Jump to content

dimsta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimsta

  1. Δυστηχως ελαχιστες διαφορες και απο οτι διαβαζω και απο τους xda ακομα απεχουμε μακρια απο αυτο που θελουμε να δουμε . τα μικροπροβληματακια τις JPC υπαρχουν ακομα, και σε ταχυτητα καμια διαφορα.. για να δουμε την τελικη εκδοση ..μια εβδομαδα ακομα :)
  2. Εχει αρχειο PDA. Φλασαρεις πρωτα την I9000XXJPC με csc και modem και μετα χωρις να ειναι τσεκαρισμενο το Re-Partition περνας την I9000XXJPH
  3. Τελικα το Samsung firmwares το εκλεισαν οπως ακουγοταν, η νεα σελιδα τους απο οτι φενεται θα ειναι http://www.samfirmware.webs.com/ και επειδη ακομα το φτιαχνουν, το λινκ για το κινητο μας ειναι http://www.samfirmware.webs.com/i9000.htm :)
  4. Οποιος εχει περασμενο το firmware JM5 και θελει να κανει root, o samjet απο τους xda developers μολις ανεβασε το SamSet 1.9e |FIXED KERNEL A2SD FIXLAG| . Το δοκιμασα και δουλευει πολυ καλα λυνωντας πολλα προβληματα που εχω διαβασει στα προηγουμενα post. Πιστευω JM5 και SamSet 1.9e, απο τους καλυτερους συνδιασμους που μπορουμε να εχουμε στο τηλ μας μεχρι στιγμης.
  5. Φιλε μου, με το destinator απο το γερμανο ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα, απλα παρε τηλ στην τεχνικη υποστηριξη της mls και θα σου στειλουν με courier την επομενη μερα μια καινουρια sd για αντικατασταση, και θα λειτουργησει κανονικα.
  6. thanks φιλος την μπαταρια την εβγαλα αλλα μετα δεν ανοιγει μου βγαζει ενα σηματακι να το συνδεσω με υπολογιστη
  7. Καλησπερα παιδες ! Απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του galaxy και εχω το εξεις προβλημα ΄με το firmware που ειχε το τηλ το kies το εβλεπε κανονικα, απο την στιγμη που μπηκα σε recovery mode για να συνεχισω το update, το kies επαπσε πια να το βλεπει, και ρωτω , πρεπει να εχω ανοικτο και το kies μαζι με το οdin ? οταν τα εχω και τα 2 μαζι ανοικτα το update μου βγαζει failed dont find com, ενω η com ειναι κιτρινη και ξεκιναω κανονικα το start , οταν εχω μονο το οdin απλα περιμενω και δεν κανει τιποτα. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να βγω απο recovery και να ανοιξω το τηλ ? Ακολουθω προσεκτικα τα videos που εχετε ποσταρει αλλα μεχρι στιγμις δεν εχω βρει ακρη ,, περιμενω συμβουλες Thanks:rolleyes:
×
×
  • Create New...