bodo Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αλλά τελευταία φορά που έκανα το format με τον υπολογιστή είχα πρόβλημα στο legend. Καλύτερα να γίνεται στο κινητό. Για να το κάνεις πας Ρυθμίσεις / Κάρτα SD κάνεις Αφαίρεση κάρτας και μετά Διαμόρφωση. Πριν κάνεις εργοστασιακές κάνε μια δοκιμή με την παλιά κάρτα μη τα χάνεις όλα άδικα... Κατσε μη το ματαξω...Κατι γινεται τωρα...Εχει φτασει στο 55% και προχωραει αερααααααα...Αλλαξα και την καρτα εκανα και επαναφορα...Μονο εγω δε μπηκα μεσα :lol: Ολοκληρωση ληψης και εγκαταστασηηηηηηηηηη... Αντε να δουμε :) Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Κατσε μη το ματαξω...Κατι γινεται τωρα...Εχει φτασει στο 55% και προχωραει αερααααααα...Αλλαξα και την καρτα εκανα και επαναφορα...Μονο εγω δε μπηκα μεσα :lol: Ολοκληρωση ληψης και εγκαταστασηηηηηηηηηη... Αντε να δουμε :) νατη νατη κατεβαινει κατεβαινει, αντε γιατι εχει μπουκωσει η μνημη ειναι ιδεα μου ή το ιντερνετ ανοιγει πιο γρηγορα?? Edited December 9, 2010 by thanevi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Η νέα έκδοση Android 2.2 Froyo για το κινητό μας είναι διαθέσιμη. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 To ξερουμεεεεε!! επιτελους. Κανει εγκατασταση αναμενω για παρατηρησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Μετά την αναβάθμιση δεν μου εμφανίζει το ελληνικό πληκτρολόγιο αν μπορεί κάποιοε να βοηθήσει... Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 πατας να αλλαξει σε ελληνικα και δεν αλλαζει δλδ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 πατας να αλλαξει σε ελληνικα και δεν αλλαζει δλδ? ναι,δεν μου το εμφανίζει καθολου μονο το αγγλικό εμφανίζει.. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Mήπως φίλε μου έκανες το γνωστό λάθος και στην εγκατάσταση της νέας έκδοσης επέλεξες σαν γλώσσα την επιλογή English ( Uniter Kingdom) αντί της επιλογής English (Ireland); Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSGR Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Mήπως φίλε μου έκανες το γνωστό λάθος και στην εγκατάσταση της νέας έκδοσης επέλεξες σαν γλώσσα την επιλογή English ( Uniter Kingdom) αντί της επιλογής English (Ireland); Δεν θυμάμαι να μου έβγαλε τέτοια επιλογή,να σημειώσω το τηλ το ειχα αγοράσει απο απο μαγαζί πριν έρθει επίσημα Ελλάδα. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Δεν θυμάμαι να μου έβγαλε τέτοια επιλογή,να σημειώσω το τηλ το ειχα αγοράσει απο απο μαγαζί πριν έρθει επίσημα Ελλάδα. και εγώ από έξω το έχω πάρει αλλά μου έβγαλε επιλογή γλώσσας, είχε προεπιλεγμένο το ireland και δεν πείραξα τίποτα. όταν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση ήταν ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας...Να κανω και μια ακομα ερωτηση μηπως και ξερει καποιος απο εσας... Σημερα μου επεσε κατω...(το ξερω το ξερω οτι ειμαι λαλακας... :) ) και εσπασε η οθονη πανω αριστερα (οχι η LCD αλλα το κρυσταλο το εξωτερικο)...... Ε πάρε και συ μια θήκη μην το έχεις...ξεβράκωτο το καημένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) μετα την αναβαθμιση χανονται δεδομενα και εγκατεστημενα προγραμματα η τελευταια εκδοση του android ειναι η 2.3; Edited December 10, 2010 by mafiagalou Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 (edited) μετα την αναβαθμιση χανονται δεδομενα και εγκατεστημενα προγραμματα η τελευταια εκδοση του android ειναι η 2.3; δεν χανεται τιποτα η εκδοση που περνει το τηλ ειναι η 2.2 επιτελους θα ελεγα :) Edited December 11, 2010 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 δεν χανεται τιποτα η εκοδη που περνει το τηλ ειναι η 2.2 επιτελους θα ελεγα :) Καλησπέρα.Να ρωτήσω κάτι.Γιατί δεν αποθηκεύονται στην κάρτα sd π.χ όταν κάνω περιήγηση στο internet.Τα mbps αποθηκεύονται στην προσωρινή μνήμη του τηλ. παρόλο που στις ρυθμίσεις internet λέει ότι αποθηκεύονται στην sd καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 γιατι καποιες εφαρμογες δεν μπορουν να μετακινηθουν στην καρτα μνημης; υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 γιατι καποιες εφαρμογες δεν μπορουν να μετακινηθουν στην καρτα μνημης; υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο; Είναι θέμα της κάθε εφαρμογής. Πρέπει ο προγραμματιστής της να δώσει αυτή τη δυνατότητα με κάποιο update της εφαρμογής. Αν δεν το κάνει δε μεταφέρεται. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) Λοιποοοοοοοον...Καρτουλα micro sd 8 gb της silicon power εχω μεσα και καποιες φορες μου βγαζει οτι δεν εχω βαλει καρτα και καποιες αλλες δε μου εμφανιζει τις εφαρμογες που περασα στην καρτα.Το προβλημα λυνεται με μια επανεκινηση του τηλεφωνου και ολα οκ.Να πω οτι εκανα και φορματ μεσω τηλεφωνου.Το εχει καποιος αλλος το προβλημα αυτο;Εχετε μηπως να προτεινετε κατι ''καλυτερο'' σε καρτα μνημης; Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις... :) Ξεχασα να αναφερω...Βρηκα καποιον εδω που θα μου αλλαξει και οθονη (μου ειχε πεσει και εσπασε) στα 80 ευρω...Εχει αλαξει ξανα οθονη σε legend 2 φορες και δεν εμφανιστηκε καποιο προβλημα...Αντε να δουμε τι θα γινει και με αυτο... Edited December 11, 2010 by bodo Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Να ξέρεις πως χάνεις την εγγύηση όμως με αυτόν τον τρόπο, όταν υπάρξει πρόβλημα στην συσκευή και δεν επισκεφθείς το επίσημο service, ακυρώνεται η εγγύηση της συσκευής. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Να ξέρεις πως χάνεις την εγγύηση όμως με αυτόν τον τρόπο, όταν υπάρξει πρόβλημα στην συσκευή και δεν επισκεφθείς το επίσημο service, ακυρώνεται η εγγύηση της συσκευής. Ναι το ξερω...Αλλα και παλι σχεδον (αν οχι) τα 2πλασια χρηματα και η αναμονη για να γινει αξιζει τον κοπο;Ασε που αν παθει κατι αργοτερα θα μπορουσαν ανετα να μου πουν οτι σου επεσε κλπ κλπ... Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relo Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 To voice search στο Froyo, λειτουργει αποκλειστικα, με χρηση ιντερνετ, η ειναι θεμα συσκευης(αναφερομαι στο προεγκατεστημενο Appi).Τη πρωτη φορα π το ετρεξα μου ειπε κατι για τη συσκευη νομιζω και για μη συμβατοτητα του Hardware. Σε εμενα λειτουργει μονο "μεσω" ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Η ενημέρωση για την νέα έκδοση γίνεται αυτόματα ή χειροκίνητα; Η έκδοση που έχω σήμερα είναι η 2.03.405.3 Το backup προ της εγκατάστασης θεωρείται δεδομένο ή απλά προαιρετικό; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση σε 2.2 οταν μιλαω και ακουμπησω το τηλεφωνο στο αυτι μου δεν κλεινει η οθονη. Ξερετε τι φταιει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση σε 2.2 οταν μιλαω και ακουμπησω το τηλεφωνο στο αυτι μου δεν κλεινει η οθονη. Ξερετε τι φταιει; Δεξια απο το ακουστικο και λιγο κατω εχει εκει τον αισθητηρα φωτος...Βασικα εψαξα και στο δικο μου αλλα δεν βρηκα απο που ρυθμιζει...Παντως εμενα σβηνει η οθονη κανονικα οταν το πλησιαζω στο αυτι... Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Καλημέρα.Εχω παρατηρήσει οτι απο τότε που έκανα αναβάθμιση,το τηλέφωνο μου κολλάει.Ειδικά οταν το δουλεύω και παράλληλα κάνει συχρονισμό καιρού/mail's/Facebook κτλ.Έχει δεί κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Μετα απο δυο μερες με την 2.2 καταγραφω καποια συμπερασματα/συμβαντα: α.Η εγκατασταση εγινε κανονικα χωρις να πειραχτει τιποτα βασικο απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου. β. Οι εφαρμογες που μεταφερθηκαν στην καρτα ειναι πιο αργες απο την προηγουμενη κατασταση που ηταν στο τηλεφωνο. Τωρα το πιο αργες ειναι μηδαμμινο μην νομιζεται οτι σερνεται. γ. Η μαμισια εφαρμογη για sms γραφει μονο κεφαλαια ελληνικα και οχι μικρα οπως στην προηγουμενη κατασταση. Εαν εγω εγραφα μικρα και πηγαιναν κεφαλαια δεν το ξερω αλλα μπορουσα να συνταξω μνμ με πεζα. δ. Το ανοιγμα της σελιδας στο ιντερνετ ειναι απιστευτα πιο γρηγορο! ε. Αλαξαν τα εικονιδια καποιων μαμισιων εφαρμογων. Γιναν πιο ομορφα στ. Η διαχειριση εφαρμογων στις ρυθμισεις εγινε πιο πλουσια με επιλογες οπως μετακινηση στην καρτα/τηλεφωνο, εκκαθαριση δεδομενων, αναγκαστικη διακοπη, απεγκατασταση ενημερωσεων κ.α. ζ. Η μετακινηση εφαρμογων στη καρτα εδωσε διαθεσιμη μνημη κοντα στα 50ΜΒ. Πολλες μεγαλες εφαρμογες οπως acrobat reader, ndrive, soundhound δεν μεταφερονται. Αυτα τα λιγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts