Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντώνη το πέρασα το lag fix 2.

Όλα μια χαρά.

Κατέβασα το apk από το xda απευθείας από τον browser του galaxy.

Μετά έκανα απεγκατάσταση το v1 από το μενού της εφαρμογής.

Κατόπιν πήγα στον φάκελο downloads οπου είχε αποθηκευτεί το apk.

Το έτρεξα και επέλεξα upgrade.

Αντικατέστησε το v1 .

Μετά επέλεξα από το μενού το νέο lag fix και εγκαταστάθηκε κανονικά.

Για διαφορές μη με ρωτάς. Είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Θα πραξω κι εγω οπως ο tonysac και θα περιμενω τις εντυπωσεις σου για να το περασω. Η απορια μου ειναι πως, αφου εκανες απεγκατασταση το V1, το διαβασε κι εκανε upgrade στο V2?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το κουλό με εμένα είναι ότι δεν κατεβαίνει απευθείας στο κινητό..Πάντως θα περιμένω λίγο και θα το περάσω από το pc... αναλογα με το τι εντυπώσεις θα γράψεις...

Edit

Επιπλέον στη V2 έχει επιλογή για απεγκατάσταση του V1 όπως είδα να αναφέρουν στο xda;

Sent from my Galaxy S

Δεν ξέρω εγώ ακολούθησα άλλη οδό αφού το απεγκατεστησα πριν.

Δηλαδή πάτησα undo v1 και έμεινε η συσκευή rooted αλλα χωρίς lag fix.

Από χθες δουλεύω με τον dolphin HD browser. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ.

Δεν το συζηταμε κάνει τα πάντα και δεν μου φαίνεται πιο αργός.

Κατεβάζει τα πάντα βλέπει τα ενσωματωμένα βίντεο στα φόρουμ και έχει καταπληκτικά add ons.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

αν η συσκευή είναι branded απο vodafone, αυτό σημαίνει πως ίσως έχει πρόβλημα αν του βάλω cosmote sim? θα κάνω κλήσεις κανονικά? είχα σκοπο να το παραγγείλω την τρίτη απο εταιρικό πρόγραμμα.... βγαινει στα 450 Ευρώ

Φίλε malek (το nickname σου στα Αραβικά σημαίνει Αγγελος :)) να προσέξεις παρά πολύ αν επιχειρήσεις να περάσεις κάποιο firmware από την στιγμή που η συσκευή σου είναι branded στην vodafone.

Υπάρχει πρόβλημα σ αυτό. Διάβασε ότι σχετικό βρεις στο xda πριν κανείς οτιδήποτε.

galaxy s, Note 8

Παιδια καλησπερα.Μεσα στη βδομαδα σκεφτομαι να παρω το τηλ απο καταστημα της Wind.Θα ηθελα να ρωτησω απο καποιον που το εχει αγορασει απο ιδιο καταστημα αν κατα τη διαρκει της ενεργοποιησης του εμφανιζει κανενα logo της Wind.Ελπιζω να εγινα κατανοητος.:worry:

Ρε παιδιά ενώ έχω βάλει σε κάποιες επαφές συγκεκριμένους ήχους κλήσης, κάποιες φορές (όχι πάντα) κτυπάει με τον default ήχο. Εχει συμβεί σε κάποιον άλλο ;

Ρε παιδιά ενώ έχω βάλει σε κάποιες επαφές συγκεκριμένους ήχους κλήσης, κάποιες φορές (όχι πάντα) κτυπάει με τον default ήχο. Εχει συμβεί σε κάποιον άλλο ;

Μου έχει συμβεί εμένα κάποιες φορές με το προηγούμενο firmware JFB και υπέθεσα ότι συμβαίνει λόγω low memory resources. Αλλά με το καινούργιο jM1 δεν έχει συμβεί ακόμα. Τι να πω..

Παιδια καλησπερα.Μεσα στη βδομαδα σκεφτομαι να παρω το τηλ απο καταστημα της Wind.Θα ηθελα να ρωτησω απο καποιον που το εχει αγορασει απο ιδιο καταστημα αν κατα τη διαρκει της ενεργοποιησης του εμφανιζει κανενα logo της Wind.Ελπιζω να εγινα κατανοητος.:worry:

Generic με jm2

Παιδιά υπάρχει κάποιο gps που να δουλεύει χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ ;

Νέα ARoMA-CN-28s-Rooted- και Debloated

Θα πραξω κι εγω οπως ο tonysac και θα περιμενω τις εντυπωσεις σου για να το περασω. Η απορια μου ειναι πως, αφου εκανες απεγκατασταση το V1, το διαβασε κι εκανε upgrade στο V2?

Όταν λέω απεγκατασταση δεν εννοώ ότι πεταξα την εφαρμογή.

Μέσα στο μενού όπως ξέρεις υπάρχει και επιλογή που σου επιτρέπει να απεγκατστησεις μόνο το lag fix.

Δηλαδή ξανά μετατρέπει σε rfs αφού πρώτα πάρει backup τα data των εφαρμογών, τα οποίο το ρίχνει στο RFS και η συσκευή είναι όπως πριν.

Παραμένει όμως η εφαρμογή και το φυσικά το root.

Μόλις πας να εγκατατησεις το νέο apk, είναι λογικό να βλέπει την προηγούμενη εγκατάσταση αφού το μόνο που έκανα ουσιαστικά είναι να καταργησω μόνο το lag fix.

Οπότε ρωτα να κάνει upgrade η απεγκατσταση.

Κάνοντας upgrade περνάει τις αλλαγές και αντί για για lag fix V1+ γράφει V2+.

Τρέχεις το V2 και ξανα μετατρέπεται το format σε ext2

Μέχρι στιγμής όλα πανε καλά.

Το benchmark είναι ελαφρά χαμηλότερο, αλλά τα προηγούμενα τα είχα πάρει με πολύ λιγότερες εφαρμογές. Μου έβγαλε γύρω στο 2180

Δεν έχει καμία σημασία αυτό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ το πήρα απο wind και δεν έχει κανένα λογοτυπο της wind.

Μαρία

Μέσα στο μενού όπως ξέρεις υπάρχει και επιλογή που σου επιτρέπει να απεγκατστησεις μόνο το lag fix.

Δηλαδή ξανά μετατρέπει σε rfs αφού πρώτα πάρει backup τα data των εφαρμογών, τα οποίο το ρίχνει στο RFS και η συσκευή είναι όπως πριν.

Μόλις πας να εγκατατησεις το νέο apk, είναι λογικό να βλέπει την προηγούμενη εγκατάσταση αφού το μόνο που έκανα ουσιαστικά είναι να καταργησω μόνο το lag fix.

Το benchmark είναι ελαφρά χαμηλότερο, αλλά τα προηγούμενα τα είχα πάρει με πολύ λιγότερες εφαρμογές. Μου έβγαλε γύρω στο 2180

Οκ ετσι εξηγειται δεν το ειχα σκεφτει...Περιμενουμε περισστοερες εντυπωσεις γιατι διαβασα στο xda οτι δεν το ανεβαουν στο market για να διορθωθουν καποια bugs.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

O παραπάνω τρόπος του Κώστα είναι ο σωστός τρόπος... το V2 χρησιμοποιεί binds αντί για symlinks για τα /data κτλ., και γι'αυτό πρέπει να αντιστραφεί το V1 τελείως και να διαγραφούν τα symlinks που είχε δημιουργήσει, ώστε να γίνει η διαδικασία του V2 κανονικά. MHN κάνετε upgrade απ'ευθείας από την V1 στη V2 χωρίς να αντιστρέψετε το lagfix, δε θα λειτουργήσει, και μπορεί να δημιουργήσει και σοβαρό πρόβλημα.

(Μια διόρθωση Κώστα, το rfs δε 'μετατρέπεται' σε ext2, το lagfix απλά δημιουργεί ένα χώρο ext2 πάνω στο rfs, και μεταφέρει όλα τα αρχεία του συστήματος εκεί).

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ποτε βγηκε ρε παιδια lag v2;;; ποια η διαφορα;

βλεπουμε διαφορα στα νουμερα quadrant;;;;

πρεπει να βγαλω το 1 για να βαλω το 2 ε...;!

θελει μηπως καμια σπεσιαλ διαδικασια για την απεγκατασταση του το 1 ή οπως ολα τα apps;

[sIGPIC][/sIGPIC]

(Μια διόρθωση Κώστα, το rfs δε 'μετατρέπεται' σε ext2, το lagfix απλά δημιουργεί ένα χώρο ext2 πάνω στο rfs, και ας πούμε μεταφέρει όλα τα αρχεία του συστήματος εκεί).

Έχεις δίκιο Αλεξ. Έτσι είναι.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι developers της samsung δεν υιοθετούν αυτή την μέθοδο.

Μήπως έχει επιπτώσεις αλλού.

Όσο κι αν έχω προσπαθήσει δεν βλέπω κάποια παρενεργια, πχ μεγαλύτερη κατανάλωση, υπερθέρμανση της cpu κλπ.

Μιλάμε ότι πρόκειται για μια αλλαγή που μεταμορφώνει το τηλέφωνο. Δεν έχουν ανθρώπους που παρακολουθούν το XDA?

Αν δεν έχουν, μεγάλο λάθος.

Το XDA αποτελεί την μεγαλύτερη κοινότητα δωρεάν beta testers και πρέπει να παρακολουθείται από όλους τους κατασκευαστές αν θέλουν να δουν τα προβλήματα και το που χρειάζονται βελτιώσεις οι συσκευές τους.

Η HTC έχει κερδίσει από αυτήν την κοινότητα. Γι αυτό βλέπετε πριν καλά καλά κυκλοφορισει μια νέα συσκευή, υπάρχει το software της στο XDA.

Οι ίδιοι το δίνουν για να γίνουν τα τελευταία σκληρά τεστ πριν κυκλοφορισει.

Είδατε ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου sense, ανέβηκαν rom στο xda οι οποίες θα δοκιμαστούν πρώτα στα HD2 που τρέχουν android και πολύ σύντομα αν δεν έγινε ήδη στα desire.

Έχεις δίκιο Αλεξ. Έτσι είναι.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι developers της samsung δεν υιοθετούν αυτή την μέθοδο.

Μήπως έχει επιπτώσεις αλλού.

Όσο κι αν έχω προσπαθήσει δεν βλέπω κάποια παρενεργια, πχ μεγαλύτερη κατανάλωση, υπερθέρμανση της cpu κλπ.

Μιλάμε ότι πρόκειται για μια αλλαγή που μεταμορφώνει το τηλέφωνο. Δεν έχουν ανθρώπους που παρακολουθούν το XDA?

Αν δεν έχουν, μεγάλο λάθος.

Eίναι πολλά τα λάθη τους από software πλευράς, τί το ψάχνουμε τώρα...

- Alex

Κατά την εγκατάσταση σου έβγαλε κάποια μπάρα για να να την πας δεξιά η αριστερά; χάθηκαν τίποτα εφαρμογές σου;

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Φίλε Tyxerakia, έψαξα αλλά τα μόνα που βρήκα είναι οτι σε κάποια site λένε οτι η vodafone δεν καλύπτει την εγγύηση και σε κάποια οτι δεν ισχύει αυτό άλλο.

............

Σορρυ για το spamming

Οπότε λογικά δεν θα έχω πρόβλημα να κάνω updates και formats? Πώς μπορώ να μάθω αν έχω τελικά warranty?

Γίνεται σε vodafone κινητό να τα κάνω αυτα η οχι?

Δε σου είπα να προσέχεις για θέμα εγγύησης, αλλά επειδή λένε ότι το firmware update σε branded και locked κινητά μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι κλειδωμένο το κινητό στη voda ή όχι; Αν ναι, πρόσεχε γιατί μπορεί να σου μείνει στο χέρι ένα τούβλο, ειδικά αν δε μπορείς να μπεις σε download mode με τα 3 κουμπιά.

Εννοεις να το απεγκαταστησουμε το lagfix και μετα να βαλουμε το v2 και να το ξανακανουμε παλι apply?

Ή απλα απο πανω αναβαθμιση σε v2?

Στην 2η περιπτωση δε ξερω τι ακριβως κερδιζεις αφου δεν πειραζεις το ext2 partition...

Ειχα περασει το lagfix οταν by default η μπαρα ηταν τερμα δεξια στα 1,5GB και τωρα φοβαμαι να κανω απεγκατασταση... πρεπει να αρχισω να βγαζω apps για να ανοιξω χωρο...

Οχι απαραίτητα... το να γεμίσεις 500 ΜΒ με apps δεν είναι έυκολο, πρέπει να το'χεις ξεσκίσει :) (εμένα με 8 σελίδες εφαρμογές το /data δεν είναι ούτε 400 ΜΒ)... αλλά νομίζω ότι αν πας να το βγάλεις και δεν έχει χώρο θα σου το πει και δε θα γίνει τίποτα... δοκίμασέ το αν είναι...και μετά μπορείς να το ξαναβάλεις με τη μπάρα κάπου στη μέση. Μπορείς πάντως να τσεκάρεις πόσο χώρο έχεις μέσα από το app... "check free space". Αν δε δουλεύει αυτό, απλά κοίτα με τον root explorer ή με ένα terminal κάνοντας du -h /data , και δες πόσο πιάνει το ext2 partition και πόσο το /data, για δεις αν έχεις χώρο σίγουρα. Αν και πιστεύω ότι θα έχεις, εκτός αν κατέβασες όλο το market στο κινητό :p

Edited by Tyxerakias
- Alex

Κι

Κατά την εγκατάσταση σου έβγαλε κάποια μπάρα για να να την πας δεξιά η αριστερά; χάθηκαν τίποτα εφαρμογές σου;

Sent from my Galaxy S

Ε ναι πάντα βγάζει πριν δημιουργηθεί το ext 2. Εγώ το αφήνω στα 854 που έχει σαν κατώτατο όριο.

Δεν επιρεασθηκαν ούτε εφαρμογές ούτε ρυθμίσεις.

Edited by Te_salat

Κι

Ε ναι πάντα βγάζει πριν δημιουργηθεί το ext 2. Εγώ το αφήνω στα 854 που έχει σαν κατώτατο όριο.

Δεν επιρεασθηκαν ούτε εφαρμογές ούτε ρυθμίσεις.

Δεν αντεξα και το βάζω και εγώ τώρα..έχει κανα πεντάλεπτο κολήσει στο copying data back to rfs from ext2..εσένα εκεί πόση ώρα έκανε;

EDIT

ΟΚ άκυρο...

'Ολα καλά, benchmark 2120 από 2280..αλλά όπως πολύ σωστα γράφει και ο Κώστας δεν έχει σημασία..(Those lower quadrant scores are because of Froyo, which gives lower quadrant scores than 2.1. The actual scores are slightly higher with OCLFV2 than OCLFVν 1) ...είναι η απάντηση του RyanZa σε αντίστοιχο ερώτημα μου γιατί το benchmark δειχνει χαμηλότερο score σε αυτούς που βάλανε το V2 χτες...

Έκατσα και κάτω από την μπάρα και την πήγα λίγο δεξιά στα 1100 ελπίζω να μην έχω θέμα...τ'ωρα μου λέει πως έχω 728mb available από 1090..αυτό που ομολογώ δεν έχω πολυκαταλάβει τι στο καλό κάνει αυτή η μπάρα αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος όσο πιο απλά μπορεί..

Edited by tonysac
Αντώνης

Κάθε φορά που κάνω reboot κάνει ένα media load και βγάζει το ανάλογο notification. Αυτό γίνεται να απενεργοποιηθεί για να ανοίγει πιο γρήγορα;

Sent from my Galaxy S

καλησπερα παρεα,

σημερα ημουν στο χωριο και επαιξα λιγο με την καμερουλα. δοκιμασα ολες τις επιλογες εκει να δω πως παει.

λοιπον, εγω που ειχα htc συσκευες τα τελευταια 10 χρονια, δεν εχω δει πιο πληρη καμερα και επιλογες,ρυθμισεις κ.τ.λ σε smartphone. μου εκανε πολυ εντυπωση η επιλογη panorama.

αν δεν την εχετε δοκιμασει, να την δοκιμασετε οπωσδηποτε.

τι ειχα γυρισει στην επιλογη πανοραμα 2-3 φορες μεχρι σημερα αλλα δεν ειχα καταλαβει πως λειτουργει. και επειδη σημερα το βρηκα ειπα να το μοιραστω μαζι σας μηπως ενδιαφερει καποιον.

1) λοιπον, επιλεγεις πανοραμα και κατω δεξια σου δειχνει το 0/8. μπορει να τραβηξει μεχρι maximum 8 φωτογραφιες ωστε να φτιαξει το πανοραμα.

2) επιλεγετε ενα σημειο που θελετε να ξεκινησετε και πατατε το κουμπι που τραβαμε φωτογραφια.

η συσκευη τραβαει την πρωτη φωτο.

3) μετα πρεπει να κουνησετε τη συσκευη δεξια η αριστερα. θα δειτε οτι σας εμφανιζει ενα πρασινο πλαισιο. πρεπει να γυρισετε την συσκευη ετσι ωστε το πρασινο πλαισιο να ταιριαζει ακριβως (η στο περιπου) με την οθονη της συσκευης.

4) μολις φερεται τη συσκευη ωστε να ειναι ακριβως μεσα στο πρασινο πλαισιο, η συσκευη τραβαει αυτοματα την 2η φωτο.

5) κανωντας το βημα 3 ξανα τραβαμε την 3η φωτο του πανοραμα.

6) αν δεν θελουμε να τραβηξουμε 8 μπορουμε οποιαδηποτε στιγμη να πατησουμε το κουμπι που τραβαμε φωτο, και η καμερα σταματαει, κανει επεξεργασια και φτιαχνει την φωτογραφια πανοραμα (μια φωτογραφια κολαζ με ολες αυτες που τραβηξαμε) και μας την εμφανιζει.

πραγματικα βγαζει πολυ ομορφες φωτο στο πανοραμα και αξιζει να το δοκιμασετε, ειδικα αν θελετε να αποθανατισετε ενα μεγαλο (σε μηκος) τοπιο που δεν χωραει σε μια φωτογραφια.

----------------------

κατι αλλο τωρα. σημερα εκει που εγραφα ενα sms ειχα γραψει την λεξη "ειναι" ενω ηθελα να γραψω την λεξη "ειμαι".

πως μου ηρθε στο μυαλο και πατησα δυο φορες πανω στην λεξη "ειναι", οπως κανουμε διπλο κλικ με το ποντικι στον υπολογιστη. αμεσως μου εμφανισε πιθανες λεξεις και πατησα στην λεξη "ειμαι" που ηθελα.

ισως καποιοι να μην το ειχατε δει γι' αυτο και το ανεφερα.

-------------------------------

παμε σε κατι αλλο τωρα. εμενα η μπαταρια δεν μου βγαζει μια μερα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ειπα λοιπον απο χθες να δοκιμασω μια εντελως νορμαλ χρηση για να δω ποια ειναι τα maximum ορια της αυτονομιας του galaxy. δοκιμασα δηλαδη να εχω το bluetooth συνεχεια ανοιχτο και συνδεδεμενο με το bluetooth handsfree Μου, και να ΜΗΝ εχω ανοιχτο καθολου την 3g internet συνδεση. λιγο wifi, λιγο gaming, ομιλια κ.τ.λ.

σας γραφω τα αποτελεσματα μετα απο ακριβως 30 ωρες και 43 λεπτα χρησης. τα παρακατω τα γραφω οπως τα αναφερει μεσα στην συσκευη στις ρυθμισεις-->πληροφοριες-->χρηση μπαταριας :

- καταναλωση μπαταριας απο την οθονη και τον φωτισμο 36% (2 ωρες και 26 λεπτα)

- φωνητικες κλησεις 24% (23 λεπτα)

- καταναλωση απο το σημα της cosmote 15% (24 ωρες και 16 λεπτα). τις υπολοιπες 6 ωρες ηταν σε κατασταση πτησης (κοιμομουν :d).

- καταναλωση απο το Bluetooth 5% (20 ωρες και 6 λεπτα)

- καταναλωση απο εκτελεση εφαρμογων 3% (7 λεπτα)

- χρηση gps 6 λεπτα

- καταναλωση απο χρηση της cpu απο το συστημα 2% (17 λεπτα)

- επαιξα 3-4 παιχνιδακια

- ιντερνετ με wifi και dolphin κανενα μισαωρο

- facebook και twitter κανενα 15λεπτο

η μπαταρια αυτη την στιγμη βρισκεται στο 40%.

λογικα αφου θα το βαλω σε κατασταση πτησης το βραδυ σημερα, θα μου κρατησει μεχρι αυριο το μεσημερι οποτε θα παω σε δυο μερες αυτονομια.

για νορμαλ χρηση ειναι σχετικα καλη η αυτονομια αυτη συμφωνα με οσες συσκευες ειχα μεχρι τωρα που δεν ειχα το 3g internet ανοιχτο μιας και πρι 2 μηνες εβαλα ιντερνετ στο κινητο μου (500mb).

θα κανω ενα τεσταρισμα απο αυριο με wifi και 3g internet ανοιχτο. ειμαι σιγουρος οτι δεν θα βγαλω τη μερα με τιποτα !!!!

εσεις που ανοιγετε wifi και εχετε το 3g internet ανοιχτο συνεχεια οποτε ειστε εξω, σας βγαζει τη μια μερα ????

* ουφφφφ τα εγραψα. sorry αν σας κουρασα λιγο αλλα....ειχα να γραψω απο χθες :lol: :lol: :lol: :lol:

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...