασα να το αναφέρω στο προηγούμενο post. Εσείς ως κάτοχοι της συσκευής έχετε να μου προτείνετε κανένα πρόγραμμα που να τους περιέχει και να είναι και εύχρηστο και απλό; (θα πάω σε επαρχίες και όχι Λονδίνο και μεγάλες πόλεις) Και από που μπορώ να βρω και το πρόγραμμα και τους χάρτες. Είναι στο android market ή πρέπει να το βρω από αλλού; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Συνεπώς επιλέγω ποια rom θα βάλω ώστε να υποστηρίζει τα ελληνικά ή κάνω την διαδικασία με το outlook που προτείνει ο Γιάννης. Επειδή όμως το outloo δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, ως έσχατη λύση μπορώ να χρησιμοποιήσω και την αλλαγή όλου του τηλεφωνικού καταλόγου σε λατινικούς χαρακτήρες. Χρονοβόρο μεν αλλά εγγυημένο. Όσο για το GPS εννοείται ότι θα κοιτάξω να περάσω ένα πρόγραμμα που να έχει μέσα χάρτες για το Ηνωμένο Βασίλειο. Ξέχασα να το αναφέρω στο προηγούμενο post. Εσείς ως κάτοχοι της συσκευής έχετε να μου προτείνετε κανένα πρόγραμμα που να τους περιέχει και να είναι και εύχρηστο και απλό; (θα πάω σε επαρχίες και όχι Λονδίνο και μεγάλες πόλεις) Και από που μπορώ να βρω και το πρόγραμμα και τους χάρτες. Είναι στο android market ή πρέπει να το βρω από αλλού; για προγραμματα gps σε android μπορεις να κοιταξεις στο αντιστοιχο θεμα στο forum (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530&page=29) προσωπικα εχω το sygic mobile maps και ειμαι ικανοποιημενος.να σου πω την αληθεια μονο αθηνα το εχω δοκιμασει και σε 2-3 πολεις ακομα.το αγοραζεις μεσω market η μπορεις να το βρεις και απο...αλλου;).. Edited February 10, 2011 by elthis Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Συνεπώς επιλέγω ποια rom θα βάλω ώστε να υποστηρίζει τα ελληνικά ή κάνω την διαδικασία με το outlook που προτείνει ο Γιάννης. Επειδή όμως το outloo δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, ως έσχατη λύση μπορώ να χρησιμοποιήσω και την αλλαγή όλου του τηλεφωνικού καταλόγου σε λατινικούς χαρακτήρες. Χρονοβόρο μεν αλλά εγγυημένο. Κι εγω ποτε δεν ειχα χρησιμοποιησει outlook αλλα ειναι χρησιμο και εγγυημενο.Μην μπαινεις σε διαδικασια να τα κανεις Greeklish τα ονοματα σου. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδιά μια βοήθεια. Εκανα partition σε μια καινουργια καρτα που πήρα ακολουθώντας τον οδηγό της πρωτης σελίδας. Μετά έκανα copy paste τα δεδομένα μου από την παλιά κάρτα στην καινούργια. Δυστυχώς όμως δεν βλέπω καμία από τις εφαρμογές που είχα. Οταν πηγαίνω στο manage applications οι εφαρμογες φαίνονται μέσα αλλά με ένα εικονίδιο android διπλα και όλες ξεκινάνε με com. (παράδειγμα com.camelgames.shootu για το παιχνίδι shootu). Προφανώς έχω παραλείψει κάτι ή έκανα κάτι λάθος. Καμία ιδέα κανείς?? Μπορει να βοηθησει καποιος.. Please.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Μπορει να βοηθησει καποιος.. Please.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk να κανω μια χαζη υποθεση;;;bacp up εκανες στο κινητο σου απο titanium η back up pro και επαναφορα μετα;;; Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 πως μπορω να μετονομασω τους φακελους?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Εκανα κανονικα τα backups. Δεν ξερω τι παιζει.. Θα δοκιμασω να σβησω τα partitions κ να το ξανακανω απο την αρχη.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδια μια βοήθεια πηρα μια κάρτα kingston 8g class 4 στην παλιά μου έχω ext 3 θέλω να κάνω στην καινούργια partition ext4 μετα την δημιουργια του ext4 κάνω copy paste απο την παλια στην καινουργια κάρτα? ή επαναφέρω τα αρχεια μου με titanium? nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδια μια βοήθεια πηρα μια κάρτα kingston 8g class 4 στην παλιά μου έχω ext 3 θέλω να κάνω στην καινούργια partition ext4 μετα την δημιουργια του ext4 κάνω copy paste απο την παλια στην καινουργια κάρτα? ή επαναφέρω τα αρχεια μου με titanium? Έχεις custom recovery ή όχι? Αν ναι τότε κάνε ένα nandroid backup, φτιάξε την κάρτα, κάνε copy το fat32 και τέλος επαναφορά το nandroid. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonirules Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδιά καλησπέρα.Εκανα root τη συσκευή και τωρα δεν μπορω να κάνω update μου βγάζει μηνυμα που γράφει signature failure. Τι πρέπει να κάνω για να κάνει κανονικά την αναβάθμιση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Έχεις custom recovery ή όχι? Αν ναι τότε κάνε ένα nandroid backup, φτιάξε την κάρτα, κάνε copy το fat32 και τέλος επαναφορά το nandroid. ευχαριστω πολυ! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts