Γιάννης Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καθόλου παράξενα...:cool: Να σου εξηγήσω, αν όταν καταχώρησες την επαφή την έβαλες πχ στο google και στα Πρόσωπα έχεις πει να φαίνονται μόνο οι επαφές πχ του τηλεφώνου λογικό είναι να μην στη δείχνει. Από την άλλη η αναζήτηση ψάχνει παντού γι' αυτό και σου τη δείχνει!:p Ευχαριστω .Αρα πως πρεπει να την βαζουμε μια νεα επαφη για να φαινεται και στα προσωπα και στην αναζητηση ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ευχαριστω .Αρα πως πρεπει να την βαζουμε μια νεα επαφη για να φαινεται και στα προσωπα και στην αναζητηση ? εξαρτάται τί εχεις επιλέξει να φαίνεται απο τις ρυθμίσεις! Εσί θές να τις έχεις στο gmail ή στο τηλέφωνο σου μόνο? Για να μη μπερδεύεσαι, πάτα menu όταν είσαι στις επαφές σου και εκεί που διαλέγεις τι επαφές να φαίνονται βάλτες όλες. Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 εξαρτάται τί εχεις επιλέξει να φαίνεται απο τις ρυθμίσεις! Για να μη μπερδεύεσαι, πάτα menu όταν είσαι στις επαφές σου και εκεί που διαλέγεις τι επαφές να φαίνονται βάλτες όλες Ειχα επιλεγξει να φαινοντε μονο του τηλεφωνου.Τωρα που προσθεσα και του google φαινεται και η επαφη που δεν φαινοταν. Στο μενου εισαγωγη/εξαγωγη σας εχει επιλογη για εξαγωγη σε καρτα sim ? Εμενα οχι.Φοραω την rom του hd και αν θυμαμαι καλα μου ειχε τετοια επιλογη για εξαγωγη σε sim. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Παιδια αυριο περιμενω με κουριερ το desire. Εχω μια καρτουλα microSD HC 4 8GB απο ενα νοκια 5800. Μπορω να την χρησιμοποιησω στο desire ? Την κανω φορματ μεσα απο το νοκια ? ή απο το Desire ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Παιδια αυριο περιμενω με κουριερ το desire. Εχω μια καρτουλα microSD HC 4 8GB απο ενα νοκια 5800. Μπορω να την χρησιμοποιησω στο desire ? Την κανω φορματ μεσα απο το νοκια ? ή απο το Desire ? Κι εγω απο nokia 5800 πήγα σε desire! :p καλά χαοτική διαφορά μεταξύ κινητών, θα μείνεις πολυ ευχαριστημένος. Στο μόνο που υστερεί συγκριτικά είναι λίγο στο μικρόφωνο.. Μια χαρά είναι η κάρτα και δε νομίζω οτι έχει ιδιαίτερη σημασία που θα τη κάνεις format. Εγώ θα το έκανα μέσω pc. Πάντως το Desire έχει αυτή τη δυνατότητα. Edit: Βγήκε MIUI-au 1.1.26 R1 για όσους ενδιαφέρονται ;) Edited January 27, 2011 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ειχα επιλεγξει να φαινοντε μονο του τηλεφωνου.Τωρα που προσθεσα και του google φαινεται και η επαφη που δεν φαινοταν. Στο μενου εισαγωγη/εξαγωγη σας εχει επιλογη για εξαγωγη σε καρτα sim ? Εμενα οχι.Φοραω την rom του hd και αν θυμαμαι καλα μου ειχε τετοια επιλογη για εξαγωγη σε sim. Εισαγωγή/Εξαγωγή δεν κάνει στην κάρτα sim αλλά μόνο στην κάρτα μνήμης. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Αξιζει να βαλω στο desire μου την RCMixHD v2.0 rom του HD? Μεχρι τωρα ειχα την leedroid 2.3d.. Εχω εναν προβληματισμο γιατι η καρτα που εχω ειναι μονο 4gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Αξιζει να βαλω στο desire μου την RCMixHD v2.0 rom του HD? Μεχρι τωρα ειχα την leedroid 2.3d.. Εχω εναν προβληματισμο γιατι η καρτα που εχω ειναι μονο 4gb. εγω παντως χρησιμοποιω την desire z απο badnewz και μπορω να πω οτι πεταει.. δεν εχει διαφορα απο του dhd.. κοιτα τι class ειναι η καρτα σου.. αν εισαι απο 4+ τοτε θα σαι οκ,.. αν εισαι 2 φοβαμαι οτι θα σου κολαει.. οσο τωρα για τη χωρητικοτητα θελεις partition για οποια rom και να βαλεις τουλαχιστον 512.. αν πιστευεις οτι εχεις αυτο το χωρο καντο :D:D θα δεις το μωρο σου με αλλο ματι xaxaxaxa Edited January 27, 2011 by emperor4her [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Κι εγω απο nokia 5800 πήγα σε desire! :p καλά χαοτική διαφορά μεταξύ κινητών, θα μείνεις πολυ ευχαριστημένος. Στο μόνο που υστερεί συγκριτικά είναι λίγο στο μικρόφωνο.. Μια χαρά είναι η κάρτα και δε νομίζω οτι έχει ιδιαίτερη σημασία που θα τη κάνεις format. Εγώ θα το έκανα μέσω pc. Πάντως το Desire έχει αυτή τη δυνατότητα. Edit: Βγήκε MIUI-au 1.1.26 R1 για όσους ενδιαφέρονται ;) Την δοκιμασες ? Λενε καλα σχολια ? Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Σε λίγο τελειώνω με το πακέτο μου και θα δοκιμάσω να σας πω κι εγώ πως είναι. http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Χθες τη δοκίμασα. Σε μένα τουλάχιστον είχε πολλά προβλήματα, λάθη στα εικονίδια και πολλά FC. Αναγκαστικά ξαναγύρισα στην 1.1.21 You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petr3_Dinamik Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Χθες τη δοκίμασα. Σε μένα τουλάχιστον είχε πολλά προβλήματα, λάθη στα εικονίδια και πολλά FC. Αναγκαστικά ξαναγύρισα στην 1.1.21 Εμενα παντως μεχρι στιγμης η 1.1.7 ειναι η πιο γρηγορη/σταθερη... Κ η oxygen πολυ γρηγορη αλλα το design της miui δεν το φτανει... κ για μενα το τηλεφωνο πρεπει να το χαιρεσαι οχι απλως να ειναι γρηγορο.. :lol: Pain is Inevitable - Suffering is Optional Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μολις παρελαβα Desire. Αξιζει να παρω και ενα προστατευτικο αυτοκολλητο Οθοηνς λετε? Ποιο να παρω συγκεκριμενα? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μολις παρελαβα Desire. Αξιζει να παρω και ενα προστατευτικο αυτοκολλητο Οθοηνς λετε? Ποιο να παρω συγκεκριμενα? Προσωπικά ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το προστατευτικό αυτοκόλλητο της HTC που πήρα από public...προσαρμόζει τέλεια και σχεδόν ένα μήνα τωρα δεν έχει ξεκολλήσει ούτε χιλιοστό! Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Πήγαινε Πρόσωπα->menu->Προβολή κι άσε μόνο τις επαφές που θέλεις να πάνε στο gmail. Μετά πάτα manu->Εισαγωγή/Εξαγωγή->Εξαγωγή στην κάρτα sim και μετά με τον ίδιο τρόπο κάν' τες εισαγωγή στο Google. Εισαγωγή/Εξαγωγή δεν κάνει στην κάρτα sim αλλά μόνο στην κάρτα μνήμης. Μπερδευτηκα.....Τι ισχυει τελικα ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Μπερδευτηκα.....Τι ισχυει τελικα ? :) Το δεύτερο, το πρώτο ήταν από κεκτημένη ταχύτητα :X [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 :) Το δεύτερο, το πρώτο ήταν από κεκτημένη ταχύτητα :X Ευχαριστω γιατι τοσσες μερες εψαχνα εξαγωγη σε sim !!!!:):):):) Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Παιδιά έχω το HTC εδώ και 1 μήνα περίπου, δεν το έχω rootάρει ακόμα, και προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογη wallpaper Blue Skies Live Wallpaper από το market, αλλά είναι εφαρμογή beta. Μπορώ να την κατεβάσω full μόνο αν έχω rootaρει τι κινητό, πράγμα το οποίο φοβάμαι όμως να κάνω ακόμα. Έχω ψάξει παντού, αλλά δεν βρήκα κάτι. Κρίμα και έιναι υπέροχη εφαρμογή για wallpaper. Μπορώ να βρώ full την εφαρμογή διαφορετικά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Παιδιά έχω το HTC εδώ και 1 μήνα περίπου, δεν το έχω rootάρει ακόμα, και προσπάθησα να κατεβάσω την εφαρμογη wallpaper Blue Skies Live Wallpaper από το market, αλλά είναι εφαρμογή beta. Μπορώ να την κατεβάσω full μόνο αν έχω rootaρει τι κινητό, πράγμα το οποίο φοβάμαι όμως να κάνω ακόμα. Έχω ψάξει παντού, αλλά δεν βρήκα κάτι. Κρίμα και έιναι υπέροχη εφαρμογή για wallpaper. Μπορώ να βρώ full την εφαρμογή διαφορετικά; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!! Υπάρχει η εξής λύση, παρήγγειλε μέσω ebay μια αγγλική sim βάλ' τη στο τηλέφωνο και βουρ :p για την αγορά. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Εισαγωγή/Εξαγωγή δεν κάνει στην κάρτα sim αλλά μόνο στην κάρτα μνήμης. Μπερδευτηκα.....Τι ισχυει τελικα ? Εμενα πάντως τώρα που το τσεκαρα στη MIUI μου εχει export to sim card.. Το μόνο που μου την εχει σπάσει στην 1.26 (au) είναι πως οταν παίρνει κάποιος τηλέφωνο και το κιν ειναι ξεκλείδωτο, το κουμπι "answer" πιάνει δύο γραμμές και είναι χάλια :p Επίσης δεν έχουν πειράξει το host file όπως στην 1.7 για να κόβει τα adds εξαρχής.. κατα τα άλλα καλή μου φαίνεται (α! ούτε το auto brightness μου φαίνεται τόσο καλό) Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Εμενα πάντως τώρα που το τσεκαρα στη MIUI μου εχει export to sim card.. Αρα δεν ειχα αδικο που ελεγα οτι θυμαμαι καλα οτι υπηρχε τετοια επιλογη στο δικο μου με rom αυτη του HD....Ειχα αρχισει να αμφιβαλω για την μνημη μου.Τωρα ομως δεν εχει αυτη την επιλογη...Τι να απεγινε ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Αρα δεν ειχα αδικο που ελεγα οτι θυμαμαι καλα οτι υπηρχε τετοια επιλογη στο δικο μου με rom αυτη του HD....Ειχα αρχισει να αμφιβαλω για την μνημη μου.Τωρα ομως δεν εχει αυτη την επιλογη...Τι να απεγινε ? Πάντως στο δικό μου HD δεν υπάρχει εξαγωγή στη sim, μόνο εισαγωγή από sim. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toon Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Υπάρχει και η εφαρμογή contact2sim ΑΕΚ, whiskey και Iron Maiden δίσκοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ανέβασα κι εγώ ελληνικά για την MIUI 1.1.26 http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Ανέβασα κι εγώ ελληνικά για την MIUI 1.1.26 αν κατεβασω την ρομ κ την βαλω στην sd κ κανω install απο το rom manager θα γινει δουλεια....? Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts