red_herring Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Τελικα το kies μου φαινεται οντως θα το σουταρω...Οσο κι αν προσπαθω μια ωρα τωρα, με τιποτα δεν μπορει να αναγνωρισει το τηλεφωνο κανονικα και να το δουλεψω. Με το που συνδεω το καλωδιο usb και επιλεγω "samsung kies" ξεκιναει μια αεναη συνδεση-αποσυνδεση στην οθονη του κινητου, η οποια σταματαει μονο με παρατεταμενο πατημα του home button... Απλα ελεος... Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 παιδια υπαρχει δυνατοτητα στην lockscreen να μου δειχνει ημερομηνια και ωρα? Δείχνει και ημερομηνία και ώρα...τι διαφορετικό εννοείς? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Τελικα το kies μου φαινεται οντως θα το σουταρω...Οσο κι αν προσπαθω μια ωρα τωρα, με τιποτα δεν μπορει να αναγνωρισει το τηλεφωνο κανονικα και να το δουλεψω. Με το που συνδεω το καλωδιο usb και επιλεγω "samsung kies" ξεκιναει μια αεναη συνδεση-αποσυνδεση στην οθονη του κινητου, η οποια σταματαει μονο με παρατεταμενο πατημα του home button... Απλα ελεος... Ανοιξε το kies και πστα πανω αριστερα στο kies, επελεξε ανακτηση προγραμματος οδηγησης και δες αν στο αναγνωρισει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Ανοιξε το kies και πστα πανω αριστερα στο kies, επελεξε ανακτηση προγραμματος οδηγησης και δες αν στο αναγνωρισει Μπα και παλι τα ιδια. Μηπως φταιει ο τροπος με τον οποιο κανω τη συνδεση? Δηλαδη μηπως πρεπει πρωτα να συνδεσω το τηλεφωνο και μετα να ανοιξω το Kies? @DirectorCK Μηπως ο φιλος εννοει κατι παρομοιο με τα κινητα της Sony Ericsson που, αν πατουσες το volume button, χωρις να ενεργοποιηθει η οθονη στο menu απλα φωτιζονταν κι εδειχνε την ωρα. Edited September 8, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μπα και παλι τα ιδια. Μηπως φταιει ο τροπος με τον οποιο κανω τη συνδεση? Δηλαδη μηπως πρεπει πρωτα να συνδεσω το τηλεφωνο και μετα να ανοιξω το Kies? Μπα δεν έχει σημασία εγώ ανοίγω πρώτα το προγαμμα και μετά το συνδεω. Win 7ρια έχεις ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest14 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ ρε γμτ...:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μπα δεν έχει σημασία εγώ ανοίγω πρώτα το προγαμμα και μετά το συνδεω. Win 7ρια έχεις ; Ναι σε 7 δουλευω. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ναι σε 7 δουλευω. Κανε και μια τελευταία προσπάθεια καπουβεδω μέσα είχαν δώσει λινκ με drivers για 32 και 64 bit αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα. Για κανε μια αναζήτηση εδώ η στο google και βάλτους αν και δεν νομίζω να κάνει κάτι αλλά έτσι για το ****το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Για το Kies, σιγουρέψτε ότι δεν έχετε κάποιο αρχείο στην κάρτα σας (π.χ. φωτογραφίες), που έχει πάνω απο 16 χαρακτήρες. Αν έχετε, μικρύντε το... το kies είναι απλά τραγικό. Παρόλα αυτά μέχρι τώρα ήμουν τυχερός εγώ...δεν είχα ποτέ πρόβλημα στη σύνδεση. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Για το Kies, σιγουρέψτε ότι δεν έχετε κάποιο αρχείο στην κάρτα σας (π.χ. φωτογραφίες), που έχει πάνω απο 16 χαρακτήρες. Αν έχετε, μικρύντε το... το kies είναι απλά τραγικό. Παρόλα αυτά μέχρι τώρα ήμουν τυχερός εγώ...δεν είχα ποτέ πρόβλημα στη σύνδεση. Εγώ είχα στην αρχή και πριν βγει η πρώτη αναβαθμηση, μόνο με ανάκτηση το αναγνώριζε και πάλι χθες το ίδιο που έβαλα την τελευταία έκδοση πάλι δεν το αναγνώριζε, έπρεπε να κάνω ανάκτηση. Πάντως μετά το froyo παει για πέταμα μόνο χώρο στο δίσκο πιάνει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Αν το συνδέετε σε μπροστινή usb θύρα δοκιμάστε και τις πίσω... ποτέ δεν ξέρεις! Παρακάτω είναι το link με τους drivers για τα 64bit windows http://drivers.softpedia.com/progDownload/Samsung-Galaxy-S-USB-Driver-for-Windows-x64-Download-96693.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Για το Kies, σιγουρέψτε ότι δεν έχετε κάποιο αρχείο στην κάρτα σας (π.χ. φωτογραφίες), που έχει πάνω απο 16 χαρακτήρες. Αν έχετε, μικρύντε το... το kies είναι απλά τραγικό. Παρόλα αυτά μέχρι τώρα ήμουν τυχερός εγώ...δεν είχα ποτέ πρόβλημα στη σύνδεση. Απλα ελεος... Εχω αποθηκευσει διαφορα wallpapes απο σελιδες στο νετ και ξερετε συνηθως τι ονομα εχουν τετοιου ειδους αρχεια. Και το προβλημα ειναι οτι δεν εχω 1 και 2...Τι να πω δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. @QTiVoCo Το pc ειναι χωμενο σε ειδικη προθηκη επιπλου, ενω ολες οι πισω θυρες ειναι πιασμενες...Ελεος αν φταιει αυτο παντως. Θα τα δοκιμασω ολα ευχαριστω πολυ παιδια:) Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Απλα ελεος... Εχω αποθηκευσει διαφορα wallpapes απο σελιδες στο νετ και ξερετε συνηθως τι ονομα εχουν τετοιου ειδους αρχεια. Και το προβλημα ειναι οτι δεν εχω 1 και 2...Τι να πω δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. @QTiVoCo Το pc ειναι χωμενο σε ειδικη προθηκη επιπλου, ενω ολες οι πισω θυρες ειναι πιασμενες...Ελεος αν φταιει αυτο παντως. Θα τα δοκιμασω ολα ευχαριστω πολυ παιδια:) E κάντα move κάπου για να δεις αν είναι αυτό... και πες μας :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 E κάντα move κάπου για να δεις αν είναι αυτό... και πες μας :) Τπ προβλημα εμφανιζεται αν ειναι στην εσωτερικη sd card του τηλεφωνου? Γιατι εξωτερικη δεν εχω αγορασει ακομα, ειμαι απλα με τη εσωτερικη του μνημη. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Τπ προβλημα εμφανιζεται αν ειναι στην εσωτερικη sd card του τηλεφωνου? Γιατι εξωτερικη δεν εχω αγορασει ακομα, ειμαι απλα με τη εσωτερικη του μνημη. Δεν είμαι σίγουρος, δεν το'χω δοκιμάσει, αλλά νομίιιιζω ότι το ...κίες έχει γενικά πρόβλημα μ'αυτό. Υποθέτω θα το φτιάξουν, αλλά καλά θα ήταν να είχε μόνο αυτό το πρόβλημα... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 παιδια υπαρχει δυνατοτητα στην lockscreen να μου δειχνει ημερομηνια και ωρα? WidgetLocker Lockscreen http://www.appbrain.com/app/com.teslacoilsw.widgetlocker Παααρα πολυ καλη εφαρμογη. Συνιστω να χρησιμοποιηθει μαζι με το No Lock http://www.appbrain.com/app/org.jraf.android.nolock για να μην ξεκλειδωνετε 2 φορες την οθονη. Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Υπάρχει τελικά κανένας τρόπος;;; Επίσης αυτό το samsung kies γιατι δεν με αφηνει να κανω το upgrade?? εχω την JF5 και απ οτι διαβασα εχει βγει και νεοτερη εκδοση! Thaaanks!:) Δε σ'αφήνει γιατί δεν έχει δώσει επίσημο upgrade στην Ελλάδα (και σε πολλές άλλες χώρες) το Kies. Στην Αγγλία έδωσε μία και τώρα είμαστε επίσημα στο JM1. Μπορείς να ξεγελάσεις το Kies να νομίσει ότι είσαι Αγγλία, ή να περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα που θα βγεί το φρόγιο και θα το δώσουν παντού. Ή να φλασάρεις κάτι ανεπίσημο με το Odin. παιδια υπαρχει δυνατοτητα στην lockscreen να μου δειχνει ημερομηνια και ωρα? Τι firmware έχεις; JF3? Σε όλα τα πιο καινούρια δείχνει. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfeus_85 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Οταν κανει update το κινητο,χανει εφαρμογες επαφες και λοιπες ρυθμισεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Οταν κανει update το κινητο,χανει εφαρμογες επαφες και λοιπες ρυθμισεις? Φυσικά ναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfeus_85 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Φυσικά ναι Υπαρχει τροπος να κανουμε back up τετοια πραγματα?και απλα να περναει μονο η νεα εκδροση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Δεν είμαι σίγουρος, δεν το'χω δοκιμάσει, αλλά νομίιιιζω ότι το ...κίες έχει γενικά πρόβλημα μ'αυτό. Υποθέτω θα το φτιάξουν, αλλά καλά θα ήταν να είχε μόνο αυτό το πρόβλημα... Μετα απο μετονομασια ολων των αρχειων και παλι τζιφος. Μαλλον δεν ειναι η μερα μου. Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν θα μπορουμε να περασουμε και FroYo Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Υπαρχει τροπος να κανουμε back up τετοια πραγματα?και απλα να περναει μονο η νεα εκδροση? Με το titanium backup μπορείς να κάνεις τα πάντα backup, και να τα ξαναπεράσεις μετά την αναβάθμιση. Τί την πέρασες τη Samsung, HTC? :) Ρίξε μια ματιά στο Kies και θα καταλάβεις... - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μετα απο μετονομασια ολων των αρχειων και παλι τζιφος. Μαλλον δεν ειναι η μερα μου. Οχι τιποτα αλλο αλλα δεν θα μπορουμε να περασουμε και FroYo Χωρίς να ανοίξεις καθόλου το Κιες (τελείως κλειστό, ούτε στο taskbar), αν κάνεις σύνδεση το κινητό σε Κιες mode, το βλέπει; Γράφει initialising και μετά connected πάνω στο κινητό; (με την εικόνα του USB?) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Υπαρχει τροπος να κανουμε back up τετοια πραγματα?και απλα να περναει μονο η νεα εκδροση? Τις επεφες συγχρονισετες με το google τα υπόλοιπα αν θες με το titanium η το mybackup pro. Αλλά δεν είναι τόσο τρομερό να τα ξαναπερασεις από την αρχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orfeus_85 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 ευχαριστω...απλα στο vivaz βαριομουν τη διαδικασια και λεω μηπως εχει αλλαξει κατι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts