Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) παιδια το ξερω οτι σας εχω πρηξει με το gps , αλλα μπορει να μου απαντησει καποιος με βεβαιοτητα θα διορθωθει το προβλημα με καποιο fix ή οχι ? Μου θυμιζει η ολη ιστορια το προβλημα του νοκια Ν97 με το GPS και επειδη την ειχα πατησει φοβαμαι λιγο dimkit απάντησα αρκετά αναλυτικά πιστέυω στο προηγούμενο ποστ... όσο για το N97, ήταν hardware το πρόβλημα με την κεραία, από τη στιγμή που του έκανα μια εγχείρηση δούλευε τέλεια. Στο Samsung το θέμα είναι software, συγκεκριμένα έχει να κάνει με τους drivers του Broadcom chip που έχει πάνω το galaxy... φιξ που έχουν περάσει από τα JM7 και μετά φαίνεται να διορθώνει πολύ την κατάσταση. Όπως είπα και στο άλλο ποστ και ο Κώστας πιο πάνω, το GPS δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα στην οδήγηση ακόμα και χωρίς fix, το έχω τεστάρει πολλές φορές στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Αν το θες για πεζοπορία πάντως, πρέπει να περιμένεις το fix. Δεν έχω τεστάρει τα τελευταία firmwares να σου πω αν διορθώνεται τελείως, αν κάποιος άλλος το έχει κάνει ας επέμβει. p.s. το navigation του googlemaps δε δουλεύει καλά, θέλει "κανονικό" πρόγραμμα navigation... (sygic, copilot, ndrive, navigon, motonav) Edited September 23, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Γνωρίζει κάποιος σε ποιο σημείο στη συσκευή μου δείχνει εκτός από την ip που έχει πάρει η συσκευή μου από ένα ρούτερ, ποια είναι η ip του ρούτερ, την μάσκα κ.τ.λ ???? Γιατί μπήκα στις ρυθμίσεις του wifi και εμφανίζει μόνο την διεύθυνση που έχει πάρει η συσκευή μου από τον ρούτερ. Edit: Κώστα δεν έχω βάλει καμιά εφαρμογή σπασμένη.όλες από το market. Υποθέτω κάποιο από τα παιχνίδια την έκανε αλλά γιατί όμως? Χθες το βράδυ έπαιξα 3 παιχνίδια που μπορείς και παίζεις online με αλλά άτομα. Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) GPS με sygic και googlemaps-Navigation(brut) (σε JM2 firmware). Η εμπειρία μου με τη χρήση GPS, αποκλειστικά για πορεία με αυτοκίνητο δείχνει ότι υπάρχει θέμα ακρίβειας υπολογισμού θέσης, αλλά όχι κλειδώματος σήματος. Είναι ταχύτατο στην εύρεση και το κλείδωμα των δορυφόρων (κρύο, χλιαρό, ζεστό, σε ότι θερμοκρασία προτιμάτε :cool: ) όμως η ακτίνα στην ακρίβεια εντοπισμού της θέσης είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο (σίγουρα όχι 5-10 μέτρα) και αυτό έχει σαν αντίκτυπο το φαινόμενο που ειπώθηκε παραπάνω, ότι αργεί να αντιληφθεί τη λάθος πορεία που πήρες και να κάνει επανυπολογισμό. Θέλει σίγουρα φιξάρισμα. Σχετικά με froyo: Έχει κανείς πληροφορίες τί έγινε στην Ασία; Αυτοί σε λίγο πάνε για ύπνο, τούς ήρθε καμιά αναβάθμιση, ή ήταν μόνο για Ευρώπη η 23η Σεπτέμβρη; (Και να μην πάρουν οι Κορεάτες πρώτοι;!) Edited September 23, 2010 by me00016 Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavou_e Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) tyxairakia σε παρακαλω δωσε παραπανω λεπτομεριες για το sgstools γτ πριν λιγο το εβαλα και δεν καταλαβα τπτ!μην κανω καμια χαζομαρα και αναγκαστω να το στεινω απο την αρχη!εκτως απο την πρωτη επιλογη που ειναι η λιστα οι υπολοιπες επιλογες τι κανουν και πως πρεπει να τις χρεισιμοποιησω!σε τι θα με βοηθησουν? σε παρακαλω δωσε τα φωτα σου!(η οποοςδηποτε αλλος γνωριζει θα τον ευγνωμονω! Edited September 23, 2010 by kavou_e Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) tyxairakia σε παρακαλω δωσε παραπανω λεπτομεριες για το sgstools γτ πριν λιγο το εβαλα και δεν καταλαβα τπτ!μην κανω καμια χαζομαρα και αναγκαστω να το στεινω απο την αρχη!εκτως απο την πρωτη επιλογη που ειναι η λιστα οι υπολοιπες επιλογες τι κανουν και πως πρεπει να τις χρεισιμοποιησω!σε τι θα με βοηθησουν? σε παρακαλω δωσε τα φωτα σου! Δε σου χρειάζεται φίλε μου, πραγματικά. Βγάλτο. Το sgs tools απλά διευκολύνει κάποια πράγματα που κάνεις με το χέρι. Αν δεν τα κάνεις, που δεν τα κάνεις, σου είναι άχρηστο. Μη βάζετε ρε παιδιά ότι βλέπετε σαν παλαβοί, μάθετε πρώτα τί κάνει και αν το χρειάζεστε για όνομα δηλαδή, κρίμα είναι το καημένο το τηλέφωνο. Γνωρίζει κάποιος σε ποιο σημείο στη συσκευή μου δείχνει εκτός από την ip που έχει πάρει η συσκευή μου από ένα ρούτερ, ποια είναι η ip του ρούτερ, την μάσκα κ.τ.λ ???? Γιατί μπήκα στις ρυθμίσεις του wifi και εμφανίζει μόνο την διεύθυνση που έχει πάρει η συσκευή μου από τον ρούτερ. Edit: Κώστα δεν έχω βάλει καμιά εφαρμογή σπασμένη.όλες από το market. Υποθέτω κάποιο από τα παιχνίδια την έκανε αλλά γιατί όμως? Χθες το βράδυ έπαιξα 3 παιχνίδια που μπορείς και παίζεις online με αλλά άτομα. Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 Δε νομίζω ότι μπορείς να δεις το ip του ρουτερ πάρα μόνο απ'το pc σου. Edited September 23, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Δε νομίζω ότι μπορείς να δεις το ip του ρουτερ πάρα μόνο απ'το pc σου. Πραγματικά είναι τραγικό αυτό αν ισχύει. Μα είναι δυνατόν να μην μπορώ να δω την διεύθυνση του ρούτερ που έχω συνδεθεί? Απλά τραγικό... Μερικές φορές αναπολώ το hd2 και τα windows mobile.κάτι τέτοια ήταν piece of cake!!!! Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavou_e Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 γιαυτο ρωτησα φιλε μου!επειδη δεν γνωριζω οτι βλεπω εδω το φωρτωνω και αν δεν καταλαβω ρωταω λεπτομεριες για να μην κανω χαζα!ευχαριστω πολυ!α!εκανα το oclfκαι μετα εβαλα το quadrant standar οπως μου ειπατε σε πρωηγουμενη σελιδα και το αποτελεσμα που εβγαλε ειναι 2191!καλο ειναι?και κατι ακομα,εχω ελευθερο χωρο587ΜΒ και ram απο 121ΜΒ-130ΜΒ.καλα ειναι η κατι εχω κανει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Πραγματικά είναι τραγικό αυτό αν ισχύει. Μα είναι δυνατόν να μην μπορώ να δω την διεύθυνση του ρούτερ που έχω συνδεθεί? Απλά τραγικό... Μερικές φορές αναπολώ το hd2 και τα windows mobile.κάτι τέτοια ήταν piece of cake!!!! Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 Ε δε μπορείς να τη δεις αν συνδεθεις στον ρουτερ με το browser του κινητού; EDIT: Δοκίμασα και βρήκα άλλο τρόπο, μέσω linux... αν βάλεις ένα terminal emulator και γράψεις ifconfig , σου δίνει τις πληροφορίες που θέλεις... σίγουρα υπάρχει κάποιο έτοιμο app γι'αυτό, περίεργο που δεν το βλέπεις απ'τα settings. γιαυτο ρωτησα φιλε μου!επειδη δεν γνωριζω οτι βλεπω εδω το φωρτωνω και αν δεν καταλαβω ρωταω λεπτομεριες για να μην κανω χαζα!ευχαριστω πολυ!α!εκανα το oclfκαι μετα εβαλα το quadrant standar οπως μου ειπατε σε πρωηγουμενη σελιδα και το αποτελεσμα που εβγαλε ειναι 2191!καλο ειναι?και κατι ακομα,εχω ελευθερο χωρο587ΜΒ και ram απο 121ΜΒ-130ΜΒ.καλα ειναι η κατι εχω κανει? Μια χαρά είσαι, λογικά νούμερα όλα. Edited September 23, 2010 by gianpithio Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavou_e Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 αν υπαρχει κατι αλλο για να γινει καλυτερο παρακαλω πειτε μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Παιδια μια ερωτηση γιατι οσο κι αν εψαξα με το search δεν εβγαλα ακρη.. 1)η βιντεοκληση δουλευει κανονικα? 2)η μεταφορα αρχειων μεσω bluetooth γινεται η οχι? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Παιδια μια ερωτηση γιατι οσο κι αν εψαξα με το search δεν εβγαλα ακρη.. 1)η βιντεοκληση δουλευει κανονικα? 2)η μεταφορα αρχειων μεσω bluetooth γινεται η οχι? Nαι και στα 2 - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 GPS με sygic και googlemaps-Navigation(brut) (σε JM2 firmware). Η εμπειρία μου με τη χρήση GPS, αποκλειστικά για πορεία με αυτοκίνητο δείχνει ότι υπάρχει θέμα ακρίβειας υπολογισμού θέσης, αλλά όχι κλειδώματος σήματος. Είναι ταχύτατο στην εύρεση και το κλείδωμα των δορυφόρων (κρύο, χλιαρό, ζεστό, σε ότι θερμοκρασία προτιμάτε :cool: ) όμως η ακτίνα στην ακρίβεια εντοπισμού της θέσης είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο (σίγουρα όχι 5-10 μέτρα) και αυτό έχει σαν αντίκτυπο το φαινόμενο που ειπώθηκε παραπάνω, ότι αργεί να αντιληφθεί τη λάθος πορεία που πήρες και να κάνει επανυπολογισμό. Θέλει σίγουρα φιξάρισμα. Σχετικά με froyo: Έχει κανείς πληροφορίες τί έγινε στην Ασία; Αυτοί σε λίγο πάνε για ύπνο, τούς ήρθε καμιά αναβάθμιση, ή ήταν μόνο για Ευρώπη η 23η Σεπτέμβρη; (Και να μην πάρουν οι Κορεάτες πρώτοι;!) Όπως είπα τα δικά μου τεστ τα κάνω πάντα σε σχέση με άλλο gps που βρίσκεται δίπλα. Μου είχε κάνει εντύπωση ένα πράγμα. Το σπίτι μου βρίσκεται σε μια νέα περιοχή και οι δρόμοι δεν έχουν απόλυτα σωστή θέση πάνω στον χάρτη της teleatlas γιατί προφανώς έφτιαξαν τον χάρτη της συγκεκριμεης περιοχής αντιγράφοντας το google earth. Όλα μα όλα τα προγράμματα είτε σε PNA είτε σε κινητό, σ ένα σημείο που οι δρόμοι είναι παράλληλοι με μια σειρά από βίλες ανάμεσα τους, μ έριχναν στον παράλληλο και όχι στον δρόμο που βρισκόμουν. Μόνο το samsung με το MOTONAV με δείχνει σωστα:wacko: Στο ίδιο σημείο, χρησιμοποιοντας το εξωτερικό GPS στο galaxy με έδειξε λαθος:) Προφανώς γιατί η απόκλιση του galaxy gps, συγκλινει σ αυτήν την περίπτωση με τον σωστό δρομο:D Πάντως ειλικρινά δεν είχα κανένα πρόβλημα να φτάσω σε προορισμό και μάλιστα σε περιοχές που δεν γνωρίζω καθόλου. Αντίθετα με το iPhone 3GS και με αγορασμενο το NDrive που χρησιμοποιεί τον ίδιο χάρτη, είχα απεριγραπτα προβλήματα. Ξεκιναγα από ένα σημείο και έδειχνε να έχει κληδωσει μου έβγαζε πορεία η οποία ήταν λάθος και μετά από λίγα μέτρα με γυριζε στην αντίθετη κατεύθυνση μια δυο φορές μέχρι να εντοπίσει την σωστή πορεία. Ολα αυτά λόγο κακού σήματος και ελαχίστων δορυφόρων. Με το HD2 στο αεροδρομειο του Καΐρου, στην πλευρά που είναι ο στρατιωτικός τομέας, έχανε τα πασχάλια του. Στο ίδιο σημείο με το galaxy δεν έχασε ούτε μια φορά το σήμα. Το ότι υπάρχει κάποιο προβλημα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, αλλά γιατί δεν παρουσιάζεται σε όλους το ίδιο έντονα. Εγώ κάνω την δουλειά μου μια χαρά στις συντομες διαδρομες και πλέον σκέφτομαι να πουλησω το PNA αφού σε μεγάλα ταξίδια, προτιμώ να χρησιμοποιήσω το iPad γιατί παράλληλα έχω στην διάθεση μου μουσική, online πληροφορίες από προγράμματα με τοπικά αξιοθέατα που μπορούν να δώσουν την ακριβή τους θέση, mail κλπ. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ε δε μπορείς να τη δεις αν συνδεθεις στον ρουτερ με το browser του κινητού; (μπορεί και να γίνεται με κάποιο extra app, μη σε πάρω στο λαιμό μου) Όχι βρε φίλε, δεν με πήρες στον λαιμό σου. Ίσα ίσα που πάντα απαντάς και βοηθάς. Απλά απογοητευτικά που δεν μπορώ να κάνω κάτι τόσο απλό. Έχω δίπλα μου ένα iphone 4 το οποίο μου δείχνει μόνο την ip που έχει ο ρούτερ προς τα έξω. Και δεν δείχνει καν τι ip έχει πάρει η συσκευή από τον ρούτερ. Αυτό κι' αν είναι τραγικό τηλέφωνο.χα χα χα χα. Με browser δεν γίνεται φιλαρακι. Αφού δεν γνωρίζω την διεύθυνση του ρούτερ δεν μπορώ να μπω καν στον ρούτερ από browser. Ίσως με κάποια εφαρμογή να μπορώ να το δω. Αν ξέρει καμιά εφαρμογή κάποιος αε μας πει. Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 αν υπαρχει κατι αλλο για να γινει καλυτερο παρακαλω πειτε μου! Μπες στην εφαρμογή του oclf και επέλεξε alter minfree, διάλεξε strict ή aggressive και τικαρε κάτω που λέει για reboot.. Αυτός είναι ενσωματωμένος task manager και εφόσον το κάνεις δεν χρειάζεσαι κάποιον άλλον.. Επίσης από το sgstools πλην των κωδικών δεν μας χρειάζεται κάτι άλλο, πρέπει να πάμε σε πολύ advanced level για να το χρησιμοποιήσουμε καλά λέει ο τυχεράκιας...εγώ το κρατάω γιατί είδα εκεί και την επιλογή homescreen settings, εκεί μπορείς να αλλάξεις ποια θα είναι η default οθόνη σου όταν πατάς το home button και πόσες οθόνες θες να βλέπεις στα widgets..αυτό το έκανα και το πήρε με επιτυχία...σε όλα τα άλλα αν δεν βγάλεις την εφαρμογή ΜΗΝ μπεις και πατήσεις κάτι κατά λάθος... Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Όχι βρε φίλε, δεν με πήρες στον λαιμό σου. Ίσα ίσα που πάντα απαντάς και βοηθάς. Απλά απογοητευτικά που δεν μπορώ να κάνω κάτι τόσο απλό. Έχω δίπλα μου ένα iphone 4 το οποίο μου δείχνει μόνο την ip που έχει ο ρούτερ προς τα έξω. Και δεν δείχνει καν τι ip έχει πάρει η συσκευή από τον ρούτερ. Αυτό κι' αν είναι τραγικό τηλέφωνο.χα χα χα χα. Με browser δεν γίνεται φιλαρακι. Αφού δεν γνωρίζω την διεύθυνση του ρούτερ δεν μπορώ να μπω καν στον ρούτερ από browser. Ίσως με κάποια εφαρμογή να μπορώ να το δω. Αν ξέρει καμιά εφαρμογή κάποιος αε μας πει. Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 Tony κοίτα το Edit στο προηγούμενο ποστ... Όσο για τη διεύθυνση του ρουτερ εννοούσα τη gateway... συνήθως είναι 192.168.2.1, ή κάτι παρόμοιο, εξαρτάται από τη μάρκα του ρούτερ. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Πραγματικά είναι τραγικό αυτό αν ισχύει. Μα είναι δυνατόν να μην μπορώ να δω την διεύθυνση του ρούτερ που έχω συνδεθεί? Απλά τραγικό... Μερικές φορές αναπολώ το hd2 και τα windows mobile.κάτι τέτοια ήταν piece of cake!!!! Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 Εγώ δεν αναπολώ τίποτα από τα windows Αντωνη μου:) Κακά τα ψέματα στα WM κάπου νομίζαμε ότι έχουν pc όχι κινητό και προσπαθουσαμε να κάνουν τα πάντα χάνοντας σημαντικότερες λειτουργίες. Είχε καμία σχέση το touching στην οθόνη, η πληκτρολογιση, το browsing, τα χρώματα κλπ. Στο HD2 όταν έβαλα android νομιζα ότι είχα άλλη οθόνη. Εγώ κοιτώντας πόσο καλά γίνονται τα καθημερινά πράγματα αυτά που πρέπει να κάνω μ ένα κινητό. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Μια βοηθεια παιδια με τα αρχεια apk.Μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα απο το πρωι οταν παω να εγκαταστησω καποιο apk αρχειο αρχικα μου αναφερει οτι θα αντικαταστησει ενα αλλο προγραμμα και οταν πατησω οκ μου λεει οτι το προγραμμα δεν εγκατασταθηκε.Exω ενεργοποιημενο στο applications την επιλογη unknown sources. Edited September 23, 2010 by ioma Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Μια βοηθεια παιδια με τα αρχεια apk.Μεχρι σημερα δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα απο το πρωι οταν παω να εγκαταστησω καποιο apk αρχειο αρχικα μου αναφερει οτι θα αντικαταστησει ενα αλλο προγραμμα και οταν πατησω οκ μου λεει οτι το προγραμμα δεν εγκατασταθηκε. Mπορείς να μας πεις ακριβώς τί λέει; Και πιό πρόγραμμα πας να αντικαταστήσεις; Ακούγεται σα να προσπαθείς να αλλάξεις κάποιο του συστήματος, π.χ. το Swype. TonyK, κοίτα εδω: http://www.androidzoom.com/android_applications/wifi%20info Ένα απ'αυτά θα σου κάνει σίγουρα :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Mπορείς να μας πεις ακριβώς τί λέει; Και πιό πρόγραμμα πας να αντικαταστήσεις; Ακούγεται σα να προσπαθείς να αλλάξεις κάποιο του συστήματος, π.χ. το Swype. TonyK, κοίτα εδω: http://www.androidzoom.com/android_applications/wifi%20info Ένα απ'αυτά θα σου κάνει σίγουρα :) Aυτο ειναι το ωραιο.Το προγραμμα που παω να εγκαταστησω δεν υπαρχει.Ειναι απλα προγραμματα που εχω φτιαξει μονος μου και τα τεσταρω στο κινητο.Μεχρι χθες ηταν ολα οκ απο σημερα τιποτα.Απο το μαρκετ γινεται εγκατασταση κανονικα. Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Aυτο ειναι το ωραιο.Το προγραμμα που παω να εγκαταστησω δεν υπαρχει.Ειναι απλα προγραμματα που εχω φτιαξει μονος μου και τα τεσταρω στο κινητο.Μεχρι χθες ηταν ολα οκ απο σημερα τιποτα.Απο το μαρκετ γινεται εγκατασταση κανονικα. Πρέπει να το υπογράψεις για να δουλέψει, τό'χεις υπογράψει; Α τώρα κατάλαβα ποιός είσαι, το προγραμματάκι το είχα δοκιμάσει και δούλευε :) Λίγη αισθητική δουλειά μόνο του έλειπε... το έφτιαξες; :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Πρέπει να το υπογράψεις για να δουλέψει, τό'χεις υπογράψει; Α τώρα κατάλαβα ποιός είσαι, το προγραμματάκι το είχα δοκιμάσει και δούλευε :) Λίγη αισθητική δουλειά μόνο του έλειπε... το έφτιαξες; :) Τωρα το επιασε η αγωνια για υπογραφη ;Μεχρι τωρα ,μιλαμα για δεκαδες προγραμματα,τα περναγα ετσι χωρις υπογραφη.Θα κανω μια δοκιμη και ενημερωνω.Α και κατι ακομα γιατι μου λεει οτι θα αντικαταστησει ενα προγραμμα που ηδη υπαρχει; Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 @Τe_Salat: Πρέπει να συμφωνήσω με τα παραπάνω ότι παρόλα αυτά που προανέφερα σχετικά με το GPS, η συσκευή τελικά ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, και οπωσδήποτε δεν θα καταφύγω σε χρήση άλλης GPS συσκευής για το αυτοκίνητο. Πάντως, στο twitter, οι διάφοροι πάροχοι (ΑΤ&Τ, κλπ κλπ) ανακοινώνουν fixes ΟΤΑ(!) για GPS και για άλλα, άρα: Ήγγικεν η ώρα! Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Τωρα το επιασε η αγωνια για υπογραφη ;Μεχρι τωρα ,μιλαμα για δεκαδες προγραμματα,τα περναγα ετσι χωρις υπογραφη.Θα κανω μια δοκιμη και ενημερωνω.Α και κατι ακομα γιατι μου λεει οτι θα αντικαταστησει ενα προγραμμα που ηδη υπαρχει; Έλα ντε.. μπορεί να είναι bug του συστήματος. Σίγουρα δεν τό'χεις ξαναβάλει σε προηγούμενη δοκιμή; ίσως υπάρχει κάτι με το ίδιο όνομα; Υπόγραψέ το και δες, είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα δουλέψει... ίσως έχει λήξει το certificate ή κάτι... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 (edited) Έλα ντε.. μπορεί να είναι bug του συστήματος. Σίγουρα δεν τό'χεις ξαναβάλει σε προηγούμενη δοκιμή; ίσως υπάρχει κάτι με το ίδιο όνομα; Υπόγραψέ το και δες, είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα δουλέψει... ίσως έχει λήξει το certificate ή κάτι... Αυτο ηταν φιλε.Ευχαριστω.Η απορια μου μενει ομως μεχρι τωρα πως στο καλο ειχα εγκαταστησει τοσα προγραμματα ανυπογραφα;Οσο για το προγραμματακι μου ειναι στο μαρκετ "greek eortologio with widget".Απο οτι λενε "οι πελατες μου" εχει βελτιωθει η εμφανιση του edit.Δυστυχως ανθρακες ο θησαυρος.Αν εγκαταστησω καποιο apk μου κανει εγκατασταση πανω στα αλλα δικα μου προγραμματ.Δηλαδη εγκαθιστω ενα καινουργιο προγραμμα και αυτο μου σβηνει ολα τα αλλα Edited September 23, 2010 by ioma Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Αυτο ηταν φιλε.Ευχαριστω.Η απορια μου μενει ομως μεχρι τωρα πως στο καλο ειχα εγκαταστησει τοσα προγραμματα ανυπογραφα;Οσο για το προγραμματακι μου ειναι στο μαρκετ "greek eortologio with widget".Απο οτι λενε "οι πελατες μου" εχει βελτιωθει η εμφανιση του edit.Δυστυχως ανθρακες ο θησαυρος.Αν εγκαταστησω καποιο apk μου κανει εγκατασταση πανω στα αλλα δικα μου προγραμματ.Δηλαδη εγκαθιστω ενα καινουργιο προγραμμα και αυτο μου σβηνει ολα τα αλλα Δεν κατάλαβα, δούλεψε ή όχι; Δεν κατάλαβα τί συμβαίνει με τα προγράμματα που λες... σορρυ (μπορεί να είναι θέμα widget για τις υπογραφές, δεν τό'χω ψάξει πολύ, τα άλλα είχανε; ) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts