Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρελαβα κι εγω εχθες απο amzon.de και ξεκινησα την εξερευνηση. Τα λογια ειναι απλα περιττα...Ξεκιναω διαβασμα ολες τις σελιδες απο πισω μια προς μια για να βρω χρησιμες πληροφοριες κλπ.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδη διαβαζω πολλα ενδιαφεροντα αλλα μερικα ισως ειναι outdated θα ηθελα πληροφοριες για τα εξης:

- Αξιζει να περασω το νεροτερο firmware? Δινει αξιοσημειωτη ταχυτητα και διορθωνει πολλα bugs?

- Για ελληνικο πληκτρολογιο+swype η καλυτερη επιλογη παραμενει η εφαρμογη handcent?

- Εχει βρει κανεις καμια καλη επιλογη για θηκες και screen protectors απο Ελλαδα?

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Επειδη διαβαζω πολλα ενδιαφεροντα αλλα μερικα ισως ειναι outdated θα ηθελα πληροφοριες για τα εξης:

- Αξιζει να περασω το νεροτερο firmware? Δινει αξιοσημειωτη ταχυτητα και διορθωνει πολλα bugs?

- Για ελληνικο πληκτρολογιο+swype η καλυτερη επιλογη παραμενει η εφαρμογη handcent?

- Εχει βρει κανεις καμια καλη επιλογη για θηκες και screen protectors απο Ελλαδα?

- Το τελευταίο όχι, το προτελευταίο ναι. Το τελευταίο έχει πρόβλημα με το swype και το messaging application.

- Το swype δεν έχει καμία σχέση με το handcent. Από την στιγμή που βάλεις το προτελευταίο firmware, έχεις και Swype και ελληνικά και χρησιμοποιείς ότι θέλεις για μηνύματα.

- Το τελευταίο όχι, το προτελευταίο ναι. Το τελευταίο έχει πρόβλημα με το swype και το messaging application.

- Το swype δεν έχει καμία σχέση με το handcent. Από την στιγμή που βάλεις το προτελευταίο firmware, έχεις και Swype και ελληνικά και χρησιμοποιείς ότι θέλεις για μηνύματα.

Το τελευταιο ειναι το I9000XXJFB αποτι καταλαβαινω. Μηπως δεν μου το δωσει σαν επιλογη αφου υπαρχει και πιο τελευταιο? Sorry για τον καταιγισμο ερωτησεων και ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις φιλε.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδια υποτιτλους πως βαζουμε???

Εμενα εχει rom i9000xxjf5 αυτη ειναι η τελευταια?

Edited by costas_pro

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Που μπαίνουμε για προσθέσουμε ένα λογαριασμό μας από τον οποίο θέλουμε να λαμβάνουμε email ρε παιδιά;
Αντώνης

καλησπερα, το εχει τελικα αγορασει κανεις απο το αμαζον γερμανιας, ποσο καιρο εκανε να ερθει και σε τι τιμη τελικα με τα μεταφορικα.

ευχαριστω.

καλησπερα, το εχει τελικα αγορασει κανεις απο το αμαζον γερμανιας, ποσο καιρο εκανε να ερθει και σε τι τιμη τελικα με τα μεταφορικα.

ευχαριστω.

Εγω το αγορασα απο ο καταστημα ΗΤΜ μεσω amazon στα 485 (465+20 μεταφορικα) και ηρθε σε 7 ημερες.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

θα μπορςσουμε να το περασουμε ελληνικα αν ειναι απο γερμανια?

Το android υποστηριζει κανονικα τα Ελληνικα αν το παρεις απο Γερμανια.

Αυτο που θελω εγω να ρωτησω ειναι αλλο. Για να περασω καινουργια εκδοση firmware χρειαζομαι drivers μεσω kies. Τι ακριβως πρεπει να ανω εκει ωστε το κινητο να εινaι ετοιμο για flashαρισμα? H εκδοση που εχω αυτη τη στιγμη ειναι η XXJF3

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Το android υποστηριζει κανονικα τα Ελληνικα αν το παρεις απο Γερμανια.

Αυτο που θελω εγω να ρωτησω ειναι αλλο. Για να περασω καινουργια εκδοση firmware χρειαζομαι drivers μεσω kies. Τι ακριβως πρεπει να ανω εκει ωστε το κινητο να εινaι ετοιμο για flashαρισμα? H εκδοση που εχω αυτη τη στιγμη ειναι η XXJF3

Να εγκαταστήσεις το kies, και ψάξε ένα οδηγό που έχω ποστάρει, εδώ κι σ' ένα άλλο topic.

Βάλε αυτήν την έκδοση I9000XWJFF

Πάνω και search.

με το χρονο που καταναλωσες για να μου πεις πανω και search θα μπορουσες απλα να μου πεις οτι τα υποστηριζει τα ελληνικα

με το χρονο που καταναλωσες για να μου πεις πανω και search θα μπορουσες απλα να μου πεις οτι τα υποστηριζει τα ελληνικα

Αν ψάξεις πόσες φορές έχει απαντηθεί θα καταλάβεις γιατί με ενόχλησε, νομίζω λογικά.

Ενα FAQ στην πρωτη σελιδα επισης, περα απο τον οδηγο σε αλλο topic που ηδη υπαρχει, δε νομιζω να ηταν κακη ιδεα.
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

Παιδια χρειαζομαι αμεση βοηθεια. Πρεπει να εκανα καποιο λαθος στη διαδικασια του flashaing και το τηλ δεν ανοιγει με τιποτα. Μη μου πειτε οτι το brickαρα γιατι ειμαι στα προθυρα εκγεφαλικου. Εχει κανεις καμια ιδεα?

Βασικα καταφερα να το ξαναφερω στο downloading mode αλλα δεν μου φορτωνει με τιποτα τους drivers στο odin. Μου βγζει συνεχως fail. Παρακαλω αμεση βοηθεια γιατι θα καταστρεψω το κινητο.

edit: Το ξανασυνδεσα και σαν να ξεκινησε το update αλλα εχει κολλησει ωρα στο factoryfs.rfs. Κανεις ρε παιδια καμια βοηθεια?

edit 2: Τελικα μαλλον εφταιγε η θυρα USB στην οποια το ειχα συνδεσει γιατι μολις αλλαξα εγιναν ολα κανονικα και με το νομο. Καινουργια εκδοση τωρα και ελληνικο πληκτρολογιο+swype και ολα, αλλα πηρα μια τρομαρα που ομοια της δεν εχει ξαναυπαρξει. Αντε να ηρεμησω να κοιμηθω τωρα...

Edited by red_herring

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Που μπαίνουμε για προσθέσουμε ένα λογαριασμό μας από τον οποίο θέλουμε να λαμβάνουμε email ρε παιδιά;

Αν πας στην εφαρμογή email δεν σου βγάζει να κάνεις setup καινούριο email;

Μπορείς επίσης να πεις στο gmail να τραβάει όλα σου τα email απο pop3 ή imap και να τα βλέπεις μέσα από αυτό

Γιώργος

Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB)

Αν πας στην εφαρμογή email δεν σου βγάζει να κάνεις setup καινούριο email;

Μπορείς επίσης να πεις στο gmail να τραβάει όλα σου τα email απο pop3 ή imap και να τα βλέπεις μέσα από αυτό

Ναι εκεί πάω αλλά επειδή θέλω να βάλω ενα yahoo account όταν κάνει σύνδεση με τον διακομιστή μου βγάζει error message...και μου λέει ότι κάποια yahoo accounts έχουν πρόβλημα...δεν καταλαβαίνω..:(στο μεταξύ επειδή δεν γνωρίζω πρέπει να έχουμε σύνδεση internet, ή το wifi αρκεί για να παίζει το email;

Α! και ένα δωράκι..κάποιος ζήταγε flip case : http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_10000000_11000993&products_id=30920

Edited by tonysac
Αντώνης

Καλημέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για το λειτουργικό σύστημα που έχει το galaxy.

Ένας φίλος μου έχει το Omnia 2 και μου λέει ότι μπορεί να βάλει ότι πρόγραμμα/χάρτες και ότι άλλο υπάρχει χωρίς να πρέπει να τα αγοράσει.

Αναρωτιόμουν αν αυτό ισχύει και για το android η είναι πιο πολύ όπως το Iphone της apple που πρέπει να αγοράζεις τα πάντα από τα online stores?

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...