partakias80 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δεν παίζεται, νομίζω, σε αυτό το κομμάτι. Είναι ταχύτατο και πολύ smooth. Διαβάζει ωραία και pdf files. Φόρτωσα το κυριακάτικο πρώτο θέμα πχ για να διαβάζω στον ηλεκτρικό, όπου απαιτούνται τεράστιες ποσότητες υπομονής :lol: και κάνει πολύ ωραία zoom... Να'σαι καλα Rooney...τετοια λεγε...αυτη η αναμονη με σκοτωνει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 παιδια, μια βοηθεια.... :X εβαλα την LeeDrOiD V2.1a , και για αγνωστο λογο δε μπορουσε με τιποτα το τηλεφωνο να δει την SD καρτα. Δε γινεται mount με τιποτα! το PC τη βλεπει κανονικα, της εκανα φορματ για να περασω μεσω αυτης το backup που ειχα, αλλα το τηλεφωνο εξακολουθει να μη την βλεπει... :wacko: οταν το κινητο ξεκιναει, εχοντας κανει recovery, κανει συνεχως προσπαθειες εμφανιζοντας το "android", αλλα δεν καταφερνει να ξεκινησει. πως μπορω να γυρισω σε εργοστασιακη μορφη? iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 κάνε wipe την dalvik-cache και θα στρώσει. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 κάνε wipe την dalvik-cache και θα στρώσει. μολις το εκανα, δυστυχως κανει ακριβως τα ιδια... :( iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Νομιζω οτι το πολυ γνωστο σε όλους μαγαζάκι IPMA*T.com εβαλε λουκετο ..... Ξέρει κανεις κανα άλλο ?ζει και βασιλεύει το ip... ποιος σου είπε ότι έβαλε λουκέτο? :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Παιδια καταφερε κανεις να κανει install το skype ? http://blogs.skype.com/en/2010/10/android.htmlΜια χαρά δουλεύει σε WiFi. Έκανα chat και κλήση και ο ήχος ήταν πολύ δυνατός και καθαρός. Για 3G δεν έχω γνώμη, δεν το χρησιμοποιώ σε 3G... Μια χαρά δουλεύει το Skype και με 3G όχι μόνο Wifi.Ένα πράγματα πάντως παρατήρησα.Δεν κλείνει ακόμα και αν κλείσεις το 3G ή το Wifi και μένει ενεργό στην μπάρα επάνω Πράγματι αυτό είναι πρόβλημα. Κλείνει μόνο με κάποιον Task killer ή μέσα από τη διαχείρηση εφαρμογών. Προφανώς θα το διορθώσουν σε κάποιο ερχόμενο update... Τηλεφωνικές κλήσεις δεν εχω δοκιμάσει αλλά απορώ πραγματικά με τους developers εκει στο skype, οι ανθρωποι πρεπει να είναι λίγο νυχτωμένοι...: 1ο - : Πολύ μεγάλη εφαρμογή 13ΜΒ... 2ο - : Το οποίο κάνει το 1ο ακόμα χειρότερο: δεν εχει δυνατότητα μεταφοράς στην κάρτα SD.. δηλαδή έλεος βγάζεις μια εφαρμογή τώρα (προσέξτε την βγάζεις τώρα για android, δεν είναι δηλαδή μια αναβάθμιση) και ενώ αναφέρεις ότι υποστηρίζει συσκευές με android 2.1 και πάνω, δεν δίνεις δυνατότητα μεταφοράς της εφαρμοής.. έλεος.. συγχρονίσου λιγάκι με τα τωρινά δεδομένα.. 3ο - : Οταν εβαλα την εφαρμογή ήταν σα σπαζοκεφαλιά για να βρω πως να βγω από την εφαρμογή και να τερματίσει. Φαντάζομαι η επιλογή "ΕΧΙΤ" για αυτούς είναι μια αγνωστη λέξη και μάλλον θεωρούν φυσιολογικό να πρεπει να κάνεις sign out για να κανεις exit. 4o - : Θα προτιμούσα να εχει στην αρχική οθόνη δυνατότητα απομνημόνευσης του password ώστε πατώντας στην εφαρμογή να μπαίνω με την μία. Μπορεί να είπα πολλά μείον, αλλά το σημαντικότερο + είναι ότι επιτέλους βγήκε το skype για android, το οποίο κατά την άποψή μου θέλει πολλή δουλειά ακόμα. Στα 3 και 4 συμφωνώ αλλά για το 1, το μέγεθος στο Desire μου είναι 2.12ΜΒ σαν εφαρμογή κι όχι 13! Όσο για το αν μεταφέρεται στην κάρτα, γίνεται κανονικότατα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Πράγματι αυτό είναι πρόβλημα. Κλείνει μόνο με κάποιον Task killer ή μέσα από τη διαχείρηση εφαρμογών. Προφανώς θα το διορθώσουν σε κάποιο ερχόμενο update... Δεν κλείνει έτσι. Απλά είναι λίγο ηλήθιοι (με το συμπάθειο) οι developers και πρέπει να πας στο my info να κάνεις sign out και μετά exit. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Δεν κλείνει έτσι. Απλά είναι λίγο ηλήθιοι (με το συμπάθειο) οι developers και πρέπει να πας στο my info να κάνεις sign out και μετά exit. Kαι όμως κλείνει (δοκίμασες μέσα από τη διαχείριση εφαρμογών?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Kαι όμως κλείνει (δοκίμασες μέσα από τη διαχείριση εφαρμογών?) Α καλά.. αυτό εννοείται απλά αυτό δεν είναι κλείσιμο. Αυτό είναι force stop/kill της εφαρμογής. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Α καλά.. αυτό εννοείται απλά αυτό δεν είναι κλείσιμο. Αυτό είναι force stop/kill της εφαρμογής. Βρήκαμε τουλάχιστον μια χρησιμότητα των task killers. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Πρώτη έκδοση του skype είναι, ας περιμένουμε και τις επόμενες... HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnaross Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Οντως πρωτη εκδοση επιτελους!!! Στα 3 και 4 συμφωνώ αλλά για το 1, το μέγεθος στο Desire μου είναι 2.12ΜΒ σαν εφαρμογή κι όχι 13! Όσο για το αν μεταφέρεται στην κάρτα, γίνεται κανονικότατα... Μαλλον εισαι ροοτ ή εχεις κανει κατι τετοιο(http://www.lorinbute.com/posts/how-to-force-apps-to-move-to-the-sd-card-on-froyo.html?currentPage=2#comments) Οσο για το exit pου λετε, εγω βγαινω με το home για να μενει ανοιχτη, οπως το msn.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_02 Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 καλησπερα ειμαι κατοχος ενος desire μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο χτες εχω ενα προβλημα κ θελω την βοηθεια σας..εχω περασμενη την μαμα 2.09.405.8 και ενω μου βγαζει ενημερωση για νεα αναβαθμιση κ την κατεβαζω μου κανει restart κ μου βγαζει παλι να κατεβασω την ιδια αναβαθμιση...κ ξανα τα ιδιακ δεν μου περνα ει την 2.10 παρακαλω για δωστε τα φωτα σας.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Καλημερα παιδια... Ξαφνικα σταματησαν να λειτουργουν τα πλαϊνα πληκτρα της αυξομειωσης φωνης...Προβλημα hardware ??:mad::mad::mad::mad: Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Κάποια πρόταση για back up για SMS; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Κάποια πρόταση για back up για SMS; Ευχαριστώ. Sms Backup & Restore. Είναι free στο market. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partakias80 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Τελικα βρεθηκε λυση να γινει root το κινητο πανω απο froyo 2.2 ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Στο πρώτο post το λέει :D 2.2 έχω και το rootαρα πανέυκολα :) https://docs.google.com/document/edit?id=1yUevsY-cDQuWkF10K_d8N4Qyp0Wa1gCrDm6D6iTbE3A&hl=en&authkey=CLrsw6oK# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partakias80 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Στο πρώτο post το λέει :D 2.2 έχω και το rootαρα πανέυκολα :) https://docs.google.com/document/edit?id=1yUevsY-cDQuWkF10K_d8N4Qyp0Wa1gCrDm6D6iTbE3A&hl=en&authkey=CLrsw6oK# Ααααα....το διαβασα αυτο...Ειναι για froyo;νομιζα πως ηταν πως γινεσαι root στην 2.1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Ααααα....το διαβασα αυτο...Ειναι για froyo;νομιζα πως ηταν πως γινεσαι root στην 2.1. Δηλαδή στο 1ο post που έγραψα στο link "How to root FROYO" για πλάκα το έγραψα? :mad: Παίδες για όσους δεν θέλουν το sense αλλά θέλουν μια εξαιρετικά γρήγορη rom μπορείτε να δοκιμάσετε την SuperVillainHD. Βασίζεται στην επίσημη HD της HTC η οποία είναι ήδη πολύ γρήγορη. Εγώ τρέχω την RCMixHD και έβγαλα 1511 marks χωρίς τον πειραγμένο kernel. Edited October 7, 2010 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Δηλαδή στο 1ο post που έγραψα στο link "How to root FROYO" για πλάκα το έγραψα? :mad: :p Απ' όσο είδα απο θέμα hardware το Desire καλύπτει τις προυποθέσεις για την Gingerbread..Το οτι έχει 512MB ROM παίζει κάποια στιγμή να επηρεάσει την "αναβαθμισιμότητα" σε κάποια επόμενη έκδοση απο την Ginger..?Άκυρο ερώτημα αλλα μου γεννήθηκε απορία :grin: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 :p Απ' όσο είδα απο θέμα hardware το Desire καλύπτει τις προυποθέσεις για την Gingerbread..Το οτι έχει 512MB ROM παίζει κάποια στιγμή να επηρεάσει την "αναβαθμισιμότητα" σε κάποια επόμενη έκδοση απο την Ginger..?Άκυρο ερώτημα αλλα μου γεννήθηκε απορία :grin: Κοίτα θεωρητικά τα specs τα καλύπτει το Desire, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι η HTC δεν πρόκειται να μας αναβαθμίσει. Ανεπίσημα τώρα είναι 1000% σίγουρο ότι οι xda θα βγάλουν rom με το Gingerbread μόλις βγει η τελική έκδοση. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Εδώ το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών android παρακαλάνε να πάρουν official froyo και εμείς σκεφτόμαστε για το αν θα πάρουμε gingerbread... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Εδώ το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών android παρακαλάνε να πάρουν official froyo και εμείς σκεφτόμαστε για το αν θα πάρουμε gingerbread... :lol: Μα δεν τίθεται θέμα συζήτησης :p Θα το πάρουμε από τους xda-developers σίγουρα :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Εδώ το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών android παρακαλάνε να πάρουν official froyo και εμείς σκεφτόμαστε για το αν θα πάρουμε gingerbread... :lol: Εμείς όμως είμαστε πιο μάγκες... :p Γεγονός... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts