ntanny Δημ. September 3, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2003 Μετα απο αρκετες μερες απουσιας λογω διακοπων ναμαι παλι.Τον φιλο και συναδελφο μου δεν τον συναντησα ακομη για να μαθω αν συνεχιζετε το ιδιο βιολι. Ξερω βεβαια οτι διαμενει με τους γονεις του,οντας εργενης ακομη.Τωρα αν η μανα του εχει κανει τιποτε μαγικα με την καφετζου την γειτονησα και καμια εκτροπουλα του κινητου στο σταθερο , ωστε να μαθει αν υπαρχει καμια νυφουλα προ των πυλων και της κλεψει τον κανακαρη της ,δεν το ξερω !!! Παντως αν ημουν τεχνικος σε καποιο κεντρο η ειχα καποιον κολλητο εκει ΚΑΙ το προβλημα μου ηταν μηπως καποιος χωνετε στην κοπελια που εχω βαλει εγω στο ματι , ισως να εκανα κατι παρανομο για να μαθω (εαν ημουν τοσο καψουρης) Αντε παιδια και καλο χειμωνα.12 βαθμους εχει εξω τωρα 02,15 4/9/03 και βρεχει. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. September 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2003 Associated Press Τα δίκτυα GSM θεωρούνταν πρακτικά απαραβίαστα. Τα νεότερα δίκτυα 3G παραμένουν -προς το παρόν- ασφαλή news.in.gr Σάντα Μπάρμπαρα: Η κρυπτογράφηση που εφαρμόζεται στις συνδιαλέξεις μέσω κινητών τηλεφώνων GSM είναι δυνατόν να παραβιαστεί, αποκαλύπτουν Ισραηλινοί κρυπταναλυτές. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ένα σύστημα που «μιμείται» τους επίγειους σταθμούς αναμετάδοσης και υποκλέπτει τα δεδομένα φωνής, αναφέρει την Πέμπτη το NewScientist.com. «Μπορούμε να παρεμβληθούμε σε οποιοδήποτε από τα 850 εκατομμύρια τηλέφωνα GSM σε όλο τον κόσμο» υποστηρίζει ο Ελί Μπιχάμ, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Technion-Israel στη Χάιφα. Η Ένωση GSM, που εκπροσωπεί τη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας, παραδέχεται ότι η υποκλοπή «φαίνεται να είναι εφικτή». Ωστόσο, ο εκπρόσωπός της Ίαν Βόλανς υποστηρίζει ότι «είναι περισσότερο θεωρητικό, παρά μια άμεση απειλή για την ασφάλεια των συνδιαλέξεων». Στα δίκτυα GSM η φωνή κρυπτογραφείται ψηφιακά στούς σταθμούς αναμετάδοσης. Πριν όμως γίνει αυτό, τα δεδομένα διορθώνονται για να περιοριστεί ο θόρυβος και οι παρεμβολές, εξηγεί ο Μπιχάμ. Στο στάδιο αυτό μπορεί κάποιος να παρέμβει, ανάμεσα στη συσκευή και το σταθμό, για να υποκλέψει τα δεδομένα. Αυτό μπορεί να γίνει όταν η συσκευή καλείται, ακόμα και πριν αρχίσει η συνομιλία. Αυτή η μέθοδος «απαιτεί από τον επιτιθέμενο να μεταδώσει χαρακτηριστικά δεδομένα για να μεταμφιεστεί ως σταθμός-βάση GSM» αναφέρει η Ένωση GSM. Αυτό είναι παράνομο στις περισσότερες χώρες και όποιος το επιχειρήσει θα πρέπει να περιμένει ότι θα εντοπιστεί, υποστηρίζει η ένωση. «Σοκ και κατάπληξη» Οι αλγόριθμοι κρυπτογράφησης των δικτύων GSM κρατούνταν μυστικοί έως το 1999, οπότε ο Μαρκ Μπρισένο του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ κατάφερε να τους ανακατασκευάσει. Παρόλα αυτά, οι μέθοδοι αποκρυπτογράφησης που αναπτύχθηκαν έκτοτε δεν ήταν πρακτικά εφαρμόσιμοι και έμειναν σε θεωρητικό επίπεδο. Αυτό τώρα φαίνεται να αλλάζει. «Στην αρχή δεν το πίστευα» σχολιάζει ο Μπιχάμ. «Αλλά ελέγξαμε το εύρημά μας ξανά και ξανά και ήταν σωστό» συνεχίζει. Οι παριστάμενοι στο συνέδριο Crypto 2003 στη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου παρουσιάστηκε η μέθοδος, «έμειναν σοκαρισμένοι και κατάπληκτοι». Η ομάδα του Μπιχάμ έχει καταθέσει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη μέθοδο, αλλά σκοπεύει να πωλήσει το δικαίωμα χρήσης της τεχνολογίας μόνο σε αρχές επιβολής του νόμου. Πάντως, η τεχνική υποκλοπής δεν μπορεί να εφαρμοστεί στα νεότερα δίκτυα τρίτης γενιάς (3G), καθώς χρησιμοποιούν διαφορετικούς αλγόριθμους κρυπτογράφησης. Βρε τους μπαγασιδες !!!!! Κατεθεσαν και αιτηση ευρεσιτεχνιας. Καραlol. Και φυσικα πρωτος υποψηφιος αγοραστης της ευρεσιτεχνιας ποιος αλλος ??? Τα φιλαρακια τους οι αμερικανοι. Ουστ κοπριτεςςςς !!! Βρηκα στο in.gr το θεμα σημερα και ειπα να σας το μεταφερω. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Οποτε φοβου τους αμερικανους.... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. September 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2003 Associated Press Αντίγραφα της κάρτας SIM μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα, όπως υποστηρίζει η ΙΒΜ Νέα Υόρκη : Ερευνητές της ΙΒΜ υποστήριξαν την Τρίτη ότι βρήκαν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να δημιουργηθούν παράνομα αντίγραφα της κάρτας συνδρομητικής ταυτότητας (SIM) των κινητών τηλεφώνων GSM. Η εργασία τους θα παρουσιαστεί στα μέσα Μαΐου σε σχετικό συνέδριο του οργανισμού προτυποποίησης IEEE. Στην κάρτα SIM είναι ενσωματωμένα όλα τα στοιχεία που αφορούν τη σύνδεση στην υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, καθώς και ο προσωπικός αριθμός υπηρεσίας (PIN), ο αριθμός τηλεφώνου κ.ά. Αυτό δίνει την ευχέρεια στον χρήστη να χρησιμοποιεί την κάρτα SIM με οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο GSM και να χρεώνεi τα τηλεφωνήματά του στο δικό του λογαριασμό, όχι το λογαριασμό του ιδιοκτήτη του εκάστοτε κινητού τηλεφώνου. Με λίγα λόγια, με την κάρτα SIM το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας αναγνωρίζει τους πελάτες του. Η τεχνική χάκινγκ που μελέτησαν οι ερευνητές της ΙΒΜ (γνωστή ως «partitioning attack») αναλύει τις αυξομειώσεις της ηλεκτρικής ισχύος στην κάρτα SIM, τις οποίες ο επίδοξος χάκερ μπορεί να αποκωδικοποιήσει για να ανακτήσει τον κώδικα ασφάλειας της κάρτας. Ωστόσο, η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί μόνο σε κινητά τηλέφωνα GSM πρώτης γενιάς (GSM 1) και ο χάκερ θα πρέπει να έχει στα χέρια του την αυθεντική κάρτα για λίγα λεπτά, υπολογιστή, έναν αναγνώστη καρτών SIM και το κατάλληλο πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αυτό κάνει επτά «ερωτήσεις» στην κάρτα και αναλύει τα σήματα από την κάρτα για να καθορίσει πώς εργάζεται για να τις απαντήσει. Αναλύοντας τις αλλαγές στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και τις αυξομειώσεις της ισχύος οι ερευνητές της ΙΒΜ κατόρθωσαν να μαντέψουν την κρυπτογραφημένη ταυτότητα της κάρτας. Η τεχνική δεν μαντεύει και το PIN, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι δύσκολο, καθώς θα πρέπει να δοκιμαστούν μόνο μερικές χιλιάδες πιθανοί συνδυασμοί των τεσσάρων ψηφίων του. Εάν όμως η τεχνική αυτή γινόταν ευρύτερα γνωστή τότε θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν παράνομα αντίγραφα των καρτών κινητών τηλεφώνων, που θα χρέωναν το θύμα με το κόστος κάθε τηλεφωνικής κλήσης. Η τεχνική θα περιγραφεί στο συνέδριο IEEE Symposium on Security and Privacy την προσεχή εβδομάδα. Και ποιος ξερει τι δεν ξερουμε ακομη !!! Οσο για το φιλαρακι μου, εκανε διακοπη συνδεσης παρ ολη την προσπαθεια καποιας κυριας απο τα κεντρικα με δελεαρ χρηματικο ποσο και μετα 3 μερες προσφορα οποιου μοντελου κινητου θελει να μην κανει διακοπη. Το εκανε τελικα καρτοκινητο κρατωντας το ιδιο νουμερο. Κατα την αποψη μου παλι λαθος εκανε.Επρεπε να αλλαξει και νουμερο. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ntanny Το εκανε τελικα καρτοκινητο κρατωντας το ιδιο νουμερο. Κατα την αποψη μου παλι λαθος εκανε.Επρεπε να αλλαξει και νουμερο. Se pia etaireia to ekane ayto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dromeas Se pia etaireia to ekane ayto? στην στετ ρε συ!!! αλλά που να καταλάβουν αυτοί από τέτοιες κομπίνες. :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Και ασυρματα να μπορουσαν να κανουν αντιγραφο της καρτας μου,δεν θα εβρισκαν και τιποτα.......ολα ειναι στο τηλεφωνο (επαφες,μηνυματα...) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. September 7, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 fabo καλα εκανες .Ετσι δεν τους κουρασες .Νομιζεις. Και πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι η συσκευη σου δεν στελνει στοιχεια ??? Εψαξες μηπως και δεν βρηκες τον φακελο των cookies , οπως συμβαινει στα PCs ??? Sorry αλλα δεν εχω καμια εμπιστοσυνη μια και πολλα εχουν αποκαλυφθει για την εν λογω τεχνολογια.Ασχετα αν την χρησιμοποιω κι εγω. Δεν ξερω αν εχει σχεση το ονομα της εταιρειας Dromea.Παντως αν και αργησε ,εγεινε μεγαλη !!! Του ειχε γινει προταση να παει σε εισαγγελεα , αλλα οπως του ειπα δεν θα βγαλει ακρη μια και τα στοιχεια που εχει δεν ειναι αρκετα , ουτε εχει γινει φονος η κατι φοβερο οπως συνεχιζουν να μας τα πριζουν οι αμερικανοι (μανουλες στην τρομοκρατια) Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MorFeAs Δημ. September 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2003 Το οτι δεν μπορει να κανει τιποτα ειναι σχετικο!!! Μαλλον πρεπει να ρωτησεις κατι αλλο... Αμα εχει χρονο να τα κανει ολα αυτα!!! :) :) Παράθεση There are only 10 types of people in this world.. Those who understand binary and those who don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 ntanny το θεμα ειναι πως θα σταλουν τα στοιχεια?με gprs?wap? θα φανει...εκτος κι αν η SE εχει ειδικο mode για να μην φαινεται κατι τετοιο........οποτε παμε σε συνομωσια....κι επειτα η μπαταρια αδειαζει με χρηση του internet και γενικοτερα με την μεταδοση δεδομενων.Οσο για τα μυνηματα μου,τα περισσοτερα ειναι προστατευμενα με το sms folder manager. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. September 8, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2003 fabo μακαρι να ειναι οπως τα λες. Αλλα οταν μπορουν να ξερουν ανα πασα στιγμη το που βρισκεσε , τοτε δεν υπαρχει εμπιστοσυνη σε τιποτε. Κουβαλαμε ολοι μας εναν Μεγαλο Αδελφο ! Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2003 Εεεμ,αυτο ειναι το τιμημα οταν χρησιμοποιεις κινητο........ Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. September 10, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Θυμαστε κατι διαφημησεις για κατι μινι συσκευες που δεινουν την δυνατοτητα σε βαρυκοους να ακουνε την TV η το ραδιο χωρις να ανεβαζουν περισσοτερο την ενταση ; Ηταν καταληλλες και για να παρακολουθεις την συνομιλια καποιων που βρισκονταν σε τετοια αποσταση που δεν τους ακουγες ! Διαβαστε λοιπον αυτο που βρηκα στο http://www.pathfinder.gr Ιδιώτες σε κίνδυνο 9 Σεπτεμβρίου 2003 http://www.pathfinder.gr Την ιδιωτική μας ζωή φαίνεται ότι έχουν βάλει στο στόχαστρο οι κατασκευάστριες εταιρίες κινητών τηλεφώνων. Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος αν παρατηρήσει τις δυνατότητες των μοντέλων που κυκλοφορούν τον τελευταίο χρόνο στην αγορά. Πολύ νομοθέτες εκφράζουν ήδη την ανησυχία τους για τις φωτογραφίες που μπορούν να τραβηχτούν σε ανύποπτο χρόνο από τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας, πράγμα που συχνότατα συμβαίνει χωρίς τη συγκατάθεση του «θύματος». Εν τω μεταξύ, το πιο πρόσφατο παράδειγμα της στάσης της βιομηχανίας απέναντι στο πρόβλημα είναι η απόφαση της Ιαπωνικής NTT DoCoMo και της Αμερικάνικης Texas Instruments να παράγουν μια συσκευή με τη δυνατότητα να καταγράφει συνομιλίες. Μια λύση για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ο «δανεισμός» της πρακτικής μεγάλων εταιριών που προφυλάσσονται από το νόμο δεδομένου ότι πριν την έναρξη της συνομιλίας ένα ηχογραφημένο μήνυμα ανακοινώνει ότι η τελευταία ίσως ηχογραφείται. 'Oμως, αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα μέτρο αποφυγής νομικών εμπλοκών, παρά με κάτι που στην ουσία προστατεύει αυτόν που συνομιλεί με κάποιον που έχει ένα τέτοιο τηλέφωνο. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 Και η αστυνομια τετοιες συσκευες χρησιμοποιουσε οταν εβρισκε τις γιαφκες.....μονο που ηταν σε πολυ μεγαλυτερο μεγεθος....σαν τεραστια χωνια που ακουγαν χιλιομετρα μακρια... Αυτες οι συσκευες λαμβανουν τις δονησεις του αερα ή αλλω υλικων που δημιουργουνται οταν μιλας και τις ενισχυουν για να μπορεις να ακουσεις τι λεει ο αλλος (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος πιο ειδημων πανω στο θεμα) Στο θεμα των κινητων.....και στο Τ68ι δεν γινεται να καταγραψεις συνομιλια χωρις ο αλλος να το αντιληφθει... Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. September 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Ναι θυμαμαι κατι τετοια στυλ πιατα που βλεπαμε και σε ταινιες στο σινεμα η τηλεοραση. Το αρθρο λεει καθαρα για κινητα .Οχι βεβαια για ληψεις απο μεγαλη αποσταση , αλλα σιγουρα μεσα σε σχετικο κοντινη αποσταση , οπως ο χωρος μιας αιθουσας , ακομη και σε ενα γραφειο μπορει να γινει απο τον ρουφιανο του αφεντικου.!!!!! Καλη εβδομαδα παιδες ! Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Απλά ξέχνα το. Η υποκλοπή στον αέρα είναι αδύνατη, και στα κέντρα μεταγωγής αδιανόητη. Ο φίλος σου μήπως είναι μήπως υπερβολικός, ή μήπως μιλούσε με σταθερό?... Άραγε σήμερα, τι θα έλεγε ο φίλος μας; :) Σορρυ για το bump... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Αυτό μου ήρθε και μένα στο μυαλό όταν διάβασα αυτή την απάντηση :) Ποτέ να μην λες ποτέ.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Νομιζω οτι και τοτε μπορουσε να γινει κατι τετοιο μιας και το συστημα gsm ειναι αρκετα παλιο και η κωδικοποιηση που χρησιμοποιει δεν ειναι αυτο που λεμε 'απαραβιαστη' ή ορθοτερα 'σχεδον απαραβιαστη'. Χωρις να εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με το θεμα, υπαρχουν συστηματα ωστε να μπορεις να υποκλεψεις συνομιλια στο κινητο μεταμφιεζοντας το κινητο σε σταθμο αναμεταδοσης και αν καποιος ψαξει νομιζω θα βρει και ετοιμα κιτ με λιγες χιλιαδες ευρω-δηλαδη δεν χρειαζεται να εισαι και ειδικος για να κλεψεις μια συνομιλια, απλα να διαθετεις αρκετα φραγκα. Απαραιτητη προυποθεση ειναι να παρακολουθεις και αυτον που θελεις να υποκλεψεις ωστε οταν το σημα θα περασει απο αναμεταδοτη σε αναμεταδοτη, να εισαι κι εσυ με τον ψευτικο μεσα. :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silicarb Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Χαιρετώ όλους εδώ. Δεν ξέρω από τεχνικά, αλλά ξέρω τι έχω ζήσει με υποκλοπές από κινητά και σταθερά (προσπαθώ να τα γράψω περιληπτικά): Οοοο Χαμόοοοοοος. Και με ISDN και ν αλλάζουμε νούμερα και συσκευές εδώ και 2μιση χρόνια και πάλι δεν μου έχει πει κανένας -μέχρι σήμερα- κάποιον τρόπο άμυνας. Γι αυτό βρίσκομαι εδώ, μήπως κάποιος γνωρίζει και βοηθήσει την οικογένεια μου. Εκτός από πολλά κινητά τα οποία αναγκαζόμαστε να τα αλλάζουμε κάθε λίγους μήνες - πεταμένα λεφτά κερατιάτικα- ειχαμε και το εξής επεισόδιο πρόσφατα : Μπηκαν στο σπίτι παραβιάζοντας ελαφρά την κλειδαριά, όμως δεν πήραν τίποτα. Στο μπαλκόνι υπήρχαν πατημασιές που δεν ήταν δικές μας και κάποια σημάδια στα κάγκελα. Ηρθε περιπολικό και είπε πως δεν μπόρεσαν να μπουν από εκεί και μπήκαν από την κύρια είσοδο με δεξιοτεχνία! Μας έστειλαν στο Αστ. Τμήμα για να έρθει η Σήμανση. Εκεί δεν μας επέτρεψαν ούτε μύνηση να κάνουμε, ούτε δέχθηκαν να το γράψουν στα Συμβάντα. Είπαν πως αφού δεν μας λείπει τίποτα δεν μπορεί να έρθει η Σήμανση, κλπ. Ο Δικηγόρος είπε να φύγουμε επειδή υπάρχει αντίσταση. Μετά από μέρες στο σταθερό βρήκαμε ένα νούμερο :125333... Το καλέσαμε κάποιες φορές αλλά δεν έδινε σήμα, ούτε το μύνημα " ο αριθμός που καλείτε δεν αντιστοιχεί....". Τηλεφωνήσαμε τον ΟΤΕ αλλά είπαν δεν γνωρίζουν. Κάποιος γνωστός ηλεκτρονικός που ασχολείται με τηλεπ/νιες είπε ότι πρόκειται για δορυφόρο. Ασχετο από ΤV. Μετά από λίγες μέρες βρίσκαμε στο γραμματοκιβώτιο ραβασάκια με βρισιές. Ενας άλλος δικηγόρος είπε να πάμε στην Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Εκεί όμως αφού πρώτα μας αγανάκτησαν με λεπτομερείς ερωτήσεις, τα λεγόμενα "Πολύ Προσωπικά Δεδομένα" δεν μας επέτρεψαν ούτε αίτηση να κάνουμε. Αρχίσαμε ν΄αναρωτιόμαστε μήπως παλαβώσαμε ομαδικώς. Εχουμε μουγγαθεί μέσα στο σπίτι, καταργήσαμε και τα κινητά και ξαναγυρίσαμε στα τηλ/να δημόσιας χρήσης...Να ομολογήσω ότι οι μπατσοι υπονοούσαν ότι αυτά είναι υπερβολές και να μην δώσουμε σημασία :!: Ο δικηγόρος επέμενε ότι είμαι πολύ φοβισμένη.Πάντως για καλό και για κακό πήγα σε ψυχίατρο. Στο τέλος της 5ης επίσκεψης μου είπε ότι έχω μόνο άγχος και να πώ σε αυτούς που με έστειλαν να πάνε κι αυτοί στον ίδιο. Η Μεγάλες Απορίες μου είναι 1. Γίνεται υποκλοπή (ή τι άλλο μπορεί να είναι :fool: ) μέσω δορυφόρου από ISDN ? 2.Αν συμβαίνει αυτό, υπάρχει τρόπος άμυνας? :worry: Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Χαιρετώ όλους εδώ. Δεν ξέρω από τεχνικά, αλλά ξέρω τι έχω ζήσει με υποκλοπές από κινητά και σταθερά (προσπαθώ να τα γράψω περιληπτικά): Οοοο Χαμόοοοοοος. Και με ISDN και ν αλλάζουμε νούμερα και συσκευές εδώ και 2μιση χρόνια και πάλι δεν μου έχει πει κανένας -μέχρι σήμερα- κάποιον τρόπο άμυνας. Γι αυτό βρίσκομαι εδώ, μήπως κάποιος γνωρίζει και βοηθήσει την οικογένεια μου. Εκτός από πολλά κινητά τα οποία αναγκαζόμαστε να τα αλλάζουμε κάθε λίγους μήνες - πεταμένα λεφτά κερατιάτικα- ειχαμε και το εξής επεισόδιο πρόσφατα : Μπηκαν στο σπίτι παραβιάζοντας ελαφρά την κλειδαριά, όμως δεν πήραν τίποτα. Στο μπαλκόνι υπήρχαν πατημασιές που δεν ήταν δικές μας και κάποια σημάδια στα κάγκελα. Ηρθε περιπολικό και είπε πως δεν μπόρεσαν να μπουν από εκεί και μπήκαν από την κύρια είσοδο με δεξιοτεχνία! Μας έστειλαν στο Αστ. Τμήμα για να έρθει η Σήμανση. Εκεί δεν μας επέτρεψαν ούτε μύνηση να κάνουμε, ούτε δέχθηκαν να το γράψουν στα Συμβάντα. Είπαν πως αφού δεν μας λείπει τίποτα δεν μπορεί να έρθει η Σήμανση, κλπ. Ο Δικηγόρος είπε να φύγουμε επειδή υπάρχει αντίσταση. Μετά από μέρες στο σταθερό βρήκαμε ένα νούμερο :125333... Το καλέσαμε κάποιες φορές αλλά δεν έδινε σήμα, ούτε το μύνημα " ο αριθμός που καλείτε δεν αντιστοιχεί....". Τηλεφωνήσαμε τον ΟΤΕ αλλά είπαν δεν γνωρίζουν. Κάποιος γνωστός ηλεκτρονικός που ασχολείται με τηλεπ/νιες είπε ότι πρόκειται για δορυφόρο. Ασχετο από ΤV. Μετά από λίγες μέρες βρίσκαμε στο γραμματοκιβώτιο ραβασάκια με βρισιές. Ενας άλλος δικηγόρος είπε να πάμε στην Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Εκεί όμως αφού πρώτα μας αγανάκτησαν με λεπτομερείς ερωτήσεις, τα λεγόμενα "Πολύ Προσωπικά Δεδομένα" δεν μας επέτρεψαν ούτε αίτηση να κάνουμε. Αρχίσαμε ν΄αναρωτιόμαστε μήπως παλαβώσαμε ομαδικώς. Εχουμε μουγγαθεί μέσα στο σπίτι, καταργήσαμε και τα κινητά και ξαναγυρίσαμε στα τηλ/να δημόσιας χρήσης...Να ομολογήσω ότι οι μπατσοι υπονοούσαν ότι αυτά είναι υπερβολές και να μην δώσουμε σημασία :!: Ο δικηγόρος επέμενε ότι είμαι πολύ φοβισμένη.Πάντως για καλό και για κακό πήγα σε ψυχίατρο. Στο τέλος της 5ης επίσκεψης μου είπε ότι έχω μόνο άγχος και να πώ σε αυτούς που με έστειλαν να πάνε κι αυτοί στον ίδιο. Η Μεγάλες Απορίες μου είναι 1. Γίνεται υποκλοπή (ή τι άλλο μπορεί να είναι :fool: ) μέσω δορυφόρου από ISDN ? 2.Αν συμβαίνει αυτό, υπάρχει τρόπος άμυνας? :worry: Ευχαριστώ... Το οτι γινεται υποκλοπη των συνομιλιων σας πως το συμπερανατε; :confused: Ο αριθμος που δινεις ανηκει στις ΗΠΑ ή τον Καναδα αφου ξεκινα απο +1. Επικοινωνια με δορυφορο (οποιουδηποτε τυπου) μεσω σταθερου τηλεφωνου δεν υπαρχει περιπτωση να γινεται, ουτε ενας απλος δορυφορος ειναι δυνατον να υποκλεψει συνομιλιες. Ακομη και καποιος να εχει προσβαση σε ενα δορυφορο, για ποιο λογο να μπει σπιτι σου και να παρει τηλεφωνο; Χωρις να γνωριζω πολλα για το θεμα, για επικοινωνια με δορυφορο θες ειδικη κεραια-πιατο και ενα σωρο εξοπλισμο! Δεν τον παιρνεις τηλεφωνο! Οποτε καμια σχεση! Υποκλοπη επισης ειναι δυσκολο να γινει στα κινητα τηλεφωνα. Ή θα πρεπει ο αλλος να ξερει που βρισκεσαι την ωρα που χρησιμοποιεις το τηλ. ή να εχει καποιον μεσα στην εταιρια και να κανει κατι παρομοιο με αυτο που εγινε στη Vodafone. Αυτο που ειναι σχετικα ευκολο να γινει ειναι υποκλοπη σε ενα σταθερο τηλεφωνο ειτε υπαρχει προσβαση στο σημειο που τερματιζει η γραμμη (τηλ. συσκευη) ειτε στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ. Ευκολοτερο απ'ολα φυσικα, ειναι να σου βαλουν κοριους και ασυρματες μικροκαμερες στο σπιτι και να τα μαθαινουν ολα χαρτι και καλαμαρι χωρις να χρειαζεται να σηκωσεις το τηλεφωνο. Η υποθεση σου παντως ειναι πολυ περιεργη! :blink: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silicarb Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι πράγματι περίεργη υπόθεση. Πώς να το πιστέψει κάποιος? Αλλά δεν έγραψα για να πείσω κανέναν. Εγραψα για να ζητήσω βοήθεια, αν υπάρχει βέβαια… Το θέμα είναι, ποιός συνάνθρωπός μου σέβεται αυτό που περνάω και δεν σκέπτεται πονηρά ή καχύποπτα. Είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν συμβεί και όλα ταιριάζουν με τον εργασιακό μου χώρο. Υπάρχουν κάποια άτομα με τα οποία αναγκαστικά πρέπει να συνεργάζομαι λόγω θέσης, που ανήκουν σε 2 οργανώσεις πολιτικοθρησκευτικές. Με προσκάλεσαν στο παρελθόν αλλά δεν πήγα ούτε μια φορά. Με κατηγόρησαν -δημοσίως κιόλας- ότι επειδή δεν ασπάζομαι την πίστη τους είμαι διεστραμμένη! Όταν θέλησα ν’ αλλάξω τμήμα με απείλησαν…Όταν παραιτήθηκα, δεν έγινε δεκτό… Κάποτε, στη δουλειά, μου ζήτησαν να προσκομίσω εργαστηριακές εξετάσεις αίματος, ακτινογραφίες κλπ. Κάποια συνάδελφος που δεν ήξερα γι αυτήν αυτά που ξέρω σήμερα, μου σύστησε έναν « πολύ καλό γιατρό και καλό άνθρωπο» κατά τα λεγόμενά της. Αυτός με τη σειρά του με έστειλε σε ένα «αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο με νέα τεχνολογία…» . Οι εξετάσεις έδειξαν καρκινικούς δείκτες και μου είπε πως πρόκειται για καρκίνο! Με έστειλε για βιοψία. Αρχισα να το ψάχνω διακαώς φυσικά. Όταν πήγα σε τυχαίο εργαστήριο με άλλο όνομα, οι εξετάσεις βγήκαν φυσιολογικές! Συνολικά πήγα σε 3 διαφορετικά εργαστήρια με 3 διαφορετικά ονόματα. Όλες φυσιολογικές! Αρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά στο τηλέφωνο, όταν μια φίλη μου που μιλούσαμε από το σταθερό, είπε: - Κλείσε το doublex δεν σε ακούω καλά, μήπως το σήκωσε το παιδί? Αλλά δεν είχαμε άλλη συσκευή! Σε λίγες μέρες κι άλλοι άνθρωποι έλεγαν το ίδιο. Διάφορα άλλα ακούγονταν μέσα στη γραμμή εκείνη την εποχή. Καλέσαμε τον ΟΤΕ, αλλά τίποτα. Σε λίγο καιρό, τα ίδια. Το συνεργείο ερχόταν και ξαναρχόταν κατά διαστήματα. Στο κινητό η αρχή έγινε όταν μιλούσα με τον σύζυγο, εκτός από τον αντίλαλο της φωνής ή τον Χατζηγιάννη, μετά πέφτανε βροχή τα sms στις συσκευές μας, από άγνωστα νούμερα τα οποία όταν τα καλούσαμε ή μας έβριζαν ή δεν απάντησαν ποτέ ή κάποια ενώ δεν απαντούσαν όταν τα καλούσαμε, ωστόσο μας καλούσαν στις 4 το μεσημέρι ή τα χαράματα και ή δεν μιλούσαν ή μας έβριζαν … Η ιστορία είναι μερικών χρόνων απλώς ανέφερα τα τελευταία συμβάντα, ενώ προσπαθώ να κρατήσω όση ψυχραιμία μου έχει απομείνει. Κακά τα ψέμματα, άμα κάποιος βρεθεί σε τέτοιο τούνελ, άστα να πάνε! Πέρασα μια χρονική περίοδο που νόμιζα πως ζω σε καμμιά χολιγουντιανή παραγωγή ή ότι «το χάνω». Αλλά αναρωτιόμουν και για την οικογένεια…τι στην ευχή ? Η μούρλα είναι ίωση? Αποφάσισα να μας τσεκάρω! Πήγαμε σε ψυχολόγο, συζητούσαμε, άγχος έλεγε. Πήγαμε και σε ψυχίατρο, άγχος είπε. Κάποιες φορές (υπερβολή λέω για να καταλάβει όποιος έχει τη διάθεση, το μέγεθος των συναισθημάτων μας) σκεφτόμουν ότι καλύτερα να είμαστε τρελλοί, να πάρουμε φαρμακάκια να βοηθηθούμε, παρά νάναι αλήθεια ότι μας κρυφακούνε. Αλλωστε μέσα στην τρέλλα υπάρχουν στιγμές ευτυχίας. Ενώ τώρα κινδυνεύουμε να τις χάσουμε… Για μας οι αποδείξεις είναι πολλές.. Πρόσφατα παραδείγματα: να λες κάποιον γάιδαρο και να βρίσκεις την ίδια μέρα σημείωμα «πρόσεχε γιατί ο γάιδαρος…» Να μιλάς για τον τάδε γιατρό και σε 10΄να σε καλούν και να σε ρωτάνε το τηλέφωνό του. Η να βρίσκεσαι σε κάποιο μέρος, χωρίς να έχεις πάει με το αυτοκίνητό σου, και μια άγνωστη φωνή στο κινητό να σου λέει «τελικά μωρή πήγες…» ‘Η να σου λένε κάποιοι γιατροί ή δικηγόροι που σε γνωρίζουν χρόνια, ότι δέχτηκαν τηλεφωνήματα για σένα και δεν μπορούν πλέον να συνεργαστούν, ενώ άλλοι είπαν ότι είναι «πολύ φορτωμένοι…» Μετράμε 6 δικηγόρους και 9 γιατρούς!! Και καλά, οι εργαζόμενοι στο service γιατί να μου πουν ότι υπάρχει προγραμματάκι υποκλοπής στο κινητό και του έκαναν format αλλά ωστόσω, καλό θα είναι αλλάξω και συσκευή? Για να με φοβίσουν? Η μήπως πουλάνε μούρη? Τι να σκεφτώ γι αυτούς τους ανθρώπους που ούτε με ήξεραν, ούτε από εκει θα αγόραζα συσκευή? Εχω έναν ξάδερφο στο τμήμα τηλεπικοινωνιών κάποιας εταιρείας κινητής. Είπε πως από το service κινητών είχαν δίκιο. Όχι μόνο πρέπει ν΄αλλάξω συσκευή, αλλά και να μην καλώ, από τη νέα συσκευή, περισσότερα από 2 νούμερα, τα οποία είχα καλέσει και από το παλιό κινητό και από το σταθερό. Επειδή στον η/υ που συμμετέχει στην υποκλοπή έχουν καταγραφτεί το IMEI της συσκευής και τα νούμερα από τις μνήμες του παλιού κινητού και του σταθερού. Αν λοιπόν καλέσω 3 ή περισσότερα «παλιά» νούμερα από τη νέα συσκευή, υπάρχει πρόγραμμα (αλγόριθμος με nested if) στον η/υ του hacker που κάνει σύγκριση και βρίσκει το νέο κινητό. Πειραματίστηκα αρκετά με αυτό και είχε δίκιο. Επίσης πώς να εξηγήσω το ότι κατά την διάρκεια της συνομιλίας εγώ άκουγα το τραγούδι του Χατζηγιάννη (παλιό διαφημιστικό cosmote) για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ ο συνομιλητής μου δεν άκουγε τίποτα? Όταν ρώτησα στην Εξυπ. Πελατών μου είπαν ότι αυτό το διαφημιστικό έχει σταματήσει εδώ και καιρό. ΄Η που άκουγα την φωνή μου σαν βαθύ αντίλαλο και στο κινητό και στο σταθερό? Σε παρακαλώ πολύ αν μου απαντήσεις ας είσαι προσεκτικότερος σε όσα γράφω. Για παράδειγμα : Αριθμός από ΗΠΑ ή οποιασδήποτε χώρας που να μην το γνωρίζουν οι εταιρείες τηλεωνίας ? Ούτε όταν καλώ 12533…ν’απαντάει το αυτόματο μήνυμα του ΟΤΕ ότι αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει? Ελπίζω να αρκεί όλη αυτή η εξομολόγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Η εφημερίδα 'Παρόν της Κυριακής΄στις 22/7/2007 επιβεβειώνει ότι οι υποκλοπές από την Vodafone προέρχονταν αρχικά απο τις εγκαταστάσεις της Intracom. Στο άρθρο γίνεται λόγος για το λογισμικό της εταιρείας που είχε αγοράσει η Έρικσον και την μεταξύ τους συνεργασία για να αποκαλύψει ότι πίσω από την Ιντρακόμ και την Vodafone βασικός μέτοχος είναι ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης. Αλήθεια τι δουλειά έχει ένας επιχειρηματίας να παρακολουθεί τα τηλέφωνα της Κυβέρνησης και ποιά η σχέση του με την πολιτκή διαπλοκή, είναι το ερώτημα που πλανάται από τα όσα αναφέρονται στον Τύπο. Μάλιστα το 2006 η 'Καθημερινή' είχε αναφερθεί στο θέμα τονίζοντας ότι: "Eπί μήνες οι αρχές (αστυνομικές και δικαστικές) απέφυγαν να διερευνήσουν, όταν έπρεπε, τις αιτίες του θανάτου του K. Tσαλικίδη. Oι ίδιες απέφυγαν ή παρέλειψαν να ερευνήσουν ποιοι έμπαιναν και ποιοι έβγαιναν στους δύο «κοριούς» τηλεπικοινωνιακούς κόμβους (MSC) της Vodafone, τι εργασίες έκαναν, ποιο ήταν το προφίλ των υπευθύνων για την ασφάλεια κ.ά. Oι υποκλοπές γίνονταν μέσα από τα ψηφιακά κέντρα της Vodafone στον Kηφισό και στην Παιανία, με το τελευταίο να είναι εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων της Intracom από το 1992. Tο πού γίνονταν οι υποκλοπές, μέσω ποίων κέντρων, είναι το πρώτο που θα ρωτούσε κάποιος. Δεν το ρώτησαν οι αρχές; Δεν το αξιολόγησαν; Δεν πήγαν να δουν το «shop in shop» στις εγκαταστάσεις του κ. Σ. Kόκκαλη, ο οποίος εκτός από μέτοχος της Vodafone διετέλεσε και πρόεδρός της; Mήπως το αποσιώπησαν ή το υποτίμησαν και αυτό; O,τι και να έγινε, οι παραλείψεις ή οι αποσιωπήσεις καταδεικνύουν ότι ήδη η έρευνα είναι ατελής. Tην Kυριακή, η «Eλευθεροτυπία» έφερε στη δημοσιότητα την επιβεβαίωση ενώπιον της Bουλής ότι οι υποκλοπές γίνονταν και από την Παιανία, μια επιβεβαίωση από μέλος της AΔAE που κι αυτή έμαθε για τις υποκλοπές από τα κανάλια... και σε λίγες ημέρες είχε εντοπίσει από πού εξέπεμπαν οι κοριοί. Tι έκαναν όσοι ισχυρίζονται ότι ερευνούσαν την υπόθεση επί ένα σχεδόν χρόνο; Mάλλον τίποτα. Iσως είναι διαβολική σύμπτωση και ο ανεξήγητος θάνατος του Tσαλικίδη και η ανακάλυψη του λογισμικού των υποκλοπών στην Παιανία. O κοριός, πάντως, που βρέθηκε στην Παιανία ήταν τοποθετημένος στα κέντρα AXE-10 της Ericsson (που μέχρι το 2000 εκπροσωπούσε η Intracom), στο ισόγειο του κτιρίου B5 της Intracom το οποίο είχε μισθώσει από το 1992 η Vodafone. Aυτό είναι το πρώτο ψηφιακό της κέντρο από τα εννέα που βρίσκονται στην Aττική και τα δεκαοκτώ ανά την επικράτεια. Tο κτίριο B5 έχει δύο ορόφους. Στον πρώτο στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες της Intracom. Στον δεύτερο στεγάζεται η διοίκηση της Intracom, ενώ εκεί βρίσκεται και το γραφείο του κ. Σωκράτη Kόκκαλη, ο οποίος πλέον λέγεται ότι μπορεί να κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση των υποκλοπών.". To άρθρο υπάρχει εδώ http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100017_28/02/2006_175505 και το ανασύραμε απο το Google. Ti λένε τώρα οι αρμόδιοι; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι πράγματι περίεργη υπόθεση. Πώς να το πιστέψει κάποιος? Αλλά δεν έγραψα για να πείσω κανέναν. Εγραψα για να ζητήσω βοήθεια, αν υπάρχει βέβαια… Το θέμα είναι, ποιός συνάνθρωπός μου σέβεται αυτό που περνάω και δεν σκέπτεται πονηρά ή καχύποπτα. Είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν συμβεί και όλα ταιριάζουν με τον εργασιακό μου χώρο. Υπάρχουν κάποια άτομα με τα οποία αναγκαστικά πρέπει να συνεργάζομαι λόγω θέσης, που ανήκουν σε 2 οργανώσεις πολιτικοθρησκευτικές. Με προσκάλεσαν στο παρελθόν αλλά δεν πήγα ούτε μια φορά. Με κατηγόρησαν -δημοσίως κιόλας- ότι επειδή δεν ασπάζομαι την πίστη τους είμαι διεστραμμένη! Όταν θέλησα ν’ αλλάξω τμήμα με απείλησαν…Όταν παραιτήθηκα, δεν έγινε δεκτό… Κάποτε, στη δουλειά, μου ζήτησαν να προσκομίσω εργαστηριακές εξετάσεις αίματος, ακτινογραφίες κλπ. Κάποια συνάδελφος που δεν ήξερα γι αυτήν αυτά που ξέρω σήμερα, μου σύστησε έναν « πολύ καλό γιατρό και καλό άνθρωπο» κατά τα λεγόμενά της. Αυτός με τη σειρά του με έστειλε σε ένα «αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο με νέα τεχνολογία…» . Οι εξετάσεις έδειξαν καρκινικούς δείκτες και μου είπε πως πρόκειται για καρκίνο! Με έστειλε για βιοψία. Αρχισα να το ψάχνω διακαώς φυσικά. Όταν πήγα σε τυχαίο εργαστήριο με άλλο όνομα, οι εξετάσεις βγήκαν φυσιολογικές! Συνολικά πήγα σε 3 διαφορετικά εργαστήρια με 3 διαφορετικά ονόματα. Όλες φυσιολογικές! Αρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά στο τηλέφωνο, όταν μια φίλη μου που μιλούσαμε από το σταθερό, είπε: - Κλείσε το doublex δεν σε ακούω καλά, μήπως το σήκωσε το παιδί? Αλλά δεν είχαμε άλλη συσκευή! Σε λίγες μέρες κι άλλοι άνθρωποι έλεγαν το ίδιο. Διάφορα άλλα ακούγονταν μέσα στη γραμμή εκείνη την εποχή. Καλέσαμε τον ΟΤΕ, αλλά τίποτα. Σε λίγο καιρό, τα ίδια. Το συνεργείο ερχόταν και ξαναρχόταν κατά διαστήματα. Στο κινητό η αρχή έγινε όταν μιλούσα με τον σύζυγο, εκτός από τον αντίλαλο της φωνής ή τον Χατζηγιάννη, μετά πέφτανε βροχή τα sms στις συσκευές μας, από άγνωστα νούμερα τα οποία όταν τα καλούσαμε ή μας έβριζαν ή δεν απάντησαν ποτέ ή κάποια ενώ δεν απαντούσαν όταν τα καλούσαμε, ωστόσο μας καλούσαν στις 4 το μεσημέρι ή τα χαράματα και ή δεν μιλούσαν ή μας έβριζαν … Η ιστορία είναι μερικών χρόνων απλώς ανέφερα τα τελευταία συμβάντα, ενώ προσπαθώ να κρατήσω όση ψυχραιμία μου έχει απομείνει. Κακά τα ψέμματα, άμα κάποιος βρεθεί σε τέτοιο τούνελ, άστα να πάνε! Πέρασα μια χρονική περίοδο που νόμιζα πως ζω σε καμμιά χολιγουντιανή παραγωγή ή ότι «το χάνω». Αλλά αναρωτιόμουν και για την οικογένεια…τι στην ευχή ? Η μούρλα είναι ίωση? Αποφάσισα να μας τσεκάρω! Πήγαμε σε ψυχολόγο, συζητούσαμε, άγχος έλεγε. Πήγαμε και σε ψυχίατρο, άγχος είπε. Κάποιες φορές (υπερβολή λέω για να καταλάβει όποιος έχει τη διάθεση, το μέγεθος των συναισθημάτων μας) σκεφτόμουν ότι καλύτερα να είμαστε τρελλοί, να πάρουμε φαρμακάκια να βοηθηθούμε, παρά νάναι αλήθεια ότι μας κρυφακούνε. Αλλωστε μέσα στην τρέλλα υπάρχουν στιγμές ευτυχίας. Ενώ τώρα κινδυνεύουμε να τις χάσουμε… Για μας οι αποδείξεις είναι πολλές.. Πρόσφατα παραδείγματα: να λες κάποιον γάιδαρο και να βρίσκεις την ίδια μέρα σημείωμα «πρόσεχε γιατί ο γάιδαρος…» Να μιλάς για τον τάδε γιατρό και σε 10΄να σε καλούν και να σε ρωτάνε το τηλέφωνό του. Η να βρίσκεσαι σε κάποιο μέρος, χωρίς να έχεις πάει με το αυτοκίνητό σου, και μια άγνωστη φωνή στο κινητό να σου λέει «τελικά μωρή πήγες…» ‘Η να σου λένε κάποιοι γιατροί ή δικηγόροι που σε γνωρίζουν χρόνια, ότι δέχτηκαν τηλεφωνήματα για σένα και δεν μπορούν πλέον να συνεργαστούν, ενώ άλλοι είπαν ότι είναι «πολύ φορτωμένοι…» Μετράμε 6 δικηγόρους και 9 γιατρούς!! Και καλά, οι εργαζόμενοι στο service γιατί να μου πουν ότι υπάρχει προγραμματάκι υποκλοπής στο κινητό και του έκαναν format αλλά ωστόσω, καλό θα είναι αλλάξω και συσκευή? Για να με φοβίσουν? Η μήπως πουλάνε μούρη? Τι να σκεφτώ γι αυτούς τους ανθρώπους που ούτε με ήξεραν, ούτε από εκει θα αγόραζα συσκευή? Εχω έναν ξάδερφο στο τμήμα τηλεπικοινωνιών κάποιας εταιρείας κινητής. Είπε πως από το service κινητών είχαν δίκιο. Όχι μόνο πρέπει ν΄αλλάξω συσκευή, αλλά και να μην καλώ, από τη νέα συσκευή, περισσότερα από 2 νούμερα, τα οποία είχα καλέσει και από το παλιό κινητό και από το σταθερό. Επειδή στον η/υ που συμμετέχει στην υποκλοπή έχουν καταγραφτεί το IMEI της συσκευής και τα νούμερα από τις μνήμες του παλιού κινητού και του σταθερού. Αν λοιπόν καλέσω 3 ή περισσότερα «παλιά» νούμερα από τη νέα συσκευή, υπάρχει πρόγραμμα (αλγόριθμος με nested if) στον η/υ του hacker που κάνει σύγκριση και βρίσκει το νέο κινητό. Πειραματίστηκα αρκετά με αυτό και είχε δίκιο. Επίσης πώς να εξηγήσω το ότι κατά την διάρκεια της συνομιλίας εγώ άκουγα το τραγούδι του Χατζηγιάννη (παλιό διαφημιστικό cosmote) για λίγα δευτερόλεπτα, ενώ ο συνομιλητής μου δεν άκουγε τίποτα? Όταν ρώτησα στην Εξυπ. Πελατών μου είπαν ότι αυτό το διαφημιστικό έχει σταματήσει εδώ και καιρό. ΄Η που άκουγα την φωνή μου σαν βαθύ αντίλαλο και στο κινητό και στο σταθερό? Σε παρακαλώ πολύ αν μου απαντήσεις ας είσαι προσεκτικότερος σε όσα γράφω. Για παράδειγμα : Αριθμός από ΗΠΑ ή οποιασδήποτε χώρας που να μην το γνωρίζουν οι εταιρείες τηλεωνίας ? Ούτε όταν καλώ 12533…ν’απαντάει το αυτόματο μήνυμα του ΟΤΕ ότι αυτός ο αριθμός δεν υπάρχει? Ελπίζω να αρκεί όλη αυτή η εξομολόγηση Μη γελάσετε,αλλά τώρα φοβήθηκα...:O Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevezos2_1 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 otan mas eixan paei ston OTE ekdromi me to sxoleio.o ipeythinos mas edikse ena til apo to opoio akougotan opoiadipote sinomilia,kai mas evale na akousoume kiolas.allaze kati kalodia kai akougotan diaforetiki sinomilia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Τι να πώ ρε παιδιά, εγώ μία μέρα έπερνα την πρώην μου τηλ και εκεί που καλούσε άκουσα 5κάθαρα ανδρική ομιλία να λέει κάτι περίεργα μέχρη που την ηχογράφησα στο 2ρο μου κινητό και έπιτα από μερικές επαναλήψεις κατάλαβα 2-3 λέξεις. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι και να υπάρχουν μέσα παρακολούθησης, θα εστιάζουν στα συμφέροντα και όχι στον απλό λαό. Τι να το κάνουν να ηχογραφίσουν εμένα να λέω σ'αγαπώ σε μία κοπέλα ή να παραγκέλνω πίτσα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts