Jump to content

Παρακολούθησεις & υποκλοπές συνομιλιών: Γίνεται;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξαναβλεπω το αρθρακι πυο ειχα γραψει το καλοκαιρι. Παρακολουθωντας τις εξελιξεις ειδαμε οτι επεσαν προστιμα που δεν θα πληρωθουν ποτε και μετα επεσα στην ειδηση αυτη http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=220831 που μου προκαλεσε μεγαλο ενδαιφερον. Καλα θα μας παρακολουθουν και νομιμα μετα το σκανδαλο των υποκλοπων γιατι ετσι θελουν?

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 118
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μεσω της αναλυτικης καταστασης με καθε λογαριασμο σου...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• 4 weeks later...

Λοιπον παιδια μια φιλη μου τον τελευταιο καιρο δεχεται κλησεις με αποκρυψη πιθανων απο επικυνδυνο ατομο το οποιο της ειναι γνωστο πιθανως παιρνει απο ξενη ψωρα εντως ευρωπαικης ενωσης,Γεγονοτα

1οταν την καλει και το σηκωσει ακουει σαν καποιος να πληκτρολογει νουμερα....

2 μετα απο αυτο βλεπει ολους τους αριθμους που την καλουν με το 0030 μπροστα ενω πριν οχι...

3 σε ενα νοκια το οποιο δεν εχει συμπιαν οταν καλει η την καλουν βλεπει ενα λουκετακι μαυρο ξεκλειδωτο (αυτο τι ειναι .. πριν δεν το εβλεπε)

Ρε παιδια τι γινεται μπορει καποιον να πει κατι ?

Το θεμα θα το προωθησει μεσω δικηγωρου αν ξερει καποιος καποιον ο οποιος ειναι οικιως με τετοια φαινομενα ας μου στειλει ενα πμ ρε παιδια ειναι απελπισμενη.Θα επικοινωνησει και με το τμημα της ασφαλειας για διβξη ηλεκτρονικου εγκληματος αν και δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να βοηθησουν.

iphone happy owner

Επειδή κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορα νέα threads σχετικά με παρακολουθήσεις και υποκλοπές συνομιλιών, ενώθηκαν 3 σχετικά threads και το "νέο" thread γίνεται επισημασμένο.

Ότι σχετικό από δω και στο εξής μόνο στο παρόν θέμα λοιπόν!

• 3 weeks later...
Νομιζω οτι καποιος που κανει φαρσες η οτιδηποτε αλλοα σιγουρα απο καπου θα εχει αντλησει τα στοιχεια σου, παντως με αφορμη την παραπανω πειρπτωση καλυτερα να εξεταστει απο ειδικους...

paidia kalispera...eimai kainourgia k exo ena sobaro problhma!!elpizo na me bohthisete giati den ksero polla apo ayta!ksero oti parakolouthoun to thlefono mou..dld kapoios exei ena mhxanima (den ksero akribos ti einai,pantos kanei giros sta 1000-1200 eyro) k exei balei pompo sto spiti mou k osa noumera k na allakso ta minhmata tha tou phgainoun k apo ta kainourgia noumera...auto pou den ksero k thelo na mou peite einai an sto mhxanima tou katagrafontai k oi sunomilies...h mono ta mhnhmata...exo megalo probmhma..k peite mou an mporo na to antimetopiso..gia ta mhnimata ksero oti ta pairnei..alla gia tis synomilies???ginetai??..ayto to atomo einai kapoia xiliometra makria apo mena...polla basika..alla exei balei k ayton ton pompo sto spiti mou pou leitourgei san keraia..autes einai oi mones plhrofories pou exo..

Και΄δε γνωρίζεις το σημείο του σπιτιού σου στο οποίο ενδεχομένως έχει τοποθετηθεί ο πομπός;;

• 4 weeks later...
Καλησπέρα σε όλους.Εκείνο που είδα προ ημερών με τρομοκράτησε.Κάποιος γνωστός έφερε ένα μηχάνημα από εξωτερικό(σαν βαλιτσάκι samsonite)με το οποίο ακούει συνομηλίες και διαβάζει μηνύματα κινητών.Ο τύπος είναι ντετέκτιβ και ξέρω πως το χρησοπλήρωσε(γύρω στα 10.000e).Δεν τον πίστεψα μέχρι κάναμε ένα test drive και μου διάβασε μηνύματα που μου έστειλαν και έστελνα εκείνη την στιγμή!!!Και στα υπ'όψην αυτό απ'ότι μου είπε κυκλοφοράει τώρα και χρόνια.Μάγκες ότι βγαίνει στον αέρα υποκλέπτεται να το ξέρετε.Ότι κωδικοποίηση και να έχει ότι δικλείδες ασφαλείας και να βάλουν!!!

• 1 month later...

Καλησπέρα!

Έψαχνα κάτι στο κινητο μου και διαπιστωσα οτι τα 5 πιο προσφατα ΣΤΑΛΘΕΝΤΑ μηνυματα στο κινητο μου ειναι προς εναν αριθμο που ναι μεν υπαρχει στον καταλογο μου αλλα αποκλειεται να του εχω στειλει μηνυμα.Τα μηνυματα αυτα ήταν κενά και στις λετομέρειες δεν μου εμφάνιζει ημερομηνια και ωρα αποστολής όπως κάνει με όλα τα άλλα μηνύματα.

Επειδή έχω σοβαρούς λόγους να υποψιάζομαι πως το άτομο στο οποίο εμφανίζεται να έχω στείλει μηνύματα μπόρει να έχει κάνει απόπειρα υποκλοπής υπάρχει περίπτωση τα μηνύματα αυτά να είναι μια ένδειξη?

Να συμπληρώσω οτι το άτομο αυτό δεν έχει πρόσβαση στο κινήτο μου και οτι λόγω του επαγγέλματος του γνωρίζει αρκετά γύρω από τις τηλεπικοινωνίες και τις διάφορες τεχνολογίες.

Μήπως το είχες στην τσέπη ξεκλείδωτο και πατήθηκαν τα πλήκτρα? Μου έχουν έρθει πάρα πολλά τέτοια μηνύματα και σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις αυτός ήταν ο λόγος... μιας και το όνομα μου συνήθως υπάρχει πρώτο στις επαφές των άλλων.

Αυτό με την υποκλοπή λίγο περίεργο μου ακούγετε και ειδικά για το συγκεκριμένο κινητό. Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο..

Κι εγώ δεν νομίζω να πρόκειται για υποκλοπή.

Το κινητό σου δεν δέχεται τέτοιου είδους ιούς ή κακόβουλα λογισμικά που θα βοηθούσαν μία τέτοια υποκλοπή.Δεν τα υποστηρίζει το λειτουργικό του σύστημα.

Επιπλέον από τη στιγμή που αυτός που υποψιάζεσαι δεν έχει πρόσβαση στο κινητό σου, είναι απίθανο να σου εγκατέστησε κάποιο τέτοιο λογισμικό ή εξάρτημα υποκλοπής.

Ίσως να έγινε αυτό που είπε ο navi55:)

Δεν μπορει να πατηθηκαν πληκτρα διοτι δεν ειναι απο τα πρωτα ουτε απο τα τελευταια ονοματα των επαφων μου..επισης το περιεργο ειναι οτι δεν μου εμφανιζει οπως ειπα και παραπανω ωρα αποστολης,σε κανενα απο τα 5 μηνυματα..οταν παταω λεπτομερειες το μονο που μου εμφανιζει ειναι ο παραληπτης.Στα σταλθεντα μου μηνυματα ομως μου εμφανιζει και ωρα και ημερομηνια αποστολης..

Καλησπέρα σε όλους.Εκείνο που είδα προ ημερών με τρομοκράτησε.Κάποιος γνωστός έφερε ένα μηχάνημα από εξωτερικό(σαν βαλιτσάκι samsonite)με το οποίο ακούει συνομηλίες και διαβάζει μηνύματα κινητών.Ο τύπος είναι ντετέκτιβ και ξέρω πως το χρησοπλήρωσε(γύρω στα 10.000e).Δεν τον πίστεψα μέχρι κάναμε ένα test drive και μου διάβασε μηνύματα που μου έστειλαν και έστελνα εκείνη την στιγμή!!!Και στα υπ'όψην αυτό απ'ότι μου είπε κυκλοφοράει τώρα και χρόνια.Μάγκες ότι βγαίνει στον αέρα υποκλέπτεται να το ξέρετε.Ότι κωδικοποίηση και να έχει ότι δικλείδες ασφαλείας και να βάλουν!!!

Φυσικα και γινεται κατι τετοιο αλλα υπαρχει συγκεκριμενη εμβελεια οποτε θα πρεπει να γνωριζεις που βρισκεται το θυμα σου! :)

Καλησπέρα!

Έψαχνα κάτι στο κινητο μου και διαπιστωσα οτι τα 5 πιο προσφατα ΣΤΑΛΘΕΝΤΑ μηνυματα στο κινητο μου ειναι προς εναν αριθμο που ναι μεν υπαρχει στον καταλογο μου αλλα αποκλειεται να του εχω στειλει μηνυμα.Τα μηνυματα αυτα ήταν κενά και στις λετομέρειες δεν μου εμφάνιζει ημερομηνια και ωρα αποστολής όπως κάνει με όλα τα άλλα μηνύματα.

Επειδή έχω σοβαρούς λόγους να υποψιάζομαι πως το άτομο στο οποίο εμφανίζεται να έχω στείλει μηνύματα μπόρει να έχει κάνει απόπειρα υποκλοπής υπάρχει περίπτωση τα μηνύματα αυτά να είναι μια ένδειξη?

Να συμπληρώσω οτι το άτομο αυτό δεν έχει πρόσβαση στο κινήτο μου και οτι λόγω του επαγγέλματος του γνωρίζει αρκετά γύρω από τις τηλεπικοινωνίες και τις διάφορες τεχνολογίες.

Χωρις να εμφανιζει ημερομηνια πως συμπερανες οτι ειναι τα πιο προσφατα; :confused:

Μηπως ειναι μηνυματα απoθηκευμενα στη SIM;

• 2 weeks later...

πριν αρκετούς μηνες βρηκα μια υπηρεσία που βαζει ενα chip ή softare στο κινητο (δν θυμάμαι ακριβως) το οποιο δεν το "βλεπει" πουθενα και κανεις και μπορείς να ακους οτι λεει αυτος που εχει το κινητο, να λαμβανεις copy απο εισερχομενα και εξερχομενα μηνυματα και να ξερεις ανα πασα στιγμη που ειναι...

θα ψαξω ξανα και αν το βρω θα ποσταρο

• 4 weeks later...

δηλαδη το συμπερασμα ειναι οτι σε παρακολουθη οποιος θελει με 1000 ευρω ??

Δεν μπορεισ με τιποτα να προφυλακτεις αΠΟ \αυτο? ειναι στο νουμερο η στο κινητο?

αν κανεις επαναφορα ρυθμισεων? αν αλαξεις συσκευη?

Καλησπέρα παιδιά.σήμερα έγινε κάτι που με ψιλόανησύχησε.Δέχτηκα ένα sms από άγνωστο σε μένα αριθμό. Ο αριθμός ξεκινούσε από 00227..... Το μήνυμα έλεγε: "γειά σου,έχεις ένα μήνυμα.για να το ακούσεις κάλεσε στο 00227...." (δηλ.να καλέσω στον αριθμό που μου έστειλε το μην.). Δεν κάλεσα από το κινητό,και επειδή μου φάνηκε περίεργη η όλη φάση διέγραψα το μήνυμα.παρόλα αυτα,δοκίμασα να καλέσω τον αριθμό αυτό από σταθερό τηλ,αλλά συνέχεια μου δείχνει ότι μιλάει.

Τι μπορεί να είναι αυτό ρε παιδιά;μπορεί να είναι κάτι ανησυχητικό;το κινητό μου είναι ένα νόκια e51.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπέρα παιδιά.σήμερα έγινε κάτι που με ψιλόανησύχησε.Δέχτηκα ένα sms από άγνωστο σε μένα αριθμό. Ο αριθμός ξεκινούσε από 00227..... Το μήνυμα έλεγε: "γειά σου,έχεις ένα μήνυμα.για να το ακούσεις κάλεσε στο 00227...." (δηλ.να καλέσω στον αριθμό που μου έστειλε το μην.). Δεν κάλεσα από το κινητό,και επειδή μου φάνηκε περίεργη η όλη φάση διέγραψα το μήνυμα.παρόλα αυτα,δοκίμασα να καλέσω τον αριθμό αυτό από σταθερό τηλ,αλλά συνέχεια μου δείχνει ότι μιλάει.

Τι μπορεί να είναι αυτό ρε παιδιά;μπορεί να είναι κάτι ανησυχητικό;το κινητό μου είναι ένα νόκια e51.

Hot Line, παρθεναγωγείο για βιτσιόζες, **ρνες του δάσους, κλπ. :p

Hot Line, παρθεναγωγείο για βιτσιόζες, **ρνες του δάσους, κλπ. :p

A, να πάρω τότε!!:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

A, να πάρω τότε!!:p

Να δω ποιον θα πάρεις να κλαφτείς όταν θα σου έρθει ο λογαριασμός, μετά μην λες "αμάρτησα για το κινητό μου"... :p