red_herring Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Παρελαβα κι εγω εχθες απο amzon.de και ξεκινησα την εξερευνηση. Τα λογια ειναι απλα περιττα...Ξεκιναω διαβασμα ολες τις σελιδες απο πισω μια προς μια για να βρω χρησιμες πληροφοριες κλπ. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 http://www.pixmania-pro.gr/gr/gr/07045764/art/samsung/galaxy-s.html 417ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. (μόνο για επαγγελματίες) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Επειδη διαβαζω πολλα ενδιαφεροντα αλλα μερικα ισως ειναι outdated θα ηθελα πληροφοριες για τα εξης: - Αξιζει να περασω το νεροτερο firmware? Δινει αξιοσημειωτη ταχυτητα και διορθωνει πολλα bugs? - Για ελληνικο πληκτρολογιο+swype η καλυτερη επιλογη παραμενει η εφαρμογη handcent? - Εχει βρει κανεις καμια καλη επιλογη για θηκες και screen protectors απο Ελλαδα? Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Επειδη διαβαζω πολλα ενδιαφεροντα αλλα μερικα ισως ειναι outdated θα ηθελα πληροφοριες για τα εξης: - Αξιζει να περασω το νεροτερο firmware? Δινει αξιοσημειωτη ταχυτητα και διορθωνει πολλα bugs? - Για ελληνικο πληκτρολογιο+swype η καλυτερη επιλογη παραμενει η εφαρμογη handcent? - Εχει βρει κανεις καμια καλη επιλογη για θηκες και screen protectors απο Ελλαδα? - Το τελευταίο όχι, το προτελευταίο ναι. Το τελευταίο έχει πρόβλημα με το swype και το messaging application. - Το swype δεν έχει καμία σχέση με το handcent. Από την στιγμή που βάλεις το προτελευταίο firmware, έχεις και Swype και ελληνικά και χρησιμοποιείς ότι θέλεις για μηνύματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 - Το τελευταίο όχι, το προτελευταίο ναι. Το τελευταίο έχει πρόβλημα με το swype και το messaging application. - Το swype δεν έχει καμία σχέση με το handcent. Από την στιγμή που βάλεις το προτελευταίο firmware, έχεις και Swype και ελληνικά και χρησιμοποιείς ότι θέλεις για μηνύματα. Το τελευταιο ειναι το I9000XXJFB αποτι καταλαβαινω. Μηπως δεν μου το δωσει σαν επιλογη αφου υπαρχει και πιο τελευταιο? Sorry για τον καταιγισμο ερωτησεων και ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις φιλε. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Αυτή που έχω εγώ, I9000XXJFB I9000XWJFF γι αυτήν δεν ξέρω I9000XWJG1 αυτή είναι η τελευταία, το swype με το messaging της samsung έχει πρόβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ρε παιδια που ειναι οι drivers για να δει το pc το τηλεφωνο???? Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ρε παιδια που ειναι οι drivers για να δει το pc το τηλεφωνο???? kies . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Παιδια υποτιτλους πως βαζουμε??? Εμενα εχει rom i9000xxjf5 αυτη ειναι η τελευταια? Edited July 7, 2010 by costas_pro Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Που μπαίνουμε για προσθέσουμε ένα λογαριασμό μας από τον οποίο θέλουμε να λαμβάνουμε email ρε παιδιά; Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artix Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 καλησπερα, το εχει τελικα αγορασει κανεις απο το αμαζον γερμανιας, ποσο καιρο εκανε να ερθει και σε τι τιμη τελικα με τα μεταφορικα. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 καλησπερα, το εχει τελικα αγορασει κανεις απο το αμαζον γερμανιας, ποσο καιρο εκανε να ερθει και σε τι τιμη τελικα με τα μεταφορικα. ευχαριστω. Εγω το αγορασα απο ο καταστημα ΗΤΜ μεσω amazon στα 485 (465+20 μεταφορικα) και ηρθε σε 7 ημερες. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artix Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 ευχαριστω πολυ για την απαντηση, σκεπτομαι μαλλον να το παρω απο αμαζον και εγω μαλλον γερμανιας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 θα μπορςσουμε να το περασουμε ελληνικα αν ειναι απο γερμανια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 θα μπορςσουμε να το περασουμε ελληνικα αν ειναι απο γερμανια? Πάνω και search. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 θα μπορςσουμε να το περασουμε ελληνικα αν ειναι απο γερμανια? Το android υποστηριζει κανονικα τα Ελληνικα αν το παρεις απο Γερμανια. Αυτο που θελω εγω να ρωτησω ειναι αλλο. Για να περασω καινουργια εκδοση firmware χρειαζομαι drivers μεσω kies. Τι ακριβως πρεπει να ανω εκει ωστε το κινητο να εινaι ετοιμο για flashαρισμα? H εκδοση που εχω αυτη τη στιγμη ειναι η XXJF3 Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Το android υποστηριζει κανονικα τα Ελληνικα αν το παρεις απο Γερμανια. Αυτο που θελω εγω να ρωτησω ειναι αλλο. Για να περασω καινουργια εκδοση firmware χρειαζομαι drivers μεσω kies. Τι ακριβως πρεπει να ανω εκει ωστε το κινητο να εινaι ετοιμο για flashαρισμα? H εκδοση που εχω αυτη τη στιγμη ειναι η XXJF3 Να εγκαταστήσεις το kies, και ψάξε ένα οδηγό που έχω ποστάρει, εδώ κι σ' ένα άλλο topic. Βάλε αυτήν την έκδοση I9000XWJFF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Πάνω και search. με το χρονο που καταναλωσες για να μου πεις πανω και search θα μπορουσες απλα να μου πεις οτι τα υποστηριζει τα ελληνικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 με το χρονο που καταναλωσες για να μου πεις πανω και search θα μπορουσες απλα να μου πεις οτι τα υποστηριζει τα ελληνικα Αν ψάξεις πόσες φορές έχει απαντηθεί θα καταλάβεις γιατί με ενόχλησε, νομίζω λογικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ενα FAQ στην πρωτη σελιδα επισης, περα απο τον οδηγο σε αλλο topic που ηδη υπαρχει, δε νομιζω να ηταν κακη ιδεα. "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Ενα FAQ στην πρωτη σελιδα επισης, περα απο τον οδηγο σε αλλο topic που ηδη υπαρχει, δε νομιζω να ηταν κακη ιδεα. Αυτό είναι καλή ιδέα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. July 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 (edited) Παιδια χρειαζομαι αμεση βοηθεια. Πρεπει να εκανα καποιο λαθος στη διαδικασια του flashaing και το τηλ δεν ανοιγει με τιποτα. Μη μου πειτε οτι το brickαρα γιατι ειμαι στα προθυρα εκγεφαλικου. Εχει κανεις καμια ιδεα? Βασικα καταφερα να το ξαναφερω στο downloading mode αλλα δεν μου φορτωνει με τιποτα τους drivers στο odin. Μου βγζει συνεχως fail. Παρακαλω αμεση βοηθεια γιατι θα καταστρεψω το κινητο. edit: Το ξανασυνδεσα και σαν να ξεκινησε το update αλλα εχει κολλησει ωρα στο factoryfs.rfs. Κανεις ρε παιδια καμια βοηθεια? edit 2: Τελικα μαλλον εφταιγε η θυρα USB στην οποια το ειχα συνδεσει γιατι μολις αλλαξα εγιναν ολα κανονικα και με το νομο. Καινουργια εκδοση τωρα και ελληνικο πληκτρολογιο+swype και ολα, αλλα πηρα μια τρομαρα που ομοια της δεν εχει ξαναυπαρξει. Αντε να ηρεμησω να κοιμηθω τωρα... Edited July 7, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Που μπαίνουμε για προσθέσουμε ένα λογαριασμό μας από τον οποίο θέλουμε να λαμβάνουμε email ρε παιδιά; Αν πας στην εφαρμογή email δεν σου βγάζει να κάνεις setup καινούριο email; Μπορείς επίσης να πεις στο gmail να τραβάει όλα σου τα email απο pop3 ή imap και να τα βλέπεις μέσα από αυτό Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) Αν πας στην εφαρμογή email δεν σου βγάζει να κάνεις setup καινούριο email; Μπορείς επίσης να πεις στο gmail να τραβάει όλα σου τα email απο pop3 ή imap και να τα βλέπεις μέσα από αυτό Ναι εκεί πάω αλλά επειδή θέλω να βάλω ενα yahoo account όταν κάνει σύνδεση με τον διακομιστή μου βγάζει error message...και μου λέει ότι κάποια yahoo accounts έχουν πρόβλημα...δεν καταλαβαίνω..:(στο μεταξύ επειδή δεν γνωρίζω πρέπει να έχουμε σύνδεση internet, ή το wifi αρκεί για να παίζει το email; Α! και ένα δωράκι..κάποιος ζήταγε flip case : http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_10000000_11000993&products_id=30920 Edited July 8, 2010 by tonysac Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malek Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το λειτουργικό σύστημα που έχει το galaxy. Ένας φίλος μου έχει το Omnia 2 και μου λέει ότι μπορεί να βάλει ότι πρόγραμμα/χάρτες και ότι άλλο υπάρχει χωρίς να πρέπει να τα αγοράσει. Αναρωτιόμουν αν αυτό ισχύει και για το android η είναι πιο πολύ όπως το Iphone της apple που πρέπει να αγοράζεις τα πάντα από τα online stores? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts