tonysac Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) pc studio εννοείς το kiosk; Αν ναι, τότε το χρειάζεσαι αφού όταν εγκαθίσταται περνάει και τους drivers που χρειάζεσαι. Θα μπορούσες να περάσεις κατευθείαν τους drivers, αλλά καλύτερα βάλε το kiosk να είσαι σίγουρος :) Για το kiosk έχουμε κάποιο download link ? PC STUDIO είχα για την σύνδεση με το ομνια άρα δεν ππέπει να είναι το ίδιο πράγμα... Edited June 30, 2010 by tonysac Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Για το kiosk έχουμε κάποιο download link ? PC STUDIO είχα για την σύνδεση με το ομνια άρα δεν ππέπει να είναι το ίδιο πράγμα... Οριστε http://www.samsungmobile.co.uk/mobile-phones/samsung-galaxy-s-support Είναι στο software Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Οριστε http://www.samsungmobile.co.uk/mobile-phones/samsung-galaxy-s-support Είναι στο software Kiosk, kies τα έχω μπερδέψει, ναι το kies το έχω κατεβάσει και μάλλον κατάλαβα τι εννοεί ο ποιητής sto pdf λέγοντας "new pc studio"...εννοεί το kies που προφανώς είναι για τα android, στα symbian το αντίστοιχο kies λέγεται pc studio ( χωρίς το "new"):) Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Kiosk, kies τα έχω μπερδέψει, ναι το kies το έχω κατεβάσει και μάλλον κατάλαβα τι εννοεί ο ποιητής sto pdf λέγοντας "new pc studio"...εννοεί το kies που προφανώς είναι για τα android, στα symbian το αντίστοιχο kies λέγεται pc studio ( χωρίς το "new"):) Ουπς, Kies εννοούσα :wacko: Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ουπς, Kies εννοούσα :wacko: Ναι το κατάλαβα όταν είδα το link :wacko::lol: Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Καλησπερα παιδια!Οντως ξερει κανεις ποτε θα ερθει σε κοσμοτε,wind,vodafone ή πχ πλαισιο,e-shop?Και σε τι τιμη περιπου? Α και κατι αλλο!Διαβασα καπου οτι εχει λεει σιγανο ηχειο.Ισχυει οταν δηλαδη χτυπαει το κινητο ή παιζουμε καποιο τραγουδακι ή βιντεο?Το λεω γιατι στο X10 sony ericsson ειναι οντως σιγανο..... Edited June 30, 2010 by gtimb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Από browser τι προτείνετε; Και εδώ Opera 10 όπως στα symbian; Στο market βρίσκουμε browsers για download? Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Από browser τι προτείνετε; Και εδώ Opera 10 όπως στα symbian; Στο market βρίσκουμε browsers για download? Απ'οτι διάβασα πρέπει να είναι καλός ένας dolphin αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Από browser τι προτείνετε; Και εδώ Opera 10 όπως στα symbian; Στο market βρίσκουμε browsers για download? Πολυ καλός είναι και ο Dolphin HD, και o Skyfire που μπορείς να βλέπεις και flash βιντεακια μέσω αυτού :) Κάνε μια αναζήτηση στο market Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ας απαντησει καποιος που το εχει ρε παιδια,ειδικα για το ηχειο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ας απαντησει καποιος που το εχει ρε παιδια,ειδικα για το ηχειο. Έχει απαντηθεί πιο πάνω (κάνε search). Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, εμένα προσωπικά μου φαίνεται δυνατό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ουτε να διανοηθεις να συγκρινεις του Χ10 με του Galaxy S το ηχειο. Ασχετο(?): οσο πληθαινουν οι γκρινιες για -πιθανα- προβληματα με το iPhone4, τοσο περισσοτερο κοσμο βλεπω εδω μεσα η ειναι η ιδεα μου? "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Thanks!Αρα να υποθεσω ειναι καλυτερο στο galaxy.Ως προς το αλλο σκελος της ερωτησης ποτε θα ερθει? Και κατι αλλο η υποδοχη για φορτιστη-ακουστικα στο galaxy ειναι ιδια με του ομνια Ι γιατι εχω φορτιστη αυτοκινητου κ το πουλαω,αν ειναι ιδια να τον κρατησω. Edited June 30, 2010 by gtimb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ο φορτιστης ειναι USB στο Galaxy S και η υποδοχη για ακουστικα standard 3,5mm. "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Καλύτερα που είναι 3.5 μπορείς να βάλεις ότι ακουστικά θέλεις. Οσα προβλήματα να βγάλει το iPhone οι περισσότεροι θα ο αγοράζουν ακόμη, είδη το 4G το έχουν αγοράσει παρά πολύ και ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει. Εγώ ο μόνος λόγος που θέλω να παρά το galaxy s είναι, επειδή η apple αρνείται να το βάλει Bluetooth, και flash player,κάτι το οποίο είναι τόσο απλό επειδή λένε για την μπαταρία. Edited June 30, 2010 by Dim2 My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Το μονο που με χαλα στο galaxy και γενικα στα android σε σχεση με τα iphone ειμαι οτι οι εφαρμογες εκτος οτι υστερουν πολυ σε αριθμο , υστερουν και σχεδιαστικα και αισθητικα πολυ. Σαν να συγκρινουμε εφαρμογες sybian με windows mobole ενα πραγμα. Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο... Αφου και δυνατο επεξεργαστη εχει και μνημη και γραφικα μπορει να εχει καλα. Κριμα.. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Δεν ειναι ακριβως ετσι.Android ειναι το galaxy αλλα android ειναι και το tattoo με τεραστια διαφορα σε επιδοσεις.Εχει να κανει με πολλές συσκευες.Καποια παιχνιδια αναγνωριζουν τη συσκευη και κατεβαζουν καποια εξτρα στοιχεια απο τον σερβερ τους για να βελτιωσουν τα γραφικα. Sent from my Nexus One using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Οντως, ειναι ενα θεμα αυτο το οποιο ομως λογικα οσο οι πιο αδυναμες συσκευες βγαινουν εκτος αγορας τοσο πιο ομορφες θα γινονται οι εφαρμογες. Εξαρταται βεβαια και που απευθυνεται η καθε εφαρμογη και ποια εταιρεια την λανσαρει -οι πολυ ακριβες στη δουλεια μου (285$ παρακαλω!) δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο του iPhone ουτε αισθητικα. "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Παιδιά μια βοήθεια...μόλις φλάσαρα και όλα καλά όμως φλάσαρα 2 φορές γιατί στην πρώτη πήγαν όλα καλά και όταν έγινε το restart του κινητού από αφηρημάδα μου (symbian βλέπεις) έβγαλα το καλώδιο σύνδεσης από το κινητό και στο εικονίδιο των drivers άρχισε να βγάζει κάτι fail κλπ..ενώ στο odin έδειχνε restart με μπλε και μόλις αποσύνδεσα το κινητό απο το pc ύστερα από λίγο το odin έδειξε fail με κόκκινο και μετά pass και το κινητό μετά το χαρακτηριστικό S στην αρχή μου έβγαλε κάτι σειρές που γράφανε format κλπ και μπήκε κανονικά το έλεγξα και είχε πάρει κανονικά το καινούριο firmware αλλά σαν να ψιλοκόλαγε...το ξαναφλάσαρα λοιπόν αφήνοντας όμως αυτή την φορά το κινητο συνδεδεμένο με το pc μέχρι τέλος και όλα καλά...(μετά το S μου ξαναέβγαλε πάλι τισ σειρές με το format ...τελικά τι πρέπει ν κάνουμε ; αφήνουμε το κινητό συνδεδεμένο με το pc μεχρις ότου μπει τελείως; Μου κόπηκαν τα πόδια για λίγο αλλά τελος καλό όλα καλά..στις εφαρμογες κάτι προστέθηκε γιατι από 2 σελίδες που είχε πρίν τώρα μου ανοιξε και τρίτη...:cool: Επίσης την microsd ρε παιδιά την κάνουμε format και αν ναι από που; Αύριο ανεβάζω στο youtube το unboxing του κινητού το οποίο ΚΙΝΗΤΌ εκτός από το τρισάθλιο, λεπτό και έτοιμο να σπασει καπάκι...ΤΑ ΣΠΑΑΑΑΕΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ειναι usb ο φορτιστης ή mini usb?Ποτε θα ρθει σε ευρεια κυκλοφορια τελικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Η κατασκευή τόσο άθλια είναι? γιατί ολλο παράπονα διαβάζω. My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ειναι usb ο φορτιστης ή mini usb?Ποτε θα ρθει σε ευρεια κυκλοφορια τελικα? αν και δεν το εχω,ξερω οτι ειναι απο κανονικο usb (που συνδεεται στο pc η μεσω ανταπτορα στην πριζα) σε mini usb.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 αν και δεν το εχω,ξερω οτι ειναι απο κανονικο usb (που συνδεεται στο pc η μεσω ανταπτορα στην πριζα) σε mini usb.....:D Έχει ένα καλώδιο usb σε mini usb για σύνδεση με το pc και ένα φορτιστή ταξιδιού με βύσμα mini usb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Η κατασκευή τόσο άθλια είναι? γιατί ολλο παράπονα διαβάζω. Ειναι για τα μπαζα για τα δεδομενα της συσκευης. Επειγοντως δερματινη θηκη (flip type), που ψαχνω σε ΟΛΟ το ιντερνετ (κι ακομα δεν υπαρχει τιποτα ετοιμοπαραδοτο)!!! Κατα τα αλλα ειναι -ευκολα- η καλυτερη συσκευη της αγορας αυτη τη στιγμη... Edited June 30, 2010 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Δηλ σε σχέση με το iPhone 3Gs έχει κατώτερη κατασκευή? My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts