rigasnic Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Σε opel astra το προηγούμενο, τι λάστιχα έχετε, που να αντέχουν και λίγο σβέλτη οδήγηση; Έχω τα primacy ούτε ένα χρόνο και γλιστράνε ήδη... Είχε από τη μάνα του firestone f590 τα οποία πήγαναν καλύτερα αλλά δεν θελω να βάλω τόσο φθηνά. τι προτείνετε; διάσταση 195/60/15 Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_p Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 κατι λαστιχα του Carrefour, και στο HYUNDAI και στο STARLET, το STARLET ειναι 16 ετων και εχω βαλει διαφορα ολα αυτα τα χρονια, εχω την εντυπωση οτι τα CARREFOUR ειναι μαγεια! προφανως δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα που οδηγαω πανω απο 2 χρονια αλλα βλεπω οτι ολοι μιλατε για λαστιχα και αυτοκινητα, πιο σοβαρο απο τα λαστιχα ειναι η καλη κατασταση της αναρτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Σε opel astra το προηγούμενο, τι λάστιχα έχετε, που να αντέχουν και λίγο σβέλτη οδήγηση; Έχω τα primacy ούτε ένα χρόνο και γλιστράνε ήδη... Είχε από τη μάνα του firestone f590 τα οποία πήγαναν καλύτερα αλλά δεν θελω να βάλω τόσο φθηνά. τι προτείνετε; διάσταση 195/60/15 ενερτζι........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 κατι λαστιχα του Carrefour, και στο HYUNDAI και στο STARLET, το STARLET ειναι 16 ετων και εχω βαλει διαφορα ολα αυτα τα χρονια, εχω την εντυπωση οτι τα CARREFOUR ειναι μαγεια! προφανως δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα που οδηγαω πανω απο 2 χρονια αλλα βλεπω οτι ολοι μιλατε για λαστιχα και αυτοκινητα, πιο σοβαρο απο τα λαστιχα ειναι η καλη κατασταση της αναρτησης. το αυτοκινητο ακουμπαει με τα λαστιχα στο δρομο , οχι με την αναρτηση....... πιστευω να σε καλυψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 ενερτζι........τα energy ειναι τα φθηνά michelin! εγώ ζήτησα κάτι πιο σπορ και σίγουρα όχι michelin ξανά! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 ε τωρα......... τοσα εχουμε πει εδω μεσα...........ψαξε και βρες τι σου ταιριαζει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Τώρα το έχουμε είναι σχετικό.. Βασικά θα γράψω τι έχει το αυτοκίνητο του μπαμπά μου το οποίο το παίρνω κ εγω.. Continental ContiSport Contact 2 (225/45/R17).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Λοιπόν εγώ έχω ενα κορσα μοντ. 99 1200 κυβ. τριπορτο φορουσε απο τη μάνα του μισελεν ενερτζι τα οποία τα κρατησα ενα χρονο περιπου διοτι δεν ελεγαν και πολλα(ειναι και απο τη μανα του πουτ.να στο κρατημα), αμέσως μετά έβαλα τα μπριτζεστοούν Β330 και με ένα συνδιασμο με αμορτισερ κονι κοκκινο το αμαξακι έγινε σουπερ, το μόνο που με προβληματιζε ήταν η βροχη (εκανα σερφ). Τώρα έχω τα ντανλοπ σπ 10 και δεν είμαι καθολου ευχαριστημένος μου πεταξε και ένα καρουμπαλο πριν κανα δυο μέρες και ψάχνω τι λαστιχα να του φορέσω. Πείτε καμια γνώμη οσοι έχετε κάποια εμπειρία (με κόρσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Σε opel astra το προηγούμενο, τι λάστιχα έχετε, που να αντέχουν και λίγο σβέλτη οδήγηση; Έχω τα primacy ούτε ένα χρόνο και γλιστράνε ήδη... Είχε από τη μάνα του firestone f590 τα οποία πήγαναν καλύτερα αλλά δεν θελω να βάλω τόσο φθηνά. τι προτείνετε; διάσταση 195/60/15 Εγω που έχω το ίδιο αμάξι έβαλα Yokohama A539 και είναι αψογα. Και για σβελτη οδηγηση. Εχω ανεβει Καταρα χειμωνα χωρις κανενα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Εγω που έχω το ίδιο αμάξι έβαλα Yokohama A539 και είναι αψογα. Και για σβελτη οδηγηση. Εχω ανεβει Καταρα χειμωνα χωρις κανενα πρόβλημα. ta yoko ειναι τοπ........ αλλα κρατανε για λιγα χιλιομετρα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ta yoko ειναι τοπ........ αλλα κρατανε για λιγα χιλιομετρα......... Να πω την αληθεια ακομα είναι νωρις να κρίνω την αντοχή τους. Βεβαια τα έχω 17000 και τωρα θα τα παω για αλλαγη μπρος πίσω. Παντως ακόμα κρατάνε σαν καινούρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 poies einai oi vasikes diafores metaksy PremioumContact 2 kai SportContact 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 πρωτα απο ολα ο δεικτης ταχυτητας , κατα δευτερον η διαστασεις τους , τριτον το ενα ειναι χαλαρο - οικογενιακο - all over ενω το σπορτ κοντακτ ειναι για σεξυ καταστασεις...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 ego forao goodyear F1 poli kala kai sto stegno kai sto vremeno..!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 μεταξυ των goodyear F1 και SportContact 2 ποιο προτεινετε;τωρα φοραω SportContact 2 και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 συνεχησε με τα ιδια........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Φοραω τα Eagle F1, αλλα επειδη στη διασταση που φοραω 205-55-16, υπαρχει μονο δεικτης W, εχω προβλημα στο να ζεσταθουν. ΝΑΙ, αν ζεσταθει , το λαστιχο ειναι αλλου, αλλα το επομενο μου ελαστικο, μαλλον θα ειναι το Sport Contact II Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Φοραω τα Eagle F1, αλλα επειδη στη διασταση που φοραω 205-55-16, υπαρχει μονο δεικτης W, εχω προβλημα στο να ζεσταθουν. ΝΑΙ, αν ζεσταθει , το λαστιχο ειναι αλλου, αλλα το επομενο μου ελαστικο, μαλλον θα ειναι το Sport Contact II επιτελους βαζεις μυαλο σιγα σιγα........... :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 επιτελους βαζεις μυαλο σιγα σιγα........... :D :D :D Σειρα σου τωρα... ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Σειρα σου τωρα... ;) :worry: :worry: :worry: :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Ρε παιδες τα Dunlop τα λαστιχα ειναι καλα?Αντι για Michelin μου εβαλαν Dunlop στο σκουτερ..Θα μου πεις δεν ειναι αυτοκινητο για να ξερουμε αλλα μηπως εχετε καποια ιδεα εαν ειναι καλα και τα Dunlop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Ρε παιδες τα Dunlop τα λαστιχα ειναι καλα?Αντι για Michelin μου εβαλαν Dunlop στο σκουτερ..Θα μου πεις δεν ειναι αυτοκινητο για να ξερουμε αλλα μηπως εχετε καποια ιδεα εαν ειναι καλα και τα Dunlop? Τα Dunlop έχουν καλό όνομα για τις μηχανές. Πιστεύω ότι είναι καλά λάστιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rupper Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 f1 pilot 195 45 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Yokohama AVS SPORT 195/50-15 V σε PUNTO HGT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Yokohama AVS SPORT 195/50-15 V σε PUNTO HGT. Γεια σου Βασίλη!:) Πώς τα βλέπεις τα λαστιχάκια μετά από τα χλμ. που έχεις κάνει μαζί τους;;Ικανοποιημένος τελικά;; Γιατί σκέφτομαι κι εγώ προς το τέλος του χρόνου να αλλάξω τις γλιστρίδες που λέγονται Dunlop SP2000... Είναι πετυχημένη τελικά η αλλαγή από 185/55 σε 195/50;;; Γιατί αυξάνει λίγο το βήμα, αν δεν κάνω λάθος... Έχει επιπτώσεις αυτό, ή όλα ΟΚ ; Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts