mafiagalou Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 στα windows τηλεφωνα μπορεις να αντικαταταστησεις ενα αρχειο των windows (audiopara3.csv) και να ακουγεται πιο δυνατα το ακουστικο αλλα και τo ηχειο του τηλεφωνου.Για τα android και ειδικοτερα για το desire υπαρχει κατι τετοιο; My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Το Radio που όλοι αναφέρετε τι είναι; http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Το Radio που όλοι αναφέρετε τι είναι; Το radio είναι το κομμάτι του software που αφορά στον τομέα της σύνδεσης του τηλεφώνου με τον έξω κόσμο, δηλαδή κεραία, wifi κτλ. Κάτι άσχετο αλλά σαν μέλος του φόρουμ πρέπει να το πω: Όσοι έχετε unrooted συσκευές χάνετε όλη την ουσία του πολύ δυνατού τηλεφώνου που έχετε. Με τη νέα μέθοδο root που παρέθεσε ένας φίλος λίγο πιο πριν, είναι πλέον γελοίο να το rootαρετε χώρις κανένα κίνδυνο. Μετά το root, περάστε κάποια custom rom, είτε aosp για να έχετε καθαρό android και να απολαύσετε ταχύτητα και ευχρηστία, είτε κάποια rom με sense για να το έχετε ακριβώς όπως είναι το εργοστασιακό, απλά πολύ πιο καλό!! Και αν για οποιοδήποτε λόγο το μετανιώσετε, με το να περάσετε την εργοστασιακή rom, χάνεται αυτομάτως το root και είστε όπως ακριβώς και όταν το αγοράσατε. Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=726300 :) http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Γνωμη μου οχι. Δεν ξερω αν το HTC_IME θελει root γιατι ετσι μπορεις να βαλεις ελληνικο πληκτρολογιο. Δεν νομίζω να θέλει γιατι στο μιλεστονε στο έβαλα χωρίς ρούτ. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=686567&highlight=lock ; Θέλω λίγο βοήθεια με τις οδηγίες... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Mετα το G1 περασα κι εγω σημερα στην παρεα του desire.Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι οτι οσα προγραμματα ειχα κατεβασει απο το μαρκετ για το G1,το desire τα εχει ηδη ετοιμα μεσα στο sense ui,η οθονη ειναι απιστευτη οπως επισης και η ταχυτητα. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Το radio είναι το κομμάτι του software που αφορά στον τομέα της σύνδεσης του τηλεφώνου με τον έξω κόσμο, δηλαδή κεραία, wifi κτλ. Κάτι άσχετο αλλά σαν μέλος του φόρουμ πρέπει να το πω: Όσοι έχετε unrooted συσκευές χάνετε όλη την ουσία του πολύ δυνατού τηλεφώνου που έχετε. Με τη νέα μέθοδο root που παρέθεσε ένας φίλος λίγο πιο πριν, είναι πλέον γελοίο να το rootαρετε χώρις κανένα κίνδυνο. Μετά το root, περάστε κάποια custom rom, είτε aosp για να έχετε καθαρό android και να απολαύσετε ταχύτητα και ευχρηστία, είτε κάποια rom με sense για να το έχετε ακριβώς όπως είναι το εργοστασιακό, απλά πολύ πιο καλό!! Και αν για οποιοδήποτε λόγο το μετανιώσετε, με το να περάσετε την εργοστασιακή rom, χάνεται αυτομάτως το root και είστε όπως ακριβώς και όταν το αγοράσατε. Θα μας ενδιέφερε ένας αναλυτικός οδηγός εμάς τους newbies Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 το πήρα και εγώ, άρχισα εχθές με το wildfire για να δω τι εστί android, και σήμερα το άλλαξα με desire, μου άρεσε το android και ήθελα την μεγαλύτερη πυκνότητα pixel, παρόλο που εμφανισιακά και σε μέγεθος το μικρούλι μ'αρέσει καλύτερα. πάντως το κινητό είναι πράγματι πολύ, πολύ καλό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idGirl Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Με επιδότηση το πήρε κανείς από Γερμανό? ego to agorasa apo germano simera ala i epidotisi mu ipan den isxii ke etsi edosa 399.20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Το αγόρασα κι εγώ σήμερα από το Γερμανό. Αρχικά πήγαινα για το Galaxy S, αλλά τελευταία στιγμή και λόγω της προσφοράς αποφάσισα να πάω στο Desire. Ελπίζω να έκανα καλά! Πάντως πρώτες εντυπώσεις θετικότατες! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Θα κάνω μια χαζή ερώτηση: εμένα το κινητό μ' αρέσει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι από τη μάνα... Για να κάνω root σημαίνει ότι θα περάσω κάποια άλλη ROM, έτσι δεν είναι; Υπάρχει κάποια που να είναι ακριβώς όπως η original (με τα ελληνικά του και τα widgets του και τα όλα του) και απλώς να είναι rooted; Δε θέλω να μπω στη διαδικασία, αυτή τη στιγμή, να πειραματίζομαι με διάφορες "πετσοκομένες" ROM προς το παρόν, αλλά θα ήθελα root access... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Θα κάνω μια χαζή ερώτηση: εμένα το κινητό μ' αρέσει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι από τη μάνα... Για να κάνω root σημαίνει ότι θα περάσω κάποια άλλη ROM, έτσι δεν είναι; Υπάρχει κάποια που να είναι ακριβώς όπως η original (με τα ελληνικά του και τα widgets του και τα όλα του) και απλώς να είναι rooted; Δε θέλω να μπω στη διαδικασία, αυτή τη στιγμή, να πειραματίζομαι με διάφορες "πετσοκομένες" ROM προς το παρόν, αλλά θα ήθελα root access... Είσαι τυχερός. Από χθες σήμερα το να κάνεις root το κινητό έγινε πολύ πολύ πιό εύκολο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=709146 Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Θα κάνω μια χαζή ερώτηση: εμένα το κινητό μ' αρέσει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι από τη μάνα... Για να κάνω root σημαίνει ότι θα περάσω κάποια άλλη ROM, έτσι δεν είναι; Υπάρχει κάποια που να είναι ακριβώς όπως η original (με τα ελληνικά του και τα widgets του και τα όλα του) και απλώς να είναι rooted; Δε θέλω να μπω στη διαδικασία, αυτή τη στιγμή, να πειραματίζομαι με διάφορες "πετσοκομένες" ROM προς το παρόν, αλλά θα ήθελα root access... Ψαξε xda εχει rooted με sense UI και πουσαρισμένες ταυτοχρονα. Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Είσαι τυχερός. Από χθες σήμερα το να κάνεις root το κινητό έγινε πολύ πολύ πιό εύκολο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=709146 Ο οδηγός μιλάει και πάλι για flashάρισμα ROM... Εγώ δε θέλω κάτι τέτοιο, αλλά απλώς να κάνω root της υπάρχουσα ROM. Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω καλά (δεν αποκλείεται καθώς είμαι καινούργιος στο ζήτημα android flashing).:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος αυτής της καταπληκτικής συσκευής! Έχει κανείς εμπειρία από Headphone Control Adapter [σαν αυτό] κυρίως στο FM Radio εαν λειτουργεί σωστά στην αλλαγή σταθμών? Επίσης υπάρχει καμιά άλλη εφαρμογή για το FM? The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
per222 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση για την πρώτη φόρτιση του desire.Μπορώ να το βγάλω όταν ανάψει το πράσινο φωτάκι ή πρέπει να το αφήσω περισσότερη ώρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 (edited) στα windows τηλεφωνα μπορεις να αντικαταταστησεις ενα αρχειο των windows (audiopara3.csv) και να ακουγεται πιο δυνατα το ακουστικο αλλα και τo ηχειο του τηλεφωνου.Για τα android και ειδικοτερα για το desire υπαρχει κατι τετοιο; ναι ρε γα@@@το τ ηχειο ειναι ψοφιο σκευτομε και γω να το παρω απ το γερμανο, το παιξα λιγο σημερα πολυ γρηγορο το κινητο τα σπαει αλλα τ ηχειο ειναι πολυ χαμηλο το μονο μειον του. Για τ ακουστικο δε ξερω αλλα δε μπορει να μη γινετε τιποτα Edited July 15, 2010 by than_007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση για την πρώτη φόρτιση του desire.Μπορώ να το βγάλω όταν ανάψει το πράσινο φωτάκι ή πρέπει να το αφήσω περισσότερη ώρα? Ναι... σε αυτές τις συσκευές δεν υπάρχει η λογική των πολύωρων φορτίσεων. Όταν γεμίσει μπορείς να παίξεις κανονικά βγάζοντας το από τη φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharias_l Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση για την πρώτη φόρτιση του desire.Μπορώ να το βγάλω όταν ανάψει το πράσινο φωτάκι ή πρέπει να το αφήσω περισσότερη ώρα?Βγάλ'το όταν ανάψει πράσινο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellinas Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 έχει κανένας ιδέα πως μεταφέρω τις επαφές επιτόπου (bluetooth) από νοκια? το wildfire είχε από την μαμα του εφαρμογή... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Θα κάνω μια χαζή ερώτηση: εμένα το κινητό μ' αρέσει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι από τη μάνα... Και εγω της ιδια αποψης ειμαι....Ειναι τελειο μεχρι στιγμης..... Δεν μπορω να καταλαβω τι διαφορα θα δω, και φοβαμαι μην μπλεξω με ασυμβατοτητες κλπ. Τωρα αν ειναι 5-10% πιο γρηγορο προς το παρων δεν με απασχολει εκτος και αν ειναι η μερα με την νυχτα.....Μαλλον θα περιμενω την επισημη αναβαθμιση... :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 έχει κανένας ιδέα πως μεταφέρω τις επαφές επιτόπου (bluetooth) από νοκια? το wildfire είχε από την μαμα του εφαρμογή... Εγώ από HTC Diamond τις έστειλα κανονικά, απλώς είχα πρόβλημα με το encoding και έβγαιναν αλαμπουρνέζικα. Αν το Nokia έχει Symbian, νομίζω ότι το Sprite Migrate το υποστηρίζει και θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τρόπος... Αλλιώς τα κλασικά: μεταφέρεις επαφές στο Outlook, export σε csv, ανέβασμα στο gmail και συγχρονισμός. @yiannis2002s: Δεν είναι τόσο πρόβλημα ασυμβατότητας, αλλά κυρίως είναι ότι οι custom ROMs δεν είναι τόσο τεσταρισμένες και προσεγμένες και όλο και κάτι λείπει. Εμένα μου αρέσει αυτή η έννοια συνοχής που έχει το τηλέφωνο και δε θέλω να βάλω μία ROM που θα έχει, πχ., τον original dialer ή contacts. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 το απογευμα το πηρα και εγω απο τον γερμανο με την προσφορα!! το εχω στην μπριζα και φορτιζει...οποτε περιμενω πως και πως να το ανοιξω! παντως απο αισθηση κινητου σαν συσκευη τα σπαει!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Παιδιά καινούριος κ εγώ μετά από 3gs εδώ κ εχω να πω ότι δε μ λείπει καθόλου το μόνο π θέλω να βρω είναι αν μπορώ με κάποιο τρόπο να δω πόσα δεδομένα εχω κατεβάσει εχω 1500mβ αλλά καλό είναι να ξέρω τι γίνετε υπάρχει κάτι σε ρυθμισεις η σε εφαρμογή ; υ.γ το μόνο κακό στον καιρό κ σ αυτα δεν βρίσκει το μερος μου τι μυτιλήνη κατά τα αλλά αν είχε tv out γιΑ μένα θα ήταν τέλειο άντε να ρθει 2,2 και dvix avid 720p video κτλ κ είναι μπόμπα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts