Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν θυμάμαι καλά στον οδηγό που έχω γράψει αναφέρω το να κάνετε reboot στο pc μετά το install των οδηγών

και πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία του rootαρίσματος οπότε (κι αυτό πάει προς όλους) δεν φταίνε οι οδηγοί αλλά

η αδυναμία κάποιων να ακολουθήσουν κατά βήμα πέντε γραμμές με οδηγίες.

Δεν θυμαμαι να διαβασα κατι τετοιο αλλα anyway... εδω τα γραφει υπεραναλυτικα http://www.miui-au.com/installation/rooting/ αν θελεις προσθεσε μερικα πραγματα η βαλε αυτο to λινκ μαζι με τον οδηγο για τυχον μελλουσες αποριες..

Μηπως γνωριζεις να μου πεις περι radio που ρωτησα πιο πανω ? ευχαριστω :)

Pain is Inevitable - Suffering is Optional

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"This was a triumph!" επιτελους... εγινε το root.. απλως ειχε κολησει το usb στο unrevoked... εκανα restart το pc αλλα κ το τηλεφωνο.... ξεκινησα την διαδικασια ξανα κ εγινε... :) Τωρα αφου εκανα το διαλειμμα μου (ειχα εργαστηριο) παω για την MIUI R2...

Ερωτηση... Στο partition περνιουνται αυτοματα οι εφαρμογες?? η θα πηγαινουν στην SD οπως πριν... ? K μπορω να πεταξω οποια εφαρμογη θελω στο partition ??

Επισης με τους Kernel τι παιζει ακριβως? θα χρειαστει να πειραξω κατι ??

Για οσους εχουν βαλει την MIUI η αν γνωριζουν κ οι υπολοιποι.. Πρωτα κανω flash το radio κ μετα την Rom η δεν εχει σημασια ?? Πετυχαινει κ με τα 2 απο οτι διαβαζω..

Δε θα πετάξεις τίποτα στο ext θα τα κάνει η rom μόνη της αν έχεις κάνει σωστά το partition ότι είναι να πάει εκεί θα πάει αν μετά το πρώτο boot έχεις 140+mb διαθέσιμα είσαι κομπλέ αλλιώς θα δώσεις κάποιες εντολές από τερματικό αλλά λογικά αν βάλεις τη rom που λες θα τα κάνει όλα μόνη της.

Mod edit:Θα σε παρακαλούσα να γράφεις χρησιμοποιώντας τόνους και σημεία στίξης για την ευκολία όλων μας.

Edited by kollatos
Προσθήκη τόνων.

Προστέθηκε στο 1ο post ένας νέος οδηγός για το πώς φτιάχνουμε το περιβόητο ext3 partition.

-Πως φτιάχνουμε ext3 partition στην κάρτα μνήμης.

How to create an ext3 partition in your memory card

Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν μιας και ο οδηγός είναι υπέρ αναλυτικός οπότε στο εξής

posts με την κλασική ερώτηση "Πως φτιάχνουμε ext3 partition στην κάρτα" θα διαγράφονται χωρίς ενημέρωση.

Ευχαριστώ.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!! Αλλά μάλλον δε θα διάβασες μεχρι κάτω από τον ενθουσιασμό σου........ !!!!

Η πολυ ενθουσιασμενος ειμαι η πολυ... τυφλος ?!? :lol:

https://docs0.google.com/document/edit?id=1yUevsY-cDQuWkF10K_d8N4Qyp0Wa1gCrDm6D6iTbE3A&hl=en&authkey=CLrsw6oK#

Γραφει πουθενα να κανουμε "RESTART to PC" ?? :blink: για reboot του τηλεφωνου αναφερει... Αλλη ηταν η περιπτωση που μου ετυχε... :worry: Δεν φορτωνε το HBOOT USB PLUG γιαυτο ξανααρχισα την διαδικασια απο την αρχη κ γιαυτο παρεθεσα κ το παραπανω link απο τους MIUI για να μην ξαναρωτουν τα ιδια πραγματα στο μελλον.. Εκει αναφερει οποια περιπτωση μπορει να υπαρξει.. :happy:

δε θα πεταξεις τιποτα στο εχτ θα τα κανει η ρομ μονη της αν εχεις κανει σωστα το partition οτι ειναι να παει εκει θα παει αν μετα το πρωτο μπουτ εχεις 140+μβ διαθεσημα εισαι κομπλε αλιως θα δοσεις καποιες εντολες απο τερματικο αλλα λογικα αν βαλεις τη ρομ που λες θα τα κανει ολα μονητης

Ευχαριστω φιλε μου... θα περασω την rom κ βλεπουμε στην συνεχεια.. :)

Edited by kollatos

Τελικά έχεις δίκιο, το έχω γράψει στο προσχέδιο του οδηγού όταν τον ετοίμαζα αλλά στο τελικό ξέχασα να το περάσω.

Τώρα είναι εντάξει πάντως,

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά έχεις δίκιο, το έχω γράψει στο προσχέδιο του οδηγού όταν τον ετοίμαζα αλλά στο τελικό ξέχασα να το περάσω.

Τώρα είναι εντάξει πάντως,

Οκ χαιρομαι που προστεθηκε κ να ξερεις πως οτι γραφω τα γραφω με πολυ καλη διαθεση!! Εκτιμω πολυ την δουλεια σου φιλε μου !! :)

Στο recovery μόλις επιλέξουμε το mount usb storage, ο υπολογιστής βλέπει την κάρτα μνήμης σαν εξωτερικό δίσκο.

Ξέχασα να γράψω ότι συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή, θα το προσθέσω τώρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις εβαλα την MIUI αφου την φλασαρα για 2η φορα... Παει πιο γρηγορα ειδικα στα μενου αλλα το interface λιγο περιεργο μου φαινεται... τωρα κανω αυτο εδω το βημα http://www.miui-au.com/howtos/reset-battery-indicator/ κ υστερα το data restore ειδωμεν... ισως να ξαναβαλω τον launcherpro..

Μολις εβαλα την MIUI αφου την φλασαρα για 2η φορα... Παει πιο γρηγορα ειδικα στα μενου αλλα το interface λιγο περιεργο μου φαινεται... τωρα κανω αυτο εδω το βημα http://www.miui-au.com/howtos/reset-battery-indicator/ κ υστερα το data restore ειδωμεν... ισως να ξαναβαλω τον launcherpro..

Τι σε προβληματίζει ακριβώς στο interface..? εμενα μου φάνηκε πολύ εύχρηστο. Έχω κι έγω εναν δεύτερο launcher για να τον χρησιμοποιώ καμια φορά οταν βαριέμαι το look αλλα τελικά ο stock με έχει εξυπηρετήσει πολυ! Μη ξεχάσεις μετα το πρωτο boot να κάνεις και ένα restart στο κινητο πριν αρχίσεις να βάζεις εφαρμογές.προτείνεται.. (το boot animation τα σπάει? :P )

kernel αφού απ οτι κατάλαβα βάζεις την miui-au μην αλλάξεις, έχει τον vork και ακούω πως είναι πολύ καλος. Τις μεταφορές να τις βάζεις στο internal storage και αυτόματα ό,τι κομμάτι τους γίνεται θα μεταφέρεται στο ext. Στο fat δεν υπάρχει πλέον λόγος να έχεις τίποτα. Για να τσεκάρεις αν όλα πηγαίνουν καλά να κοιτάς τις χωτηρικότητες απο το quick system info

Edited by whatever123

Device: HTC Desire

Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2

ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD

Τι σε προβληματίζει ακριβώς στο interface..? εμενα μου φάνηκε πολύ εύχρηστο. Έχω κι έγω εναν δεύτερο launcher για να τον χρησιμοποιώ καμια φορά οταν βαριέμαι το look αλλα τελικά ο stock με έχει εξυπηρετήσει πολυ! Μη ξεχάσεις μετα το πρωτο boot να κάνεις και ένα restart στο κινητο πριν αρχίσεις να βάζεις εφαρμογές.προτείνεται.. (το boot animation τα σπάει? :P )

kernel αφού απ οτι κατάλαβα βάζεις την miui-au μην αλλάξεις, έχει τον vork και ακούω πως είναι πολύ καλος. Τις μεταφορές να τις βάζεις στο internal storage και αυτόματα ό,τι κομμάτι τους γίνεται θα μεταφέρεται στο ext. Στο fat δεν υπάρχει πλέον λόγος να έχεις τίποτα. Για να τσεκάρεις αν όλα πηγαίνουν καλά να κοιτάς τις χωτηρικότητες απο το quick system info

Ααα πολυ ωραια ευχαριστω!! Το boot animation δεν οντωνεται !! χαχαχ Κοιταξε ακομη δεν το δουλεψα πολυ.. να φανταστεις ουτε restore δεν εχω κανει apps κ data.. πωωω δλδ μεχρι τις 5 στο ποδι με το τηλεφωνο θα ειμαι τωρα... :lol:

Κατι ακομη.. το ext3 παρολο που το ειχα κανει 512mb μου το βγαζει λιγοτερο κ τωρα που μπηκα λιγο (τωρα το εχω κλειστο κ φορτιζει) εγραφε free 380mb νομιζω... εχεις ιδεα τι παιζει ?

Μολις εβαλα την MIUI αφου την φλασαρα για 2η φορα... Παει πιο γρηγορα ειδικα στα μενου αλλα το interface λιγο περιεργο μου φαινεται...

φιλε αυτην την ρομ την περασες με ελληνικα ειναι η κινεζικη η του s-murphy?εχεις πακετα δεδομενων?λειτουργουν οκ?

Δοκίμασε απο δω καλύτερα

καμια ιδεα φινν πως θα φτιαξουμε τα πακετα δεδομενων...εχω φρικαρει:wacko::wacko::wacko:μηπως φταιει το πακετο σου?

δεν ξερω τι να κανω συγνωμη:cry::cry:

Edited by Nikos_s3
Everything Is Possible....

φιλε αυτην την ρομ την περασες με ελληνικα ειναι η κινεζικη η του s-murphy?εχεις πακετα δεδομενων?λειτουργουν οκ?

καμια ιδεα φινν πως θα φτιαξουμε τα πακετα δεδομενων...εχω φρικαρει:wacko::wacko::wacko:μηπως φταιει το πακετο σου?

Κατεβασα του murphy αν κ συνηθως το εχω στα αγγλικα γιατι οι ελληνικοι οροι τεχνολογιας ειναι ακαταλαβιστικοι !! :blink: Δεν χρησιμοποιω ιντερνετ στο τηλεφωνο... μονο με wifi μπαινω.. δοκιμασε εδω μηπως βγαλεις ακρη γιατι κατι γραφει για τα APN.. ελπιζω να βοηθησα φιλτατε!! :) ειναι στο τελευταιο σκελος του οδηγου http://www.miui-au.com/installation/rom-installation/

Μαλλον δεν θα σε βοηθησει μια ματια που εριξα τωρα... Συμβουλη μου παντως να κοιταζεις τα comments γιατι συνηθως ολο κ καποιος θα εχει παρομοιο προβλημα.. δοκιμασε κ στο youtube.. αν τα καταφερεις ενημερωσε το thread!!

Edited by Petr3_Dinamik

Ποιο ραδιο έχεις;

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ποιο ραδιο έχεις;

Περασα την MIUI R2 κ παω για το restore... γραφει στο site οτι το titanium το εχει μεσα η ρομ... εγω γιατι δεν το βρισκω ?? κρυμενο ειναι ?!?! :lol:

Κατεβασα το titanium απο το market.... εκανα restore τις apps κ μετα εκανα restore κ sms/contacts κλπ.... κανω reboot κ μου πεταει μηνυμα F/c ολη την ωρς αλλα κ σε περιπτωση που παω να μπω σε τηλεφωνο, επαφες κλπ... μια βοηθεια καποιος....

Edited by Petr3_Dinamik

Μην κάνεις ποτέ restore επαφές, μηνύματα και ρυθμίσεις από το titanium γιατί δημιουργεί προβλήματα.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην κάνεις ποτέ restore επαφές, μηνύματα και ρυθμίσεις από το titanium γιατί δημιουργεί προβλήματα.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Οκ το καταλαβα... μπορεις να μου πεις πως να επαναφερω το τηλεφωνο ? να κανω data wipe ? κ υπαρχει τροπος να βαλω τις επαφες μου τουλαχιστον ξανα πισω στην MIUI που τρεχω τωρα ??

Μου πεταει μονιμως force.acore.process f/c κ δεν μπορω να μπω στις επαφες,τηλεφωνο,sms κλπ

Καλησπέρα σε όλους, έχω την εξής απορία...γιατί όταν κάποιος κάνει root την συσκευή του λέτε ότι χάνει την εγγύηση??

Δεν ισχύει ότι μπορούμε μετά να επαναφέρουμε το κινητό μας ξανά στην αρχική του μορφή??:worry:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Ποιο ραδιο έχεις;

ειχα το

32.44.00.32U_5.09.05.30 αλλα με αυτο τιποτα μετα δοκιμασα το τελαιυταιο 32.49.00.32U_5.11.05.27 κ παλι τιποτα κ γυρισα 32.44.00.32U_5.09.05.30 ξανα...

Εκανα system restore κ πηγα παλι πισω σε stock 2.2 ... μπορει καποιος να μου πει ενα προγραμμα για να κανω backup τις επαφες που να δουλευει γιατι εχω σιχαθει το recovery.... αν οχι φλασαρω παλι σε miui κ περναω επαφες κ εφαρμογες manual... δεν μπορω να σπαταλαω χρονο ελεος!!

Εκανα system restore κ πηγα παλι πισω σε stock 2.2 ... μπορει καποιος να μου πει ενα προγραμμα για να κανω backup τις επαφες που να δουλευει γιατι εχω σιχαθει το recovery.... αν οχι φλασαρω παλι σε miui κ περναω επαφες κ εφαρμογες manual... δεν μπορω να σπαταλαω χρονο ελεος!!

που την βρηκες την miui au 1.1.7 γιατι μου βγαινει συνεχεια το παλιο site...:happy:

που την βρηκες την miui au 1.1.7 γιατι μου βγαινει συνεχεια το παλιο site...:happy:

http://www.miui-au.com/miui_au-1-1-7-r2-release/

Θυμηθηκα οτι ειχα κανει vcard κ το ειχα αποθηκευμενο στην SD οποτε ξαναφλασαρα την miui κ πηρα τις επαφες εντελως ακοπα.. τωρα αυριο ολες τις εφαρμογες απο την αρχη.. :lol:

:blink: φιλοι μου εβαλα το morelocale 2 και οκ μπορω να γραψω στα ελληνικα αλλαααα τα μενου ειναι αγγλικα...εβαλα και την επιλογη γαλλικα για παραδειγμα και τα εκανε ολα γαλλικα...αλλα οταν βαζω ελληνικα δεν το κανει με τιποτα το γ...........ο :) τι κανω σε αυτην την περιπτωση? σας ευχαριστω εκ των προτερων:O

• Administrators
:blink: φιλοι μου εβαλα το morelocale 2 και οκ μπορω να γραψω στα ελληνικα αλλαααα τα μενου ειναι αγγλικα...εβαλα και την επιλογη γαλλικα για παραδειγμα και τα εκανε ολα γαλλικα...αλλα οταν βαζω ελληνικα δεν το κανει με τιποτα το γ...........ο :) τι κανω σε αυτην την περιπτωση? σας ευχαριστω εκ των προτερων:O

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416

Modpic.gif

Ρε παιδια επειδη χτες το εψαχνα αλλα δεν το βρηκα με λιγη ωρα που ασχοληθηκα πως στελνεις πολλαπλα contacts απο το desire σε αλλη συσκευη με bluetooth?
Μάριος...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...