gnikolai Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Παιδιά καλησπέρα σας και πάλι! Έχω την εντυπωση ότι λείπει το βασικότερο όσον αφορά το lagfix. Βάζοντας "σκετο" το πρόγραμμα OCLF (One Click Lag Fix) ΔΕΝ κάνει τη συσκευή γρηγορότερη ούτε εκτινάσει το Benchmark στα 2200 από το 850 που έχει εργοστασιακά η συσκευή. Πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις έτσι δεν είναι; Ποιες είναι αυτές; Τι πρέπει να κάνει ένας χρήστης μέσα στο πρόγραμμα LagFix προκειμένου να δει τις επιδόσεις να απογειώνονται; Πιστεύω πως αυτό πρέπει να γίνει οδηγός. Γιατί σκέτο "καντε Root" και μετά βάλτε το LagFix και τελειώσατε ΔΕΝ οδηγεί πουθενά. Τουλάχιστον δεν οδηγησε πουθενά εμένα. Και να πειράζουμε "στη τύχη" με δοκιμή και σφάλμα το πυρήνα του λειτουργικού δεν μου φαίνεται πολύ λογικο. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη που επιμένω για αυτό αλλά νομίζω ότι μόνο ετσι μπορεί να γίνει κατι αντιλληπτο σε εμας τους καινουριους και μονο ετσι θα αποφευχθουν οι ερωτήσεις "κατ'επανάληψη". Ο λόγος που κάποιος ρωτά 2 και 3 φορές το ίδιο πράγμα ή το ίδιο πράγμα να ρωτάει κανείς ξανα και ξανά είναι γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνει, γιατί υπάρχει ένα "αλμα" στον συλλογισμό. Σας ευχαριστώ! Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 παιδια το handcent sms δεν εχει αναφορα παραδοσης? Exει. Settings>Receive Message Settings. Παιδιά καλησπέρα σας και πάλι! Έχω την εντυπωση ότι λείπει το βασικότερο όσον αφορά το lagfix. Βάζοντας "σκετο" το πρόγραμμα OCLF (One Click Lag Fix) ΔΕΝ κάνει τη συσκευή γρηγορότερη ούτε εκτινάσει το Benchmark στα 2200 από το 850 που έχει εργοστασιακά η συσκευή. Πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις έτσι δεν είναι; Ποιες είναι αυτές; Τι πρέπει να κάνει ένας χρήστης μέσα στο πρόγραμμα LagFix προκειμένου να δει τις επιδόσεις να απογειώνονται; Σας ευχαριστώ! Mα δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις. Απλα τρεχεις το OCLF και πατας Fire στην επιλογη One Click Lag Fix. Που προβληματιζεσαι? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefalgeo Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Παιδιά καλησπέρα σας και πάλι! Έχω την εντυπωση ότι λείπει το βασικότερο όσον αφορά το lagfix. Βάζοντας "σκετο" το πρόγραμμα OCLF (One Click Lag Fix) ΔΕΝ κάνει τη συσκευή γρηγορότερη ούτε εκτινάσει το Benchmark στα 2200 από το 850 που έχει εργοστασιακά η συσκευή. Πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις έτσι δεν είναι; Ποιες είναι αυτές; Τι πρέπει να κάνει ένας χρήστης μέσα στο πρόγραμμα LagFix προκειμένου να δει τις επιδόσεις να απογειώνονται; Πιστεύω πως αυτό πρέπει να γίνει οδηγός. Γιατί σκέτο "καντε Root" και μετά βάλτε το LagFix και τελειώσατε ΔΕΝ οδηγεί πουθενά. Τουλάχιστον δεν οδηγησε πουθενά εμένα. Και να πειράζουμε "στη τύχη" με δοκιμή και σφάλμα το πυρήνα του λειτουργικού δεν μου φαίνεται πολύ λογικο. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη που επιμένω για αυτό αλλά νομίζω ότι μόνο ετσι μπορεί να γίνει κατι αντιλληπτο σε εμας τους καινουριους και μονο ετσι θα αποφευχθουν οι ερωτήσεις "κατ'επανάληψη". Ο λόγος που κάποιος ρωτά 2 και 3 φορές το ίδιο πράγμα ή το ίδιο πράγμα να ρωτάει κανείς ξανα και ξανά είναι γιατί μάλλον δεν καταλαβαίνει, γιατί υπάρχει ένα "αλμα" στον συλλογισμό. Σας ευχαριστώ! Πολυ σωστα , πρεπει καποιος απο τα παιδια που εχουν βαλει το OCLF να γραψουν ενα οδηγο γιατι πραγματικα αν καποιος δεν ξερει ισως κανει καποια ζημια στο λειτουργικο. Ναι μεν η διαδικασια root-ext2 tools - lagfix κλπ εχει ειπωθει αλλα το προγραμμα εχει κ καποια αλλα options που εχουν συζητηθει απο εδω κ απο εκει σκορπια! Κ εγω προσωπικα αν κ εχω κατεβασει ( την donate version μαλιστα ) ακομα το μελεταω...:confused: Exει. Settings>Receive Message Settings. Mα δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις. Απλα τρεχεις το OCLF και πατας Fire στην επιλογη One Click Lag Fix. Που προβληματιζεσαι? αφου εγκαταστησεις πρωτα τα ext2 tools , ετσι δεν ειναι? ( κ να εχεις μπαταρια πανω απο 40% ) Edited September 27, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Αν βάλεις απλά το OCLF αν δεν κάνω λάθος πράγματι ανεβάζει τις επιδόσεις αλλά παραμένει το lag το οποίο φεύγει μόνο αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του minfree μέσω του alter minfree το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο OCLF. Δεν έχεις πολλά να δοκιμάσεις... Αν εγκαταστήσεις το OCLF εξηγεί τι κάνει η κάθε ενέργεια και έχει με κόκκινο τις ενέργειες που δε μπορείς να πραγματοποιήσεις. Οπότε δεν κινδυνεύεις να κάνεις λάθος... Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 για αυτα που ρωτησα ρε παιδια δεν ξερει κανεις κατι? :worry: Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 αφου εγκαταστησεις πρωτα τα ext2 tools , ετσι δεν ειναι? ( κ να εχεις μπαταρια πανω απο 40% ) Ναι. Βεβαια ετσι κι αλλιως δεν σε αφηνει να προχωρησεις αν δεν υπαρχουν οι παραπανω προϋποθεσεις... Οπως ειπε και ο Morfie, δεν υπαρχουν πολλα πραγματα να δοκιμασεις. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Δύο ερωτήσεις: 1. Υπάρχει κάποιος τρόπος, οποιοσδήποτε, να κατεβάζει στον συγχρονισμό των emails μόνο headers και όχι ολόκληρο το μήνυμα; Έστω κάποιος άλλος email client εκτός από τον μητρικό. Δεν μιλάω για gmail, λέω για άλλους λογαριασμούς και όχι μέσω IMAP, αλλά με POP3, όπως γίνεται ο συγχρονισμός emails σε Symbian. 2. Εγκατέστησα το Google Earth, το συνέκρινα με το προεγκατεστημένο πρόγραμμα "Χάρτες" και το απεγκατέστησα γιατί δεν είδα καμία διαφορά; Είναι κάτι που δεν κατάλαβα; Υπάρχει κάποια βασική διαφορά; Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Συγγνώμη παιδιά αλλά είτε εγώ δεν καταλαβαίνω είτε εσείς κανετε κατι (πειραζετε το κινητό) στη τύχη. Στο LagFix έχει τις εξής λειτουργίες 1) OneClickLagFix V2.1+ υπάρχει η επιλογή ΕΧΤ SIZE με default το 852ΜΒ. Το πειράζει κανείς αυτο; ναι/οχι και γιατι; 2) Change Scheduler. Στο οποίο υπάρχουν άλλες 4 υπο-επιλογές. Ποια διαλεγεις κανείς για να φτασει στο 2200; 3) OneClickLagFix V1+ υπάρχει πάλι η επιλογή ΕΧΤ SIZE με default το 852ΜΒ. Το πειράζει κανείς αυτο; ναι/οχι και γιατι; τι διαφορά έχει με το προηγούμενο; το 2.1. Αυτο εννοώ με το τι πειράζουμε και γιατί; Αλλιως στη τύχη Fire Up... Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Συγγνώμη παιδιά αλλά είτε εγώ δεν καταλαβαίνω είτε εσείς κανετε κατι (πειραζετε το κινητό) στη τύχη. Στο LagFix έχει τις εξής λειτουργίες 1) OneClickLagFix V2.1+ υπάρχει η επιλογή ΕΧΤ SIZE με default το 852ΜΒ. Το πειράζει κανείς αυτο; ναι/οχι και γιατι; 2) Change Scheduler. Στο οποίο υπάρχουν άλλες 4 υπο-επιλογές. Ποια διαλεγεις κανείς για να φτασει στο 2200; 3) OneClickLagFix V1+ υπάρχει πάλι η επιλογή ΕΧΤ SIZE με default το 852ΜΒ. Το πειράζει κανείς αυτο; ναι/οχι και γιατι; τι διαφορά έχει με το προηγούμενο; το 2.1. Αυτο εννοώ με το τι πειράζουμε και γιατί; Αλλιως στη τύχη Fire Up... Το V2.1+ είναι η νεότερη έκδοση. Αυτήν πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Όπως αναφεραν κάποιοι θα πρέπει η μπαταρία σου να έχει πάνω από 40%. Προϋπόθεση ότι έχεις κάνει ήδη root. Αν όχι θα πρέπει να κανείς πρώτα την διαδικασία με βάζοντας την συσκευή σε recovery mode με τον γνωστό τροπο που περιγράφει ο tyxerakias στον οδηγό του. Το update.zip που χρειάζεται εγκαθισταναται ταυτόχρονα με την εφαρμογή one click lag fix. Εφόσον είσαι πλέον σίγουρος ότι έχεις κάνει root την συσκευή σου, ανοίγεις την εφαρμογή OCLF και επιλέγεις πρώτα το ext2 Tools. Κατόπιν επιλέγεις το lag fix V2.1+ και πατάς fire. Αφήνεις την μπάρα στο 852. Δεν χρειάζεται να το αλλάξεις αυτό. Αφήνεις την συσκευή να κάνει την εγκατάσταση Μονή της και δεν αγγίζει τίποτα μέχρι να κάνει auto reboot. Δηλαδή να κλείσει και να ξανά ανοίξει Μονή της. Μόλις πραγματοποιηθεί το auto reboot είσαι έτοιμος. Υπ οψην παίρνει αρκετο χρόνο η διαδικασία αυτή. Κανά πενταλεπτο ίσως. Μετά μπορείς να εξακριβωσεις ότι εγκατσταθηκε βλέποντας από το μενού των ρυθμισων τον αποθηκευτικο χώρο των εφαρμογων που θα είναι αρκετά λιγότερο από ένα 1MB Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Συγγνώμη παιδιά αλλά είτε εγώ δεν καταλαβαίνω είτε εσείς κανετε κατι (πειραζετε το κινητό) στη τύχη. Στο LagFix έχει τις εξής λειτουργίες 1) OneClickLagFix V2.1+ υπάρχει η επιλογή ΕΧΤ SIZE με default το 852ΜΒ. Το πειράζει κανείς αυτο; ναι/οχι και γιατι; 2) Change Scheduler. Στο οποίο υπάρχουν άλλες 4 υπο-επιλογές. Ποια διαλεγεις κανείς για να φτασει στο 2200; 3) OneClickLagFix V1+ υπάρχει πάλι η επιλογή ΕΧΤ SIZE με default το 852ΜΒ. Το πειράζει κανείς αυτο; ναι/οχι και γιατι; τι διαφορά έχει με το προηγούμενο; το 2.1. Αυτο εννοώ με το τι πειράζουμε και γιατί; Αλλιως στη τύχη Fire Up... Με τη διαδικασία που ανέφερε παραπάνω ο te salat, εφόσον γίνει σωστά, στο quadrant θα έχεις σίγουρα benchmark πάνω από 2100. Πολλοί όμως αναφέρουν, μεταξύ τους και εγώ, ότι το oclf πρέπει να συνοδευτεί και με ένα καλό task killer. Άλλοι δοκίμασαν και βολεύτηκαν με αυτόν που περιέχει το oclf, τον alterminfree. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον autokiller με τη ρύθμιση στο aggresive. Από τότε το κινητό πετάει... Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Μια γρηγορη ερωτησουλα σχετικα με το κολπακι με το gps fix που αναφερθηκε πριν λιγες σελιδες. Επειδη το astro file manager δεν μου επιτρεπει να κανω save το αρχειο αφου αλλαξω απο north-america.pool.ntp.org σε europe.pool.ntp.org και επειδη το root manager ειναι paid εφαρμογη, σκεφτηκα να ακολουθησω τις οδηγιες του τυχερακια και να περασω το αρχειο στο τηλεφωνο μεσω adb. Παρολα αυτα μου δινει κι εκει permission denied. Γιατι συμβαινει αυτο απο τη στιγμη που ειμαι ηδη rooted? edit - Για την καινουργια εκδοση oclf τηνοποια περασα σημερα το πρωι, να πω οτι μου εδωσε στο quadrant 2310 και ειναι το μεγαλυτερο που εχω πιασει. Edited September 27, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) δυστιχος οχι..αλλα δεν γινετε να κανω καποιο ρεσετ να γινει οπως το πηρα? δεν ειχα τα κρυφα αρχεια ανοιχτα κατι δεν ειναι κι αυτο? Δε νομίζω ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα, απ'ότι κατάλαβα δεν είσαι ρουτ και δεν έσβησες κανένα αρχείο του συστήματος. Ο,τι φάκελο έσβησες, αν τον ξαναχρειαστεί το σύστημα θα τον ξαναβγάλει. Αν παρ'ολα αυτά θες, μπορείς να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, η επιλογή είναι στο μενού των ρυθμίσεων (privacy). Παιδες ενταξει, μετα απο φωνες το πηραν πισω . Αγορασα αλλο επιτοπου απο τον Γερμανο . Ερωτηση προς τους ειδικους , στις πληροφοριες εχει τα παρακατω εκδοση firmware 2.1-update 1 εκδοση Ι9000 XJF5 εκδοση kernel 2.6.29 root@SE-S602#2 αριθμος κατασκευης ECLAIR.XWJG1 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τα παραπανω κι αν αυτο το root που γραφει εκει σημαινει οτι το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο. Και δυο ερωτησεις 1.το mms αν ειναι ενταξει πρεπει να αναβει πρασινο λαμπακι ,γιατι τις ρυθμισεις τις ειχε ειδη περασμενες αλλα λαμπακι δεν αναβει 2.Το destinαtor που πρεπει να παω για να το δω και να το ενεργοποιησω ? Συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα αλλα ειμαι απειρος και με πολλες αποριες και ευελπιστω με την υπομονη σας και την καλη διαθεση να μπορεσω να το συνεφερω λιγακι. Ευχαριστω εκ των προτερων. Καλορίζικο και το καινούριο. Όχι, δεν έχει καμία σχέση, δεν είναι ρουταρισμένο. 1. Όχι, το "λαμπάκι" που λες είναι μόνο για το internet, το mms δεν έχει. 2. Δε μπορω με σιγουριά να απαντήσω για το destinator, αλλά λογικά θα πρέπει πρώτα να το εγκαταστήσεις με το .apk του, που είναι μέσα στην κάρτα που σου έδωσε ο Γερμανός. Απλά βρες το με το 'Tα αρχεία μου', θα είναι στο φάκελο SD που είναι η εξωτερική σου κάρτα. Μερικες αποριες για το Galaxy S που δεν τις βρηκα καπου απαντημενες... 1)Ενω δεν εχω εγκαταστησει το Oclf μπαινοντας σε recovery mode βλεπω την επιλογη apply sdcard:update.zip.Ποιο update.zip μου δειχνει?ή μηπως ευτη η επιλογη εμφανιζεται παντα? 2)στο galaxy s εχω Ι9000XXJF5.πρεπει να κανω καποιο update πριν ή να το αφησω οπως ειναι? 3)οι 2 τελευταιες επιλογες στο recovery menu που λεει για wipe ... τι κανουν?Χρειαζονται στο root ή το lag fix? 1) Το βλέπεις αυτό, γιατί το update.zip είναι ο standard τρόπος να περαστεί μια αλλαγή στο σύστημα, είτε υπάρχει update.zip στην κάρτα σου είτε όχι. Αν δηλαδή πατήσεις να το κάνει εσύ που δεν έχεις, θα σου πει δε βρήκα. Αλλά ούτως ή άλλως update.zip θα ψάχνει. 2) Το αν πρέπει ή όχι είναι προσωπική σου υπόθεση... επίσημη αναβάθμιση απ'το KIES δεν ξέρω αν υπάρχει για την έκδοσή σου, αλλά μάλλον όχι.. αν δεν υπάρχει, ο μόνος τρόπος είναι να βάλεις κάποια πιο καινούρια έκδοση (eclair (μέχρι JM8) ή φρόγιο (μέχρι JPK)), με δικό σου ρίσκο μέσω odin3. 3) Αυτές σβήνουν το cache από τις εφαρμογές, και κάνουν reset τη συσκευή σου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις σβήνοντας τα πάντα. Όχι, δε χρειάζονται ούτε στο root oύτε στο lagfix. Παιδιά καλησπέρα σας και πάλι! Έχω την εντυπωση ότι λείπει το βασικότερο όσον αφορά το lagfix. Βάζοντας "σκετο" το πρόγραμμα OCLF (One Click Lag Fix) ΔΕΝ κάνει τη συσκευή γρηγορότερη ούτε εκτινάσει το Benchmark στα 2200 από το 850 που έχει εργοστασιακά η συσκευή. Πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις έτσι δεν είναι; Ποιες είναι αυτές; Τι πρέπει να κάνει ένας χρήστης μέσα στο πρόγραμμα LagFix προκειμένου να δει τις επιδόσεις να απογειώνονται; Πιστεύω πως αυτό πρέπει να γίνει οδηγός. Γιατί σκέτο "καντε Root" και μετά βάλτε το LagFix και τελειώσατε ΔΕΝ οδηγεί πουθενά. Τουλάχιστον δεν οδηγησε πουθενά εμένα. Και να πειράζουμε "στη τύχη" με δοκιμή και σφάλμα το πυρήνα του λειτουργικού δεν μου φαίνεται πολύ λογικο. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη που επιμένω Σας ευχαριστώ! Εγώ θα συμφωνήσω με τις οδηγίες που σου εδωσε ο Κώστας. Αλλά πρέπει να πω ότι αφού έχεις φτάσει στο σημείο να κάνεις τέτοιες αλλαγές στο λειτουργικό σου, να κάτσεις να διαβάσεις κάποια πράγματα και μόνος σου. Οι απαντήσεις σ'αυτά που ρωτάς έχουν δώθει πολλές φορές στο thread, αναλυτικά μάλιστα, για το τί κάνει η μπάρα που ρωτάς και τέτοια. Αν δε θες να διαβάσεις όλο το thread, κάνε τουλάχιστον μια "Αναζήτηση στο θέμα" (το κουμπί πάνω δεξιά), και βάλε "lagfix", και διάβασε τουλάχιστον αυτά. Επίσης θα μπορούσες να κοιτάξεις και στο αυθεντικό thread του lagfix του RyanZA στο XDA, που εξηγεί αναλυτικά τί έκανε, αλλά και χωρίς αυτό, όλες οι απαντήσεις υπάρχουν στο θέμα. Το να "επιμένεις" να γίνει οδηγός το βρίσκω όχι μόνο εγωιστικό αλλά και μεγάλη τεμπελιά, και με συγχωρείς κιόλας. Μια γρηγορη ερωτησουλα σχετικα με το κολπακι με το gps fix που αναφερθηκε πριν λιγες σελιδες. Επειδη το astro file manager δεν μου επιτρεπει να κανω save το αρχειο αφου αλλαξω απο north-america.pool.ntp.org σε europe.pool.ntp.org και επειδη το root manager ειναι paid εφαρμογη, σκεφτηκα να ακολουθησω τις οδηγιες του τυχερακια και να περασω το αρχειο στο τηλεφωνο μεσω adb. Παρολα αυτα μου δινει κι εκει permission denied. Γιατι συμβαινει αυτο απο τη στιγμη που ειμαι ηδη rooted? edit - Για την καινουργια εκδοση oclf τηνοποια περασα σημερα το πρωι, να πω οτι μου εδωσε στο quadrant 2310 και ειναι το μεγαλυτερο που εχω πιασει. Nα πω μόνο για το κόλπο με το europe pool που είναι πολύ παλιό πια, ότι δε διορθώνει τίποτα στην πλοήγηση, ούτε στη σταθερότητα της λήψης... αυτά διορθώνονται μόνο με τα καινούρια firmware από την έκδοση JM7 και μετά. Ακόμα και το ίδιο το fix, εγώ το θεωρώ placebo effect, και έχω δοκιμάσει πολλές φορές μέ και χωρίς... (και φυσικά ακόμα και να μην είναι δεν πιάνει χωρίς 3g data, που πολλοί τα έχουν κλείσει λόγω χρέωσης). Το πόσους δορυφόρους βλέπεις εξαρτάται από την ώρα της μέρας και πόσοι υπάρχουν από πάνω εκείνη τη στιγμή... Απλά δε βλέπω το λόγο γι'αυτό το φιξ, γιατί ακόμα και να κάνω λάθος και να πιάνει λίγο πιο γρήγορα όντως, δεν έχει νόημα το αρχικό φιξ αν δεν παραμένει... Αν το GPS είναι πολυ σημαντικό, βάλτε την JM8, (ή JPH,JPK από φρόγιο) που έχουν τη διόρθωση της Samsung, ή περιμένετε την επίσημη αναβάθμιση... όλα τα υπόλοιπα είναι προχειροδουλειές και δεν πιάνουν... τα παιδιά στο xda το έχουν εξαντλήσει. Edited September 27, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μ - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Μια γρηγορη ερωτησουλα σχετικα με το κολπακι με το gps fix που αναφερθηκε πριν λιγες σελιδες. Επειδη το astro file manager δεν μου επιτρεπει να κανω save το αρχειο αφου αλλαξω απο north-america.pool.ntp.org σε europe.pool.ntp.org και επειδη το root manager ειναι paid εφαρμογη, σκεφτηκα να ακολουθησω τις οδηγιες του τυχερακια και να περασω το αρχειο στο τηλεφωνο μεσω adb. Παρολα αυτα μου δινει κι εκει permission denied. Γιατι συμβαινει αυτο απο τη στιγμη που ειμαι ηδη rooted? edit - Για την καινουργια εκδοση oclf τηνοποια περασα σημερα το πρωι, να πω οτι μου εδωσε στο quadrant 2310 και ειναι το μεγαλυτερο που εχω πιασει. κατεβασε τον root explorer απο το μαρκετ και θα μπορεις να κανεις τα παντα στα αρχεια συστηματος (εφοσον εισαι root φυσικα)-εννοειτε<<μεγαλη προσοχη στο τι θα κανεις εκει μεσα με αυτον τον τροπο>>. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) καλησπερα παιδια σημερα ανακαληψα ενα προβλημα εχω και φλασηαρισμα σε JM8 εδω και αρκετες μερες σημερα πηγα να γραπσω sms με swype και μου ειπε οτι το μνμ μπορει να ειναι κατεστραμενο κι ο παραληπτης δεν θα το παραλαβει σωστα και οντως ο παραλαπτης το πηρε με "???????????????"(ερωτηματικα)επισης μου εγραφε να το ρυθμησω σε αυτοματη γλωσσα αλλα δεν εχει τετοια επιλογη. τι μπορω να κανω? Μυνήματα / Ρυθμίσεις / εισαγωγή λειτουργίας, να είναι επιλεγμένο το Unicode Δεν μπηκα εδω και 3 μερες στο forum ελεω εξεταστικης και εκανα ενα μινι catch up. Αποτι βλεπω ο φρογιος θα αργησει να ερθει οποτε σκεφτομαι να προχωρησω σε φλασαρισμα μιας πιο καινουργιας εκδοσης απο την αρχαια που εχω (οχι ομως 2.2 λεω να περιμενω ακομα λιγο). Προτεινετε την τελευταια JM8 η μηπως μια πιο παλια? Νομιζω καποιος ειχε αναφερει bugs σε αυτην... Επισης δεν θα μπορουσα να μην πω ενα μεγαλο μπραβο σε τυχερακια και le_bron για τους χρησιμοτατους οδηγους. Με τετοιες κινησεις και κυριως τετοια μελη το forum ανεβαινει πολλα επιπεδα. Και παλι μπραβο και ευχαριστουμε παιδια. Εdit - Επειδη το ξεχασα και θα τον αδικησω μπραβο και στον Αντωνη για το blog. Ισχυει οτι ειπα και για τα παιδια πιο πανω. 4 ημέρες φλασαρισμένο με Froyo 2.2 (I9000XXJPK), oneclick lagfix 2.1.2, 11 οθόνες με εφαρμογές, κανένα κόλλημα, άψογη λειτουργία και Quadrant 2010. Παιδιά, η ROM είναι απλά ΑΠΑΙΧΤΗ..... Edited September 27, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 4 ημέρες φλασαρισμένο με Froyo 2.2 (I9000XXJPK), oneclick lagfix 2.1.2, 11 οθόνες με εφαρμογές, κανένα κόλλημα, άψογη λειτουργία και Quadrant 2010. Παιδιά, η ROM είναι απλά ΑΠΑΙΧΤΗ..... το θέμα είναι να είναι απίθανη χωρίς το lagfix :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 καλησπερα κ απο μενα..διαβαζω μερες το φορουμ εδω κ εχω βοηθηθει ταμαλα..βεβαια εχω μπλεξει με τα τοσα πολλα που πρεπει να κανεις στο αντροιντ που αρχιζουν να μου λειπουν τα win mobile..καλα μη βαρατε το ξερω ειναι απλα βαρετα γιαυτο κ περασα απο εδω μερια..η αληθεια ειναι οτι ηθελα το αιφον 4 που μαλλον θα παρω κ αυτο τα χριστουγεννα αλλα 3 πραγματα με εκαναν να επιλεξω το σαμσουνγκ..ενα ειναι η εφαρμογη που το κανει wifi-spot απλα κ γρηγορα..2 η οθοναρα του που μετα το hd2 το αιφον μου φενοταν παιδικη κ 3 τα live widgets ..περασα το OCLF Κ μαλιστα μου εκανε ρουτ κ την συσκευη κ στα benchmark ειδα το νουμερο 2296..χρησιμοποιω το advanced task killer διοτι το altermin free απο το oclf δεν μου κρατουσε την προεπιλογη που λενε τα παιδια εδω..βεβαια εχω κ εγω το προβλημα με το αρxειο gps με astro explorer που δοκιμασα αλλα και με super manager ενω τροποποιουσα το αρχειο δεν μπορουσε να το σωσει..αντε να δουμε κ το γιαουρτι τι παραπανω θα μας δωσει..ΘΑ ΗΘΕΛΑ να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που απλοχερα κ υπομονετικα μοιραζονται τις γνωσεις τους μαζι μας,συμπασχω μαζι τους γιατι πριν πολλα χρονια ημουν σε θεση να βοηθησω αρκετους αρχαριους που ξεκινουσαν τοτε με τα win mobile κ ισως να ειναι κουραστικο να απαντουνται οι ιδιες ερωτησεις αλλα δικαιολογηστε την απειρια κ λιγο την τεμπελια μας.. να κανω κ μια ερωτηση,,αφου paid εφαρμογες δεν βλεπουμε που μπορουμε να βρουμε κανα τζαματο παιχνιδακι ? οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Παιδιά μια βοήθεια. σας παρακαλώ εχω περάσει το oclf και το benchmark. μου βγάζει μέτρηση συνέχεια 852-890 μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση που δέν εχω κάνει..... ; Παιδιά μια βοήθεια. σας παρακαλώ εχω περάσει το oclf και το benchmark. μου βγάζει μέτρηση συνέχεια 852-890 μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση που δέν εχω κάνει..... ; Καλά μαλλον θέλει σπάσιμο, τώρα που το μετρησα βγάζει 2197.... μέχρι χτες έβγαζε 890..... Edited September 28, 2010 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_ath Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 καλησπέρα παιδιά! αγόρασα τη συσκευή :w00t:!! πολύ χαρούμενος και πολύ ικανοποιημένος για αρχή. όμως αν μπορείτε πείτε μου απο που κατεβάζω το kies ? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Καλά μαλλον θέλει σπάσιμο, τώρα που το μετρησα βγάζει 2197.... μέχρι χτες έβγαζε 890..... φιλε μου το σπασιμο στο αντροιντ λεγεται ρουτ...:lol: μην μπερδευεσαι με το αιφονι..παρεπιμπτοντως σου ριχνω μια 100αρα στο benchmark...μηπως ν το τσιπαρεις? να απαντησω στο μητσαρα πριν επεμβει ο τυχερακιας κ του τα χωσει...χαχα,,,ρε μητσαρα απο το σαιτ της σαμσουνγκ..ειναι η εφαρμογη της εταιρειας για τα κινητα της...κ προσεξε την επομενη ερωτωση σου ετσι??? Edited September 27, 2010 by doctor-gio οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_ath Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 χαχα! νεος είμαι ρε αγορίνα. πληκτρολογούσα http://www.sumsungmobile.com.:lol: ελπίζω να μην σας κουράσω με τις ερωτήσεις μου.... θα επανέλθω:lol: φιλε μου το σπασιμο στο αντροιντ λεγεται ρουτ...:lol: μην μπερδευεσαι με το αιφονι..παρεπιμπτοντως σου ριχνω μια 100αρα στο benchmark...μηπως ν το τσιπαρεις? να απαντησω στο μητσαρα πριν επεμβει ο τυχερακιας κ του τα χωσει...χαχα,,,ρε μητσαρα απο το σαιτ της σαμσουνγκ..ειναι η εφαρμογη της εταιρειας για τα κινητα της...κ προσεξε την επομενη ερωτωση σου ετσι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 doctor-gio παιχνιδάκια καλά αλλά paid είχα βρει εγώ στο gameloft...βάλε gameloft android στο google και...η συνέχεια επί της οθόνης του κινητού σου lol Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) φιλε μου το σπασιμο στο αντροιντ λεγεται ρουτ...:lol: μην μπερδευεσαι με το αιφονι..παρεπιμπτοντως σου ριχνω μια 100αρα στο benchmark...μηπως ν το τσιπαρεις? να απαντησω στο μητσαρα πριν επεμβει ο τυχερακιας κ του τα χωσει...χαχα,,,ρε μητσαρα απο το σαιτ της σαμσουνγκ..ειναι η εφαρμογη της εταιρειας για τα κινητα της...κ προσεξε την επομενη ερωτωση σου ετσι??? Σπάσιμο εννοώ το ίδιο κινητο κυριολεκτικά.....2232 βγάζει.... Edited September 27, 2010 by tarirs android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Να συμφωνήσω και εγώ με τον tyherakias, ρε παιδιά διαβάστε και λίγο κάντε και καμιά αναζήτηση, και εγώ άσχετος είμαι και επιπλέον λόγω δουλειάς και παιδιών δεν έχω πολύ χρόνο...βρήκα όμως έστω και λίγο χρόνο έψαξα στο xda, και μέσα σε μισή ωρίτσα είχα καταλάβει τι στο καλό κάνει το lag fix και πως το βάζω...επιπλέον όσοι καινούργιοι μπαίνετε εδώ μην ορμάτε κατευθείαν να βάλετε ότι βλέπετε μπροστά σας ...μάθετε λίγο το κινητό σας και δείτε λίγο τις ανάγκες σας...βλέπω παιδιά που πρώτα βάζουν κάτι και μετά ρωτάνε τι είναι!! Ήμαρτον που θα έλεγε και o ....γνωστός..... Ps Τώρα ρε τυχερουλη με ξενέρωσες...και είχα την εντύπωση ότι το gps fix κάτι έκανε αλλά είχες δίκιο το δοκίμασα πάντα με 3g ανοιχτό...τεσπα θα το ξαναδοκιμάσω και χωρίς 3g και βλέπουμε! Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) Λοιπόν και πριν από λίγο ΞΑΝΑ πρόβλημα στο Μαρκετ. Δεν κατεβαίνουν οι εφαρμογές. Έχω την εντύπωση οτι ο λόγος είναι η επιλογή που έκανα στο gmail. Έβαλα στο κινητό να γίνεται συγχρονισμός ΟΛΩΝ των μηνυμάτων... Είχε αναφερθεί κάτι για το GTALK. Μπορεί κανείς να δώσει καμιά ιδέα όσον αφορά αυτό; Προσπάθησα να κάνω signout αλλά μέσα από το κινητό δε γίνεται. Δηλαδή γίνεται αλλά ξαναμπαίνει :( Από το google είναι το θέμα να γίνει αλλά πως. Εντω μεταξύ θα δοκιμάσω να κάνω απο-συγχρονισμό όλων και να το γυρίσω όπως ήταν πριν... (μα να μην μπορώ να βλεπω όλα τα mails? ) Υ.Γ: Ήδη δοκίμασα τον απο-συγχρονισμό όλων των φακέλων του Gmail... Χωρίς αποτέλεσμα. Από το Μαρκετ ΔΕΝ κατεβαίνει τιποτα... "Ανεπιτυχής λήψη"... Edited September 27, 2010 by gnikolai Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Για να προσθεσω μια επαφη ειναι καλυτερα να την προσθετω στο gmail? Oταν προσθετω μια στο τηλεφωνο και κανω συγχρονισμο γιατι δεν προστιθεται-ανεβαινει και στο gmail? Μονο αναποδα γινεται συγχρονισμος? Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts