ringo7213 Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Καλησπέρα, Είμαι νέος χρήστης του Blackberry Storm II και έχω την εξής - πιθανόν πολύ απλή - απορία: Στο site της Vodafone αναφέρεται ότι η συσκευή παρέχει εφαρμογή πλοήγησης μαζί με χάρτες. Την εφαρμογή αυτή, όμως, δεν μπορώ να την βρω πουθενά. Υπάρχει ή όχι; Ευχαριστώ πολύ. Η συσκευη απο τη μανα της δεν εχει προγραμμα πλοηγησης. Εχει μονο χάρτες που τους κατεβαζεις συνεχως απο το ιντερνετ, δηλαδη δεν ειναι αποθηκευμενοι στη συσκευη Αν τωρα η VODAFONE εβαλε καποιο προγραμμα πλοηγησης σαν καλοκαιρινη προσφορα, δεν το γνωριζω. Μονο αν παρεις τηλεφωνο θα στο πουνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkoufos Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Καλησπερα σε ολους, Προσφατα αγορασα το bb9520, storm 2 με το οποιο ημουν ικανοποιημενος, μεχρι που επισκεφθηκα το εξοχικο μου και ανακαλυψα οτι δεν ειχα καθολου σημα. Την ιδια στιγμη με την αλλη μου συσκευη iphone 3gs ειχα 3g σημα καμπανα (και οι δυο συσκευες στο δικτυο της cosmote). τηλεφωνησα στην cosmote και μου προτειναν να γυρισω σε 2g σημα (πραγμα που εκανα), επανηλθε το σημα μεχρι GPRS αλλα οποιον καλουσα με ακουγε καλα ενω εγω τον ακουγα διακεκομενα. Αναγκαστηκα να προωθησω το τηλεφωνο προς την αλλη μου συσκευη που λειτουργουσε χωρις προβλημα. Απο τοτε στο εξοχικο μου μιλαω μονο προωθωντας τις κλησεις μου αλλου. Περασαν λιγες μερες και ξαναπαρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα ταξιδευοντας με το αυτ/το μου απο Αθηνα για Πατρα στην εθνικη οδο. Εννοειται πως προωθησα παλι τις κλησεις μου στο iphone μου που στο ιδιο ακριβως δικτυο δεν ειχε κανενα προβλημα. θα ηθελα καποια χρησιμη συμβουλη, μιας και ειναι κριμα να μην μπορεις να χρησιμοποιησεις μια πολυ ωραια συσκευη. ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Ποια έκδοση λογισμικού έχει η συσκευή; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkoufos Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 καλησπερα, χωρις να ειμαι σιγουρος πως θα το βρω, μαλλον ειναι v5.0.0.497 (platform 4.2.0.220). ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 (edited) καλησπερα, χωρις να ειμαι σιγουρος πως θα το βρω, μαλλον ειναι v5.0.0.497 (platform 4.2.0.220). ευχαριστω προκαταβολικα... Αν τα καταφέρνεις με τις αναβαθμίσεις τότε κάνε αναβάθμιση του OS. Και εγώ έχω το 9520 και δεν έχω πρόβλημα με τη λήψη. Χρησιμοποιώ την .741 έκδοση OS. Θα το βρεις εδώ Edited August 22, 2010 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoud Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Αν τα καταφέρνεις με τις αναβαθμίσεις τότε κάνε αναβάθμιση του OS. Και εγώ έχω το 9520 και δεν έχω πρόβλημα με τη λήψη. Χρησιμοποιώ την .741 έκδοση OS. Θα το βρεις εδώ Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Είναι πολύ ενοχλητικό και επανέρχεται μόνο με pull της μπαταρίας. Τώρα τελευταία έβαλα την 741 και ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα. Γενικά το storm2 είναι απογοήτευση.... Φυσικά αυτό που έχεις αυτό κρίνεις ... αλλά να το να μην μπορείς να μιλήσεις ... νομίζω αυτό ήταν ζητούμενο της δεκαετίας του 1990 .... εν έτη 2010 να σκάμε τόσα λεφτά σε storm, apple κ.λπ. και να μην μπορούμε να μιλήσουμε είναι ξεφ@#@#@λα .... Παράθεση skype : dkoud76 My BlackBerry PIN: 206BAA9B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Καλησπέρα. Το storm 2 βγαίνει σε έναν μόνο διαθέσιμο χρωματισμό? Σε μαύρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Καλησπέρα. Το storm 2 βγαίνει σε έναν μόνο διαθέσιμο χρωματισμό? Σε μαύρο? ναι, γενικα η ΒΒ δεν εχει "fashion phones" ειναι απλα και επαγγελματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Μπορείτε να μου πείτε και τι επεξεργαστή έχει το storm 2 και πόσο ελεύθερη μνήμη ram έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) 528Mhz /256mb rom-128mb ram Edited August 24, 2010 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 528Mhz /256mb rom-128mb ram Qualcomm 528MHz CPU. 256 megs RAM, 2 gigs internal storage. οταν δινουμε πληροφοριες καλο ειναι να ειμαστε ακριβεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Μάλιστα. 256mb rom εννοείς. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkoufos Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας, το πρωτο πραγμα που θα κανω μολις γυρισω απο τις διακοπες ειναι αναβαθμιση λογισμικου, ελπιζοντας να ξεπερασω τουλαχιστον μερικως το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας, το πρωτο πραγμα που θα κανω μολις γυρισω απο τις διακοπες ειναι αναβαθμιση λογισμικου, ελπιζοντας να ξεπερασω τουλαχιστον μερικως το προβλημα. είχα το storm2 για 6 μήνες, ποτέ δε μου παρουσίασε αυτό το πρόβλημα. δοκίμασε νέο λογισμικό :rolleyes: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Μάλιστα. 256mb rom εννοείς. 256ΜΒ RAM έχει. 128ΜΒ έχει το 1. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 256ΜΒ RAM έχει. 128ΜΒ έχει το 1. Kαλα δεν θα επιμείνω. :p Με μια αναζήτηση δεν το είδα σε κάποιο αξιόπιστο site. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Μπορείς να δεις στο επίσημο site, κάτω κάτω αριστερά... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Και απο πότε το flash memory αντιστοιχεί σε RAM και οχι ROM? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Μπορείς να δεις στο επίσημο site, κάτω κάτω αριστερά... Και ακριβώς από κάτω αναφέρει τη μνήμη του Storm 1, που είναι 128ΜΒ. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Kαλα δεν θα επιμείνω. :p Με μια αναζήτηση δεν το είδα σε κάποιο αξιόπιστο site. Δεν θα επιμενεις αλλα επιμενεις. οκ λοιπον για σενα εχει 128, οκ? ασε τα δικα μας να ειναι 256... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackBirdy Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Καλησπέρα στο φόρουμ. Πρόσφατα μου έκαναν δώρο το BB 9520 Storm II αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω για να μαθαίνω τις λειτουργίες του. Δυο ερωτήσεις για αρχή: 1. Υπάρχει μενού που να βλέπω την διάρκεια κλήσεων; 2. Για αναβάθμιση software/προσθήκη applications τι πρέπει να κάνω; Thnxs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Καλησπέρα και καλωσήρθες! 1. Για τη διάρκεια κλήσεων, πήγαινε στη λίστα των κλήσεων, πάτα το bb button και πήγαινε status. Δυστυχώς δείχνει μόνο τη συνολική διάρκεια κλήσεων. 2. Για αναβάθμιση software/προσθήκη applications χρειάζεσαι τον Desktop Manager της RIM. Για περισσότερες πληροφορίες, κοίτα στον Οδηγό Νέων Χρηστών όπου θα βρεις πληροφορίες. Σαν νέος χρήστης, προτείνω επίσης να ρίξεις μια ματιά στα επισημασμένα θέματα όπου θα βρεις tips and tricks, γενικές πληροφορίες κ.α. Επίσης, για επόμενες απορίες μπορείς να ρωτάς σε αυτό το θέμα, που είναι και το επίσημο θέμα για το Storm II - δεν υπάρχει λόγος να ξεκινάς νέο θέμα :) . Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackBirdy Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μπορείς να γίνεις λίγο πιο κατανοητός; Από πού κατεβάζω applications? Ποιο software πρέπει να βάλω στον υπολογιστή και ποιο για το κινητό; Πώς γίνονται οι παραπάνω διαδικασίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά μπορείς να γίνεις λίγο πιο κατανοητός; Από πού κατεβάζω applications? Ποιο software πρέπει να βάλω στον υπολογιστή και ποιο για το κινητό; Πώς γίνονται οι παραπάνω διαδικασίες; Καταρχήν πρέπει να έχεις σύνδεση BIS, (πακέτα με δωρεάν ΜΒ - προσφέρονται από τους παρόχους) Μετά, πρέπει να κατεβάσεις το Desktop Manager, στο site της RIM. Έπειτα κατεβάζεις το App World (ρίξε μια ματιά εδώ ) Mέσα από το App World, μπορείς να κατεβάσεις applications απευθείας από το κινητό σου. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackBirdy Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Επιλέγω ένα application και μου έρχεται ένα μήνυμα στο e-mail που μου λέει: From your BlackBerry smartphone, please click the link below to begin downloading: εδώ αναγράφεται το λινκ. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Να πληκτρολογήσω το λινκ από το κινητό μου; Το λέω αυτό γιατί πατώντας το λινκ που μου δίνει από το e-mail ξαναπάω πάλι στην εφαρμογή. Please help!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts