ioma Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Δεν κατάλαβα, δούλεψε ή όχι; Δεν κατάλαβα τί συμβαίνει με τα προγράμματα που λες... σορρυ (μπορεί να είναι θέμα widget για τις υπογραφές, δεν τό'χω ψάξει πολύ, τα άλλα είχανε; ) Δεν δουλεψε 100%.Εξηγω Εχω εγκαταστησει στο τηλ απο apk διαφορα δικα μου προγραμματα.Φτιαχνω τωρα ενα προχειρο προγραμμα,το υπογραφω και το εγκαθιστω.Το θεμα ειναι οτι μου σβηνει ολα τα δικα μου προγραμματα που εχω εγκαταστησει απο apk kai εγκαθισταται πανω απο αυτα σαν να ειναι καποιο update. ΛυθηκεΒλακεια δικια μου.Thanks για μια ακομη φορα. Edited September 23, 2010 by ioma Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Δεν δουλεψε 100%.Εξηγω Εχω εγκαταστησει στο τηλ απο apk διαφορα δικα μου προγραμματα.Φτιαχνω τωρα ενα προχειρο προγραμμα,το υπογραφω και το εγκαθιστω.Το θεμα ειναι οτι μου σβηνει ολα τα δικα μου προγραμματα που εχω εγκαταστησει απο apk kai εγκαθισταται πναω απο αυτα σαν να ειναι καποιο update. Κουφό... εδώ δε μπορώ να βοήθησω φίλε μου είναι καθαρά θέμα sdk.. πρέπει να ρωτήσεις developers... (κανείς εδω; ) Λογικά θα είναι κάτι πολύ απλό για να διαφοροποιείς μεταξύ των εφαρμογών σου... δεν έχω ασχοληθεί με το android τόσο όμως, δυστυχώς. EDIT: Από περιέργεια, πώς λύθηκε; Edited September 23, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Καλησπέρα σας παιδιά και πάλι! Συγγνώμη που πρέπει να επαναλάβω το ποστ μου, αλλά μιας και ξεχάστηκε το ζήτημα αυτό με τα mails το οποίο είναι για εμένα αρκετά σημαντικό (για αυτό παίρνω μου google-τηλέφωνο) σας το ξανα-παραθέτω...: Έχω 2 λογαριασμούς Email. Ένα Gmail και ενα Microsoft Exchange. Με ποιο από τα προγραμματα που έχει το κινητό πρέπει να συγχρονίσω το καθένα για να εχω Push Mail. Το Gmail πρέπει ΜΟΝΟ ή μαλλον καλύτερα να το συγχρονίσω με την εφαρμογή-Gmail που έχει ή με την Εφαρμογή-Ε-Mail που έχει; Σας ευχαριστώ! καλά το είπα ότι πρέπει να μπει κάπου να φαίνεται :)) Λοιπόν έχω 2 accounts , έναν google apps (που είναι gmail βασικά) κι ένα Hotmail Απλά δημιουργείς νέα σύνδεση αλλά επιλέγεις manual ρυθμίσεις από εκεί διαλέγεις exchange server και βάζεις τις ρυθμίσεις gmail-> όνομα χρήστη το lala@gmail.com server m.google.com hotmail->όνομα χρήστη lala@hotmail.com (ή ό,τι είναι) server m.hotmail.com τικάρεις τα SSL και είσαι οκ (στο Συχνότητα ελέγχου μηνύματος βάζεις Αυτόματο (ώθηση)) και πλέον έχεις κι zoom (σε σχέση με το gmail app αλλά δεν δείχνει τα html) Υ.Γ. άν θυμάμαι καλά κάτι ενεργοποίησα κι από τα options του hotmail μέσω της σελίδας του αλλά δεν θυμάμαι τι κι αν ήταν απαραίτητο Δεν χρησιμοποιώ καθόλου το gmail app, όλα τα βλέπω (άμεσα γιατί το push δουλεύει μια χαρά) από το app της samsung Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Αυτο ηταν φιλε.Ευχαριστω.Η απορια μου μενει ομως μεχρι τωρα πως στο καλο ειχα εγκαταστησει τοσα προγραμματα ανυπογραφα;Οσο για το προγραμματακι μου ειναι στο μαρκετ "greek eortologio with widget".Απο οτι λενε "οι πελατες μου" εχει βελτιωθει η εμφανιση του edit.Δυστυχως ανθρακες ο θησαυρος.Αν εγκαταστησω καποιο apk μου κανει εγκατασταση πανω στα αλλα δικα μου προγραμματ.Δηλαδη εγκαθιστω ενα καινουργιο προγραμμα και αυτο μου σβηνει ολα τα αλλα Ειμαι off topic το ξέρω αλλά.... :D Μιας και σε βλέπω εύκαιρο αφου σου πω και γω συγχαρητήρια για την εφαρμογή είναι πολύ καλή, απλά να σου πω ότι μερικές φορές όταν την επιλέγω για να δω τις γιορτές του μήνα δεν μου ανοίγει... Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Ειμαι off topic το ξέρω αλλά.... :D Μιας και σε βλέπω εύκαιρο αφου σου πω και γω συγχαρητήρια για την εφαρμογή είναι πολύ καλή, απλά να σου πω ότι μερικές φορές όταν την επιλέγω για να δω τις γιορτές του μήνα δεν μου ανοίγει... Και αλλοι μου το εχουν πει αυτο δηλ. οτι κολλαει.Το ψαχνω αλλα ειναι δυσκολο να το βρω γιατι σε μενα δεν κολλαει.Μια απεγκατασταση και εγκατασταση ισως λυσει το προβλημα EDIT: Από περιέργεια, πώς λύθηκε; Εβαζα ιδιο namespace :p αλλα πριν δεν ειχα επιχειρησει να βαλω ταυτοχρονα δυο εφαρμογες Edited September 23, 2010 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Παδια ειχα ρωτησει και παλιοτερα.Μπορω να βαλω την καρτα μνημης απο το παλιο μου κινητο σ αυτο αφοβα?Μηπως του δημιουργησει καποιο προβλημα?Και κατι ακομα.Προσπαθω να συνδεθω μεσω allshare με τον υπολγιστη και δεν μπορω.Μηπως χρειαζονται καποιες ρυθμισεις στο media server? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 @@miogps Φίλε μου τα προβλήματα με το μαυρισμα της οθόνης και το χάσιμο κλήσεων δεν συμπεριλαμβάνεται στο γνωστό lag το οποίο το μόνο που κάνει είναι μια καθυστεριση στο άνοιγμα των εφαρμογών μόνο όταν η μνήμη ram έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Άρα είτε πρόκειται για πρόβλημα της συσκευής σου είτε κάτι έχει πειραχτει και χρειάζεται hard reset. Για να τσεκαρεις αν πρόκειται για παρενεργιες του lag, κλεισε την συσκευή σου και ξαναανοιξε την. Αστην 2-3 λεπτά να επανέλθει κανονικά και μετά κανε τις δοκιμές σου να δεις αν σου παρουσιάζει τα ίδια. Αν δουλεύει σωστά παρακολούθησε την διαθέσιμη μνήμη στην διάρκεια της μέρας για να δεις πόση έχεις όταν αρχίζει να κάνει αυτά που λες. Αν είναι από ελειψη ram θα βρούμε την λύση και θα ησυχάσεις. Αν όμως στα κάνει ενω έχεις αρκετή ελεύθερη μνήμη, είναι καθαρά θέμα συσκευής. Θα πρέπει να κανείς επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις, δηλαδή hard reset, να περάσεις μερικές εφαρμογές απ αυτές που έχεις επιλέγοντας αυτές που δουλεύουν σωστά και προ πάντως τίποτα σπασμένο. Τσεκαρισε την συσκευή μια δυο μέρες και αν στο παρουσιάσει πάλι στειλτην στο service. Αν δεν στο παρουσιάσει, άρχισε να προσθέτει εφαρμογές λίγες λίγες για να δεις μήπως κάποια απ αυτές δημιουργεί πρόβλημα. . κωστα σε ευχαριστω για τη μακροσκελη σου αναλυση. θεμα ram δε τιθεται εχω υπεραρκετη αφου εχω δεσμευμενα γυρω στα 170ΜΒ. το προβλημα που αντιμετωπιζω ισως να οφειλεται στο οτι η συνδεση μου ανηκει σε ενα πολυπληθες VPN.οι συνδεσεις αυτες εμαθα πριν λιγο ανηκουν σε classΧ εναντιθεσει με τις κλασσικες που ανηκουν σε CLASSΨ με πολυ ανωτερα ποιοτικα χαρακτηριστικα.με τη προηγουμενη συσκευη μου ΝΟΚΙΑ 6600 ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΗΨΗς ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΟΤΗΤΟς οχι διακοπης ομως . παντως εχει μια λογικη...αυριο θα επικοινωνησω με τη COSMOTE για να παρω τη γνωμη τους. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Παδια ειχα ρωτησει και παλιοτερα.Μπορω να βαλω την καρτα μνημης απο το παλιο μου κινητο σ αυτο αφοβα?Μηπως του δημιουργησει καποιο προβλημα?Και κατι ακομα.Προσπαθω να συνδεθω μεσω allshare με τον υπολγιστη και δεν μπορω.Μηπως χρειαζονται καποιες ρυθμισεις στο media server? Aν είναι microsd ναι, γιατί να μη μπορείς. Για το allshare δοκίμασε το PC Share Manager δουλεύει καλά. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Γνωρίζει κάποιος σε ποιο σημείο στη συσκευή μου δείχνει εκτός από την ip που έχει πάρει η συσκευή μου από ένα ρούτερ, ποια είναι η ip του ρούτερ, την μάσκα κ.τ.λ ???? Γιατί μπήκα στις ρυθμίσεις του wifi και εμφανίζει μόνο την διεύθυνση που έχει πάρει η συσκευή μου από τον ρούτερ. Edit: Κώστα δεν έχω βάλει καμιά εφαρμογή σπασμένη.όλες από το market. Υποθέτω κάποιο από τα παιχνίδια την έκανε αλλά γιατί όμως? Χθες το βράδυ έπαιξα 3 παιχνίδια που μπορείς και παίζεις online με αλλά άτομα. Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 Άκυρο... Νόμιζα ότι το wifi manager έκανε τη δουλειά που ήθελες... Edited September 23, 2010 by MyLord Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 miogps τι εννοεις classχ και classψ? Πως το πληροφορουμαστε αυτο? Για την ιστορια περισσοτερο. @ioma σορυ για το οfftopic, αλλα ως developer εφαρμογης (η οποια ειναι πολυ καλη παρεμπιπτοντως), κατι θα ξερεις. Με ποιον τροπο μπορω να αλλαξω το ονομα που εμφανιζεται μια third party εφαρμογη? Στους xda μου ειχαν πει πως πρεπει να τροποποιησω το xml file της, αλλα δεν καταλαβα ουτε πως, ουτε ποια γραμμη αναφερεται στο ονομα της εφαρμογης. Και παλι σορυ για το off.. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 παιδια προβλημα...σημερα ειπα να βαλω το oclf 2+ ενω εχω την 1+.ξεκινησα να κανω undo την 1+ και ολα μια χαρακανει κανονικα επανεκκινηση παω στο προγραμμα που μου ειχε γινει update σε 2.0.4 και ειχε την επιλογη για να κανω το oclf 2+.ελα που ομως δεν με αφηνει να το κανω..ουτε την 2+ ουτε την 1+ και οταν παταω πανω σε αυτες μου βγαζει.. you appear to have another lag fix installed! (/system/bin/playlogos1 less than 5KB) τι κανω???:cry::cry: αφου εκανα undo...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Εγώ εχω βάλει το wifi manager από το market. Είναι για γενικότερη διαχείριση του wifi άλλα κάνει κι αυτό που θες. σ'ευχαριστω πολυ φιλε, θα το δοκιμασω :). δουλευει καποιος terminal emulator να μου προτεινει καποιον απο το market Που να ειναι καλος ? γιατι βγαζει πολλους και μην καθομαι να δοκιμαζω εναν εναν. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 παιδια προβλημα...σημερα ειπα να βαλω το oclf 2+ ενω εχω την 1+.ξεκινησα να κανω undo την 1+ και ολα μια χαρακανει κανονικα επανεκκινηση παω στο προγραμμα που μου ειχε γινει update σε 2.0.4 και ειχε την επιλογη για να κανω το oclf 2+.ελα που ομως δεν με αφηνει να το κανω..ουτε την 2+ ουτε την 1+ και οταν παταω πανω σε αυτες μου βγαζει.. you appear to have another lag fix installed! (/system/bin/playlogos1 less than 5KB) τι κανω???:cry::cry: αφου εκανα undo...!! πηγαινε ρυθμισεις ,εφαρ,διαχ εφαρ, στο τελευταιο tab στα δεξια sd εαν θυμαμαι καλα εαν εχει καποια εφαρμογη βγαλτη η μεταφερε την δοκιμασε να κανεις install το oclf και πες μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyLord Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 σ'ευχαριστω πολυ φιλε, θα το δοκιμασω :). δουλευει καποιος terminal emulator να μου προτεινει καποιον απο το market Που να ειναι καλος ? γιατι βγαζει πολλους και μην καθομαι να δοκιμαζω εναν εναν. Φίλε μου προφανώς δε σε πρόλαβα. Έκανα edit το μήνυμα μου γιατί τελικά δεν κάνει αυτό που θες. Έριξα μια μάτια στο market και μάλλον το wifi info είναι αυτό που ψάχνεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) πηγαινε ρυθμισεις ,εφαρ,διαχ εφαρ, στο τελευταιο tab στα δεξια sd εαν θυμαμαι καλα εαν εχει καποια εφαρμογη βγαλτη η μεταφερε την δοκιμασε να κανεις install το oclf και πες μας σε χανω φιλε.μεχρι τη διαχ εφαρ καταλαβαινω μετα το χανω..τι ψαχνω? Βασικα δεν εχω 2.2.... Edited September 23, 2010 by sk7lafkos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 σ'ευχαριστω πολυ φιλε, θα το δοκιμασω :). δουλευει καποιος terminal emulator να μου προτεινει καποιον απο το market Που να ειναι καλος ? γιατι βγαζει πολλους και μην καθομαι να δοκιμαζω εναν εναν. O καλύτερος που δοκίμασα (και έχω) είναι ο better terminal , αλλά και ο τζάμπα android terminal emulator κάνει τα βασικά. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Infected_Silence Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Τελικά ρε παιδιά πήραν froyo οι φιλανδοί ; θα υπάρξει κάποια επίσημη δήλωση να ξέρουμε που πάμε ρε Samsung; Psychedelic Traveler Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 παιδια προβλημα...σημερα ειπα να βαλω το oclf 2+ ενω εχω την 1+.ξεκινησα να κανω undo την 1+ και ολα μια χαρακανει κανονικα επανεκκινηση παω στο προγραμμα που μου ειχε γινει update σε 2.0.4 και ειχε την επιλογη για να κανω το oclf 2+.ελα που ομως δεν με αφηνει να το κανω..ουτε την 2+ ουτε την 1+ και οταν παταω πανω σε αυτες μου βγαζει.. you appear to have another lag fix installed! (/system/bin/playlogos1 less than 5KB) τι κανω???:cry::cry: αφου εκανα undo...!! Μέσα στην εφαρμογή πατησε κάτω αριστερά πλήκτρο κινητού, στο About τι λέει; ; Sent from my Galaxy S Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Το fix που περιμένουμε θα το διορθώσει, θεωρητικά. Για την ώρα, η κατάσταση είναι ότι το GPS δεν έχει κανένα πρόβλημα στην οδήγηση με αυτοκίνητο με κάποιο navigation software όπως το Sygic ξέρω γω. Έχει πρόβλημα στο συνεχές tracking παρ'όλα αυτά, και αν το θέλεις για περιπάτους ή για ξερω γω geocaching, θα απογοητευτείς. Για την ώρα. Όλα δείχνουν ότι είναι software το πρόβλημα, και με τα τελευταία firmwares (που δεν έχω δοκιμάσει γιατί περιμένω το φρόγιο), έχει φτιάξει και αυτό. Αν το θες για οδήγηση πάντως, προσωπικά δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι τώρα (κυρίως όμως για το λόγο ότι τα προγράμματα αυτά σε lockάρουν στο δρόμο, όπως ξέρεις, οπότε μικρές ατέλειες στο tracking εξαφανίζονται). Το accuracy από μόνο του ναι, είναι 5-10 μέτρα όπως λες. Είσαι τυχερός που είμαι σε άλλη χώρα, το γλύτωσες το κέρασμα :p Α, και btw, όπως ανακάλυψες και μόνος σου, το Kies είναι για πέταμα, το έχουμε μόνο για τα επίσημα firmware upgrades. Kai αντι του Kies ποιο προγραμμα χρησιμοποιουμε??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Kai αντι του Kies ποιο προγραμμα χρησιμοποιουμε??? Για να κάνεις τί; - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Backup των δεδομενων, edit τις επαφες, να βλεπω τα μηνυματα και τις φωτο απο το πισι πανω κατω οτι το nokia pc suite εκανε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sd12 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Καλά παιδιά μιλάμε το swype είναι τρομερό.πολύ γρήγορο και χωρίς απαραίτητα να πατάς και τα σωστά γράμματα.έχω μείνει :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Καλά παιδιά μιλάμε το swype είναι τρομερό.πολύ γρήγορο και χωρίς απαραίτητα να pass και τα σωστά γράμματα.έχω μείνει :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk κατσε να το συνηθισεις κι'αλλο και δεν θα μπορεις να γραψεις με αλλο πληκτρολογιο. ειναι οτι καλυτερο !!!! εγω πλεον γραφω μια απαντηση εδω σε λιγοτερο απο μισο λεπτο. πιο πολυ χρονο χρειαζομαι για να σκεφτω τι θα γραψω, παρα το χρονο που κανω για να το γραψω !!!! LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavarakatranemia Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Έχουμε κάνα νέο με το Froyo update; 23 Σεπτέμβρη έχουμε! :food: ...... Ericsson T65i->Nokia 6610->Sharp GX20->Sony Ericsson S700->Sony Ericsson W900->Sony Ericsson P1i->Samsung Galaxy S Cyanogenmod 11->OnePlus One 64GB Sandstone Black->Samsung Galaxy Note8->Samsung Galaxy S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 δεν καταλαβα , τελικα εισαι ικανοποιημενος απο την αποδοση του gps ή οχι , επειδη στο 2ο edit με μπερδεψες λιγο. Αν η ακριβεια του ειναι οντώς 5 -10 μετρα τοτε ειναι μια χαρα Το 2ο edit ειναι ασχετο με το gps. Οχι δεν ειμαι ευχαριστημενος. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts