Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί το είχα κάνει πριν 2 μήνες. Νομίζω ότι σε ρωτάει ή είναι ξεχωριστό πακέτο στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Πραγματικά δεν θυμάμαι αλλά θα το καταλάβεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

:lol::lol: ξόφαλτσα πέρασε :X

το sync υπάρχει στην κάρτα όταν αγόρασες το κινητό. είναι η εφαρμογή που συγχρονίζει το τηλέφωνο με το pc. κάτι σαν το mobile center των windows mobile.

μετά περνάς μια rom με το a2sd+ ή απλά περνάς στην rom που φοράς το a2sd+ και όσες εφαρμογές εγκαθιστάς θα πηγαίνουν αυτόματα στην κάρτα.

εγώ μέχρι προχθές είχα την official froyo και περίμενα το unrevoked για να το πειράξω (βαριόμουν το downgrade) όταν βγήκε αμέσως rootαρα το κινητό

και στο καπάκι πέρασα αυτή την rom η οποία είναι η επίσημη Froyo απλά με root access. στη συνέχεια πέρασα τα mods που δίνει το παλικάρι εκτός από τα:

FLASH PLUGIN SYSTEM REPLACEMENT (1.1)

RESTORE BOOTSOUND (1.0)

Deodexed Mod

Super Circle Battery Mod

Reboot in Power Menu

teppicify (1.1)

Εδώ μπορείς να δεις και τι προτείνει το παλικάρι που ανέβασε τη rom:

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν να έχω μια επίσημη πλήρως ενημερωμένη και rootαρισμένη rom έτοιμη για περαιτέρω πείραγμα.

Από τα παραπάνω mods φυσικά μπορείς να επιλέξεις εσύ ποια θέλεις να περάσεις.

Και εγώ όπως και το παλικάρι που ανέβασε τη rom απλά προτείνουμε επιλογές, αλλά ο καθένας βάζει ότι θέλει ανάλογα τις απαιτήσεις του.

πολυ ωραία!!!!! αρχιζω και μπαινω στο νοημα για τα καλα ενα τελευταιο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως θα περασω αυτη την rom που λες αφου την κατεβασω με αντιγραφη και επικοληση και τρεξιμο απο το κινητο στην καρτα μνημης?? το ap2sd που θα το βρω? απο την σελιδα με την rom που μου εδωσες ποιο απ ολα τα αρχεια πρεπει να κατεβασω για εχω την rom? τα αλλα τι ειναι?

Edited by generation
Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ...

πολυ ωραία!!!!! αρχιζω και μπαινω στο νοημα για τα καλα ενα τελευταιο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως θα περασω αυτη την rom που λες αφου την κατεβασω με αντιγραφη και επικοληση και τρεξιμο απο το κινητο στην καρτα μνημης?? το ap2sd που θα το βρω?

H rom είναι εκτελέσιμο αρχείο που εκτελείται με το κινητό συνδεδεμένο στο pc.

Το εκτελείς μέσα απο τα windows και όλα γίνονται μόνα τους.

Για το ap2sd νομίζω οτι υπάρχει στο μαρκετ.

Καμία σχέση, θα τα εξηγήσω σε λίγο. Stay tuned :lol:

Λοιπόν, τι είναι η rom το έχω αναφέρει στην 1η σελίδα (παρακαλώ διαβάστε το).

Συνεχίζουμε τώρα στο πως περνάμε μια rom.

Επί εποχής WM 6, 6.1, 6.5 κλπ (για τα WP7 δεν ξέρω τι θα ισχύσει) για περάσουμε μια ενημέρωση που έβγαζε μια εταιρία για το τηλέφωνό μας

έπρεπε να τρέξουμε ένα .exe αρχείο που έδινε η εταιρία με αποτέλεσμα να κάνουμε format στο τηλέφωνο και να εγκαθιστούμε το λειτουργικό από την αρχή,

περίπου σαν να κάνουμε format στο pc. Το ίδιο συνέβαινε και για να περάσουμε μια custom rom στο κινητό μας (δλδ format).

Στο android τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ως ένα σύγχρονο λειτουργικό που είναι φρόντισε η μαμά Google να του παρέχει τη δυνατότητα

για OTA (Over The Air) αναβαθμίσεων. Δηλαδή το λειτουργικό μπορεί να αναβαθμιστεί χωρίς να γίνει format και χωρίς να χάσουμε τα δεδομένα μας.

Παράδειγμα η αναβάθμιση από την έκδοση 2.1 στην έκδοση 2.2.

Τα αντίστοιχα .exe αρχεία και πάλι υπάρχουν αλλά δεν είναι απαραίτητο για να κάνουμε την αναβάθμιση να τρέξουμε κάποιο από αυτά.

Σχετικά με τις custom rom (για το desire) τώρα εδώ αλλάζουν αρκετά τα πράγματα καθώς ακόμα δεν έχουν καταφέρει οι developers

να ξεκλειδώσουν πλήρως το κινητό. Οπότε η διαδικασία που ακολουθούμε για να περάσουμε την rom είναι άλλη.

Η rom μας λοιπόν βρίσκεται σε ένα αρχείο με κατάληξη .zip και πρέπει να την κάνουμε install μέσα από ένα recovery menu που λέγεται Custom Recovery

και μας επιτρέπει να εγκαθιστούμε μια rom (βασικά μας επιτρέπει αν κάνουμε πολλά περισσότερα τα οποία όμως δεν είναι επί του παρόντος).

Σχετικά με το a2sd+ τώρα, αυτό δεν βρίσκεται στο market και συνήθως δύσκολα θα το βρει κάποιος χύμα στο net.

Η πιο σύνηθες περίπτωση να το βρει κάποιος είναι να το έχει εγκαταστήσει ο "μάγειρας" στην εκάστοτε rom.

Εξαίρεση αποτελεί η rom που ανέφερα παραπάνω στην οποία το παλικάρι το δίνει σαν extra mod

αλλά για να μπει πρέπει να έχουμε προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμία σχέση, θα τα εξηγήσω σε λίγο. Stay tuned :lol:

περιμένουμε να μαθουμε και ευχαριστουμε για ολη την βοηθεια γενικα ολους εδω μεσα ..!!! ποιο απ ολα τα αρχεια πρεπει να κατεβασουμε απο την συγκεκριμενη rom?

αυτα τι ειναι ?

Attached Files

restore_bootsound-signed.zip (64.6 KB, 352 views)

fusecompress-signed.zip (833.4 KB, 406 views)

powersaving-modules-g6a358a9-14-signed.zip (140.1 KB, 646 views)

tweaks-12-signed.zip (1.20 MB, 428 views)

updateflash-13-signed.zip (3.70 MB, 229 views)

update_apps-12-signed.zip (7.67 MB, 78 views)

Σε λιγα χρονια ο μισθος μας δεν θα φτανει ουτε για τα κινητα που αλλαζουμε καθε χρονο ...

Ας αναφέρω μερικες αλλαγές που είδα στην νέα Rom της HTC.

Στην οθονη των ενημερώσεων (αυτη που κατεβαζουμε απο πανω) εχει μπει η λίστα με τις τελευταιες 6 εφαρμογες που έχουμε ανοίξει. Ο,τι κανει το παρατεταμενο πάτημα του home δηλαδη.

Εχει καποια προγραμματα της HTC παραπανω. HTC likes, HTC hub. Θελουν λογαριασμο Sense.

Εχει μια εφαρμογή Push Media. Δεν ξέρω τι ακριβώ ειναι, DLNA μου μυρίζεται.

Ενα feature που ζήταγαν πολλοί. Βλέπει ιντερνετ απο το pc μέσω καλωδίου. Στο μενου που βγάζει όταν βάζουμε το καλωδιο, έχει και αυτη την επιλογή.

Η γραμματοσειρά στα μενου των ρυθμίσεων ειναι μικρότερη. Πολυ καλυτερα.

Εχει δικο του προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας. Features παρομοια με του JuiceDefender.

Εχει διαφορετικο τροπο επιλογής των προφιλ και των κουδουνισμάτων.

Ενσωματωμένος e-book reader.

Εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων απο άλλα κινητά.

Λειτουργία αυτοκινήτου.

Στα αγαπημένα προσωπα δειχνει την φωτο τους και διπλα τις πρόσφατες δραστηριοτητες με το καθένα (ωραιο!)

Η γραμματοσειρα στα προσωπα μικρότερη.

To Quadrant εδωσε 1080.

Οταν κανουμε απενεργοποιηση, μπαινει σε καποιου ειδους standby mode. Μολις ανοίξει, σε 2 δευτερολεπτα εχει μπουτάρει.

Αυτα προς το παρον. :)

Edited by David
HTC Desire Root User

Ας αναφέρω μερικες αλλαγές που είδα στην νέα Rom της HTC.

Στην οθονη των ενημερώσεων (αυτη που κατεβαζουμε απο πανω) εχει μπει η λίστα με τις τελευταιες 6 εφαρμογες που έχουμε ανοίξει. Ο,τι κανει το παρατεταμενο πάτημα του home δηλαδη.

Εχει καποια προγραμματα παραπανω της HTC παραπανω. HTC likes, HTC hub. Θελουν λογαριασμο Sense.

Εχει μια εφαρμογή Push Media. Δεν ξέρω τι ακριβώ ειναι, DLNA μου μυρίζεται.

Ενα feature που ζήταγαν πολλοί. Βλέπει ιντερνετ απο το pc μέσω καλωδίου. Στο μενου που βγάζει όταν βάζουμε το καλωδιο, έχει και αυτη την επιλογή.

Η γραμματοσειρά στα μενου των ρυθμίσεων ειναι μικρότερη. Πολυ καλυτερα.

Εχει δικο του προγραμμα εξοικονομησης ενεργειας. Features παρομοια με του JuiceDefender.

Εχει διαφορετικο τροπο επιλογής των προφιλ και των κουδουνισμάτων.

Ενσωματωμένος e-book reader.

Εφαρμογή μεταφοράς δεδομένων απο άλλα κινητά.

Λειτουργία αυτοκινήτου.

Στα αγαπημένα προσωπα δειχνει την φωτο τους και διπλα τις πρόσφατες δραστηριοτητες με το καθένα (ωραιο!)

Η γραμματοσειρα στα προσωπα μικρότερη.

To Quadrant εδωσε 1080.

Αυτα προς το παρον. :)

πως τη κανουμε εγκατασταση? εμενα που το κινητο θα ειναι κανουργιο απειραχτο δηλ θα πρεπει να γινει root πρωτα και μετα να την βαλω? χανουμε τα ελληνικα η οχι? ποιες απ ολες τις rom πρεπει να κατεβασουμε? κανει και για την 2.2? το recovery mode για να κανουμε την εγκατασταση της rom τι ειναι?

Edited by generation

πως τη κανουμε εγκατασταση? εμενα που το κινητο θα ειναι κανουργιο απειραχτο δηλ θα πρεπει να γινει root πρωτα και μετα να την βαλω? χανουμε τα ελληνικα η οχι? ποιες απ ολες τις rom πρεπει να κατεβασουμε? κανει και για την 2.2?

Ελληνικα εχει κανονικα. Δεν ειναι για μονιμα. Εγω την έβγαλα ήδη. Ηθελα να δω απλα πως ειναι. Δεν δουλευει κιολας κι η κάμερα και δεν λεει. Επεστρεψα στην LeeDroid 2.1.

Δεν ειδα να τρωει κολλήματα πάντως. Επαιζε οκ και γρήγορα.

Συντομα, τα features του νεου sense θα ενσωματωθουν σε όλες τις cooked roms έτσι κι αλλιως.

HTC Desire Root User

Ελληνικα εχει κανονικα. Δεν ειναι για μονιμα. Εγω την έβγαλα ήδη. Ηθελα να δω απλα πως ειναι. Δεν δουλευει κιολας κι η κάμερα και δεν λεει. Επεστρεψα στην LeeDroid 2.1.

Δεν ειδα να τρωει κολλήματα πάντως. Επαιζε οκ και γρήγορα.

Συντομα, τα features του νεου sense θα ενσωματωθουν σε όλες τις cooked roms έτσι κι αλλιως.

ενταξει ολα καλα και ωραια εγω ομως σαν καινουργιος και θελοντας να μην πειραξω πολυ το κινητο μου οταν ερθει αυτα που θα κανω ειναι αναβαθμιση στην 2.2 froyo και root για να βαλω το a2sd+ θα ειμαι οκ? θα δουλευουν ολα ενταξει? και καμερα κτλ? που θα βρω κανοντας root την εν λογο εφαρμογη? η οποια περναει ολες τις εφαρμογες στην sd? η την μιση πχ στην καρτα του τηλ και την αλλη μιση στην καρτα μνημης?

ενταξει ολα καλα και ωραια εγω ομως σαν καινουργιος και θελοντας να μην πειραξω πολυ το κινητο μου οταν ερθει αυτα που θα κανω ειναι αναβαθμιση στην 2.2 froyo και root για να βαλω το a2sd+ θα ειμαι οκ? θα δουλευουν ολα ενταξει? και καμερα κτλ? που θα βρω κανοντας root την εν λογο εφαρμογη? η οποια περναει ολες τις εφαρμογες στην sd? η την μιση πχ στην καρτα του τηλ και την αλλη μιση στην καρτα μνημης?

Πρεπει να διαβάσεις κι άλλο το thread. Δεν δουλευει έτσι το app2SD+. Θελει partition ΕΧΤ3 στην κάρτα κλπ. Τα εχουμε γράψει άπειρες φορές εδω στο thread.

Μη παιδευεσαι με έξτρα mods που μπαινουν πανω σε rooted stock roms. Βαλε μια cooked που να τα χει ολα και εισαι οκ.

HTC Desire Root User

Πρεπει να διαβάσεις κι άλλο το thread. Δεν δουλευει έτσι το app2SD+. Θελει partition ΕΧΤ3 στην κάρτα κλπ. Τα εχουμε γράψει άπειρες φορές εδω στο thread.

Μη παιδευεσαι με έξτρα mods που μπαινουν πανω σε rooted stock roms. Βαλε μια cooked που να τα χει ολα και εισαι οκ.

εχεις καποιο λινκ να την κατεβασω? απλα ακομα δεν εχω καταλαβει πως θα την περασω..φφφφφ

πολυ ωραία!!!!! αρχιζω και μπαινω στο νοημα για τα καλα ενα τελευταιο που δεν εχω καταλαβει ειναι πως θα περασω αυτη την rom που λες αφου την κατεβασω με αντιγραφη και επικοληση και τρεξιμο απο το κινητο στην καρτα μνημης?? το ap2sd που θα το βρω? απο την σελιδα με την rom που μου εδωσες ποιο απ ολα τα αρχεια πρεπει να κατεβασω για εχω την rom? τα αλλα τι ειναι?

Στο thread που αναφέρω υπάρχουν 2 εκδόσεις της ίδια (Pre-rooted Stock Froyo, για να μην ξεχνιόμαστε) rom. Η πρώτη έκδοση (Download Stock ROM with Radio (2.0) - updated) είναι η επίσημη έκδοση της HTC με root access αλλά χωρίς την δυνατότητα να την πειράξουμε εμείς αρκετά πχ no a2sd+ (και δεν γίνεται να το βάλουμε).

Η δεύτερη έκδοση (Download ROM with init.d Support (2.0)) είναι με μια κουβέντα αυτή που θέλουμε.

Αυτό γιατί έχει ενεργοποιημένη τη δυνατότητα να δέχεται custom scripts (όπως λέγονται) που μας επιτρέπουν να κάνουμε ότι θέλουμε με το τηλέφωνό μας και να περάσουμε όσα "hack" θέλουμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν επιλέξουμε την δεύτερη έκδοση (κάτι που προσωπικά το προτείνω) θα πρέπει να κατεβάσουμε και αυτό το radio προκειμένου να αναβαθμιστεί σωστά το κινητό μας.

περιμένουμε να μαθουμε και ευχαριστουμε για ολη την βοηθεια γενικα ολους εδω μεσα ..!!! ποιο απ ολα τα αρχεια πρεπει να κατεβασουμε απο την συγκεκριμενη rom?

αυτα τι ειναι ?

Attached Files

restore_bootsound-signed.zip (64.6 KB, 352 views) Επαναφέρει τον ήχο που ακούμε κατά την εκκίνηση της συσκευής.

fusecompress-signed.zip (833.4 KB, 406 views) Αυτό συμπιέζει τη dalvik-cache και μας εξοικονομεί περίπου 30% από την μνήμη.

powersaving-modules-g6a358a9-14-signed.zip (140.1 KB, 646 views) Αυτό βοηθάει στη μείωση της κατανάλωσης και επιταχύνει λίγο το κινητό.

tweaks-12-signed.zip (1.20 MB, 428 views) Αυτό μας επιτρέπει να ξυπνάμε το τηλέφωνο και με το πάτημα του trackball εκτός από το power, ακόμα μεταφέρει το animation της εκκίνησης στο φάκελο data δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αλλάξουμε boot animation αν θέλουμε. Και τέλος μας επιτρέπει να πειράξουμε το αρχείο hosts το οποίο περιέχει τα links για τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε διάφορες εφαρμογές και άρα μπορούμε να κάνουμε όλες τις εφαρμογές ad-free.

updateflash-13-signed.zip (3.70 MB, 229 views) Αναβαθμίζει τον flash player στην τελευταία επίσημη έκδοση

update_apps-12-signed.zip (7.67 MB, 78 views) Αναβαθμίζει τις παρακάτω εφαρμογές και τις φέρνει στην έκδοση που αναγράφω:

GMail 2.3

Maps 4.5.0

Voice Search 2.0.1

Google Search 1.1.1

Facebook 1.3.2

Google Street View 1.6.0.6

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχεις καποιο λινκ να την κατεβασω? απλα ακομα δεν εχω καταλαβει πως θα την περασω..φφφφφ

Στην πρώτη σελίδα αναφέρω αναλυτικά τα βήματα που κάνουμε για να περάσουμε μια custom rom στο κινητό.

Σχετικά με την δημιουργία του ext3 partition νόμιζα ότι το είχα αναφέρει στην πρώτη σελίδα αλλά τελικά δεν...

Θα κάτσω αν είναι αυτές τις μέρες να ετοιμάσω ένα νέο οδηγό για να συμπεριλάβω και το τρόπο που κάνουμε root με το unrevoked για την έκδοση 2.2 αλλά και πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα ext3 partition στην κάρτα μας, αν και υποθέτω ότι υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο net.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν βρεις χρόνο και το κάνεις, θα βοηθήσεις αρκετούς και θα γλυτώσουμε πολλά επαναλαμβανόμενα μηνύματα... :)

Αν βρεις χρόνο και το κάνεις, θα βοηθήσεις αρκετούς και θα γλυτώσουμε πολλά επαναλαμβανόμενα μηνύματα... :)

Συμφωνώ!!!!+++++ καπου διαβασα οτι πρεπει που και που να καθαριζουμε την cashe αν το γραφω σωστα του κινητου για να εχουμε ποιο πολυ διαθεσιμη μνημη στο τηλ αυτο πρεπει να γινετε και στα εργοστασιακα απειραχτα τηλ η μονο για τα root κ.α και πως γινετε? ειναι απαραιτητο δηλαδη αν δεν την καθαρισω θα γεμισει η μνημη και χωρις να βαλω καμια εφαρμογη σιγα σιγα η οχι?

Καλό είναι και γίνεται σε όλα unrooted και rooted. Γίνεται με διάφορα προγράμματα. Μην τρελαίνεσαι δεν θα γεμίσει η μνήμη με την cache, απλά γλυτώνεις μερικά mb... :lol:

Μωρέ εγώ θα το κάνω το θέμα είναι ποιοι θα κάτσουν να το διαβάσουν, γιατί οι περισσότεροι δεν κοιτάνε την αρχική σελίδα με τους οδηγούς.

Κι ένα δωράκι για όσους βιάζονται να δουν πως γίνεται το root και η εγκατάσταση custom rom:

Συμφωνώ!!!!+++++ καπου διαβασα οτι πρεπει που και που να καθαριζουμε την cashe αν το γραφω σωστα του κινητου για να εχουμε ποιο πολυ διαθεσιμη μνημη στο τηλ αυτο πρεπει να γινετε και στα εργοστασιακα απειραχτα τηλ η μονο για τα root κ.α και πως γινετε? ειναι απαραιτητο δηλαδη αν δεν την καθαρισω θα γεμισει η μνημη και χωρις να βαλω καμια εφαρμογη σιγα σιγα η οχι?

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι το κινητό καθαρίζει την cache μόνο του όταν το σβήσουμε ή του κάνουμε επανεκκίνηση.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μωρέ εγώ θα το κάνω το θέμα είναι ποιοι θα κάτσουν να το διαβάσουν, γιατί οι περισσότεροι δεν κοιτάνε την αρχική σελίδα με τους οδηγούς.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αλλά έχω την εντύπωση ότι το κινητό καθαρίζει την cache μόνο του όταν το σβήσουμε ή του κάνουμε επανεκκίνηση.

Τι να κάνεις...? Αφού ο κόσμος δεν το έχει το googlαρισμα και την μελέτη... :whistle:

Ναι με restart καθαρίζει.

ρε παιδιά μια ερώτηση......

όταν κάνω αναζήτηση εικόνων από την αναζήτηση εικόνων του google και πάω να αλλάξω σελίδα καθυστερεί υπερβολικά να αλλάξει. φταίει ο stock browser που χρησιμοποιώ ή απλά είναι λόγω έλλειψης ισχύος του κινητού και πρέπει να μάθω να "ζω" μ'αυτό???

Edited by nikostzach

παίδες θερμή παράκληση :

Το τόπικ ήδη είναι πολύ μεγάλο από τον όγκο των πληροφοριών, κυρίως.

ΜΗΝ το φορτώνετε άσκοπα με ποστς τύπου τσατ και χιουμοριστικά...

Οι νέοι χρήστες, ευτυχώς ή δυστυχώς, θα πρέπει να ψάχνουν πριν ρωτήσουν κάτι...τα περισσότερα ερωτήματα έχουν απαντηθεί πολλάκις και μάλιστα στις τελευταίες 10-15 σελίδες.

Καταλάβετε 'οτι είναι πολύ κουραστικό σε μια νύχτα το τόπικ να γεμίζει με 7 σελίδες, εκ των οποίων οι μισές και βάλε είναι ουσιαστικά ποστ χωρίς ουσία.

Βοηθείστε λοιπόν ο ένας τον άλλον, για να είμαστε όλοι χαρούμενοι..:)

thanks..:)

Όταν λες "τα επιπλέον στοιχεία της επαφής" τι ακριβώς εννοείς?

Αφου εχω συνδεσει τον λογαριασμο του FB, οι επαφες μου στο κινητο, εχουν φωτος και γεννεθλια, τα οποια το κινητο τα εχει τραβηξει προφανως απο το FB. Αυτα λοιπον τα στοιχεια, φωτος κ γεννεθλια, δεν τα συγχρονιζει στο Google Account.

Το προβλημα μου λοιπον ειναι, οτι στοιχεια τραβαει για την επαφη απο FB, να τα συγχρονιζει στο Google

Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Κοιτάχτε 3 ποστ πιό πάνω ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3322045#post3322045 )

Αφου εχω συνδεσει τον λογαριασμο του FB, οι επαφες μου στο κινητο, εχουν φωτος και γεννεθλια, τα οποια το κινητο τα εχει τραβηξει προφανως απο το FB. Αυτα λοιπον τα στοιχεια, φωτος κ γεννεθλια, δεν τα συγχρονιζει στο Google Account.

Το προβλημα μου λοιπον ειναι, οτι στοιχεια τραβαει για την επαφη απο FB, να τα συγχρονιζει στο Google

Αυτό περισσότερο έχει να κάνει με google/facebook παρά με το Desire.

http://www.google.gr/search?sourceid=chrome&client=ubuntu&channel=cs&ie=UTF-8&q=sync+facebook+birthday+with+gmail

Αν και δεν νομίζω να τα καταφέρεις.

Μολις ηρθε και το δικο μου Desire :) Μπορει καποιος να μου στηλει μια λιστα με sites με apps για το android γιατι δεν ειναι ευκολο να ψαχνεις 432 σελιδες και στο google βγαζει πολλα ασχετα

Ευχαριστω

Περίμενε. Θα σκοτωθούν όλοι οι χρήστες του myphone να σου πουν ποιές εφαρμογές είναι καλές και ποιές θα αρέσουν σε εσένα...

Καταλαβαίνεις την ειρωνία ε; Μόνος σου πρέπει να βρεις τι θες και τι σου αρέσει... υπάρχει και εδώ και στο insomnia.gr thread με android applications. Αλλά μην πας και εκεί και τους πεις "Παιδία δώστε μου τα καλά applications".

Θέλει διάβασμα και ψάξιμο

Καλημέρα,

θα ηθελα να ρωτήσω σχετικά με το 1-click root που υπάρχει στην 1η σελίδα του topic:

1) Το εχει δοκιμάσει κανεις με τα σημερινά δεδομένα? Δουλεύουν όλα οκ?

2) Αν θέλω να εχω την δυνατότητα να το επαναφέρω ως unrooted, πρεπει να εχω κάνει κάτι πριν κάνω το rooting? Αν ναι, που μπορώ να βρω οδηγίες?

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...