Serafeim1981 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Προτελευταία νικήτρια του μουντιάλ είναι η Βραζιλία. Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 ...Έξω λοιπόν η προτελευταία κάτοχος του τίτλου Γαλλία.... Αν δεν κανω λαθος, η προτελευταια κατοχος ειναι η Βραζιλια, που το πηρε το '02, η Γαλλια το πηρε το 98. Και κατα την γνωμη μου, ο Μαρτσελακος, αμα δεν παρει στην εθνικη τν Totti και τον Cassano (τον Totti ισως οχι, αλλα o Cassano πιστευω πως αξιζει) Χαϊρι δεν βλεπει... :( YΣ: φιλε serenata, με προλαβες... :) Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Έχετε δίκιο λάθος μου. :O Με μπέρδεψε το ότι ήταν φιναλιστ στο προηγούμενο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Αύριο 25/6: 17.00 Πορτογαλία - Βραζιλία 17.00 Β. Κορέα - Ακτή Ελεφαντοστού 21.30 Χιλή - Ισπανία 21.30 Ελβετία - Ονδούρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 παει και το soublaki..δε θα ξαναμαθουμε το προγραμμα του Μουντιαλ:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 παει και το soublaki..δε θα ξαναμαθουμε το προγραμμα του Μουντιαλ:lol: Na βοηθήσω λίγο? Αντε θα βοηθήσω!:p Το καλύτερο πρόγραμμα για το μουντιάλ που έχω βρει! http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 παντως περα απ την πλακα,πιο 'κουρασμενο' Μουντιαλ δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου..ελαχιστο θεαμα,παικτες-αστερες δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους και γενικα μεγαλες απογοητευσεις..το Βραζιλια-Πορτογαλια μου θυμισε Βραδυπορειακος-Ταλαιπωριακος:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 παντως περα απ την πλακα,πιο 'κουρασμενο' Μουντιαλ δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου..ελαχιστο θεαμα,παικτες-αστερες δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους και γενικα μεγαλες απογοητευσεις..το Βραζιλια-Πορτογαλια μου θυμισε Βραδυπορειακος-Ταλαιπωριακος:p Δεν θα διαφωνισω... απο τα χειροτερα Μουντιαλ που εχω παρακολουθησει. Στους ομιλους εγιναν 48 ματς πειτε μου ποσα σας αρεσαν, σε ποσα δεν κοιμηθηκαμε? :ninja: Ειδικα χθες στο Ισπανια - Χιλη που απο το 80 και μετα αλλαζανε πασες πισω απο τη σεντρα οι Ισπανοι και απο την αλλη η Χιλιανοι καθοντουσαν και τους εβλεπαν χωρις να μαρκαρουν ηταν το κατι αλλο... ειχαν σταματησεις δηλαδη τη μπαλα και περιμεναν να μαθουν αν τελειωσε το ματς της Ελβετιας Και δεν φτανουν οι σουπες που βλεπουμε εχει και το κρυο και τα μωρα στις εξεδρες ειναι ντυμενες σαν Εσκιμωες... που ειναι οι γυμνες Βραζιλιανες που χορευουν σαμπα?? Ρε το χειροτερο Μουντιαλ λεμε.... :p Αντε να ερθει το 2014 να γινει στην πατριδα!! Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Na βοηθήσω λίγο? Αντε θα βοηθήσω!:p Το καλύτερο πρόγραμμα για το μουντιάλ που έχω βρει! http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html Πραγματικά πολύ καλό. Πιο απλό (και εύκολο να το κατασκευάσεις και μόνος σου με λίγες γνώσεις Excel), βρίσκεται - δωρεάν - εδώ. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Πάντως τα ίδια λέγαν και το 2002 που οι περισσότερες από τις μεγάλες ομάδες είτε αποκλείστικαν νωρίς, είτε δεν έπαιξαν μπάλα. Μόνο η Βραζίλια με την Ισπανία σώσανε τα προσχήματα. Ίσως να φταεί που το μουντιάλ γίνεται πάλι μάκρια από τις δύο ηπείρους που έχουν τις καλύτερες ομάδες (Αμερική, Ευρώπη). Η μπορεί να φτιάξει στη συνέχεια. Μέχρι στιγμής κάμια μεγάλη δεν εντυπωσιάζει πάντως, ούτε καν η Αργεντινή και η Ολλανδία που περάσαν άνετα. Όσο για τις χτεσίνες πασούλες της Ισπανίας με τη Χιλή όσο άθλιο θέαμα και αν ήταν δεν είναι και κάτι πρωτότυπο, και ψιλοαναμενόμενο όταν περνάνε και οι δύο και θέλουν να κρατήσουν δυνάμεις για τα νοκ αουτ. Το είχαν ξανακάνει Ιταλία-Μεξίκο το '02 αν θυμάμαι καλά με μεγάλη επίτυχια:p Τουλάχιστον μας έκανε την χάρη η Ονδούρα και απέκλεισε την αντιαισθητική Ελβετία. Πάντως το ότι κανείς δεν πείθει εχεί και τα καλά του, κάνεις δεν ξέρει ακόμα προς τα που πάει το κύπελλο:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Πάντως το ότι κανείς δεν πείθει εχεί και τα καλά του, κάνεις δεν ξέρει ακόμα προς τα που πάει το κύπελλο:lol: Το κυπελο παει στη χωρα που το ποδοσφαιρο ειναι τροπος Ζωης. Στη Βραζιλια. :D Φερ' τε μας του μισητους Αργεντινους να τους σκισουμε στον τελικο!! :lol::lol: Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 σημερα αρχιζει το ουσιαστικο μουντιαλ.. και εγω βλεπω τελικο αργεντινη-βραζιλια... μακραν οι καλυτερες ομαδες φετος ειανι αυτες τις λατινικης αμερικης. Η ισπανια θα προσπαθησει αρκετα αλλα δεν ξερω.. κατι μου λεει πως δεν θα τα καταφερουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Ουρουγουάη και Γκάνα κέρδισαν 2-1 τη Νότιο Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες αντίστοιχα και είναι το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών. Ο αγώνας στις 2 Ιουλίου. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Επαιξαν καλα οι Αμερικανοι, αλλα με 4-4-2 και γιομες που πας?? Το ποδοσφαιρο ειναι απλο, η μπαλα κατω και την κλωτσας να τsουλισει... Και τα δυο γκολ της Γκανας ηταν ακριβως ιδια, ξεφυγαν απο τα (ανυπαρκτα) μαρκαρισματα, τζαρτζαρισματα για την ακριβεια, των Αμερικανων και εκαναν τα γκολ. Δυσκολο το ματς με την Ουρουγουαη. Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 γενικα σαν ομαδα ητανε καλυτεροι η Αμερικανοι ειδικα στο δευτερο ημιχρονο. Ομως στην παραταση σαν να τα φτυσανε και αυτοι. Το μεγαλυτερο προβλημα των Αμερικανων ητανε τα δυο κεντρικα τους μπακ. Ο Γκαιαν εκανε φαση οποτε ηθελε και εβαλε ενα πολυ ωραιο γκολ το οποιο εδωσε τελικα και την προκριση. Ενδιαφερον θα εχει το ζευγαρι Ουρουγουαη-Γκανα παντως.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Το Αγγλια - Γερμανια πως το βλεπετε σημερα? Εγω βλεπω να περναει η Αγγλια οχι οτι παιζει διαστημικο ποδοσφαιρο αλλα και η Γερμανια δεν εχει πεισει ακομα. Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Το Αγγλια - Γερμανια πως το βλεπετε σημερα? Εγω βλεπω να περναει η Αγγλια οχι οτι παιζει διαστημικο ποδοσφαιρο αλλα και η Γερμανια δεν εχει πεισει ακομα. εγω βλεπω γερμανια με σκορ 0-1 εκτος και αν γινουν τρελα πραγματα.... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Kαι εγω πιστεύω πως η Γερμανία θα περάσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Και γω, βλεπω Γερμανια... Αλλωστε το ειπε και το χταποδι στο ενυδρειο της Αγγλιας, που προβλεπει τα ματς του Μουντιαλ:lol::lol: Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 τι εχει να γραφτει παλι για το γκολ που δεν μετρησε της αγγλιας... πολυ καλο παιχνιδι μεχρι τωρα βεβαιως επειδιη μπηκαν νωρις τα γκολ της γερμανιας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Φοβεροι οι Γερμανοι..αντεπιθεσεις-φαρμακι διελυσαν τους Αγγλους που εφυγαν για το σπιτι τους με 4 γκολ στην πλατη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 ... Και τα δυο γκολ της Γκανας ηταν ακριβως ιδια, ξεφυγαν απο τα (ανυπαρκτα) μαρκαρισματα, τζαρτζαρισματα για την ακριβεια, των Αμερικανων και εκαναν τα γκολ. ... Σωστός. Στα τρία πρώτα παιχνίδια τους οι Η.Π.Α. έδειξαν πολύ καλύτεροι, στο χθεσινό σα να κατέρρευσαν, ειδικά με το που άρχισε η παράταση σαν να έμειναν από δυνάμεις. Εντύπωση μου έκανε, στη φάση του δεύτερου γκολ της Γκάνα, η αντίδραση του Μποκανέγκρα μόλις του φεύγει ο Γκαγιάν (αν το λέω σωστά) γυρίζει το βλέμμα του σε άλλη πλευρά σα να λέει παραδέχεται το τέλος. εγω βλεπω γερμανια με σκορ 0-1 εκτος και αν γινουν τρελα πραγματα.... Έτσι έλεγα κι εγώ, αλλά οι Γερμανοί είχαν άλλη γνώμη και μας έβγαλαν ψεύτες. :lol: Τουλάχιστον είδαμε ένα πρώτο ημίχρονο καλό. Πολλά με λίγα το παιχνίδι. Ούτε το γκολ που δε μέτρησε τους σώζει, περισσότερο στοίχισε σε εμάς τους θεατές. Για την Αγγλία πάντως το έχω πει και θα το λέω, (δεν είμαι ηλικιακά μικρός ούτε και παππούς :lol: ) έχω βαρεθεί όμως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση να ακούω ότι η Αγγλία είναι από τα φαβορί κ.λ.π.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Οι διαιτητές πάντως συνεχίζουν να κάνουν απίστευτα λάθη! Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 εγώ πάντως περίμενα να περάσει χθες οι Αμερική εύκολα - δύσκολα από τη Γκάνα καθώς ακόμη πιστεύω πως θα βλέπαμε καλύτερη μπάλα από αυτούς. Όσον αφορά την Αγγλία, αν και ήμουν μαζί τους και γενικά την υποστηρίζω, ήταν και θα είναι looser και ειδικά απέναντι στους Γερμανούς και η ιστορία το επιβεβαιώνει. :) [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Οι διαιτητές πάντως συνεχίζουν να κάνουν απίστευτα λάθη! Πιστευω πως στο ματς αγγλια γερμανια, εκτος απο το ακυρωμενο γκολ του Lampart( που ενωειται πως ηταν και καθαροτατο, και γκολαρα) δεν εκανε καποιο αλλο τρανταχτο λαθος... ΥΣ: Το χταποδι δεν κανει ποτε λαθος...:lol::lol::lol: Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts