Jump to content

Παρακολούθησεις & υποκλοπές συνομιλιών: Γίνεται;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να δω ποιον θα πάρεις να κλαφτείς όταν θα σου έρθει ο λογαριασμός, μετά μην λες "αμάρτησα για το κινητό μου"... :p

Αυτούς τους αριθμούς μπορείς να τους καλέσεις δλδ μόνο από κινητό?

Γιατί από το σταθερό όπως είπα δείχνει να μιλάει.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 118
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

apo osa exo katalavei ego na kaneis ypoklopi ston aera einai diskolo

an omos exeis prosvasi mesa stin etairia tote ta pragmata einai pio apla

alla outos i allos otan kapios sou parexei mia ypiresia kai tin apodexese

theoro oti einai autonoito oti ton empistevese. allios mporei kai na trelatheis!

πουλάω την παλιά-μικρή μου συλλογή: nokia: 3210, 5110, 5140, 5210, 6110, 6111, 6150, 7360, 8850 ericsson: T18, A2618s, R380s

sony ericsson: Z200, K700i, W300i, T650i, F500, K300i

siemens: M45i, M55, S35i, A55, SL55

• 2 weeks later...
τωρα πια τα παντα γινοντε....δυστηχως

http://i218.photobucket.com/albums/cc107/SkapoGr10/Diafora/dHJ.jpg

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΠΛΥΘΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ

τωρα πια τα παντα γινοντε....δυστηχως

Πάντα γινόντουσαν. Το θέμα είναι όμως το κόστος για να γίνουν, ειδικά οι παρακολουθήσεις κινητών. Σιγά μην ασχοληθούν με τους μέσους χρήστες. Αν κάποιος εδώ μέσα είναι σε τόσο υψηλή θέση που νομίζει ότι μπορεί να αξίζει να τον παρακολουθούν τότε μάλλον θα έχει και τους τρόπους να το ψάξει διαφορετικά και να το αποφύγει. :)

Επειδη ειναι ελαχιστες οι αμφιβολιες οσον αφορα την μη δυνατοτητα υποκλοπης, θα ηθελα να κανουμε μια υποθεση.Η μαλλον δυο υποθεσεις.

1) Ειμαι τεχνικος μιας εταιρειας και ξεροντας το νουμερο καποιου κανω την σχετικη συνδεση μεσω των μηχανηματων και παρακολουθω αν υπαρχει συνομιλια εκεινη τη στιγμη.

2) Για να δουμε την εκδοση λογισμικου του κινητου μας πληκτρολογουμε εναν κωδικο.Οπως και για να δουμε το ID της συσκευης. Εαν γνωριζοντας τον αριθμο καποιου και πληκτρολογοντας πρωτα εναν κωδικο και μετα τον αριθμο δεν θα μπορουσε να υπαρχει η περιπτωση της ακροασης συνομιλιας ?? Αυτη η κινηση γινεται ακομη πιο ευκολα απο την στιγμη που παρακολουθεις καποιον και μολις τον δεις να μιλα στο κινητο του , κανεις εφαρμογη την κινηση που ανεφερα.

Και στις 2 περιπτωσεις ο παθων εννοειται οτι εχει κινητο με συνδεση, ωστε να μην δυσκολευτω να βρω τον αριθμο του , οταν γνωριζω το ονομ/μο του. Τωρα θα μου πειτε για πιο λογο να γινει κατι τετοιο. Δεν χρειαζεται να συμβαινει κατι σοβαρο.Αρκει ακομη και το να ξερω οτι αυτο το ατομο κανει φλερτ σε μια κουκλιτσα την οποια πιθανον να εχω βαλει και εγω στο ματι και θελω να ξερω τι γινεται ωστε να αντιδρασω αναλογα.

Θα μπορούσες να εξηγήσεις καλύτερα το 2ο;

Καλησπέρα σε όλους.Εκείνο που είδα προ ημερών με τρομοκράτησε.Κάποιος γνωστός έφερε ένα μηχάνημα από εξωτερικό(σαν βαλιτσάκι samsonite)με το οποίο ακούει συνομηλίες και διαβάζει μηνύματα κινητών.Ο τύπος είναι ντετέκτιβ και ξέρω πως το χρησοπλήρωσε(γύρω στα 10.000e).Δεν τον πίστεψα μέχρι κάναμε ένα test drive και μου διάβασε μηνύματα που μου έστειλαν και έστελνα εκείνη την στιγμή!!!Και στα υπ'όψην αυτό απ'ότι μου είπε κυκλοφοράει τώρα και χρόνια.Μάγκες ότι βγαίνει στον αέρα υποκλέπτεται να το ξέρετε.Ότι κωδικοποίηση και να έχει ότι δικλείδες ασφαλείας και να βάλουν!!!

Μη μας τρομάζες τώρα! Καλά επιτρέπονται να κυκλοφορούν αυτα;

Μη μας τρομάζες τώρα! Καλά επιτρέπονται να κυκλοφορούν αυτα;

Πολλα δεν επιτρεπονται αλλα κυκλοφορουν.Τετοιο μηχανημα ομως δεν το βρισκεις οπου κι οπου και πρεπει να το χρυσοπληρωσεις.Παντως υπαρχει μια απλη λυση για την παρακολουθηση μυνηματων,ειναι ενα προγραμματακι το οποιο εγκαθησταται στο κινητο που θελουμε να παρακολουθησουμε και αυτο μετη σειρα του στελνει τα εισερχομενα/εξερχομενα SMS και στο κινητο που θα ορισουμε εμεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aυτο το προγραμμα εχει βγει για αυτους που εχουν δυο κινητα και δεν μπορουν να τα εχουν παντα μαζι τους.

Oταν ερχεται ενα sms στο κινητο που εχουμε π.χ. στο σπιτι τοτε το προγραμμα στελνει αυτοματα sms στο αλλο κινητο που εχουμε ορισει..

Το προγραμμα αυτο δεν βγηκε με σκοπο να παρακολουθει αλλα κινητα..

Εαν θυμαμαι καλα λεγετε sms forwarder :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Aυτο το προγραμμα εχει βγει για αυτους που εχουν δυο κινητα και δεν μπορουν να τα εχουν παντα μαζι τους.

Oταν ερχεται ενα sms στο κινητο που εχουμε π.χ. στο σπιτι τοτε το προγραμμα στελνει αυτοματα sms στο αλλο κινητο που εχουμε ορισει..

Μόλις το βρήκα και το εγκατέστησα.:)

Καλό φαίνεται;)

Βγηκε και για αυτο τον σκοπο.Αν διαβασεις λεει πως μπορει να χρησιμοποιηθει και απο ντετεκτιβ για παρακολουθηση(εφοσον το επιτρεπει η χωρα).Και να μην βγηκε γι αυτο το σκοπο εμεις τη δουλεια μας μπορουμε να την κανουμε.Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δουλευει μονο σε symbian :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγηκε και για αυτο τον σκοπο.Αν διαβασεις λεει πως μπορει να χρησιμοποιηθει και απο ντετεκτιβ για παρακολουθηση(εφοσον το επιτρεπει η χωρα).Και να μην βγηκε γι αυτο το σκοπο εμεις τη δουλεια μας μπορουμε να την κανουμε.Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δουλευει μονο σε symbian :down:

Για παρακολούθηση είναι μάλλον δύσκολο αφού ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει το πρόγραμμα στη συσκευή του.

Δεν θα δεί οτι μια άγνωστη εφαρμογή τρέχει?:rolleyes:

Δεν φαινεται οτι τρεχει και το λειτουργεις μονο με SMS,δεν μπορεις να το ανοιξεις απο το κινητο καθως δεν φαινεται πουθενα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωμη μου ειναι πως τo 50% θα καταλαβει οτι κατι τρεχει στο τηλ. του για το αλλο 50% το βλεπω δυσκολο.. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Αμα εισαι λιγο ψηλιασμενος και ενημερωμενος οπως εμεις φυσικα:p θα τα καταλαβεις αν οχι δε νομιζω.
[sIGPIC][/sIGPIC]

1) Η εγκατάσταση πως γίνεται?

2) Από τη στιγμή που δεν "φαινεται" η εφαρμογή στο κινητό πώς μπορείς να τα κάνεις απεγκατάσταση?

3) Γίνεται σε όλα τα κινητά?

1) Η εγκατάσταση πως γίνεται?

2) Από τη στιγμή που δεν "φαινεται" η εφαρμογή στο κινητό πώς μπορείς να τα κάνεις απεγκατάσταση?

3) Γίνεται σε όλα τα κινητά?

Γίνεται μόνο σε symbian κινητά.

Ένα αρχείο .sis είναι και η εγκατάσταση γίνεται όπως με όλες τις εφαρμογές.

Η εγκατεστημένη εφαρμογή φαίνεται κανονικότατα και στα μενού και στην διαχείριση εφαρμογών.

Δεν ξέρω αν φαίνεται και στον task manager γιατί προσωπικά δεν μπόρεσα να την τρέξω, ήθελε registration.

Αυτή η εφαρμογή αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί για παρακολουθήσεις, θα είναι εντελώς ερασιτεχνική η προσπάθεια (και αποτυχημένη:p)

geia sas

eimai neo melos kai fusika asxeth me thn texnologia.gi auto sas parakalo na mou apanthsete sta ekseis

1. pws mporw na parakopoyuhsw stathero thlefono apo megalh apostash?

kserw oti auto poy zhtaw einai anhthiko alla gia mena eina thema zwhs kai thanatoy.

2. sas parakalw na moy peite idees ti mporw na kanw wste na sylleksw stoixeia gia na mporw na exw apodeikseis

eyxaristw

Πέραν του ανήθικου είναι και παράνομο. Ότι αποδείξεις και να συλλέξεις δε μπορείς να τις εμφανίσεις πουθενά, ειδικά σε δικαστήριο. Οι γνωρίζοντες νομικά στο φόρουμ τα γνωρίζουν καλύτερα και μπορούν να τα πουν καλύτερα.

Αν είναι τόσο σημαντικό ζήτημα ώστε να πρέπει να μάθεις κάποια στοιχεία μόνο για να τα μάθεις και δε γνωρίζεις τίποτα από τεχνολογία ίσως ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ να μπορέσει να δώσει λύση στο θέμα σου.

geia sas

eimai neo melos kai fusika asxeth me thn texnologia.gi auto sas parakalo na mou apanthsete sta ekseis

kserw oti auto poy zhtaw einai anhthiko alla gia mena eina thema zwhs kai thanatoy.

2. sas parakalw na moy peite idees ti mporw na kanw wste na sylleksw stoixeia gia na mporw na exw apodeikseis

eyxaristw

Βάλε κοριό:p

Μια προχειρη αλλα σχετικα οικονομικη λυση ειναι η εξης:

στο τηλεφωνο θα συνδεσεις ενα πομπο σαν αυτο

http://cgi.ebay.it/MICRO-FM-SPY-POWERFUL-TELEPHONE-PHONE-TRANSMITTER-BUG_W0QQitemZ290233205634QQihZ019QQcategoryZ75396QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

καπου κοντα θα κρυψεις και ενα δεκτη σαν αυτο

http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290231070569&ssPageName=MERC_VI_RCRX_Pr4_PcY_BIN_IT&refitem=290233205634&itemcount=4&refwidgetloc=active_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget&_trksid=p284.m184&_trkparms=algo%3DCRX%26its%3DS%252BI%26itu%3DUCI%252BSI%26otn%3D4

συνδεδεμενο σε δημοσιογραφικο κασετοφωνακι που θα ενεργοποιειτε με τη φωνη.

@ nnn_nnn

Καλώς ήρθες στο forum!:)

Θα σε παρακαλούσα να μη χρησιμοποιείς Greeklish αν δεν υπάρχει κάποιος ειδικό λόγος που δεν σου επιτρέπει την χρήση Ελληνικών.

Και αυτό διότι το κείμενο γίνεται δυσανάγνωστο, κουραστικό και τέλος καθίσταται η αναζήτηση άχρηστη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

geia sas

eyxaristw

Πρέπει να ξέρεις αρχικά ότι αυτό είναι κάτι παράνομο. και ότι μπορούν να σε ανακαλύψουν και να σε τρέχουν στα δικαστήρια μετά...

Γιατί είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, αν επιτρέπεται;

• 2 weeks later...
Γεια σας...Να ρωτήσω κάτι...Λοιπόν...Έστω ότι παίρνω σε κάποιον με απόκρυψη,αλλά έχω αλλάξει τη φωνή μου και δεν μοιάζει με τη δικιά μου καθόλου...Αυτος πηγαινει στην ασφάλεια...Μπορεί να με εντοπίσει?Τηλεφωνώ από cosmote καρτοκινητό σε cosmote...Πρέπει να πληρώσουν κάτι??Και τι μπορώ να κάνω εγώ για να μη με εντοπίσουν???Έχω τηλεφωνήσει γύρω στις 4 φορές....Και την τελευταία με ηχογράφησε...Αλλά ξαναλέω,η φωνή δεν είναι "δικιά" μου