Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά συγγνώμη για την απορία αλλά είναι η πρώτη μου φορά:

Λοιπόν, αγόρασα το κινητό από το άμαζον για να διαπιστώσω ότι δεν έγραφε ελληνικό κείμενο. Δοκίμασα να κάνω update στο firmware με το kies αλλά αυτό ανέφερε ότι η έκδοση που είχα ήταν η νεότερη. Στη συνέχεια ακολούθησα τις οδηγείες του forum και flashάρισα την ρώσικη έκδοση jfb με την οποία έλυσα το πρόβλημα της ελληνικής γραφής. Διαπίστωσα όμως τώρα ότι όταν αναζητώ με το kies αν υπάρχει νέο firmware αυτό αναφέρει αυτό που φλασάρισα αλλά βγάζει και μήνυμα ότι η ενημέρωση είναι αδύνατη. Μήπως με το φλασάρισμα δεν γίνεται πλέον update από το kies και αν ναι τότε πως θα φορτώσω στο μέλλον το froyo;

Μάκης

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα εχω κανει σκατα.

Με την Μ5 δεν εκανε root με τιποτα ξαναγυρισα στην Μ2 ενταξυ το root.

Παω να κανω restore τα backup απο το αγορασμενο titanium και ενω παταω restore σε καθε επι μερους backup δεν τα επαναφερει ουτε μου βγαζει κανα μηνυμα

Δεν ξερω αλλα δεν ειναι τροπος αυτος για backup

Θυμασε τι ωραια που γινεται στα WM. Se 2 λεπτα ειμασταν ετοιμοι.

Εβαλα νεα εκδοση busybox μεσω το titanium.

Θα ψαξω να βρω τωρα κανα οδηγο για το titanium να δω τι κανω λαθος.

Αν δω οτι δεν γινεται τιποτα θα περασω ξανα την Μ5 και θα το αφησω χωρις root.

Δεν εφυγα απο τα Windows για να παιδευομαι με τα χακαρισματα και φλασαρισματα στα android.

Τα περασε με δευτερο restart

τωρα θα ξαναπροσπαθησω με την Μ5 με CSC απο την Μ2

Αφού σου είχα πει να παρεις με το mybackuppro τα data (σμσ, ημερολογια, favοrite, ρυθμισεις home screen κλπ κλπ) γιατι μπλεκεις με τιτανιουμ.

Αν θες μπορεις να παρεις μπακαπ τις εφαρμογες σου απο το αστρο, τις αποθηκευει στην εσωτερικγ sd σαν apk.

Παντως η Μ2 γινεται root

Αφού σου είχα πει να παρεις με το mybackuppro τα data (σμσ, ημερολογια, favοrite, ρυθμισεις home screen κλπ κλπ) γιατι μπλεκεις με τιτανιουμ.

Αν θες μπορεις να παρεις μπακαπ τις εφαρμογες σου απο το αστρο, τις αποθηκευει στην εσωτερικγ sd σαν apk.

Παντως η Μ2 γινεται root

To εχω αυτο απλα ηθελα να μπορω να τα ριχνω ολα με την μια.

Τελος παντων. Υπ οψη η Μ5 δεν γινεται root με τιποτα τουλαχιστον με την μεθωδο που χρησιμοποιω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=728754

Εγω ξαναστηνω την Μ5 και μενω χωρις ροοτ μεχρι να βγει καποια αξιολογη ΒΕΤΑ εκδοση του froyo.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

- Ποιος καλος φιλος θα μου πει αν αξιζει η αναβαθμιση απο την official jF3 σε jM5. Ζηλευω .... θελω και γω να σκαλισω αλλα δε θελω να γινει χρεπι. Τι διαφορες βλεπετε ( τους ψαγμενους ρωταω ) σε σχεση με τη αρχικη. Αξιζει τον κοπο ή θα μπλεξω και θα αναθεματιζω; :( .... μετα δεν διαβασα πουθενα κατι, ... τι γινεται οταν βγει επισημη αναβαθμιση; ... θα την βλεπει ; ή θα ψαχνομαστε παλι; ... :cry:
- Stathis -

- Ποιος καλος φιλος θα μου πει αν αξιζει η αναβαθμιση απο την official jF3 σε jM5. Ζηλευω .... θελω και γω να σκαλισω αλλα δε θελω να γινει χρεπι. Τι διαφορες βλεπετε ( τους ψαγμενους ρωταω ) σε σχεση με τη αρχικη. Αξιζει τον κοπο ή θα μπλεξω και θα αναθεματιζω; :( .... μετα δεν διαβασα πουθενα κατι, ... τι γινεται οταν βγει επισημη αναβαθμιση; ... θα την βλεπει ; ή θα ψαχνομαστε παλι; ... :cry:

Ελαχιστες εως ανυπαρκτες οι διαφορες. Εμενα δουλευε πολυ καλα η συσκευη με την F3.

Μην παιδευεσαι.

Δυστυχως δεν εχουμε δυνατους developers και ποικιλια ρομ οπως στο Desire.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ελαχιστες εως ανυπαρκτες οι διαφορες. Εμενα δουλευε πολυ καλα η συσκευη με την F3.

Μην παιδευεσαι.

- Αδερφε μου!!! :D ... μου εδωσες μεγαλη ανασα και ειχα αγχος ,να την κανω να μην την κανω ..... κατι μου λεει οτι ολα αυτα ειναι παιχνιδια καποιου μεσα απο την samsung, για να κραταει το ενδιαφερον του κοσμου ψηλα :ninja: .... αν υπηρχε κατι ουσιωδες θα ειχαν βγαλει official update :shifty:

- Stathis -

κατι μου λεει οτι ολα αυτα ειναι παιχνιδια καποιου μεσα απο την samsung, για να κραταει το ενδιαφερον του κοσμου ψηλα :ninja: .... αν υπηρχε κατι ουσιωδες θα ειχαν βγαλει official update :shifty:

Εμένα πάλι κάτι μου λέει πως έχουν αφιερώσει 2 μεγάλα τμήματα στο r & d του Android που ασχολούνται νυχθημερόν με όλες τις συσκευές που το φέρουν και πως η μεταστροφή τους σε αυτό το λειτουργικό είναι πλήρης.

Μου κάνει εντύπωση πάντως, που δεν έχει κυκλοφορήσει ή δεν φαίνεται να κυκλοφορεί σύντομα, άλλο κινητό οποιασδήποτε εταιρείας με Super AMOLED...

Υπάρχει μήπως κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορεί να δουλέψει ως τηλεκοντρόλ και άλλων τηλεοράσεων, εκτός από των Samsung?

Edited by DirectorCK

Με μόλις 1 παραγωγική μονάδα η οποία προς το παρόν δίνει τις οθόνες στο Wave και στο Galaxy S(και τις παραλλαγές του), πώς να βγει κι άλλο κινητό; :p Του χρόνου το καλοκαίρι νομίζω θα είναι έτοιμη μια δεύτερη μονάδα.

Ποιά ROM έχετε στο Galaxy?

Μόλις πέρασα την ρομ του paul απο το Modaco, και τα σπάει άσχημα... τέρμα τα lag...

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Μην παιδευεσαι.

Δεν θα το έλεγα ότι είναι ελάχιστες οι διαφορές της JF3 με την JM2. Όταν το αγόρασα κι εγώ είχε την JF3 και εκτός ότι δεν έγραφε στα ελληνικά γενικά δεν την πάλευε. Έβαλα την JM2 η οποία τα είχε όλα και πολύ καλύτερη λειτουργία στο GPS. Δυστυχώς όμως είχα πολλά κολλήματα (ίσως έφταιγε κάποιο app, αλλά δεν είχα βάλει κάτι περίεργο) και τώρα έχω γυρίσει στην JG5 η οποία είναι σαφώς πιο σταθερή αλλά το GPS πάλι δεν... Άποψη μου είναι ότι εφόσον υπάρχει χρόνος, ας πειραματιστεί τουλάχιστον με αυτές τις δύο εκδόσεις.

καλησπέρα σε ολους .... πηρα χθεw το κινητο και θα ηθελα την βοηθεια των πιο προχωρημενων... αφου καταφερα να τοποθετησω τις ρυθμισεις για να εχω ιντερνετ και μηνυματα πολυμεσων για vodafone αφου το αγορασα απο Γερμανο και δεν δουλευε με τιποτα το ιντερνετ .... εχω δυο προβληματακια ... 1. τοποθετησα την sd με το mls destinator που το συνοδευε εγινε η εγκατασταση αλλα μολις πηγαινα να λειτουργησει το προγραμμα εμφανιζοταν το μηνυμα "δεν εχετε εξιουδοτηση για την χρηση του προγραμματος"....2. εγκατεστησα το kies για να κανω synch .. αλλα το τηλεφωνο δεν αναγνωριζεται με τιποτα και ειναι αδυνατον να γινει εγκατασταση του driver του κινητου.... αρα δεν μπορω να εχω ουτε τις επαφες μου !!!! Μπορειτε σας παρακαλω να ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ να ξεπερρασω τα προβλήματα αυτά ?? αν η απαντηση ειναι μακροσκελης σαςπαρακαλω στειλτε pm για να μην βαρυνουμε το ste . Παρεπιπτοντως η εκδοση του Kies ειναι η 1.5.010024_74

παιδια η γνωμη σας για το clever store στο περιστερι?το εχει 499 αλλα ειναι αξιοπιστο καταστημα?

Ας κατεβάσει την τιμή του. Υπάρχουν καταστήματα και στο κέντρο και στην αντίθετη πλευρά της πόλης με παραπλήσια ή κατώτερη τιμή...Στα 470, θα τα φέρνει σε εκατοντάδες τα κομμάτια, μιας και πολλοί προτιμούν το Amazon.de, όπου τόσο βγαίνει το κόστος με τα μεταφορικά.

Edited by DirectorCK

καλησπέρα σε ολους .... πηρα χθεw το κινητο και θα ηθελα την βοηθεια των πιο προχωρημενων... αφου καταφερα να τοποθετησω τις ρυθμισεις για να εχω ιντερνετ και μηνυματα πολυμεσων για vodafone αφου το αγορασα απο Γερμανο και δεν δουλευε με τιποτα το ιντερνετ .... εχω δυο προβληματακια ... 1. τοποθετησα την sd με το mls destinator που το συνοδευε εγινε η εγκατασταση αλλα μολις πηγαινα να λειτουργησει το προγραμμα εμφανιζοταν το μηνυμα "δεν εχετε εξιουδοτηση για την χρηση του προγραμματος"....2. εγκατεστησα το kies για να κανω synch .. αλλα το τηλεφωνο δεν αναγνωριζεται με τιποτα και ειναι αδυνατον να γινει εγκατασταση του driver του κινητου.... αρα δεν μπορω να εχω ουτε τις επαφες μου !!!! Μπορειτε σας παρακαλω να ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ να ξεπερρασω τα προβλήματα αυτά ?? αν η απαντηση ειναι μακροσκελης σαςπαρακαλω στειλτε pm για να μην βαρυνουμε το ste . Παρεπιπτοντως η εκδοση του Kies ειναι η 1.5.010024_74

Φιλε μου, με το destinator απο το γερμανο ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα, απλα παρε τηλ στην τεχνικη υποστηριξη της mls και θα σου στειλουν με courier την επομενη μερα μια καινουρια sd για αντικατασταση, και θα λειτουργησει κανονικα.

Εμένα πάλι κάτι μου λέει πως έχουν αφιερώσει 2 μεγάλα τμήματα στο r & d του Android που ασχολούνται νυχθημερόν με όλες τις συσκευές που το φέρουν και πως η μεταστροφή τους σε αυτό το λειτουργικό είναι πλήρης.

- Δεν θελω να βγαλω το τμημα ερευνας και εξελιξης της samsung μουφα, με παρεξηγησες .... και εγω μαζι σου ειμαι ,αλλα δεν μου καθεται καλα καθε τρεις και λιγο νεα ΡΟΜ ,χωρις αρχειο αλλαγων ,... ετσι για τα ματια ρε παιδι μου , να δουμε τι διαφορες προκυπτουν μετα απο καθε ενημερωση !!! .... αν υποθεσουμε οτι ολα αυτα τα firmwares ειναι πειραματικα ,γιατι επιτρεπουν να διαρρεουν στο διαδυκτιο; ... εφ'οσων περασαν σε φρογιο 2.2 γιατι συνεχιζουν να πειραματιζονται με την 2.1 ... κατα την αποψη μου οταν ανεβαινεις στο επομενο επιπεδο ,δεν ασχολεισαι με το προηγουμενο !! εξελισεις μεχρι εκει που μπορεις καλυτερα το υπαρχων ,δινεις επισημη αναβαθμηση και συνεχιζεις με την εξελιξη του νεου .... απο την jF3 εχουν βγαλει καμια 15αρια αναβαθμισεις της 2.1 ,πως και δεν εκατσε να δωσουν μια επισημη ;... περιεργο :confused: .... και την στιγμη που ολοι περιμενουμε την φρογιο σε κανα μηνα ,αυτοι σκοτωνονται στην ανεπισημη εξελιξη της 2.1 ;;; :X ..... φτανοντας σε αυτο το σημειο λεω .... μηπως καποιο παληκαρακι(α) μεσα απο το τμημα ερευνας και εξελιξης "παιζει off the record" ... και μας ταλαιπωρει;; !!!

Δεν θα το έλεγα ότι είναι ελάχιστες οι διαφορές της JF3 με την JM2. Όταν το αγόρασα κι εγώ είχε την JF3 και εκτός ότι δεν έγραφε στα ελληνικά γενικά δεν την πάλευε. Έβαλα την JM2 η οποία τα είχε όλα και πολύ καλύτερη λειτουργία στο GPS. Δυστυχώς όμως είχα πολλά κολλήματα (ίσως έφταιγε κάποιο app, αλλά δεν είχα βάλει κάτι περίεργο) και τώρα έχω γυρίσει στην JG5 η οποία είναι σαφώς πιο σταθερή αλλά το GPS πάλι δεν... Άποψη μου είναι ότι εφόσον υπάρχει χρόνος, ας πειραματιστεί τουλάχιστον με αυτές τις δύο εκδόσεις

- Με την official jF3 ,μια χαρα τα παει , βεβαια δεν εχω μετρο συγκρισης , αλλα δεν δειχνει να εχει καποιο προβλημα .... οπως αναφερεις με την jM2 ,κερδισες ενα ,αλλα εχασες κατι αλλο ( κολληματα οπως αναφερεις) .... και διαβαζοντας στους xda ,βλεπω πως καποιοι λενε ολα καλα ,γενικα με τις μπετα ,ενω αλλοι .. αστα να πανε , .... μπερδεμενη ιστορια :blink:

- Το αλλο δεν απαντηθηκε, ... βαζοντας αυτες τις μπετα ,θα μπορουμε να περασουμε επισημη αναβαθμιση οταν βγει;;

- Stathis -

Ποιά ROM έχετε στο Galaxy?

Μόλις πέρασα την ρομ του paul απο το Modaco, και τα σπάει άσχημα... τέρμα τα lag...

Αν μπορείς να μας δώσεις κάποιες οδηγίες για το φλασαρισματα. Έχω κολλήσει εδώ σχετικά με το dab.

Restart your device in recovery mode by running 'adb reboot recovery' (download adb if you do not have it already, use adb-windows, adb-mac or adb-linux as appropriate)

Select the option to apply an update zip, and select the zip file you copied to your memory card

Σ ευχαριστώ.

Δεν θα το έλεγα ότι είναι ελάχιστες οι διαφορές της JF3 με την JM2. Όταν το αγόρασα κι εγώ είχε την JF3 και εκτός ότι δεν έγραφε στα ελληνικά γενικά δεν την πάλευε. Έβαλα την JM2 η οποία τα είχε όλα και πολύ καλύτερη λειτουργία στο GPS. Δυστυχώς όμως είχα πολλά κολλήματα (ίσως έφταιγε κάποιο app, αλλά δεν είχα βάλει κάτι περίεργο) και τώρα έχω γυρίσει στην JG5 η οποία είναι σαφώς πιο σταθερή αλλά το GPS πάλι δεν... Άποψη μου είναι ότι εφόσον υπάρχει χρόνος, ας πειραματιστεί τουλάχιστον με αυτές τις δύο εκδόσεις.

Όλα είναι σχετικά. Εγώ εκατσα κανά δυο μέρες με την JF3 δοκίμασα τα πάντα εκτός gps. Δούλευε ρολόι

Μετά πήγα κατευθείαν στην JM2.

Το gps σε εκτός πόλης δοκιμής δεν μου έδειξε κανένα πρόβλημα. Στην πόλη θα το δοκιμάσω αύριο.

Όμως τόσο στην Μ2 όσο και στην Μ5 κάτι δεν μ αρέσει που δεν έχω καταφέρει να εντοπισω τι ακριβώς το προξενεί.

Παρουσιάζεται μια αστάθεια στην ταχύτητα ανοίγματος κάποιων εφαρμογών.

Σκοπεύω το Σαβατοκυριακο να κάνω ξανά δοκιμές σ αυτές τις 3 για να δω τελικά ποια είναι αυτή που θα κρατησω μέχρι να βγει το froyo.

Εκτός και αν μας ανοίξει κάποιος τα ματιά και καταφέρουμε να φλασαρουμ την modaco.

Αυτά τα builds είστε σίγουροι πως είναι όλα ΒΕΤΑ? μήπως κάποια είναι ρομ που περιέχονται σε συκευες που κυκλοφορισαν πιο πρόσφατα σε άλλες χώρες.

Γιατί κι εμένα παράξενο μου φαίνεται να βγάζουν νέα builds λίγο πριν κυκλοφορισει το froyo.

Edited by Te_salat

- Δεν θελω να βγαλω το τμημα ερευνας και εξελιξης της samsung μουφα, με παρεξηγησες .... και εγω μαζι σου ειμαι ,αλλα δεν μου καθεται καλα καθε τρεις και λιγο νεα ΡΟΜ ,χωρις αρχειο αλλαγων ,... ετσι για τα ματια ρε παιδι μου , να δουμε τι διαφορες προκυπτουν μετα απο καθε ενημερωση !!! .... αν υποθεσουμε οτι ολα αυτα τα firmwares ειναι πειραματικα ,γιατι επιτρεπουν να διαρρεουν στο διαδυκτιο; ... εφ'οσων περασαν σε φρογιο 2.2 γιατι συνεχιζουν να πειραματιζονται με την 2.1 ... κατα την αποψη μου οταν ανεβαινεις στο επομενο επιπεδο ,δεν ασχολεισαι με το προηγουμενο !! εξελισεις μεχρι εκει που μπορεις καλυτερα το υπαρχων ,δινεις επισημη αναβαθμηση και συνεχιζεις με την εξελιξη του νεου .... απο την jF3 εχουν βγαλει καμια 15αρια αναβαθμισεις της 2.1 ,πως και δεν εκατσε να δωσουν μια επισημη ;... περιεργο :confused: .... και την στιγμη που ολοι περιμενουμε την φρογιο σε κανα μηνα ,αυτοι σκοτωνονται στην ανεπισημη εξελιξη της 2.1 ;;; :X ..... φτανοντας σε αυτο το σημειο λεω .... μηπως καποιο παληκαρακι(α) μεσα απο το τμημα ερευνας και εξελιξης "παιζει off the record" ... και μας ταλαιπωρει;; !!!

Εννοείται πως δε σε παρεξήγησα! Κουβέντα κάνουμε! :) Το πιο σωστό είναι πρώτα να διορθωθούν τα bugs στο Eclair και έπειτα να περαστούν τα πάντα διορθωμένα στο Froyo. Είναι κι αυτό το άτιμο το TouchWiz βλέπεις και η Samsung στον τομέα αυτό HTC δεν είναι προς το παρόν(με το πολύ καλό της Sense) :p Και γενικά, η Sammy έχει πολύ αυστηρά κριτήρια για να βγάλει firmware upgrade. Γίνεται εξαντλητικός έλεγχος ποιότητας για να βγει μία offical αναβάθμιση και γι'αυτό άλλωστε και τα τηλέφωνά της λειτουργούν σε γενικές γραμμές πιο σταθερά και αξιόπιστα ακόμη και με το αρχικό official firmware, συγκριτικά με άλλους κατασκευαστές. Δεν κάνει πασαλείματα, γενικά.

Εννοείται δε πως changelog δε θα βγει. Για ποιον να βγει; Για εντός της εταιρίας; ;) Δεν είναι official, κάποιες εκδόσεις μάλιστα είναι οι alpha(ούτε καν beta) εκδόσεις, άλλων νεότερων.

Επίσημα πάντως, η JF3 τρέχει μια χαρά, οπότε αν δώσουν κάτι μάλλον θα πάνε κατευθείαν στο Froyo. Πάντως, θα σου πρότεινα να πας στην JM5, έχει και ελληνικό swype και πληκτρολόγιο και θα σε βολέψει ;)

Από προσωπική εμπειρία με κινητά της Samsung έχω να κάνω την εξής παρατήρηση: όσες επίσημες αναβαθμίσεις κι αν έβγαλε η εταιρεία (ελάχιστες στο ίντερνετ και σχεδόν όλες στα service centers) δεν επέφεραν καμία ουσιαστική διόρθωση, ίσα ίσα που δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα! Φυσικά όσες διαρρέουν δίνουν την αίσθηση αρχικά μετά την εγκατάσταση ότι είναι πολύ καλές και πετάνε αλλά μετά από μια δύο μέρες χρήσης αποδεικνύονται χειρότερες από την προηγούμενη! :mad:

Γενικά η εταιρεία πάσχει κατά τη γνώμη μου σε δύο τομείς: 1) στον τομέα του software και 2) στον τομέα του σχεδιασμού των προϊόντων της και της επιλογής των υλικών :(

Ενώ αρχικά ήμουν μεγάλος φαν της εταιρείας, πολύ δύσκολα πλέον θα εμπιστευτώ προτάσεις της, όσο σούπερ γουά hardware κι αν έχουν (όπως το Galaxy S, που είναι το κορυφαίο στον τομέα αυτό σήμερα). Το κινητό είναι πολλά περισσότερα από τα πολλά hardwarικά κυβικά!!! ;)

Φιλικά Γιώργος

καλημερα,ξερει καποιος πως επαναφερω πισω το widget με τον καιρο που ειχε το κινητο οταν το αγορασα γιατι το εβγαλα και τωρα δεν το βρισκω να το ξαναβαλω στην οθονη

ευχαριστω πολυ.

Οι ΒΕΤΑ ρομ διαρεουν από τις ίδιες τις εταιρείες για να διευρινουν το team των beta testers και να έχουν ποιο ολοκληρομενα συμπεράσματα.

Πρώτος διδαξας η HTC που έχει οφεληθει από το XDA όσο κανένας άλλος.

Προσωπικά δεν βρίσκω πολύ χρήσιμο το HTC sense στα android.

Βαραίνει το σύστημα χωρίς λόγο.

Με 2-3 καλά widgets έχεις τα απαραίτητα. Όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν σε εικονιδια και είναι άμεσα προσβασιμα.

Εμπειρία από samsung smart phones δεν έχω. Οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβαινε στο παρελθόν.

Αυτό που μπορώ να πω για το galaxy, είναι ότι μ αρέσει παρά πολύ το interface, το εξαιρετικό touching και γενικά η απόκριση της οθόνης.

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι τα android χρειάζονται βελτιώσεις.

Το froyo δεν λύνει όλα τα προβλήματα. Διαβάζω στο θέμα του desire ότι παρά την αναβάθμιση και πάλι καταφεύγουν σε custom rom γιατί το τρικ που επιτρέπει την εγκατάσταση των εφαρμογών στην κάρτα μνήμης δουλεύει καλύτερα.

Από την εμπειρία που έχω στα WM (ακόμα έχω στα χέρια μου το HD2), μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα windows αντιδρούν καλύτερα από τα android σε συνθήκες όπου υπάρχουν πολλές εφαρμογές ανοικτές.

Είναι ένα τεστ που έχω κάνει πολλές φορές με τις δυο συσκευές δίπλα δίπλα.

Όμως μέχρι εκεί γιατί σ όλα τ αλλά τα windows δεν βοηθάνε στην χρήση ενός touch smart phone.

Πιστεύω ότι αν η MS είχε επικεντρωθεί λίγο νωρίτερα στο θέμα αυτό, βελτιώνοντας τα γραφικά, την απόκριση στο scrolling, την ακρίβεια στο touching και φυσικά να αντικαταστήσει τα πεπαλαιομενα μενού της, δεν θα έφτανε να κινδυνεύει να βγει από την αγορά των mobiles.

Πριν μέρες διάβαζα ότι τελικά επέτρεψε στην HTC να χρησιμοποιήσει δικό της sense για τις συσκευές με series7.

Αν γίνει κάτι τέτοιο και εφόσον στα 7αρια έχουν γίνει βελτιώσει σ αυτά που ανέφερα πριν, τότε θα έχουμε πολύ ανταγωνιστικές συσκευές. Προϋπόθεση η ύπαρξη εφαρμογών ικανών να κνουν την διάφορα.

Κάτι που δεν κατάλαβα είναι ο περιορισμός από την google στις εμπορικές εφαρμογές.

Δεν βλέπουν το app store? μέγα λάθος.

Ένα άλλο μειονεκτιμα είναι ότι δεν αντεγραψαν με κάποιο τροπο την δυνατότητα backup που έχουν τα iPhone αλλά και τα WM έστω μέσω τρίτων εφαρμογών.

Στο iPhone κρατάς το backup σου και μετά από οποιαδήποτε αναβάθμιση έχεις την συσκευή σου όπως πριν.

Έχουν δρόμο μπροστά τους στην Google. Βαδζουν στον σωστό δρόμο αλλά πρέπει να μαθαίνουν από την apple για το πως κανείς μια συσκευή να δουλεύει σωστά ακόμα και μετά από μια βδομάδας αδιάκοπη χρήσης.

Έχω το iPad το οποιο έχει σχεδόν τον ίδιο επεξεργαστη.

Απλά το μόνο που κάνω είναι να κλεινω και να ανοίγω την οθόνη. Τίποτα άλλο.

Περνάνε μέρες χωρίς να κλείσει η συσκευή και δουλεύει το ίδιο όπως μετά από soft reset.

Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τα android, τουλάχιστον όπως είναι σήμερα.

Θα περιμένω να δω το froyo το οποιο νομιζω θα ειναι το τελευταιο update για το Galaxy και τον Νοέμβρη θα αποφασιω αν θα παραμεινω η θα πάω στο iPhone 4.

@ Te_salat ρε συ εχει ειπωθει πολλες φορες εδω μεσα

βαλε το mybackup pro (απλα εχε rooted ρομ)

οσο για το titanium ποια εκδοση χρησιμοποιεις?

απο την προτελευταια και μετα υποστηριζει το galaxy

εγω χρησιμοποιω και τα 2 μια χαρα χωρις προβλημα ειδικα το titanium ειναι πολυ καλο απλα θελει να εξεικιωθεις με το μενου του κατα τα αλλα ειναι απλο κ γρηγορο (και για τα 2 μιλαω για τις paid εκδοσεις με υπαρξη root)

@ Te_salat ρε συ εχει ειπωθει πολλες φορες εδω μεσα

βαλε το mybackup pro (απλα εχε rooted ρομ)

οσο για το titanium ποια εκδοση χρησιμοποιεις?

απο την προτελευταια και μετα υποστηριζει το galaxy

εγω χρησιμοποιω και τα 2 μια χαρα χωρις προβλημα ειδικα το titanium ειναι πολυ καλο απλα θελει να εξεικιωθεις με το μενου του κατα τα αλλα ειναι απλο κ γρηγορο (και για τα 2 μιλαω για τις paid εκδοσεις με υπαρξη root)

Το titanium μου δούλεψε τελικά. Ήθελε για να εμφανίσει το restore να του κάνω και δεύτερο soft reset.

Τώρα έχω την Μ5 την οποία δεν μπορώ να κάνω root με τίποτα.

Δεν δουλεύει ο απλός τρόπος που χρησιμοποιώ και δεν θέλω να μπω στην διαδικασία με sdk κλπ.

Το ευχάριστο είναι ότι δοκίμασα την επαναφορά σε αρχική κατάσταση βάζοντας την F3 και όλα έγιναν όπως όταν το αγορασα.

Θα ηθελα μόνο μια επαληθευση σχετικά με τον kernel.

Μπορεί κάποιος που δεν έχει φλασαρεις να μου πει την έκδοση kernel που έχει?

Θα την βρείτε στο Ρυθμισεις/ πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο / έκδοση kernel.

- .... ή του υψους ,ή του βαθους ... το παιδεψα ,διαβασα ... ξαναδιαβασα .... ρωτησα ... μην πειτε οτι βιαστηκα .... ουτε πανελληνιες να εδινα ..... οποτε ,.... τρεις το λαδι τρεις το ξυδι ,εξι το λαδοξυδο :lol:

- .... απο τον πατο Ι9000ΧΧjF3 -------------> στην κορυφη ... I9000XXjP3 :D :ninja: :X ..... η πρωτη εγκατασταση μου εβγαλε στο τελος ενα failed , μαλλον καποιος οδηγος δεν εκατσε καλα ,αλλα τελικα "περασε" .

- Ομως καθοτι ψειρας με καποια πραγματα ,ξαναφερμαρω αλλη μια γυρα οπως ειμαι ,απλα κλεινω την συσκευη αποσυνδεω απο το πισι ,ξαναμπαινω σε downloading mode ,συνδεω παλι με το πισι και START ,... μετα απο περιπου 5 λεπτα PASS!!! :cool:

- Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες ,ταχυτητα αν οχι μεγαλυτερη τουλαχιστον ιδια με την αρχικη ρομ, αν και εχω την εντυπωση πως ειναι πιο σβελτο

- ... εχει καποιες νεες εφαρμογες (task manager, press reader, write and go), αλλες παλι λειπουν ,οπως απο τις εφαρμογες της samsung ,που πρωτα ηταν 6 ,τωρα ειναι μονο 2 ,το asphalt λειπει ,... εκτος κι αν ενημερωθει αργοτερα ... καποια μενου λειπουν απο τον browser ,αλλου εχουν προστεθει ,οπως το system updates στα settings .... γενικα μια χαρα λειτουργει.

- Φρεζαρει λιγο ο launcher ,αλλα απ' οτι καταλαβαινω ειναι το εφε που σου δινει αυτη την αισθηση .

- Γιατι παιδευεστε με προγραμματα backup??? .... σε 20 λεπτα περιπου το ειχα σετταρει. Κανω sign στο Gmail και σε χρονο 0 ειχα τις 290 επαφες μαζι με ημερολογιο .... μπαινω στο μαρκετ κατεβαζω τις 8 εφαρμογες που χρησιμοποιω και οι οποιες εχουν δικο τους ..... εεεχμ ... backup και ειμαι μια χαρα .

- Το μονο που παρατηρω ειναι η ενδειξη της μπαταριας που δεν συμβαδιζει με την ποσοστιαια ενδειξη. Αυτο το παρατηρησα και στο επισημο φιρμγουερ.

- Υπαρχει αλλος θρασυς ;;;; ..... :p

- Stathis -

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...