me00016 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Kαλησπερα παιδια, να σας κανω μια ερωτηση...το swype πως ενεργοποιειται??? Ειναι εξτρα εφαρμογη?? ή υπαρχει στις ρυθμισεις τις συσκευης???? Απο που θα το βρω??? Δες στο #1741. Παιδιά κοιτάξτε Zagg για protectors...άψογα. Google και για "Zagg coupons" για -20% έκπτωση όποιος αποφασίσει να πάρει ;) http://www.zagg.com/invisibleshield/samsung-galaxy-s-i9000-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php Επειδή είχα zagg invisible shield, να σας πω μακριά από δαύτα ως προστατευτικά οθόνης. Χάνεις και σε αφή (είναι σα να γλιστρας σε λάστιχο, το δάχτυλο κολλάει) και σε εμφάνιση (υπό γωνία φαίνεται σαν... κυτταρίτιδα (μπλιαχ) και μου εμφάνιζε και τα χρώματα της ίριδας όταν το έβλεπα στον ήλιο). Ultra crystal clear και από εμένα. Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Για τα invisible shield εχω ακούσει ότι χαλάνε την αίσθηση της οθόνης αφής.. Εγώ έβαλα της 3Μ Vikuiti που είχα δει να προτείνει κάποιος εδώ μέσα. Άψογα γενικά, απλά γεμίζουν δαχτυλιές και θέλουν καθάρισμα.. Αλλά επειδή δουλεύουν με στατικό ηλεκτρισμό, τα βγάζεις τα πλένεις και τα ξαναβάζεις και είσαι άψογος Τα πλένεις δηλαδή και από κάτω? Τότε ίσως να είναι σαν αυτά που λέω από το extreme mobile... http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S-GT-i9000-Screen-Protector-diafana-x2tem.257587.html Με στατικό ηλεκτρισμό λέει... Έχει και σε γυαλιστερό και σε ματ. Θα δοκιμάσω μάλλον αυτά που είναι σε Ελληνικό κατάστημα, για να μην παραγγέλνω πάλι μέσω Internet και περιμένω...και βλέπουμε.. Για Zagg ξέρω...για Ultra Crystal Clear από Steinheil θα ήθελα να δοκιμάσω...έχει και βίντεο στο youtube που δείχνει καλή περίπτωση...βέβαια το θέμα με τις δακτυλιές αναπόφευκτο από όσο φαίνεται... Edited September 24, 2010 by DirectorCK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 παιδια με το one click lag fix,για να γινει root η συσκευη μεσα απτο μενου,πρεπει να μπω σε recovery mode? edit:δεν υπαρχει δυστιχως και κανενα βιντεο στο youtube.... Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδιά ήρθε η αντικατάσταση του Protector από την PDAir...αρκετά γρήγορα και με ένα μόνο mail μου στείλαν νέα δωρεάν... Απαντώ σε όσους με είχαν ρωτήσει πριν λίγες μέρες για το Protector και σε όσους με έστειλαν pm...: Απογοήτευση και πάλι. Με πολύ μαλακή χρήση της χαρτονένιας κάρτας κατά την τοποθέτηση...μιλάμε για πολύ μαλακή, από ζάχαρη να είσαι φτιαγμένος δεν θα πάθεις κάτι...απόκτησε μόνιμες μικρές γρατζουνιές το Protector...και μιλάμε πριν καν βγει το από πάνω φύλλο στην τοποθέτηση...τι να πώ... Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και λέω δυστυχώς, γιατί είναι το μόνο Protector που έχω βρει που να είναι και γυαλιστερό και να μην αφήνει δακτυλιές. Τα χρώματα ήταν τέλεια μετά την τοποθέτηση, όμως φαινόντουσαν άσχημα οι γρατζουνιές αν και μικρές. Παρ' όλα αυτά, η θήκη και το μπράτσο για το αυτοκίνητο που σας έδειξα στο βιντεάκι που έφτιαξα ήταν εξαιρετικά και αν ήταν να ξαναγοράσω θήκη και πάλι από την PDAir θα την έπαιρνα. Τελικά δοκίμασε κανείς τα Protector από το extreme mobile? Αν έχει κανείς άποψη ας μας πει... Έχω σταμπάρει την παρακάτω http://cgi.ebay.co.uk/SGP-ULTRA-Oleophobic-Screen-Film-Samsung-Galaxy-S-i9000-/270633524788?pt=PDA_Accessories&hash=item3f0303de34 Έχω δει και κάποια βιντεάκια και μου φαίνεται ενδιαφέρουσα. Η συσκευασία είναι πλήρης και έχει 2 screen protectors, protector για την κάμερα, μαντηλάκι για να καθαρίσεις την οθόνη και μια μια μικρή κάρτα για την αφαίρεση των φυσαλίδων. Μήπως τυχαίνει να την έχει πάρει κάποιος να μας πει εντυπώσεις; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 εγώ από αυτές την μπλέ πήρα , δεν είχε μόνο το protector για την κάμερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 εγώ από αυτές την μπλέ πήρα , δεν είχε μόνο το protector για την κάμερα Εντυπώσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδιά ήρθε η αντικατάσταση του Protector από την PDAir...αρκετά γρήγορα και με ένα μόνο mail μου στείλαν νέα δωρεάν... Απαντώ σε όσους με είχαν ρωτήσει πριν λίγες μέρες για το Protector και σε όσους με έστειλαν pm...: Απογοήτευση και πάλι. Με πολύ μαλακή χρήση της χαρτονένιας κάρτας κατά την τοποθέτηση...μιλάμε για πολύ μαλακή, από ζάχαρη να είσαι φτιαγμένος δεν θα πάθεις κάτι...απόκτησε μόνιμες μικρές γρατζουνιές το Protector...και μιλάμε πριν καν βγει το από πάνω φύλλο στην τοποθέτηση...τι να πώ... Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και λέω δυστυχώς, γιατί είναι το μόνο Protector που έχω βρει που να είναι και γυαλιστερό και να μην αφήνει δακτυλιές. Τα χρώματα ήταν τέλεια μετά την τοποθέτηση, όμως φαινόντουσαν άσχημα οι γρατζουνιές αν και μικρές. Παρ' όλα αυτά, η θήκη και το μπράτσο για το αυτοκίνητο που σας έδειξα στο βιντεάκι που έφτιαξα ήταν εξαιρετικά και αν ήταν να ξαναγοράσω θήκη και πάλι από την PDAir θα την έπαιρνα. Τελικά δοκίμασε κανείς τα Protector από το extreme mobile? Αν έχει κανείς άποψη ας μας πει... Mια ερωτηση για ολα οσα εγραψες....ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΤΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??:blink: Εγω πηρα αυτην απο εδω http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S-GT-i9000-Screen-Protector-diafana-x2tem.257587.html και ειναι παρα πολυ καλή και διαφανη.Εχει δυο μεμβρανες ,και η τοποθετηση ειναι οπως λες η μεμβρανη η κύρια ειναι σαν σαντουιτς μεσα στις δυο εξωτερικες και το πανακι.:) Εκανα τις συμβουλες με την σακουλα και οντως δεν ειχα ιχνος σκονης.Αφου καθαρισα με το πανακι,την τοποθετησα σιγα σιγα και μετα την "περασα" με το πανακι ξανα για να κατσει καλα παντου η μεμβρανη.Εβγαλα το πανω μερος και εμεινε η κύρια μεμβρανη ΑΘΙΚΤΗ και πληρως κολλημενη.;) Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 παιδια ποια η γνωμη σας γι αυτο το screen protector http://cgi.ebay.com/REALOOK-Samsung-Galaxy-S-AFP-Screen-Protector-2PK-/250671452317?pt=PDA_Accessories&hash=item3a5d2ed09d υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Εντυπώσεις; δες post #6408 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 παιδια με το one click lag fix,για να γινει root η συσκευη μεσα απτο μενου,πρεπει να μπω σε recovery mode? edit:δεν υπαρχει δυστιχως και κανενα βιντεο στο youtube.... Ναι πρέπει να μπεις σε recovery mode και εκεί να διαλέξεις το update.zip και όταν κάνει restart το κινητό πας παλι στην εφαρμογή και επιλέγεις το one click lag fix...τώρα όσο για τα protectors που συζητάτε ρε παιδιά έχω δοκιμάσει 2-3 αλλά φαίνεται έχω μανταλάκια στα χέρια και δεν μπορώ να τα κολλήσω σωστά...τι βίντεο έχω δει για το πως τα βάζουμε δεν λέγεται..μιλάμε για την τέλεια αχρηστία...η γυναίκα μου με δουλεύει με το που βλέπει τον courier...τεσπα...η μόνη που μου έκατσε κάπως ήταν μία ματ...μην πάρει κανείς τέτοιες χαλάει την αίσθηση της οθόνης...άμα βλέπετε antiglare και ματ μακριά...αν μπορείτε προτείνετε μου κάποια που να μπαίνει εύκολα...για κουλούς δηλαδή! Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_ath Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Νέος στο forum σας. Συγγενής μου είπε για το myphone. Θέλω να πάρω τη συσκευή. Πίστευετε πως αξίζει να τη νπάρω ή να περιμένω κάποια άλλη που πρόκειται να έρθει σύντομα? σαν δυνατότητες με καλύπτει απόλυτα. ΑΝ δεν σας κουράζω μπορείτε να μου πείτε κάποιο κατάστημα όπως αυτά που παρουσιάζονται στο σκρουτζ και είναι αξιόπιστο αλλα και πιο οικονομική η τιμή της συσκευής? Αυτό που θέλω είνα να έχει σίγουρα ελληνικό menu και ελληνικά στα μηνύματα. Αν δεν επιτρέπεται να στείλει κάποιος στο φορουμ ασ μου στείλει πριβε μήνυμα απο ποιο κατάστημα το πήρε. Σας ευχαριστώ πολύ Edited September 24, 2010 by mitsos_ath Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδια οσοι θελετε γνωμη για screen protector απο οσα εχω δοκιμασει (και ειναι πααααρα πολλα) το καλυτερο σε αισθηση, αντοχη,τοποθετηση ειναι της Brando. Και υπαρχει και σε πολλα ελληνικα καταστηματα, Try it... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδια μια βοηθεια , με το που ανοιγω το samsung kies τερματιζεται η συνδεση του internet μετα απο 10 με 15 δευτερολεπτα, με αποτελεσμα να μην μπορω να ψαξω για update του κινητου και επανερχεται μονο με log off και εισοδο ξανα, χρησημοποιω vista kai wireless internet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Γεια σας κι απο μενα. Απο σημερα κι εγω κατοχος του GALAXY. Σας διαβαζω τρεις μερες αλλα επειδη ειμαι ψιλο ασχετος απο κομπιουτερ και android μηπως καποιος φιλος μπορει να με καθοδηγηση πως να περασω τις ρυθμισεις για ιντερνετ ,mms, wi-fi. Eχω τις ρυθμισεις που εχετε γραψει εδω στο φορουμ αλλα μετα το ρυθμισεις στο κινητο που πρεπει να παω ? Αν μπορει καποιος φιλος με απλα βηματακια θα του ημουν υποχρεως. Ευχαριστω. ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Mια ερωτηση για ολα οσα εγραψες....ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΤΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??:blink: Εγω πηρα αυτην απο εδω http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S-GT-i9000-Screen-Protector-diafana-x2tem.257587.html και ειναι παρα πολυ καλή και διαφανη.Εχει δυο μεμβρανες ,και η τοποθετηση ειναι οπως λες η μεμβρανη η κύρια ειναι σαν σαντουιτς μεσα στις δυο εξωτερικες και το πανακι.:) 1. Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου με την κάρτα...αν εννοείς τι κάρτα χρησιμοποίησα, αυτήν που είχε στη συσκευασία το Protector της PDAir. Οι περισσότερες εταιρίες περιέχουν τέτοια κάρτα στο πακέτο με το Protector τους... 2. Επιτέλους κάποιος που έχει αυτήν που έβαλα στο Link...:p...δηλαδή δεν μπαίνει με στατικό ηλεκτρισμό? Έχει κι αυτη κόλλα στην μία πλευρά του φιλμ? Μπορεί να πλυθεί πάνω κάτω αν την βγάλεις? Παιδια οσοι θελετε γνωμη για screen protector απο οσα εχω δοκιμασει (και ειναι πααααρα πολλα) το καλυτερο σε αισθηση, αντοχη,τοποθετηση ειναι της Brando. Και υπαρχει και σε πολλα ελληνικα καταστηματα, Try it... Το μόνο υποκειμενικά άσχημο είναι ότι στο πάνω μέρος του έχει μεγάλο άνοιγμα και δεν συνεχίζει ομοιόμορφα να καλύπτει το κινητό...δεν αφήνει μόνο την εσωτερική κάμερα και το ακουστικό ανοιχτά αλλά όλο το τμήμα πάνω από το ακουστικό...έτσι δεν είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Νέος στο forum σας. Συγγενής μου είπε για το myphone. Θέλω να πάρω τη συσκευή. Πίστευετε πως αξίζει να τη νπάρω ή να περιμένω κάποια άλλη που πρόκειται να έρθει σύντομα? σαν δυνατότητες με καλύπτει απόλυτα. ΑΝ δεν σας κουράζω μπορείτε να μου πείτε κάποιο κατάστημα όπως αυτά που παρουσιάζονται στο σκρουτζ και είναι αξιόπιστο αλλα και πιο οικονομική η τιμή της συσκευής? Αυτό που θέλω είνα να έχει σίγουρα ελληνικό menu και ελληνικά στα μηνύματα. Αν δεν επιτρέπεται να στείλει κάποιος στο φορουμ ασ μου στείλει πριβε μήνυμα απο ποιο κατάστημα το πήρε. Σας ευχαριστώ πολύ φιλε μου..εχθες αποφασισα κ εγω να παρω καινουριο τελικα..479 ευρω απο το κινιτομανια απο σκρουτζ..ελληνικο εγγυηση κ αποδειξη η τιμολογιο...κ επειδη ημουν αναμεσα στο αιφον4 κ σε αυτο δεν θα το μετανιωσεις..μια μερα το εχω κ απλα τα σπαει.. οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 To δικο μου δεν εχει. Αν ειναι θα στειλω πμ σαυτον που μου το πουλησε να τον ρωτησω μηπως δεν ειναι το brando και μπερδευτηκε. Και ουτε στο ομνια που ειχα ειχε κενο, καλυπτε ολη την οθονη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_ath Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ακριβώς το ίδιο δίλλημα είχα και εγω. Αλλα κατα 99% θα πάρω την πρώτη μου συσκευή Samsung φιλε μου..εχθες αποφασισα κ εγω να παρω καινουριο τελικα..479 ευρω απο το κινιτομανια απο σκρουτζ..ελληνικο εγγυηση κ αποδειξη η τιμολογιο...κ επειδη ημουν αναμεσα στο αιφον4 κ σε αυτο δεν θα το μετανιωσεις..μια μερα το εχω κ απλα τα σπαει.. Edited September 24, 2010 by mitsos_ath Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 εχω δοκιμασει ενα σορο screen protector και ολα ειναι για τα μπαζα ,ματ ,διαφανη, καθρεπτης, αλλα βρηκα σωτηρια αλλου σε ενα υλικο που δεν παει ο νους σας............το διαφανη αυτοκολλητο που χρησιμοποιουμε για να καλυψουμε τα σχολικα βιβλια των παιδιων ,με ΠΟΛΥ υπομονη λιγες μετρησεις και ενα κοπιδι το φερνετε στα μετρα σας ,και δαχτυλια ουτε ιχνος(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ):rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos_ath Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) πες κάτι γίνει και κλείσει το κατάστημα η εγγύηση συνεχίζει να ισχύει? δηλαδή το πηγαίνουμε μόνοι μας κάπου σε επίσημη αντιπροσωπεία? πήρα τηλ και έχει απόθεμα doctor-gio Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ακριβώς το ίδιο δίλλημα είχα και εγω. Αλλα κατα 99% θα πάρω την πρώτη μου συσκευή Samsung Edited September 24, 2010 by mitsos_ath Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Εχει γραντζουνιστει η οθονη κανενος χωρις screen protector? Μηπως με την gorilla glash ειναι περιττο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 εχω δοκιμασει ενα σορο screen protector και ολα ειναι για τα μπαζα ,ματ ,διαφανη, καθρεπτης, αλλα βρηκα σωτηρια αλλου σε ενα υλικο που δεν παει ο νους σας............το διαφανη αυτοκολλητο που χρησιμοποιουμε για να καλυψουμε τα σχολικα βιβλια των παιδιων ,με ΠΟΛΥ υπομονη λιγες μετρησεις και ενα κοπιδι το φερνετε στα μετρα σας ,και δαχτυλια ουτε ιχνος(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΛΛΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ):rolleyes: αυτο ειναι κατι σαν "σπιτικα γιατροσοφια" οπως το βλεπω....!!!!χαχα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 δες post #6408 :) thanks... και μια ακόμη ερώτηση :) από τα βιντεάκια για τον συγκεκριμένο screen proector έχω δει ότι καλύπτεται πλήρως η μπροστινή κάμερα (πράγμα που δεν με απασχολεί) και ο proximity sensor... να υποθέσω δε δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στον proximity sensor κάτι τέτοιο; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verman Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Έχω συγχρονίσει ένα λογαριασμό hotmail στην εφαρμογή email και μου παρουσιάζει το εξής: όταν διαγράφω ένα εισερχόμενο, μου χτυπάει ξανά ειδοποίηση και στα διαγραμμένα το μήνυμα εμφανίζεται δυο φορές. Έχει συμβεί σε άλλον ή ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει; Ευχαριστώ. Edit Υπάρχουν εντυπώσεις από την JPK; Edited September 24, 2010 by verman Μάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Γεια σας κι απο μενα. Απο σημερα κι εγω κατοχος του GALAXY. Σας διαβαζω τρεις μερες αλλα επειδη ειμαι ψιλο ασχετος απο κομπιουτερ και android μηπως καποιος φιλος μπορει να με καθοδηγηση πως να περασω τις ρυθμισεις για ιντερνετ ,mms, wi-fi. Eχω τις ρυθμισεις που εχετε γραψει εδω στο φορουμ αλλα μετα το ρυθμισεις στο κινητο που πρεπει να παω ? Αν μπορει καποιος φιλος με απλα βηματακια θα του ημουν υποχρεως. Ευχαριστω. Καλορίζικο! Λοιπόν θα πας Ρυθμίσεις-Ασύρματη επικοινωνία-Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-Ονόματα σημείων πρόσβασης...πατάς κάτω αριστερό πλήκτρο κινητού και επιλέγεις να προσθέσεις νέο APN..φτιάχνεις δύο ένα για Internet και ένα για MMS..κάνεις και ένα restart στο τηλέφωνο και λογικά είσαι οκ Για wifi πάλι στην ασύρματη επικοινωνία-ρυθμίσεις wifi επέλεξε το πρώτο που λέει wifi άστο να ψάξει και μόλις βρει το modem σου δώστου password και είσαι οκ Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts