Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρώτες μου εντυπώσεις από την συσκευή πολύ θετικές.

στα θετικά που βρίσκω:

πολύ ελαφριά και κομψή συσκευή.

οθόνη φανταστική από τις καλύτερες που έχω δεί σε συσκευή

ταχύτατο και η οθόνη αφής ανταποκρίνεται άμεσα στις κινήσεις των δακτύλων σε επίπεδα ακόμα καλύτερα και από το 3GS

όμορφα widgets της samsung

στα αρνητικά:

η ποιότητα κατασκευής δεν είναι ότι καλύτερο και δεν συγκρίνεται σε καμιά περίπτωση με το desire και HD2. το καπάκι πίσω είναι πλαστικό σκούρου μπλέ χρώματος γιαλλιστερό.

το δεξί κάτω πλήκτρο αφής back μερικές φορές αργεί λίγο να σε επιστρέψει στην κεντρική οθόνη.

εληνικό μενού μπορείς να επικλέξεις από τις ρυθμίσεις αλλά το samsung και swype πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζουν ελληνικά, όμως μπορείς να κατεβάσεις το greek imput απο το μάρκετ το οποίο δουλεύει μια χαρά.

αυτά προς το παρόν

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πρώτες μου εντυπώσεις από την συσκευή πολύ θετικές.

στα θετικά που βρίσκω:

πολύ ελαφριά και κομψή συσκευή.

οθόνη φανταστική από τις καλύτερες που έχω δεί σε συσκευή

ταχύτατο και η οθόνη αφής ανταποκρίνεται άμεσα στις κινήσεις των δακτύλων σε επίπεδα ακόμα καλύτερα και από το 3GS

όμορφα widgets της samsung

στα αρνητικά:

η ποιότητα κατασκευής δεν είναι ότι καλύτερο και δεν συγκρίνεται σε καμιά περίπτωση με το desire και HD2. το καπάκι πίσω είναι πλαστικό σκούρου μπλέ χρώματος γιαλλιστερό.

το δεξί κάτω πλήκτρο αφής back μερικές φορές αργεί λίγο να σε επιστρέψει στην κεντρική οθόνη.

εληνικό μενού μπορείς να επικλέξεις από τις ρυθμίσεις αλλά το samsung και swype πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζουν ελληνικά, όμως μπορείς να κατεβάσεις το greek imput απο το μάρκετ το οποίο δουλεύει μια χαρά.

αυτά προς το παρόν

Καλορίζικο απλά μήπως μπορείς να μας πεις από μπαταρία πως είσαι καλά??:)

Καλή φάση το mobile απλά το θέμα τις μπαταρία θα με απασχόληση και πάλι νομίζω ..:cool:

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Έχω δύο ερωτήσεις για αυτούς που το έχουν.

- Από ότι βλέπω το "dock" που δείχνει η Samsung στο site του κινητού δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία, σωστά;

- Η επεξεργασία Office που κοκορεύονται είναι καλή, η μούφα; Με ενδιαφέρει κυρίως να μπορεί να κάνει μικροαλλαγές (πχ κανένα ορθογραφικό λάθος) και να μπορεί να κάνει προβολή με TV-out σε powerpoint οπωσδήποτε

Καλορίζικο απλά μήπως μπορείς να μας πεις από μπαταρία πως είσαι καλά??:)

Καλή φάση το mobile απλά το θέμα τις μπαταρία θα με απασχόληση και πάλι νομίζω ..:cool:

νωρίς για συμπεράσματα αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αυτονομίας με την 1500άρα που έχει,

επιπλέον ελεύθερη ram με task killer στην εκκίνηση περίπου 180mb, σε σχέση με 280 του desire :(

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ.

Σήμερα παρέλαβα το νέο Samsung Galaxy S 8MB simfree απο Αγγλία, το οποίο δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω για προσωπικούς λόγους. Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά, η τιμή του είναι 480 Euro, ας μου στείλει ένα μήνυμα (private).

Το τηλέφωνο βρίσκεται στην αρχική συσκευασία και συνοδεύεται απο την εργοστασιακή του εγγύηση. Δεκτός ο όποιος έλεγχος...

Η συσκευή πουλήθηκε. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.

Καλημέρα,

Τελικα ακυρωσα την παραγγελια απο το ελληνικό expansys και θα το παραγγηλω αύριο με paypal άπο το αγγλικό.
Samsung S21 Ultra

Άντε, με το καλό :)

Εμένα με περιμένει να πάω να την παραλάβω μετα την δουλειά :D:D

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

ΕΣΥ δεν ήσουν που το παρρηγειλες από Αγγλία; Πόσες μέρες έκανε; :)

Χθές στις 4 έκανα την παραγγελία (2 τοπική ώρα αγγλίας) και σήμερα στις 11.30 έφτασε Αθήνα :)

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

τι καλα...ολο και πιο πολλοι παιρνουν το κινητο...αντε σιγα σιγα να ακουμε πολλες γνωμες να δουμε τι θα κανουμε και εμεις..!!

Απ' ότι φαίνεται, έγινε επιτέλους rooted :D:D:D

modaco και XDA

Γιώργος

Μολις ακυρωσα την συσκευη απο το ελληνικο expansys και ξαφνικα εχει διαθεσιμοτητα... :lol:

αυτο αν δεν το λες γκαντεμια...πως το λες??:lol:

Ασε τι να πω... δεν με θελει αυτη η συσκευη! Ολο με αποφευγει! :lol:

Λες να ειναι σημαδιακο; :happy:

Samsung S21 Ultra

Μολις ακυρωσα την συσκευη απο το ελληνικο expansys και ξαφνικα εχει διαθεσιμοτητα... :lol:

Τουλάχιστον σου βγαίνει φθηνότερα. €625.59 απο ελληνικο και €567 απο αγγλικό με μεταφορικα :)

Γιώργος

Ναι απλως οταν το ειχα παραγγείλει απο το Ελληνικο το ειχα πετυχει 599, αν κ παλι βγαινει φθηνοτερο.. :)

Επαθα πλακα με το αγγλικο expansys. Γινεται μεσα σε 20 λεπτα απο την παραγγελια να πηρε κιολας tracking number?

Samsung S21 Ultra

Απ' ότι φαίνεται, έγινε επιτέλους rooted :D:D:D

modaco και XDA

Τι σημαίνει rooted ? Συγνώμη για την ερώτηση αλλά δεν το πολυκατάλαβα γιατί προέρχομαι από symbian...είναι κάτι σαν το φλασάρισμα καινούριας rom ??

Αντώνης

Ναι απλως οταν το ειχα παραγγείλει απο το Ελληνικο το ειχα πετυχει 599, αν κ παλι βγαινει φθηνοτερο.. :)

Επαθα πλακα με το αγγλικο expansys. Γινεται μεσα σε 20 λεπτα απο την παραγγελια να πηρε κιολας tracking number?

Αμέ, και εγώ τρελάθηκα στην αρχή :lol: Λέω λάθος θα έγινε :p

Και να που ήρθε :)

Γιώργος

Τι σημαίνει rooted ? Συγνώμη για την ερώτηση αλλά δεν το πολυκατάλαβα γιατί προέρχομαι από symbian...είναι κάτι σαν το φλασάρισμα καινούριας rom ??

Σκέψου κάτι σάν να είσαι Administrator στα Windows στο PC σου δέν έχει περιορισμό στο τι μπορείς να κάνεις στο σύστημα.

Για παράδειγμα θα μπορείς να βάλεις custom roms όταν με το καλό βγούνε, να περάσεις προγράμματα για καλύτερο backup, καλύτερη διαχείρηση μνήμης, overclocking κλπ.

Άν θές ρίξε μια ματιά εδώ :)

Edited by georgios29

Γιώργος

Σκέψου κάτι σάν να είσαι Administrator στα Windows στο PC σου δέν έχει περιορισμό στο τι μπορείς να κάνεις στο σύστημα.

Για παράδειγμα θα μπορείς να βάλεις custom roms όταν με το καλό βγούνε, να περάσεις προγράμματα για καλύτερο backup, καλύτερη διαχείρηση μνήμης, overclocking κλπ.

Άν θές ρίξε μια ματιά εδώ :)

Ω!! Οκ κατάλαβα !! Νασαι καλά!!:)

Αντώνης

Ετοίμασα ένα video με παρουσίαση, όπως τα βλέπω εγώ...!

χαχαχα πολυ γελοιο ειχες....ειδικα οταν εκανε scroll down γρηγορα στο myphone απλα γελλουσαν μεχρι και τα μουστακια σου....αντε περιμενουμε και αλλα βιντεακια σαν και αυτο....πολυ καλη δουλεια..!!:D

χαχαχα πολυ γελοιο ειχες....ειδικα οταν εκανε scroll down γρηγορα στο myphone απλα γελλουσαν μεχρι και τα μουστακια σου....αντε περιμενουμε και αλλα βιντεακια σαν και αυτο....πολυ καλη δουλεια..!!:D

Ναι, μου έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση . . .Θα ποστάρω κι άλλη παρουσίαση, πείτε μου τι θέλετε να δείτε να το βάλω.

Ναι, μου έχει κάνει πολύ θετική εντύπωση . . .Θα ποστάρω κι άλλη παρουσίαση, πείτε μου τι θέλετε να δείτε να το βάλω.

την καμερα πως την βλεπεις..?επειδη δεν ειδα οτι ειχες στη συλλογη σου photos..πως τα παει σε διαφορτικες συνθηκες φωτος..?εχεις ασχοληθει με iphone?αν ναι πως σου φανηκε η αποκριση σε σχεση με το iphone?

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...