Finn Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 αν κατεβασω την ρομ κ την βαλω στην sd κ κανω install απο το rom manager θα γινει δουλεια....? Καλύτερα μπες recovery,κανε τα 2 wipes και μετα φλασαρε. Sent from my HTC Desire using Tapatalk http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδιά καλησπέρα! Έχω ένα θεματάκι και θέλω καμιά ιδέα! Δεν έχω ήχο όταν πατάω στην οθόνη κλήσης ενώ είναι ενεργοποιημένη επιλογή στις ρυθμίσεις ήχου. Επίσης σήμερα δεν μου αναβόσβηνε το LED της χαμηλής μπαταρίας. Όλα τα άλλα LED λειτουργούν κανονικά (φόρτιση, μνμ κ.λ.π.).. Το θέμα με τα LED θα το παρακολουθήσω αλλά το άλλο με τους ήχους έκανα δοκιμές, απενεργοποιήσεις, ενεργοποιήσεις, κοκ αλλά δεν είδα φως. Είχα βάλει ένα πρόγραμμα για profiles για λίγο και το ξήλωσα και έχω την εντύπωση ότι από τότε το κάνει χωρίς να είμαι σίγουρη. Έχει κανείς καμιά ιδέα?? Δυστυχώς δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα σου, αλλά ίσως να ωφελείται στο ότι εγώ έχω το μενού του τηλεφώνου στα αγγλικά. Σε ότι αφορά τους ήχους, αν δε σου απαντήσει κάποιος άλλος, δοκίμασε να κατεβάσεις από το Market το Quick Settings και μόλις το τρέξεις, επέλεξε το Volume Control. Εκεί δες αν όλες οι ρυθμίσεις είναι τουλάχιστον στο 1. Ίσως το πρόγραμμα με τα προφίλ που ανέφερες, να άλλαξε κάποια ρύθμιση σε 0. Σου το λέω αυτό γιατί εγώ κάποια στιγμή δεν είχα ήχο στο κλείδωμα της συσκευής (είχε αλλάξει σε 0 το System Volume). Ελπίζω να βοήθησα :) Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Προσπαθούσα να δω αν σβήνεται το μήνυμα γιατί τελικά το έλυσα το θέμα με τους ήχους και μόλις το έκανα edit είχες απαντήσει!! Είχα δοκιμάσει να ξαναπεράσω το πρόγραμμα (το Profile ήταν) και να δω μήπως έφταιγε αυτό αλλά όταν το έκανα δεν είχε απόλυτη ησυχία και δεν άκουγα έναν πολύ χαμηλό ήχο που έκανε, το ξαναδοκίμασα πριν λίγο και όντως είχε το πρόγραμμα αυτό κατεβάσει την ένταση συστήματος. Την ανέβασα και είναι ΟΚ. Ευχαριστώ πάντως, γιατί και να μην το είχα λύσει θα μου το έλυνες γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα! Το άλλο είναι απλά ότι παρατήρησα σήμερα ότι ενώ είχα χαμηλή μπαταρία κι έπρεπε να αναβοσβήνει το πορτκαλί LED, δεν έδειχνε τίποτα χωρίς να έχω αλλάξει κάτι. Θα το παρακολουθήσω όμως γιατί μπορεί να ήταν και τυχαίο! Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Επίσημες rom για το κινητό. Έκδοση Eclair 2.1 Official Eclair 2.1 (1.15.405.1) Official Eclair 2.1.update1 (1.21.405.2) Έκδοση Froyo 2.2 Official Froyo 2.2 (2.09.405.8) Official Froyo 2.2 update1 (2.10.405.2) Official Froyo 2.2 update2 (2.29.405.5) -Πως επαναφέρουμε το τηλέφωνο στην εργοστασιακή κατάσταση. Απλά τρέχουμε την τελευταία επίσημη rom (Official RUU) που θα βρούμε στα link λίγο παραπάνω (Επίσημες rom για το κινητό). Ενδεχομένως να χρειαστεί, αφού συνδέσουμε το κινητό με το pc, να τρέξουμε το HTC Sync για να βρει το πρόγραμμα το κινητό μας. Για να μην κανω πατατα , ποιο απο τα παραπανω link τρεχω για επαναφορα στην επισημη rom ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Παιδιά έχω το HTC εδώ και 1 μήνα περίπου, δεν το έχω rootάρει ακόμα, και προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογη wallpaper Blue Skies Live Wallpaper από το market, αλλά είναι εφαρμογή beta. Μπορώ να την κατεβάσω full μόνο αν έχω rootaρει τι κινητό, πράγμα το οποίο φοβάμαι όμως να κάνω ακόμα. Έχω ψάξει παντού, αλλά δεν βρήκα κάτι. Κρίμα και έιναι υπέροχη εφαρμογή για wallpaper. Μπορώ να βρώ full την εφαρμογή διαφορετικά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!! δες αυτο για προσωρινο root. σε μενα δουλεψε καλα.. http://android.modaco.com/content/htc-desire-z-desirez-modaco-com/322658/19-nov-r14-visionary-one-click-root/ Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sig1973 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Γειά σας παιδιά, μια γρύπη με καθίλωσε στο σπιτι είπα να δώ τι γίνεται με το update του LeeDrOiD 2.3d A2SD. Βασικά θέλω να σας πω οτι δεν ήξερα πολλά πράγματα όταν ξεκίνησα να κάνω root το htc desire μου. Είπα να περάσω το LeeDrOiD Rom και τότε είδα μπροστά μου τα προβλήματα!!!!!!!!!! έχασα τα πάντα. Επαφές, προγραμματάκια κλπ. Ευτυχώς από το παλιό μου κινητό πέρασα τις επαφές και ολα καλά...τα προγράμματα όλα από την αρχή. Το θέμα μου τώρα είναι. Πως να περάσω την νέα έκδοση? τι πρέπει να κάνω για να μην πάθω τα ίδια? υπάρχουν τα βήματα κάπου να τα βρω? αν γίνεται να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα. Τι το ήθελα εγω το root ? αλλά είχα βρεθεί να σβήνω εφαρμογές για να περνάω έστω και το update του desitre. ευχαριστώ. ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΩ!!!:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Παιδιά έχω το HTC εδώ και 1 μήνα περίπου, δεν το έχω rootάρει ακόμα, και προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογη wallpaper Blue Skies Live Wallpaper από το market, αλλά είναι εφαρμογή beta. Μπορώ να την κατεβάσω full μόνο αν έχω rootaρει τι κινητό, πράγμα το οποίο φοβάμαι όμως να κάνω ακόμα. Έχω ψάξει παντού, αλλά δεν βρήκα κάτι. Κρίμα και έιναι υπέροχη εφαρμογή για wallpaper. Μπορώ να βρώ full την εφαρμογή διαφορετικά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!! Υπαρχεί και η λύση να το ''αγοράσεις'':X από τα γνωστά ''μαγαζάκια''... Απο Sig1973 ''Γειά σας παιδιά, μια γρύπη με καθίλωσε στο σπιτι είπα να δώ τι γίνεται με το update του LeeDrOiD 2.3d A2SD. Βασικά θέλω να σας πω οτι δεν ήξερα πολλά πράγματα όταν ξεκίνησα να κάνω root το htc desire μου. Είπα να περάσω το LeeDrOiD Rom και τότε είδα μπροστά μου τα προβλήματα!!!!!!!!!! έχασα τα πάντα. Επαφές, προγραμματάκια κλπ. Ευτυχώς από το παλιό μου κινητό πέρασα τις επαφές και ολα καλά...τα προγράμματα όλα από την αρχή. Το θέμα μου τώρα είναι. Πως να περάσω την νέα έκδοση? τι πρέπει να κάνω για να μην πάθω τα ίδια? υπάρχουν τα βήματα κάπου να τα βρω? αν γίνεται να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα. Τι το ήθελα εγω το root ? αλλά είχα βρεθεί να σβήνω εφαρμογές για να περνάω έστω και το update του desitre. ευχαριστώ. '' Φίλε μου οι μισοί απο εδώ μέσα όπως και εγώ δεν ήξερα τι σημαίνει root, custom rom και λοιπές ορολογίες του android λειτουργικού. Από την στιγμη που θα ασχοληθείς λίγο με αυτά και κάτσεις να διαβάσεις βασικά πραγματάκια θα μπεις και εσύ στο τρυπάκι να αλλάζεις σαν τα πουκάμισα τις custom rom. Αφού είσαι ήδη με leedroid απλά φλάσαρε από το recovery το τελευταίο zip και δεν θα χάσεις τίποτα ούτε από προγράμματα ούτε από επαφές. Κράτα όμως καλού κακού ένα nandroid backup της ρομ που είσαι ήδη πριν φλασάρεις και με το titanium backup τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει εσύ. Με leidroid ξεκίνησα κ εγώ, μετά πέρασα (με κάποια προβληματάκια) σε δύο hd rom και τώρα ειμαι με defrost. Σκοπεύω να πάω για δοκιμή σε Oxygen και miui και βλέπουμε..απλά απόλαυση που έχουμε τόσες επιλογές (τα πουκάμισα που έλεγα πρωτύτερα).... Διάβασε στην πρώτη σελίδα, τα λένε όλα αναλυτικότατα. Edited January 28, 2011 by argiris77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sig1973 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ευχαριστώ φίλε μου. πραγματικά μου αρεσει να ασχολούμε αλλά μερικές φορές επειδή θέλει πολύ διάβασμα και τα αγγλικά μου είναι οχι άριστα, φοβάμαι μην κάνω κανένα λάθος. προσπαθώ πάντως, αλλά το να διαβάσω τόσες σελίδες είτε στο myphone είτε στο xda είναι πραγματικά δύσκολο. ευχαριστώ πάντως και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΩ!!!:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) καλημερα σε ολους ,:) λοιπον εχω την ginger villain & εχω το εξης προβλημα δεν μπορω να ξεκλειδωσω τις φωτο απο το facebook με το photo unlocker μου βγαζει συνεχως μυνημα <<the contacts database seems to be busy .try again later>> εχω προσπαθησει τα παντα απο clear data μεχρι επανεγκατασταση των 2 εφαρμογων facebook & unlocker επισεις wipe dalvik αλλα τπτ . υποψιαζομαι οτι ειναι καποιο bug της ρομ ,εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο η΄ξερει καποιος καμια αλλη λυση :) ευχαριστω!:) edit: το εχω πατησει πανω απο 15 φορες ρε γμτ Edited January 28, 2011 by timos1968 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 καλημερα σε ολους ,:) λοιπον εχω την ginger villain & εχω το εξης προβλημα δεν μπορω να ξεκλειδωσω τις φωτο απο το facebook με το photo unlocker μου βγαζει συνεχως μυνημα <<the contacts database seems to be busy .try again later>> εχω προσπαθησει τα παντα απο clear data μεχρι επανεγκατασταση των 2 εφαρμογων facebook & unlocker επισεις wipe dalvik αλλα τπτ . υποψιαζομαι οτι ειναι καποιο bug της ρομ ,εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο η΄ξερει καποιος καμια αλλη λυση :) ευχαριστω!:) Εγώ κάποιες φορές πρέπει να το πατήσω και δέκα φορές μέχρι να τα πιάσει... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 καλησπερα jastonas(η καποιος αλλος που μπορει να βοηθησει)...μπορεις να μου λυσεις μια απορια;για να επιστρεψω οταν θελησω σε sense rom απο την oxygen το μονο που εχω να κανω ειναι flash hboot για sense απο fastboot μετα ολα τα wipe και format και τελος flash τη sense rom ;;; το προσπαθησα ετσι αλλα μετα το τελευταιο reboot μου κολλησε η οθονη στο boot animation κι αναγκαστηκα να flashαρω την oxygen απ την αρχη γιατι δεν εκανε ουτε back up... ευχαριστω... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 πήγα να αλλάξω kernel στη miui-au σήμερα και πήγε κατα διαόλου η φάση :P Επεσε σε bootloop και κατέληξα να κάνω nandroid restore. Τί wipes έπρεπε να είχα κάνει με την αλλαγή kernel? γιατί stadar εκεί έκανα τη πατατα. Πριν το restore που δοκίμασα wipe cahce και dalvik cache έκανε κανονικά boot αλλά έλλειπαν οι μισές εφαρμογές, μιζέριασα κι εκανα restore.. Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 θελω ενα full(ολο το σωμα μπρος-πισω + οθονη) protector για το κινητο. η αγορα θα γινει απο ebay. εχετε να προτιενεται καποιο καλο protector? ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agripnovatraxi Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 καλησπερα παιδια. θελω βοηθεια, εχω το DESIRE αγορασμενο απο αγγλια (ORANCE) το εχω ξεκλειδωσει και ολα οκ. του εχω κανει κανονικα αναβαθμηση σε 2.2. ενω στην 2.1 με το MORELOCATE ειχα κανονικα ελληνικα σε μενου και πληκτρολογιο τωρα εχω μονο στο πληκτρολογιο. μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να του βαλω παλι ελληνικο μενου. εχω προσπαθησει με καποια προγραμματακια αλλα τιποτα. ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 θελω ενα full(ολο το σωμα μπρος-πισω + οθονη) protector για το κινητο. η αγορα θα γινει απο ebay. εχετε να προτιενεται καποιο καλο protector? ευχαριστω Προτείνω μια gel θήκη και ένα κλασσικό (αλλά ποιοτικό) screen protector. Στο ebay θα βρεις επιλογές σε αφθονία. Όσον αφορά το full body protection τύπου ζελατίνας θα χρειαστεί να ανατρέξεις σε λύσεις της zagg αλλά συνοδεύεται από λιπαντική κόλλα και δεν συνιστώ τέτοιες λύσεις. Μπαίνουν εύκολα αλλά βγαίνουν πολύ δύσκολα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ευχαριστω athanaso77. δεν ειναι για μενα, αλλα για ενα φιλο. σε θηκη το χει απο τη στιγμη που το πηρε, αλλα του εχει κολλησει να παρει full protector. εχει στην οθονη αλλα θελει full... :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ευχαριστω athanaso77. δεν ειναι για μενα, αλλα για ενα φιλο. σε θηκη το χει απο τη στιγμη που το πηρε, αλλα του εχει κολλησει να παρει full protector. εχει στην οθονη αλλα θελει full... :dash: http://shop.ebay.co.uk/i.html?rt=nc&LH_PrefLoc=2&_nkw=htc%20desire%20full%20body&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 καλησπερα παιδια. θελω βοηθεια, εχω το DESIRE αγορασμενο απο αγγλια (ORANCE) το εχω ξεκλειδωσει και ολα οκ. του εχω κανει κανονικα αναβαθμηση σε 2.2. ενω στην 2.1 με το MORELOCATE ειχα κανονικα ελληνικα σε μενου και πληκτρολογιο τωρα εχω μονο στο πληκτρολογιο. μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να του βαλω παλι ελληνικο μενου. εχω προσπαθησει με καποια προγραμματακια αλλα τιποτα. ευχαριστω πολυ. Ποια rom έχεις περάσει στο κινητό; Μήπως ο dev αφαίρεσε τα πακέτα γλώσσας; Sent from my Desire HD using Tapatalk [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 παιδες ερωτηση::: το κινητο μου ωρες ωρες κολλαει και δεν ανταποκρινεται στο αγγιγμα του δαχτυλου μου, ξεκολαει απο μονο του μετα απο μερικα λεπτα. η μπιλια κατω παρολα αυτα δουλευει κανονικα. καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;;; επισης, στο diamond 2 που ειχα πριν το desire, υπηρχε επιλογη quick gps οπου κατεβαζες δεδομενα για πιο γρηγορη ευρεση σηματος του GPS. υπαρχει κατι αντιστοιχο στο desire? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Η miui είναι υπέροχη, πολύ όμορφη και γρήγορη. Έχει όμως κάποιες αδυναμίες σε σχέση με ότι έχω συνηθίσει με το sense: Λείπει ο browser της htc που υποστηρίζει desktop mode, αλλά είναι και γενικότερα ομορφότερος και γρηγορότερος Λείπει το πληκτρολόγιο της htc που κατά την γνώμη μου είναι πολύ καλό Λείπουν διάφορα μικρά πράγματα που είχε μέσα το sense (π.χ. επιλογή κειμένου) που μου λείπουν μετά από 7 μήνες. Πάντως είναι μία πολύ καλή εναλλακτική επιλογή. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Για τον browser βάζεις τον Dοlphin που υποστηρίζει και desktop mode και για το πληκτρολόγιο βάλε το HTC_IME mod. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Για τον browser βάζεις τον Dοlphin που υποστηρίζει και desktop mode και για το πληκτρολόγιο βάλε το HTC_IME mod. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν ξέρω που να βρω το πληκτρολόγιο που λες. Και ο Dolphin είναι μέτριος σε σχέση με τον κανονικό (σε επιδόσεις, text reflow κτλ). Είναι κρίμα που δεν μπορεί να περαστεί όπως π.χ. το πληκτρολόγιο. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Δεν ξέρω που να βρω το πληκτρολόγιο που λες. Let me Google that for you [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Δεν ξέρω που να βρω το πληκτρολόγιο που λες. Και ο Dolphin είναι μέτριος σε σχέση με τον κανονικό (σε επιδόσεις, text reflow κτλ). Είναι κρίμα που δεν μπορεί να περαστεί όπως π.χ. το πληκτρολόγιο. Εγώ στη MIUI χρησιμοποιώ το Miren browser και μου φαίνεται πολύ πρακτικός. Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ και απο τον stock. Αν σου λείπουν πράγματα απο sense σε miui που να πας και σε aosp rom!! :p Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Let me Google that for you Αν και το έψαξα κι εγώ... σίγουρα στη δική μου προσπάθεια δε με πήγε απευθείας στους XDA. Ευχαριστώ. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts