thanos89010 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Αμα ειναι να βαλεις καποια custom rom γιατι δεν βαζεις κατευθειαν καποια με android 2.3? εγω στο δικο μου εχω 2.3...απλος το πηρε και η κοπελα μου το κινητό και της αρεσε σε αυτη τη ρομ που εχει αρκετό μοβ καμια λυση και για μενα????.... δοκίμασε με το one click πεδεψου λήγω εκεί με τα ντιν ντον που κάνει κ εγώ καμιά ώρα παιδευόμουν μέχρι να βρω την άκρη και να μπορέσω να τα συχρονισω ... Edited January 19, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 καμια λυση και για μενα????.... στις ρυθμισεις - εφαρμογες κοιτα να εχεις τικαρισμενο το αγνωστες πηγες και στην αναπτυξη να εχεις επισης τικαρισμενο το "να επιτρεπονται ψευδεις τοποθεσιες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Σε συνέχιση του post μου #13022, παραθέτω τα κάτωθι πανέμορφα νέα... Έγραψα γράμμα στην Sony Ericsson απλά για να δω τι θα απαντήσουνε... Η απάντηση ήρθε μετά από κάμποσες μέρες...Ποια ήταν??? Χωρίς να θέλω να σου χαλάσω το "όνειρο" και παρά το γεγονός ότι το MiniPro είναι το 1ο μου SE γιατί δεν ήμουν ποτέ fan, να σου πω ότι η πολιτική είναι ίδια παντού. Το MiniPro το έχω 1 χρόνο σχεδόν και μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα. Αν όμως είχες από την αρχή τέτοιο πρόβλημα έπρεπε να το πας από την αρχή και να τους πεις "Συγγνώμη κύριοι δεν φορτίζει σωστά". Από τη στιγμή που πίεζες το φορτιστή και την υποδοχή και στο τέλος χάλασε, ακόμα κι αν έφταιγε το ότι δεν εφάρμοζε σωστά ο φορτιστής, η βλάβη της υποδοχής θεωρείται δική σου υπαιτιότητα. Ξέρω, ακούγεται ενοχλητικό αλλά έτσι είναι. Σε όποια εταιρεία και να πήγαινες το ίδιο αποτέλεσμα θα είχες. Όσον αφορά τώρα τα ανταλλακτικά, μπορεί εσύ να θεωρείς ότι είναι ένα κόλλημα στην υποδοχή αλλά το service σου λέει ότι η υποδοχή είναι κολλημένη στην πλακέτα. Δεν είναι ηλεκτροκόλληση ούτε σημαίνει πως έχουν εδώ τέτοια εργαλεία για να σου συνδέσουν την υποδοχή στην πλακέτα. Το ότι μπορεί στο μυαλό μας κάτι να φαίνεται απλό δεν σημαίνει ότι όντως είναι. Επίσης όλα τα service λειτουργούν με αυτή τη λογική. Όταν έχει ένα εξάρτημα πρόβλημα, το αλλάζουν. Δεν μπορούν να σου το επισκευάσουν. Κι αν έχει αποκόλληση η υποδοχή, θα στο χρεώσουν υπαιτιότητα. καμια λυση και για μενα????.... Παίξει με τις εναλλαγές στο USB Debug. Τις θέλει γρήγορα. Δοκίμασε πάλι. ΤΟ SuperOneClick είναι εγγυημένο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 εγω στο δικο μου εχω 2.3...απλος το πηρε και η κοπελα μου το κινητό και της αρεσε σε αυτη τη ρομ που εχει αρκετό μοβ :lol::lol::lol: Χαχαχαχα ελιωσα!Sorry αλλα μου φαινεται τραγικο να υπαρχει ατομο που προτιμαει μια αρχαια και κατωτερη εκδοση του λογισμικου μονο και μονο επειδι εχει περισσοτερο μωβ! Ευτυχως εμεις γεννηθηκαμε αντρες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις από τον thanos89010 διευκρινίζω ότι ο NetSurfer κάνει χιούμορ. Αν παρόλο αυτά το post προσβάλλει ενημερώσέ με και φεύγει επιτόπου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Έχω το WiFi κλειστό και το Mobile networks -> Data traffic απενεργοποιημένο. Παρ'όλα αυτά ακόμα λαμβάνω ειδοποιήσεις για email η chat notifications. Εκτός εαν βαράει απο πρίν πολλές φορές..; Τι παίζει εδώ; Δεν έχω καμία όρεξη να χρεώνομαι για το νετ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Έχω το WiFi κλειστό και το Mobile networks -> Data traffic απενεργοποιημένο. Παρ'όλα αυτά ακόμα λαμβάνω ειδοποιήσεις για email η chat notifications. Εκτός εαν βαράει απο πρίν πολλές φορές..; Τι παίζει εδώ; Δεν έχω καμία όρεξη να χρεώνομαι για το νετ... Αν δεν κάνω λάθος, θα πρέπει να πας ρυθμίσεις - Λογαριασμοί και συγχρονισμός, και ν' απενεργοποιήσεις τα δεδομένα φόντου και τον αυτόματο συγχρονισμό. Όμως επειδή έχω συσκευή android που δεν είναι κινητό (έτσι τα έχω μόνιμα ενεργοποιημένα χωρίς φόβο χρέωσης), δεν είμαι σίγουρη για το αν θα σε εξυπηρετήσει η συγκεκριμένη ρύθμιση. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Αν δεν κάνω λάθος, θα πρέπει να πας ρυθμίσεις - Λογαριασμοί και συγχρονισμός, και ν' απενεργοποιήσεις τα δεδομένα φόντου και τον αυτόματο συγχρονισμό. Όμως επειδή έχω συσκευή android που δεν είναι κινητό (έτσι τα έχω μόνιμα ενεργοποιημένα χωρίς φόβο χρέωσης), δεν είμαι σίγουρη για το αν θα σε εξυπηρετήσει η συγκεκριμένη ρύθμιση. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το είχα αναμένο, τώρα το αφήνω στην ησυχία του να δώ τι θα γίνει. Καλά αυτό όμως δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί. Χρεώνεται κανονικά απο τη Vodafone? Αφού έχω το Data Traffic disabled... ;s Πάλι καλά που το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Οκ σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το είχα αναμένο, τώρα το αφήνω στην ησυχία του να δώ τι θα γίνει. Καλά αυτό όμως δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί. Χρεώνεται κανονικά απο τη Vodafone? Αφού έχω το Data Traffic disabled... ;s Πάλι καλά που το είδα. Αυτό δεν το ξέρω, μια και στη δική μου συσκευή δεν υπάρχει καν η επιλογή data traffic (αφού δεν είναι κινητό). Αν έχεις κάποιο πακέτο mb στη Vodafone, μπορείς να ελέγξεις από εκεί αν σε χρεώνει, ή από κάποιον μετρητή δεδομένων. Ίσως μπορεί να σου πει με σιγουριά κάποιος που έχει την ίδια συσκευή :) Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 παιδια ποιος ειναι ο καλυτερος browser για ιντερνετ? να βαλω dolphine? τελος ποια εφαρμογη ειναι για να βλεπω τον καιρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis1975 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 παιδιά,ακουω τις συμβουλες σας για το τι συμβαινει... το κινητο μετα απο την αναβαθμιση με το PC Companion,εχει πλεον την 2.1 τρωει αρκετα κολληματα,και δεν μπαινει στο ιντερνετ,οχι μεσω wifi(εκει ολα καλα),αλλα μεσω δικτυου... δεν δειχνει σημα 3G. παω στον οδηγο ρυθμισεων για να κανω ληψη ρυθμισεων για το ιντερνετ και τα MMS και οταν το παταω μου γραφει: "Λυπουμαστε! Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Υποστ.(διαδικασία com.sonyericsson.android.support).Προσπαθήστε ξανά." γνωρίζετε τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 opera mini/mobile δε σε βολεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Αυτό δεν το ξέρω, μια και στη δική μου συσκευή δεν υπάρχει καν η επιλογή data traffic (αφού δεν είναι κινητό). Αν έχεις κάποιο πακέτο mb στη Vodafone, μπορείς να ελέγξεις από εκεί αν σε χρεώνει, ή από κάποιον μετρητή δεδομένων. Ίσως μπορεί να σου πει με σιγουριά κάποιος που έχει την ίδια συσκευή :) Έχω έναν μετρητή δεδομένων, τον άνοιξα να δώ τώρα και δεν έχει ούτε ενα KB στο mobile internet ευτυχώς. Μόνο στο WiFi έχει. Το κακό είναι ότι όταν κλείνω το Background data traffic, δεν έρχονται notifications μόλις ανοίξω το WiFi. Αν κάποιος άλλος ξέρει για σίγουρα ας με επιβεβαιώσει λίγο περί αποφυγής χρέωσής μου στο mobile internet.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Έχω έναν μετρητή δεδομένων, τον άνοιξα να δώ τώρα και δεν έχει ούτε ενα KB στο mobile internet ευτυχώς. Μόνο στο WiFi έχει. Το κακό είναι ότι όταν κλείνω το Background data traffic, δεν έρχονται notifications μόλις ανοίξω το WiFi. Αν κάποιος άλλος ξέρει για σίγουρα ας με επιβεβαιώσει λίγο περί αποφυγής χρέωσής μου στο mobile internet.. Εννοείται πως δεν θα έρχονται τα notifications αν είναι απενεργοποιημένα τα δεδομένα φόντου (αυτό ήταν το ζητούμενο), θα πρέπει να τα ενεργοποιείς κάθε φορά που συνδέεσαι στο wifi. Αλλά αφού δεν υπάρχει κάτι στον μετρητή δεδομένων όπως λες, τότε μάλλον το background data traffic δεν θα σε χρεώνει, εφόσον έχεις απενεργοποιημένο το data traffic φυσικά. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 οκ εβαλα τον οπερα οπως μου ειπες φιλε μου,κατι που να με ενημερωνει για τον καιρο καθως και το μερος στο οποιο βρισκομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 διάλεξε GO Weather AccuWeather for Android 3D Digital Weather Clock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 παιδιά,ακουω τις συμβουλες σας για το τι συμβαινει... το κινητο μετα απο την αναβαθμιση με το PC Companion,εχει πλεον την 2.1 τρωει αρκετα κολληματα,και δεν μπαινει στο ιντερνετ,οχι μεσω wifi(εκει ολα καλα),αλλα μεσω δικτυου... δεν δειχνει σημα 3G. παω στον οδηγο ρυθμισεων για να κανω ληψη ρυθμισεων για το ιντερνετ και τα MMS και οταν το παταω μου γραφει: "Λυπουμαστε! Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Υποστ.(διαδικασία com.sonyericsson.android.support).Προσπαθήστε ξανά." γνωρίζετε τι συμβαίνει? Κάτι δεν πήε καλά στην αναβάθμιση. Ξανά πέρνα τη rom με το SEUS και λογικά θα στρώσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) Σε συνέχιση του post μου #13022, παραθέτω τα κάτωθι πανέμορφα νέα... Έγραψα γράμμα στην Sony Ericsson απλά για να δω τι θα απαντήσουνε... Η απάντηση ήρθε μετά από κάμποσες μέρες...Ποια ήταν??? Την παραθέτω αυτολεξεί... Τους ανέφερα ότι ο επίσημος φορτιστής τους δεν κούμπωνε καλά με αποτέλεσμα να "παίζει" Επαθα ακριβώς το ίδιο με Νοκια Ν86, δεν το πηγα καν στο σερβις αφου ηξερα οτι θα μου πουν τα ιδια, εμενα φορτιζε κανονικα, αλλα χαλαρα και επεζε το σιδερακι μεχρι που κοπηκε, θελει κολλητηρι αλλα δεν ειναι και πολυ ευκολο, μετα για να το δουλευω πηρα ενα τετοιο και εκανα δουλεια, αλλα θα βαρεθεις το βαλε-βγαλε http://www.ebay.com/itm/Battery-Charger-Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini-pro-/300410051959?pt=PDA_Accessories&hash=item45f1d59d77 Για τις ρομ τωρα δοκιμασα αυτην ArcMini X http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1225668 Ειναι η μονη που δινει λυση στο προβλημα μου (να εχω τα μηνηματα της στοκ απο το μπακ απ) αλλα τελικα δεν ειναι πολυ σταθερη, οποτε κατεληξα παλι στην στοκ... Edited January 20, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) παιδια εχω γεμισει και τις 5 καρτελες,τωρα αν εγκαταστησω μια εφαρμογη τι θα γινει? Edited January 20, 2012 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 παιδια εχω γεμισει και τις 5 καρτελες,τωρα αν εγκαταστησω μια εφαρμογη τι θα γινει? θα εχεις 6 καρτελες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 οντως τωρα το προσεξα....και κατι ακομα,ο καλυτερος player για ταινιες-βιντεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 οντως τωρα το προσεξα....και κατι ακομα,ο καλυτερος player για ταινιες-βιντεο? bsplayer-rockplayer αυτα τα 2 για μενα ειναι τα καλυτερα (υπαρχουν και αλλα φυσικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 οντως τωρα το προσεξα....και κατι ακομα,ο καλυτερος player για ταινιες-βιντεο? Προσωπικά θεωρώ πολύ καλό τον MX Video Player. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 (edited) παιδια μολις εβαλα το astro file manager παρατηρησα οτι εχει πολλους φακελους μεσα,αν τους σβησω ολους πειραζει? να κρατησω μονο τον φακελο bluetooth και να κανω μεσα φακελους πχ εικονες,βιντεο,ηχοι κλπ. θα υπαρξει προβλημα στην συσκευη αν τους σβησω? το λεω γτ χωρις να εχω τπτ περασμενο μεσα η καρτα μνημης μου απο 2gb λεει ελευθερο χορο 1.25 gb το wisepilot χρησιμοποιει τον gps δεκτη η μας χρεωνει κανονικα? Edited January 21, 2012 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 παιδια μολις εβαλα το astro file manager παρατηρησα οτι εχει πολλους φακελους μεσα,αν τους σβησω ολους πειραζει? να κρατησω μονο τον φακελο bluetooth και να κανω μεσα φακελους πχ εικονες,βιντεο,ηχοι κλπ. θα υπαρξει προβλημα στην συσκευη αν τους σβησω? το λεω γτ χωρις να εχω τπτ περασμενο μεσα η καρτα μνημης μου απο 2gb λεει ελευθερο χορο 1.25 gb το wisepilot χρησιμοποιει τον gps δεκτη η μας χρεωνει κανονικα? Εννοειται οτι εχει πολλους φακελους αφου εχει αρχεια του συστηματος μεσα!Δεν σβηνεις οτι δεν ξερεις γιατι μπορει να προκαλεσεις προβλημα στη συσκευη σου. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts