Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση προς αυτούς που έχουν το lag fix. Το lag fix επηρεάζει καθόλου τη σταθερότητα της συσκευής είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο; Για μένα το βασικό πρόβλημα της συσκευής είναι οτι τρώει κολλήματα κάποιες φορές πχ μαύρες οθόνες, και οτι μπορεί μια απλή εφαρμογή να σου διαλύσει τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου και να θέλει restart. Αν με το lag fix λύνονται και τέτοια θέματα να το βάλω, αλλιώς δε νομίζω να αξίζει τον κόπο.

Ακριβώς αυτό κάνει διορθώνει τέτοιου είδους κολλήματα και αυξάνει την ταχύτητα του κινητού..

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και το δικό μου @@ μπαίνει σε download mode... Τα παταμε/αφήνουμε με καποια συγκεκριμένη σειρά??? :cry:

Πατάς και τρία πλήκτρα ταυτόχρονα ...και τα αφήνεις ταυτόχρονα ...είναι απλό...

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

διαβασα κακα πραγματα..high risk για brickarisma με adb ειδικα στις συσκευες που εχουν disabled το donwload +recovery mode. θα κανω την κινηση για αντικατασταση και βλεπουμε..thanks!! σε recovery mode μπηκα με τον τροπο που ειπε ενα παιδι πριν μεσω του υπολογιστη..λενε οτι θα διορθωθει σε firmware καποιοι..απλα απορω πως θα περασει το firmware οταν δεν παιζει download mode...

Σορρυ αλλά διάβασες βλακείες από άσχετους.Το adb είναι ο επίσημος και κύριος τρόπος για να συνδέσεις ένα android τηλέφωνο με τον υπολογιστή. Και οποιαδήποτε αυτοματοποιημένη μέθοδος αυτό χρησιμοποιεί, κι ας μην το βλέπεις, συμπεριλαμβανομένου και του one click root, όπως έγραψα στο προηγούμενο ποστ..

Sent from my Galaxy S

- Alex

Καλημέρα σε όλους!

Είμαι κι εγώ ένας υπερήφανος κάτοχος του Galaxy και είναι και η πρώτη φορά που έχω Android κινητό. Τα προηγούμενα κινητά μου ήταν με Symbian και είχα συνηθίσει αρκετά διαφορετικά από ό,τι τώρα... Για αυτό λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής 2 πράγματα:

- Πώς μπορώ να δω τη RAM που χρησιμοποιείται? Πηγαίνοντας "Ρυθμίσεις"-"Εφαρμογές"-"Υπηρεσίες που εκτελούνται", βλέπω κάτω σε μια άσπρη μπάρα να λέει "Διαθέσιμες:113ΜΒ... Άλλες:51ΜΒ σε 4 υπηρεσίες". Εκεί φαίνεται? Πώς μπορώ να το δω τελικά? (΄Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν φαίνεται λίγο γελοία η ερώτησή μου).

- Να χρησιμοποιήσω κάποιον Task Manager για να κλείνω εφαρμογές ή όχι? Κάπου διάβασα ότι το λειτουργικό διαχειρίζεται τισ εφαρμογές καλύτερα από οποιονδήποτε Task Manager...

- Έχω πρόβλημα με τα sms που λαμβάνω. Δηλάδή, κατά 99% δεν λαμβάνω sms που είναι παραπάνω από ένα. Τα μεγάλα sms δεν μου έρχονται καθόλου και πρέπει να τα χωρίζουν για να τα λάβω. Πήρα τηλ στην Cosmote που έχω και μου είπαν πως δεν βλέπουν να έχω κανένα πρόβλημα αυτοί. Μήπως φταίει το κινητό? Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό? Είχα βάλει και το Handcent sms και το απεγκατέστησα σκεπτόμενος μήπως φταίει κάτι σχετικά με αυτό (που δε νομίζω βέβαια...)! Υπάρχει κάποια λύση λέτε?...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

Σορρυ αλλά διάβασες βλακείες από άσχετους.Το adb είναι ο επίσημος και κύριος τρόπος για να συνδέσεις ένα android τηλέφωνο με τον υπολογιστή. Και οποιαδήποτε αυτοματοποιημένη μέθοδος αυτό χρησιμοποιεί, κι ας μην το βλέπεις, συμπεριλαμβανομένου και του one click root, όπως έγραψα στο προηγούμενο ποστ..

Sent from my Galaxy S

Παιδιά προσοχή σε αυτά που διαβάζετε, o tyxerakias έχει δίκιο, πολλοί ειδικά στο xda πολλές φορές ποσταρουν κάτι χωρίς να το έχουν διασταυρώσει...πριν κάνετε κάτι στο κινητό που θα επηρεάσει την λειτουργία του διαβάστε όσο μπορείτε περισσότερο για αυτό και όχι μόνο από ένα site !

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Παιδιά τα φώτα σας.

Τρεις ερωτήσεις:

α. Με χρήση 2 ωρές ομιλία και 1 ώρα browsing περίπου τη μέρα τί χρόνους αυτονομίας βγάζει περίπου το κινητό;

β. Συγχρονισμό επαφών μέσω OUTLOOK μπορεί να κάνει;

γ. Στον αλφαβητικό κατάλογο ο οποίος έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες πως κατατάσσονται και ιδίως πως βρίσκουμε τις επαφές μας που είναι στα ελληνικά;

Sent from my Galaxy S

δηλαδη καθαρα εμπειρικα, θεωρεις οτι flasharisma μπορω να κανω και ας μη μπορει να μπει το κινητο σε download mode? αυτη ειναι η σκεψη που με ξενερωνει. κατα τ αλλα μακαρι να εχω διαβασει κουταμαρες και να εχεισ απολυτο δικιο!

Καλημερα στην ομορφη παρεα,

απο μερα σε μερα περιμενω το galaxy κι'εγω.

εχω το hd2 και λογω πολυ καλης επιδοτησης, αποφασισα να παρω μια android συσκευη για να μπω σιγα σιγα και σε αυτο το λειτουργικο.

το hd2 δεν θα το πουλησω γιατι τετοια συσκευη αξιζει να την κρατας. θα δουλεψω το android για λιγο καιρο, και αν με κερδισει σαν λειτουργικο και μπορω να κανω οτι κανω και με το hd2 μου, τοτε θα δωσω το hd2 και θα μεινω στο android.

αλλιως θα κρατησω το hd2 μιας και θα μπορω να δοκιμασω ειτε επισημα ειτε ανεπισημα και τα windows phone 7.

εχω σκοπο να μπω για τα καλα στο android, και να αρχιζω να φτιαχνω και εφαρμογες, μιας και δουλευω και προγραμματισμο, οποτε θα πεσει πολυ ψαξιμο και διαβασμα και θα συζηταμε εδω καθε μερα.

διαβαζωντας λοιπον πολλα review και βλεπωντας αρκετα βιντεο, ημουν αναμεσα στο desire και το galaxy. συμφωνα με την δικη μου κριση, αποφασισα οτι το Galaxy εχει λιγο πιο καλα χαρακτηριστικα και φυσικα ειναι και πιο καινουργια συσκευη, γι'αυτο και ειπα να το παρω. αν το desire ηταν το ιδιο καινουργια συσκευη με το galaxy, θα επαιρνα το desire γιατι πολλα χρονια τωρα ακολουθω την htc (τουλαχιστον 8-9 χρονια) και γενικα η samsung στο θεμα της υποστηριξης δεν μου εχει κανει και πολυ καλη εντυπωση.

ας ελπισουμε οτι στο galaxy θα δειξει μεγαλτερο ζηλο στο θεμα της υποστηριξης.

θελω να κανω μερικες ερωτησουλες στην παρεα εδω, και οποιος μπορει ας απαντησει.

1) υπαρχει καποιος που ειχε το hd2 και πηρε το galaxy ? αν ναι, θελω εντυπωσεις και κατα ποσο τον καλυβει το galaxy σε αυτα που μπορουσε να κανει με το hd2.

2) τι γινεται με το σερβις των συσκευων samsung ? στην htc π.χ, το στελνεις απο μονος σου στην ace hellas με την κουριερ (acs) με δικη τους χρεωση και με την αποδειξη αγορας μεσα, στο φτιαχνουν και στο επιστρεφουν.

με τη samsung τι γινεται ? εχει γρηγορο σερβις ? πρεπει να το στειλω μεσω του μαγαζιου που το αγορασα ? ρωταω απο τωρα για να ξερω :).

3) ειναι καποιος που εχει δοκιμασει και το desire και το galaxy για να μου πει αν υπαρχει μεγαλη διαφορα ?

4) υπαρχει δυνατοτητα να βλεπουμε εφαρμογες απο το ξενο market, η βλεπουμε μονο το ελληνικο ?

απ'οσο γνωριζω στο ελληνικο market προς το παρων υποστηριζονται μονο δωρεαν εφαρμογες. ισχυει κατι τετοιο η λαθος το διαβασα ?

5) γνωριζουμε ποτε θα ερθει η froyo 2.2 στο galaxy ? απ'οτι διαβασα ειναι 100% σιγουρο οτι θα παρει την αναβαθμιση σε 2.2, σωστα ?

6) θηκη εχει μεσα στην συσκευασια ?

7) διαβασα καπου οτι στον τηλεφωνικο καταλογο εμφανιζει τα ονοματα ταξινομημενα ανα ονομα και οχι ανα επωνυμο. ισχυει αυτο η βλακειες γραφουν ?

8) εχει ενσωματωμενο μετρητη δεδομενω data για να ξερουμε ποσα mb εχουμε καταναλωσει οταν μπαινουμε μεσω 3g internet ? εχω 500mb στο πακετο συνδεσης μου γι'αυτο ρωταω :).

9) υπαρχει δυνατοτητα push mail σε παραπανω απο ενα λογαριασμο email ?

εγω εχω 2 Hotmail Λογαριασμους και εναν gmail. θελω ξεχωριστο push mail για τον gmail και ξεχωριστο push για τον ενα απο τους δυο Hotmail. γινεται ? το εχει δοκιμασει κανεις ?

10) βιντεοκληση δοκιμασε κανενας ? να υποθεσω οτι παιζει κανονικα μεσω wifi η 3g, σωστα ?

11) με το hd2 μου που του εχω βαλει android για να το δοκιμασω λιγο, ειδα οτι στο market υπαρχει μια εφαρμογη για το google voice. το εχει δοκιμασει κανεις ?

12) για οποιον εχει πιασει στα χερια του το hd2, εμενα το μονο που με κουραζει ειναι οτι ειναι καπως μεγαλο στο πλατος και επειδη δεν εχω ιδιαιτερα μεγαλη παλαμη, τις πιο πολλες φορες για να το δουλεψω οπως θελω το κραταω με τα δυο χερια.

οποιος εχει πιασει το hd2, θελω να μου πει αν το galaxy δουλευεται ευκολα με το ενα χερι.

το desire σ'αυτο το θεμα ειναι σουπερ. το δουλευεις με το ενα χερι πολυ ευκολα γιατι ειναι μικροτερο το πλατος του ακομα και απο το galaxy. για πειτε μου γιατι το σκεφτομαι αυτο το θεματακι λιγο :).

συγνωμη για το πολυ μεγαλο ποστ. αναμενω τις απαντησεις σας για να αρχισω να μπαινω στο κλιμα σιγα σιγα.

ευχαριστω εκ'των προτερων,

Αντωνης :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

δηλαδη καθαρα εμπειρικα, θεωρεις οτι flasharisma μπορω να κανω και ας μη μπορει να μπει το κινητο σε download mode? αυτη ειναι η σκεψη που με ξενερωνει. κατα τ αλλα μακαρι να εχω διαβασει κουταμαρες και να εχεισ απολυτο δικιο!

Απλά κάνεις κάτι λάθος, ή κάτι τρέχει με το firmware που έχεις τώρα και το συνδυασμό με τα 3 πλήκτρα. Ποιο έχεις; Παρόλα αυτά το σχόλιο μου αφορούσε το adb κι αυτό που είπες ότι είναι επικίνδυνο, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο μόνος τρόπος, και το χρησιμοποίησες ήδη χωρίς να το καταλάβεις... Όσο για το download mode, δεν υπάρχει περίπτωση να μη μπορεί να μπει το κινητό σου με πλήκτρα ή με adb.

Sent from my Galaxy S

- Alex

εχω το hd2 και λογω πολυ καλης επιδοτησης, αποφασισα να παρω μια android συσκευη για να μπω σιγα σιγα και σε αυτο το λειτουργικο.

το hd2 δεν θα το πουλησω γιατι τετοια συσκευη αξιζει να την κρατας. θα δουλεψω το android για λιγο καιρο, και αν με κερδισει σαν λειτουργικο και μπορω να κανω οτι κανω και με το hd2 μου, τοτε θα δωσω το hd2 και θα μεινω στο android.

αλλιως θα κρατησω το hd2 μιας και θα μπορω να δοκιμασω ειτε επισημα ειτε ανεπισημα και τα windows phone 7.

εχω σκοπο να μπω για τα καλα στο android, και να αρχιζω να φτιαχνω και εφαρμογες, μιας και δουλευω και προγραμματισμο, οποτε θα πεσει πολυ ψαξιμο και διαβασμα και θα συζηταμε εδω καθε μερα.

διαβαζωντας λοιπον πολλα review και βλεπωντας αρκετα βιντεο, ημουν αναμεσα στο desire και το galaxy. συμφωνα με την δικη μου κριση, αποφασισα οτι το Galaxy εχει λιγο πιο καλα χαρακτηριστικα και φυσικα ειναι και πιο καινουργια συσκευη, γι'αυτο και ειπα να το παρω. αν το desire ηταν το ιδιο καινουργια συσκευη με το galaxy, θα επαιρνα το desire γιατι πολλα χρονια τωρα ακολουθω την htc (τουλαχιστον 8-9 χρονια) και γενικα η samsung στο θεμα της υποστηριξης δεν μου εχει κανει και πολυ καλη εντυπωση.

θελω να κανω μερικες ερωτησουλες στην παρεα εδω, και οποιος μπορει ας απαντησει.

1) υπαρχει καποιος που ειχε το hd2 και πηρε το galaxy ? αν ναι, θελω εντυπωσεις και κατα ποσο τον καλυβει το galaxy σε αυτα που μπορουσε να κανει με το hd2.

2) τι γινεται με το σερβις των συσκευων samsung ? στην htc π.χ, το στελνεις απο μονος σου στην ace hellas με την κουριερ (acs) με δικη τους χρεωση και με την αποδειξη αγορας μεσα, στο φτιαχνουν και στο επιστρεφουν.

με τη samsung τι γινεται ? εχει γρηγορο σερβις ? πρεπει να το στειλω μεσω του μαγαζιου που το αγορασα ? ρωταω απο τωρα για να ξερω :).

3) ειναι καποιος που εχει δοκιμασει και το desire και το galaxy για να μου πει αν υπαρχει μεγαλη διαφορα ?

4) υπαρχει δυνατοτητα να βλεπουμε εφαρμογες απο το ξενο market, η βλεπουμε μονο το ελληνικο ?

απ'οσο γνωριζω στο ελληνικο market προς το παρων υποστηριζονται μονο δωρεαν εφαρμογες. ισχυει κατι τετοιο η λαθος το διαβασα ?

5) γνωριζουμε ποτε θα ερθει η froyo 2.2 στο galaxy ? απ'οτι διαβασα ειναι 100% σιγουρο οτι θα παρει την αναβαθμιση σε 2.2, σωστα ?

7) διαβασα καπου οτι στον τηλεφωνικο καταλογο εμφανιζει τα ονοματα ταξινομημενα ανα ονομα και οχι ανα επωνυμο. ισχυει αυτο η βλακειες γραφουν ?

8) εχει ενσωματωμενο μετρητη δεδομενω data για να ξερουμε ποσα mb εχουμε καταναλωσει οταν μπαινουμε μεσω 3g internet ? εχω 500mb στο πακετο συνδεσης μου γι'αυτο ρωταω :).

εγω εχω 2 Hotmail Λογαριασμους και εναν gmail. θελω ξεχωριστο push mail για τον gmail και ξεχωριστο push για τον ενα απο τους δυο Hotmail. γινεται ? το εχει δοκιμασει κανεις ?

10) βιντεοκληση δοκιμασε κανενας ? να υποθεσω οτι παιζει κανονικα μεσω wifi η 3g, σωστα ?

11) με το hd2 μου που του εχω βαλει android για να το δοκιμασω λιγο, ειδα οτι στο market υπαρχει μια εφαρμογη για το google voice. το εχει δοκιμασει κανεις ?

12) για οποιον εχει πιασει στα χερια του το hd2, εμενα το μονο που με κουραζει ειναι οτι ειναι καπως μεγαλο στο πλατος και επειδη δεν εχω ιδιαιτερα μεγαλη παλαμη, τις πιο πολλες φορες για να το δουλεψω οπως θελω το κραταω με τα δυο χερια.

οποιος εχει πιασει το hd2, θελω να μου πει αν το galaxy δουλευεται ευκολα με το ενα χερι.

το desire σ'αυτο το θεμα ειναι σουπερ. το δουλευεις με το ενα χερι πολυ ευκολα γιατι ειναι μικροτερο το πλατος του ακομα και απο το galaxy. για πειτε μου γιατι το σκεφτομαι αυτο το θεματακι λιγο :).

συγνωμη για το πολυ μεγαλο ποστ. αναμενω τις απαντησεις σας για να αρχισω να μπαινω στο κλιμα σιγα σιγα.

Συνονόματε καλώς ήρθες, hd2 δεν είχα σου απαντάω σε αυτά που γνωρίζω...

4 Ναι με root και market enabler

5 Ναι τέλος Σεπτέμβρη

6 Στο δικό μου δεν είχε

8 Όχι αλλά υπάρχουν εφαρμογές από μάρκετ

10 Λειτουργεί κανονικά

11 Το έχω βάλει λειτουργεί μία χαρά σε google αλλά και στο google earth

12 Και εγώ δεν έχω κάνα μεγάλο χέρι αλλά το χειρίζομαι άνετα!

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

1) Έχω το HD2 αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω σαυτό γιατι δεν θεώρησα σκοπιμο να βάλω android αφου έχω ήδη το γκάλαξυ.

4) Δεν υπάρχει ελληνικό μαρκετ, με το Marketenabler μπορεις και βλέπεις και τις paid εφαρμογές

5) Ναι τέλος Σεπτεμρίου, ήδη υπάρχει beta firmware

6) Oχι δεν υπαρχει

7) Φυσικά και κάνει ταξινόμηση με το επώνυμο

8) Για εμένα το μέγεθος του HD2 (καθώς και της οθόνης) ήταν ιδανικό, πάντως σαφώς και χειρίζεται πιο εύκολα

δε θυμαμαι πιο εχω, το εχω πακεταρει τωρα και θα το γυρισω μηπως μου δωσουν αλλο. σιγουρα δε μπαινει με τα 3 κουμπια παντως το δικο μου γιατι σημερα το πρωι περασα απο καποιον που εχει galaxy s και στο δικο του μπορω να το κανω. ειπα οτι εχω διαβασει οτι ειναι επικινδυνο-φυσικα δε γνωριζω. η ερωτηση μου ηταν για αν πρεπει να την αλλαξω τη συσκευη γιατι φοβαμαι μηπως μελλοντικα δε μπορω να κανο φλασαρισμα αν χρειαστει η δε μπορω να περασω froyo κτλ.. ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Πατάς και τρία πλήκτρα ταυτόχρονα ...και τα αφήνεις ταυτόχρονα ...είναι απλό...

Sent from my Galaxy S

Καλά για να συντονιστείς και να τα πατήσεις ταυτόχρονα πρέπει να είσαι πολύ ακριβής... :lol:

Αστειεύομαι... περισσότερο ρητορική ήταν η προηγουμενη ερώτηση μιας και εχω δοκιμάσει τα πάντα (μόνο με Ultrex δεν το έλουσα...) και προφανώς δεν γίνεται τπτ... Να δούμε τι θα κάνουμε τώρα :confused:

:tease:

Η επισημη JM2 πρεπει να εχει το προβλημα.

Εγω αυτη εχω με τα αλλα 2 να ειναι JM1

...αλλα οπως βλεπετε δεν αγχονομαι καθολου.

Τη δουλεια μου την εκανα και το froyo θα το παρω κανονικα.

Έβαλα το one click lag fix και μου άλλαξε μέγεθος στη γραμματοσειρά? Μπορώ να τη μικρύνω γιατί δε βρίσκω πουθενά ρύθμιση για το μέγεθος της γραμματοσειράς?

δε θυμαμαι πιο εχω, το εχω πακεταρει τωρα και θα το γυρισω μηπως μου δωσουν αλλο. σιγουρα δε μπαινει με τα 3 κουμπια παντως το δικο μου γιατι σημερα το πρωι περασα απο καποιον που εχει galaxy s και στο δικο του μπορω να το κανω. ειπα οτι εχω διαβασει οτι ειναι επικινδυνο-φυσικα δε γνωριζω. η ερωτηση μου ηταν για αν πρεπει να την αλλαξω τη συσκευη γιατι φοβαμαι μηπως μελλοντικα δε μπορω να κανο φλασαρισμα αν χρειαστει η δε μπορω να περασω froyo κτλ.. ευχαριστω για το ενδιαφερον!

Το επίσημο froyo θα μπει μέσω Kies, οπότε δεν έχει σχέση το να μπορείς να μπεις σε download mode, το Kies το κάνει μόνο του. Πάντως στο download mode μπορείς να μπεις με adb, ΔΕΝ είναι επικίνδυνο. Μια ερώτηση, δοκίμασες να το κάνεις με το τηλέφωνο συνδεμένο στο pc?

Αφού παρόλα αυτά το έχεις πακετάρει ήδη και ξέρεις ότι θα στο αλλάξουν, γιατί όχι, θα σου δώσουν μάλλον και πιό καινούριο firmware :)

- Alex

Έβαλα το one click lag fix και μου άλλαξε μέγεθος στη γραμματοσειρά? Μπορώ να τη μικρύνω γιατί δε βρίσκω πουθενά ρύθμιση για το μέγεθος της γραμματοσειράς?

Από Ρυθμίσεις_Αναπαραγωγή και εμφάνιση_Στυλ γραμματοσειράς δεν γίνεται κάτι;

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Γιατί με έχετε απαρατήσει εμένα τον καψερό και δε μου απαντάει κανείς?...:(:(:(

Στην προηγούμενη ακριβώς σελίδα είναι το πόστ μου...

Καλά για να συντονιστείς και να τα πατήσεις ταυτόχρονα πρέπει να είσαι πολύ ακριβής... :lol:

Αστειεύομαι... περισσότερο ρητορική ήταν η προηγουμενη ερώτηση μιας και εχω δοκιμάσει τα πάντα (μόνο με Ultrex δεν το έλουσα...) και προφανώς δεν γίνεται τπτ... Να δούμε τι θα κάνουμε τώρα :confused:

Lol η αλήθεια είναι ότι έτσι που είναι τοποθετημένα τα πλήκτρα μπορεί να πάθεις κράμπα στα δάχτυλα !

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

συνδεδεμενο οχι, παλι δυστυχως δε μπαινει, το δοκιμασα χθες! να σε ρωτησω, ειναι ευκολο να μπω με adb σε download mode? εχεις καποιον οδηγο σχετικα? απλα λεω να το δοκιμασω, οποτε αμα μπαινει δε νομιζω οτι θα αντιμετωπισω κανενα προβλημα σε περιπτωση αναγκης για flasharisma!

1) Έχω το HD2 αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω σαυτό γιατι δεν θεώρησα σκοπιμο να βάλω android αφου έχω ήδη το γκάλαξυ.

ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για τις απαντησεις :).

φιλε Αργυρη (το ειδα απο την υπογραφη σου), επειδη μαλλον σε μπερδεψα με την ερωτηση μου, αυτο που ηθελα πραγματικα να ρωτησω ειναι το εξης :

αν αυτα που εκανες με το hd2 με τα windows mobile (οχι με το android στο hd2), αν τα κανεις το ιδιο ευκολα, γρηγορα και απλα με το galaxy. για να παρω μια γνωμη αν και κατα τι ποσοστο μπορει να με καλυψει το galaxy Και το android, σε σχεση με το hd2 Και τα windows mobile 6.5.x.

και κατι αλλο. το hd2 το εδωσες η το εχεις κρατησει ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Γιατί με έχετε απαρατήσει εμένα τον καψερό και δε μου απαντάει κανείς?...:(:(:(

Στην προηγούμενη ακριβώς σελίδα είναι το πόστ μου...

Παραπονιάρη! Εκεί φαίνεται αλλά μπορείς να βάλεις και κάποια εφαρμογή από μάρκετ...

Για task manager υπάρχουν δύο απόψεις...ναι και όχι...καλύτερα δες το εσύ δηλαδή ανάλογα το firmware που έχεις δες αν λειτουργεί οκ και αν όχι βάλε έναν task manager και δες αν υπάρχει διαφορά

Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχεις βάλει unicode;

Το handsent είναι ότι καλύτερο!

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Από Ρυθμίσεις_Αναπαραγωγή και εμφάνιση_Στυλ γραμματοσειράς δεν γίνεται κάτι;

Sent from my Galaxy S

Όχι. Ίσα ίσα που ότι γραμματοσειρά και να διαλέξω δεν αλλάζει τίποτα. Ούτε μέγεθος ούτε στυλ.

Όχι. Ίσα ίσα που ότι γραμματοσειρά και να διαλέξω δεν αλλάζει τίποτα. Ούτε μέγεθος ούτε στυλ.

Έχει και η ίδια η εφαρμογή του one click lag fix μία επιλογή για fonts ...να δοκίμαζες αυτή δεν ξέρω....έβαλες το fix του μάρκετ; Εμένα δεν μου δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα...δες και στο xda στο αντίστοιχο thread μήπως και το είχε κάποιος άλλος αλλιώς ποσταρε του εσύ το πρόβλημα...

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Γειά κι από μένα Αντώνη, καλορίζικο :)

αν το desire ηταν το ιδιο καινουργια συσκευη με το galaxy, θα επαιρνα το desire γιατι πολλα χρονια τωρα ακολουθω την htc (τουλαχιστον 8-9 χρονια) και γενικα η samsung στο θεμα της υποστηριξης δεν μου εχει κανει και πολυ καλη εντυπωση.

Ναι, όλοι αυτό ελπίζουμε... η HTC πάντως μέχρι τώρα είναι πολύ καλύτερη από τη Samsung στο θέμα αυτό.

Αμφιβάλλω ότι κάποιος θα μπορεί να το απαντήσει αυτό ακόμα... η συσκευή είναι πολύ καινούρια και εντός εγγύησης από το μαγαζί που το πήρε ο καθένας... Αν έχει κάποιος διαφορετική εμπειρία (δυστυχώς γι'αυτόν), ας συμπληρώσει..

Ναι, η γυναίκα μου έχει το desire και το έχω σεττάρει εγώ. Το android είναι android, είναι ίδιο. Η διαφορά είναι στο ότι το desire έχει πια froyo επίσημα, με ΟΤΑ αναβάθμιση απίστευτα βολική από την HTC. Το κύριο πρόβλημα του Desire πριν το Froyo, το οποίο παραμένει ως ένα βαθμό, ήταν ότι έχει πολύ μικρή εσωτερική μνήμη, και γέμιζε πολύ εύκολα (φυσικά μιλάω για κανονική unhacked χρήση). Κατά τ'άλλα είναι καλό τηλέφωνο, αλλά εκτός από το φλας και την ποιότητα υλικών κατασκευής του σώματος, το galaxy του ρίχνει παντού. Κατά τη γνώμη μου επέλεξες σωστά, τουλάχιστον από hardware άποψη.

Δε διάβασες λάθος, πολλές χώρες έχουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά όπως είπαν και παραπάνω υπάρχει εύκολος τρόπος να κάνεις το market να νομίζει ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα.

Ναι, τέλος του μήνα θεωρητικά.

Όχι

Όπως θες τα βγάζει, το μόνο "πρόβλημα" με τον κατάλογο είναι ότι δεν έχει την κάθετη μπάρα δεξιά με ελληνικό αλφάβητο. Ίσως σε πιο καινούρια έκδοση firmware..

Όχι, αλλά μπορείς να κατεβάσεις.

Ναι, δουλεύει μέσω 3g (τουλάχιστον στην Αγγλία που έχω δοκιμάσει..)

Ναι, δουλεύει στα αγγλικά.

Εξαρτάται τί θες να κάνεις.... το desire όντως είναι πιο βολικό για ένα χέρι. Εδώ δε μπορεί κανένας να σου απαντήσει αντικειμενικά, πήγαινε σε ένα μαγαζί και πιάστο :)

- Alex

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...