Γιάννης Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Οταν εχω ανοιγμενο τα προσωπα, μου βγαζει ολες τις επαφες, πατοντας παρατεταμενα το menu μου βγαζει το πληκτρολογιο αλλα πατοντας οποιδηποτε γραμμα π.χ Κ δεν με παει στον κωστα, απλα γραφει το Κ , το οποιο δεν μου το σβηνει κιολας Εμενα οποιο γραμμα και να πατησω στο ανοιγμενο πληκτρολογιο δεν κανει τιποτα.... Με διαφορα 1 δευτερο με προλαβε ο φιλτατος kollatos. Edited February 7, 2011 by Γιάννης Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Οταν εχω ανοιγμενο τα προσωπα, μου βγαζει ολες τις επαφες, πατοντας παρατεταμενα το menu μου βγαζει το πληκτρολογιο αλλα πατοντας οποιδηποτε γραμμα π.χ Κ δεν με παει στον κωστα, απλα γραφει το Κ , το οποιο δεν μου το σβηνει κιολας Στην rom που εχω η αναζητηση λειτουργει κανονικα.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Στην rom που εχω η αναζητηση λειτουργει κανονικα.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Στην original οχι.Εγω ψαχνω τηλεφωνα απο την αναζητηση προσωπων. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Στην original οχι.Εγω ψαχνω τηλεφωνα απο την αναζητηση προσωπων. Καταλαβαινω...ειναι προβλημα οταν εχεις πολλες επαφες.κι εγω το ειχα παρατηρησει με την official και με ειχε χαλασει... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καταλαβαινω...ειναι προβλημα οταν εχεις πολλες επαφες.κι εγω το ειχα παρατηρησει με την official και με ειχε χαλασει... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Απο την αναζητηση προσωπων δεν το θεωρω δυσκολο οσες επαφες και αν εχεις. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Με την αναζητηση προσωπων λυνεται το προβλημα, thanks. Αν ειναι πολλες ή λιγες δεν καταλαβαινω γιατι να παιζει ρολο. Edited February 7, 2011 by tyel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Με την αναζητηση προσωπων λυνεται το προβλημα, thanks. Αν ειναι πολλες ή λιγες δεν καταλαβαινω γιατι να παιζει ρολο. Αναφερθηκα μονο στο αρχικο προβλημα που εθεσες με το πληκτρολογιο και την αναζητηση.οντως με την αναζητηση προσωπων ειναι ολα καλα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Οταν προσπαθω να δω καποια video σε καποια site (οχι youtube, εκει παιζει) δεν μου τα παιζει αλλα μου δινει μονο την δυνατοτητα να τα αποθηκευσω στην sd καρτα. Edited February 7, 2011 by tyel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπέρα, έχουν και άλλοι πρόβλημα στο google maps (χρησιμοποιώ την πρόσφατη brut έκδοση) που σβήνει η οθόνη μετά από λίγη ώρα (με stock updated rom)? The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπέρα!Μήπως ξέρει κανένας καποιον converter για ταινίες? nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondas1975 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπερα! Χαιρετω ολους στο forum και θα ηθελα μια μικρη βοηθεια παρακαλω. Πως μπορω να συγχρονισω imac με desire? Υπαρχει εφαρμογη στο android και αν ναι ειναι μαλλον επι πληρωμη? Συγχωρεστε με αν εχει ηδη ερωτηθει, αν ναι δωστε μου το λινκ. Ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων! Μπορει να βοηθησει καποιος τελικα? ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Οταν πηγαινω "Προσωπα" προβολη , βλεπω οτι στην επιλογη για google εχει 225 επαφες και στην επιλογη Τηλεφωνο 211 επαφες. Τι εχω κανει λαθος και δεν ειναι ιδιες σε αριθμο ? Κανω συγχρονιασμο με outlook αφου απο πριν εχω σβησει οτι επαφες ειχα εκει και αλλες απο το κινητο δεν τις περναει καθολου και αλλες τις περναει 3 και 4 φορες ενω στο κινητο ειναι μια φορα . Ευχαριστω. Συγνωμη για το quote αλλα νομιζω ειναι σημαντικο να μην χασουμε επαφες καποια στιγμη.... Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 είδα ότι το cpu μου στο desire δουλεύει max 384 και min245 με την Aurax 8.3..εχθές που την έβαλα όμως δούλευε και 999mhz ...δεν ξέρω εάν πείραξα κάτι βασικά! εγκατέστησα την app :cpu tuner και όντως βλέπω ότι έχει max και min αυτά που προανέφερα! οπότε πείραξα κάτι που μπορώ να το βρω σαν ρύθμιση στην ρομ ή να το αλλάξω με το cpu tuner? βέβαια το cpu tuner μου δίνει max 1190ΜΗΖ!πόσο είναι η default μέγιστη ισχύ του cpu του desire για να βάλω?1000mhz? HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπέρα στην παρέα!:) Παιδιά παρατηρώ ότι στις φωτογραφίες σε πρόσωπα που τραβάω βράδυ με το Desire, δεν υπάρχει επιλογή στο φλας "όχι κόκκινα μάτια"...:confused: Ισχύει και σε εσάς αυτό; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει απαλοιφή; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 βέβαια το cpu tuner μου δίνει max 1190ΜΗΖ!πόσο είναι η default μέγιστη ισχύ του cpu του desire για να βάλω?1000mhz? 1000 είναι το default. Και 1190 να το βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Τελικα Γιάννη από τότε που γύρισες στην επίσημη rom όλο προβλήματα διαβάζω ότι έχεις φίλε. Κι εγώ είχα κάτι τέτοια αλλα στο gmail όλα δούλευαν ρολόι. Τωρα κανένα πρόβλημα Ξαναειχα το κινητο με την γνησια rom αλλα χωρις προβληματα.Φαινεται αυτο με ...εκδικειται για την παρασπονδια μου να κανω μια σταση το HD.:(:(:(:( Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) 1000 είναι το default. Και 1190 να το βάλεις δεν θα έχεις πρόβλημα. γιατί όμως ξαφνικά άλλαξε αυτό? για μην είμαι αναγκασμένος να έχω το cpu tuner! μπορώ να το πειράζω από κάπου στην Aurax? λύθηκε: το έκλεισα και το ξανα άνοιξα και βλέπω πάει 998 max όταν φορτώνει και min 245 και καμία φορά 614!πιστέυω να δουλεύει φυσιολογικά με βάση το undervolt της συγκεκριμένης rom. Edited February 7, 2011 by Bibis259 HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Δε σε εκδικειται κανείς, απλά τότε δεν ήξερες και ανακάλυψες πολλά μετά. Κάνε root και βάλε μια άλλη rom από αυτές που σου είπαν να δεις την υγειά σου. Στο λέει κάποιος που πριν δύο μήνες δεν ήξερε τι είναι root. Aν πάς πίσω γύρω στις 26 Δεκεμβρίου και δεις τον ενθουσιασμο ενός ασχετου,όπως ήμουν τότε, τότε θα καταλάβεις την ικανοποίηση μου όταν έγινε. Μην το φοβάσαι απλά ακολούθησε τα βήματα της πρώτης σελίδας. Ξέρω ότι στις ηλικίες μας, πάνω από 40+, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα απ' ότι στα μικρά παιδιά εδώ αλλά όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή. Όρεξη να έχεις!!! costsa αν εισαι ακομα στην aurax δοκιμασες τον special kernel;;;ειναι το κατι αλλο!!τον εβαλα το απογευμα και για μια ωρα με ομιλια και λιγο ιντερνετ,η μπαταρια εδειχνε 100%!!!νομιζα οτι ειχε προβλημα η ενδειξη!!!:p παιδες η aurax ειναι οτι καλυτερο σε sense...τελος!!:p Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Δε σε εκδικειται κανείς, απλά τότε δεν ήξερες και ανακάλυψες πολλά μετά. Κάνε root και βάλε μια άλλη rom από αυτές που σου είπαν να δεις την υγειά σου. Στο λέει κάποιος που πριν δύο μήνες δεν ήξερε τι είναι root. Aν πάς πίσω γύρω στις 26 Δεκεμβρίου και δεις τον ενθουσιασμο ενός ασχετου,όπως ήμουν τότε, τότε θα καταλάβεις την ικανοποίηση μου όταν έγινε. Μην το φοβάσαι απλά ακολούθησε τα βήματα της πρώτης σελίδας. Ξέρω ότι στις ηλικίες μας, πάνω από 40+, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα απ' ότι στα μικρά παιδιά εδώ αλλά όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή. Όρεξη να έχεις!!! Σε ευχαριστω για το κουραγιο αλλα δεν ξερω αν ισχυει και για 52+ αυτο !!!! Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Εγώ τα έλεγα για την Aurax από παλιά, η δεύτερη rom μου, πριν τις HD, αλλωστε. Απίστευτο αυτό που λες!! Που τον βρήκες; Δεν έχω μπει XDA ακόμα. Πώς τον πέρασες; Θέλει wipe και ποια; Περίπου ξέρω αλλά νααποφύγω το διάβασμα. τον εχει προσθεσει στην αρχικη του σελιδα,περιπου στη μεση και θα τον βρεις σαν: NeoPhyTe-2.6.32.28-Halcyon_HAVS.875Esp_CFS_SLQB_VR_v38 μπαινεις σε recovery-κανεις ενα back up καλου-κακου,επιλεγεις το zip αρχειο και install...μετα reboot κι εισαι ετοιμος!!! μολις πηγε 99% η μπαταρια μετα απο 1.30 ωρα....:(....:D Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλησπέρα στην παρέα!:) Παιδιά παρατηρώ ότι στις φωτογραφίες σε πρόσωπα που τραβάω βράδυ με το Desire, δεν υπάρχει επιλογή στο φλας "όχι κόκκινα μάτια"...:confused: Ισχύει και σε εσάς αυτό; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να κάνει απαλοιφή; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!:cool: κανείς ;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 κανείς ;;; jimmis δε βλεπω να εχει τετοια επιλογη τωρα που το ειδα και στο δικο μου.αν υπαρχει καποια εφαρμογη αυτο δε το ξερω... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 jimmis δε βλεπω να εχει τετοια επιλογη τωρα που το ειδα και στο δικο μου.αν υπαρχει καποια εφαρμογη αυτο δε το ξερω... Σε ευχαριστώ πολύ elthis, πραγματικά δεν πρέπει να υπάρχει κάποια εφαρμογή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Έχω περάσει σ' ενός φίλου το Desire την RCMixHD v2.0 A2SD+ και αφού εγκατέστησα το Quick System Info, έχω επιλέξει να εμφανίζεται στο notification bar το CPU usage και το memory usage. Eνώ η συσκευή δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα (κυρίως lag), το πράσινο εικονίδιο (cpu usage) είναι συνεχώς full (δεν συνέρχεται ούτε μετά από reboot). Αν δεν είναι κάποιο bug του Quick System Info (που δε το νομίζω μιας και δεν έχω ξαναδεί παρόμοιο θέμα σε τόσες συσκευές που το έχω εγκαταστήσει) πώς μπορώ να δω ποια εφαρμογή είναι αυτή που κάνει τη ζημιά; Eυχαριστώ. Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Οι περισσότεροι task manager έχουν τη δυνατότητα να δείχνουν ανά process την κατειλημμένη μνήμη και το σχετικό cpu usage. Δες το από εκεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts