Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια ισχυει οτι με την αναβαθμιση η καμερα εγινε χειροτερη και οταν βγαζεις βιντεο δεν κανει ζουμ? δεν ξερω τι να κανω...να περασω το 2.2 η οχι?

παιδια ισχυει οτι με την αναβαθμιση η καμερα εγινε χειροτερη και οταν βγαζεις βιντεο δεν κανει ζουμ? δεν ξερω τι να κανω...να περασω το 2.2 η οχι?

Σε ποιο κινητό μπορείς να τραβάς βίντεο και να κάνεις ζοομ? Στο Ιphone πάντως δεν γινοταν.

Σημ. όταν τραβάς 720p το αρχείο που δημιουργείται είναι 3gp.

Η κάμερα μια χαρά είναι :)

Θεωρώ ότι η αναβάθμιση αξίζει.

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να μην εκλαμβάνονται από το κινητό σαν εικόνες τα διάφορα σηματάκια από τα προγράμματα gps και επίσης ούτε οι ήχοι(φωνές πλοήγησης) σαν τραγούδια?

ταλαιπωρησαι χωρις λογο. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ

εβαλα ενα avi file,1920x1080 να παιξει στον rockplayer....και ειχε τρελο κολλημα.....εχει συμμβει κατι παρομοιο σε σας?

O τετραπύρηνος με 4gb ram και Nvidia GTS 250 1gb κολλάει μερικές φορές στα 1080p....

Πηγα να κατεβασω τη 2.2 αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχουν ενημερωσεις ενω εχθεσ μου ειχε βγαλει απο μονο του οτι υπαρχει ενημερωση και πατησα ακυρωση...τι παιζει; τι μπορω να κανω;

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να μην εκλαμβάνονται από το κινητό σαν εικόνες τα διάφορα σηματάκια από τα προγράμματα gps και επίσης ούτε οι ήχοι(φωνές πλοήγησης) σαν τραγούδια?

φτιαξε ενα αρχειο μεσα στο φακελο με αυτα τα αρχεια και ονομασε το .nomedia χωρις καταληξη.

Υπάρχει...... πήγαινε εδώ http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22252 (έχει διάφορα τρικ) και κατέβασε το αρχειάκι από την παράγραφο "Εμφάνιση ανεπιθύμητων αρχείων πολυμέσων"

Παιδια μην γραφεται βλακειες για τις συσκευες απο Γερμανο και γω απο κει το πηρα στης 16 Ιουλιου με την προσφορα(399€) .

Custom ROM του εχω βαλει ,Ετυχε να το φτασω και σε σημειο να μην ανοιγει ,μετα ξαναγυρισα στο κανονικο και εβαλα και froyo!

Μετα απο ολα αυτα εχει μπει κανονικα Froyo και στα δικα σας δεν μπαινει ?Απλα προτεινω να κανετε το Update με WiFi και φυσικα να μην ειναι το Κινητο Rooted.

Οποιος το εχει πειραξει και θελει να παει στην τελευταια εκδοση 2.1 Κατεβαζει αυτο :

http://shipped-roms.com/shipped/Bravo/RUU_Bravo_HTC_WWE_1.21.405.2_Radio_32.36.00.28U_4.06.00.02_2_release_126984_signed.exe

Παιδια μην γραφεται βλακειες για τις συσκευες απο Γερμανο και γω απο κει το πηρα στης 16 Ιουλιου με την προσφορα(399€) .

Custom ROM του εχω βαλει ,Ετυχε να το φτασω και σε σημειο να μην ανοιγει ,μετα ξαναγυρισα στο κανονικο και εβαλα και froyo!

Μετα απο ολα αυτα εχει μπει κανονικα Froyo και στα δικα σας δεν μπαινει ?Απλα προτεινω να κανετε το Update με WiFi και φυσικα να μην ειναι το Κινητο Rooted.

Οποιος το εχει πειραξει και θελει να παει στην τελευταια εκδοση 2.1 Κατεβαζει αυτο :

http://shipped-roms.com/shipped/Bravo/RUU_Bravo_HTC_WWE_1.21.405.2_Radio_32.36.00.28U_4.06.00.02_2_release_126984_signed.exe

και εγω απο γερμανο το πηρα με την εκπτωση αλλα τι σχεση εχει αυτο?

εμενα μου εβγαλε κανονικα ειδοποιηση εχθες οτι υπαρχει ενημερωση και πατησα ακυρο και σημερα που παω να ψαξω χειροκινητα μου λεει οτι δεν υπαρχει ενημερωση...οτι να'ναι

και εγω απο γερμανο το πηρα με την εκπτωση αλλα τι σχεση εχει αυτο?

εμενα μου εβγαλε κανονικα ειδοποιηση εχθες οτι υπαρχει ενημερωση και πατησα ακυρο και σημερα που παω να ψαξω χειροκινητα μου λεει οτι δεν υπαρχει ενημερωση...οτι να'ναι

Εισαι σιγουρος οτι πατησες ακυρο,μηπως αρχισες την ενημερωση με GPRS π.χ και μετα ειπες να την σταματησεις ?? Επισης ελεγξε στα στοιχεια του κινητου να δεις το κινητο σου πια εκδοση εχει κτλπ.

Εμενα παντως μου εδειξε αν θελω να κανω ενημερωση , πατησα οχι , μετα πηγα ξαναειδα μονος γιατι δεν το πιστευα ξαναπατησα οχι και μετα πηγα στον φιλο μου που εχει WiFi και το εκανα , δηλαδη μετα απο δυο ακυρα δεν εβγαλε ουτε ενα προβληματακι .. :)

Καλη τυχη.

Τωρα με τις διακοπες σερφαρω περισσοτερο με το desire.Πιστευετε οτι χρειαζεται να βαλω καποιο antivirus απο το market και αν ναι ποιο??

Εισαι σιγουρος οτι πατησες ακυρο,μηπως αρχισες την ενημερωση με GPRS π.χ και μετα ειπες να την σταματησεις ?? Επισης ελεγξε στα στοιχεια του κινητου να δεις το κινητο σου πια εκδοση εχει κτλπ.

Εμενα παντως μου εδειξε αν θελω να κανω ενημερωση , πατησα οχι , μετα πηγα ξαναειδα μονος γιατι δεν το πιστευα ξαναπατησα οχι και μετα πηγα στον φιλο μου που εχει WiFi και το εκανα , δηλαδη μετα απο δυο ακυρα δεν εβγαλε ουτε ενα προβληματακι .. :)

Καλη τυχη.

ναι ειναι σιγουρο οτι δεν το κατεβασα γιατι μετα ειδα την εκδοση και ειναι η 2.1...επισης το gprs ειναι απενεργοποιημενο...αρα μαλλον μου κραταει μουτρα...επισης η συσκευη δεν ειναι ουτε rooted ουτε τπτ...

ωραια νομιζα οτι μπορουσε να αναπαραγει και fullhd(αν και μου φαινοταν περιεργο)....και ειπα να σας ρωτησω μηπως φταιει κατι στη συσκευη μου....!

Μολις βρηκα τον τροπο για να μπορουμε να μεταφερουμε ολες τις εφαρμογες στη sd σε froyo χωρις να χρειαζεται root.

http://thegreencodeblog.com/2010/06/12/how-to-force-apps-to-move-to-the-sd-card-on-froyo/

Παίδες επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ο παραπάνω τρόπος δουλεύει μια χαρά στο Official Froyo.

Απλά θέλει προσοχή στο ποιες εφαρμογές θα περάσετε στην κάρτα μνήμης γιατί αν

κάποια εφαρμογή τρέχει στο background και εσείς την περάσετε στην κάρτα μνήμης

υπάρχει ο κίνδυνος δυσλειτουργίας της εφαρμογής όταν συνδέσετε το κινητό στο pc σαν εξωτερικό δίσκο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ένα θεματάκι που μου κάνει τώρα είναι οτι κάθε φορά που ανοίγω wifi ενώ συνδέεται στην αρχή βγάζει network failed και μετά από αρκετά refresh ανανεώνει.. Το δίκτυο είναι του σπιτιού κ αυτό το θέμα το έχω μόνο με το Desire.. Πριν το update δεν μου το είχε κάνει ποτέ.

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ένα θεματάκι που μου κάνει τώρα είναι οτι κάθε φορά που ανοίγω wifi ενώ συνδέεται στην αρχή βγάζει network failed και μετά από αρκετά refresh ανανεώνει.. Το δίκτυο είναι του σπιτιού κ αυτό το θέμα το έχω μόνο με το Desire.. Πριν το update δεν μου το είχε κάνει ποτέ.

HTC Desire/Tapatalk

restart sto router. δε φταιει το desire

Παίδες επιβεβαιώνω κι εγώ ότι ο παραπάνω τρόπος δουλεύει μια χαρά στο Official Froyo.

υπάρχει ο κίνδυνος δυσλειτουργίας της εφαρμογής όταν συνδέσετε το κινητό στο pc σαν εξωτερικό δίσκο.

Super!!!:D:D

Το έκανα κι εγώ!!:cool:

Ότι πρέπει για τα παιχνίδια και τους πλοηγούς που δε θέλουν να το κουνήσουν απ' τη μνήμη του τηλεφώνου..:p

restart sto router. δε φταιει το desire

Καλά όντως το λογικό δεν είναι να φταίει το Desire αλλά να κάνει νούμερα η γραμμή γιατί έκανε αποσυνδέσεις απλώς μου έκανε εντύπωση που το κάνει μόνο όταν πρωτοσυνδέεται.

HTC Desire/Tapatalk

Επιτέλους να ξεφορτωθώ κάτι εφαρμογές τύπου imdb, math ref etc που πιάνουν άδικα χώρο.

HTC Desire/Tapatalk

Edit: Ψάχνοντας χθες για κάτι προγραμματάκια έπεσα πάνω στο Dropbox (http://www.dropbox.com) το οποίο έχει εφαρμογή και για pc και για Android και είναι free και σε βοηθάει να κρατάς συγχρονισμένα αρχεία.

Εμένα που είμαι μεταξύ κινητού/pc/netbook μου φάνηκε εξαιρετικό.. γιατί δε χρειάζεται να μεταφέρω αρχεία από το ένα pc στο άλλο και στο κινητό. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κοιτάξει. :)

Edited by eltsele

Παιδιά, είναι δεσμευτικό για την εγκατάσταση της 2.2, τα 25 mb ελεύθερου χώρου στη μνήμη του τηλεφώνου;

MI 10T / EU 13.0,9

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...