Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα! εχω κατεβασει αυτο το seus, κλεινω το κινητο , μου λεει συνδεσε usb και πατα back για να το βρει αλλα τίποτα....τοσο χαζος ειμαι; ελληνικοτατο το τηλεφωνο, μου παταγαν το μοτιβο λες και ηταν παιχνιδι και κλειδωσε.....

Κρατάς πρώτα το "back" και συνδέεις το USB κρατώντας το. Μετά από λίγο σου λέει να το αφήσεις.

Sent from my A500 using Tapatalk

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γειά σας παιδιά, ενδιαφέρομαι ν'αγοράσω το εν λόγω κινητό και έχω κάποιες απορίες!

Αν θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει...

Λοιπόν:

1ον) Είστε ικανοποιημένοι απ' την κάμερα; Είναι στα αρνητικά που δεν έχει ζουμ; Το γεγονός ότι έχει 16m χρώματα επηρεάζει και την φωτογραφία;

2ον) Εγώ δεν θέλω να το "πειράξω", έχω διαβάσει ότι μπορεί να μην ανοίγει μετά αν κάνεις κάτι λάθος και να έχεις τρεχάματα, αν το αφήσω στο 1.6 θα έχω κάποιο πρόβλημα; Να κολλάει το κινητό κι έτσι; Επίσης, δεν με ενδιαφέρει το android και δεν θα το χρησιμοποιώ πολύ για εφαρμογές, κλπ, επομένως θα εξακολουθώ να έχω προβλήματα με την μπαταρία και επανεκκινήσεις;

3ον) Θέματα παίρνει κανονικά; Να αλλάζουν τα γραφικά στο μενού κι έτσι; Και αν παίρνει, γίνεται και στο 1.6 ή χρειάζεται αναβάθμιση; (αυτό το μπλε κάπως με ξινίζει!)

4ον) Αν βρω το pro ποιό είναι προτιμότερο; Αυτό ή το μίνι; Έχουν κάποιες διαφορές πέρα απ'το πληκτρολόγιο και ποιό είναι πιο βολικό;

5ον) Μέσα το κουτί περιέχει και άλλα καλύμματα για το κιντητό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και συγγνώμη αν σας κούρασα...:O

Την 2.1 θα έχει το κινητό και σε γενικές γραμμές η απάντηση σε όλες σου τις ερωτήσεις είναι ναι. Όχι είναι η απάντηση για το αν θα έχεις πορβλήματα.

Πάντως αν είναι να πάρεις τέτοιο κινητό και να μην του βάλεις εφαρμογές τότε γιατί το παίρνεις; Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου μπει το σαράκι να το πειράξεις μιας και αυτό που άκουσες ότι μπορεί να μην ανοίγει είναι αντιμετωπίσιμο αν συμβεί.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μάγκες θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας.

Έχει η αδερφή μου απο το πασχα κοντα το mini pro. Απο τις αρχες που το πηρε της εβγαζε μυνημα για αναβαθμηση λογισμικου. Εχει μερικες μερες που το εκανε. Μπηκε στο σιτε της Ερικσον κατεβασε το προγραμμα και ολα καλα με την αναβαθμηση.

Απο εκεινη την στιγμη ομως δεν μπορει με τπτ μα τπτ να συνδεθει με το WiFi. Γραφει συνεχεια Connecting........ και στο καπακι Disconnected.

Καποια βοηθεια καποιος????

ΥΓ. Της εχω προτεινει αν ειναι να αλλαξουμε ρομ για να γινει και πιο γρηγορο το κινητο αλλα δεν θελει ακομα. Αν τελικα το αποφασισει μπορει καποιος να προτεινει καποια ρομ με οχι πολλα τζιτζιλιμιτζιλι να της το αναβαθμησω να εχω το κεφαλι μου ησυχο? Οι κυριες ασχολιες της στο τηλ ειναι ομιλια μυνηματα και κυριος παιχνιδια απο το μαρκετ.

Παιδιά επειδή κι εγώ βαριόμουν να ασχοληθώ με αλλαγές rom άλλα το προ μου αν και καλό είναι λίγο αργό και με εκνευρίζει που και που.. Όσοι έχετε δοκιμάσει άλλες rom έχετε να προτείνετε καμία καλή και κυρίως απροβλημάτιστη;;; Είμαι ήδη root αλλά δεν έχω κάτσει να διαβάσω σοβαρά στο xda..

Xperia MiniPro/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Απο εκεινη την στιγμη ομως δεν μπορει με τπτ μα τπτ να συνδεθει με το WiFi. Γραφει συνεχεια Connecting........ και στο καπακι Disconnected.
Άλλαξε το κανάλι σου στο router. Ρύθμισέ το στο 11.

Δες κι αυτό αν και δεν νομίζω να είναι η περίπτωσή σου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπερα! Ειμαι νεος στο site και στην τεχνολογια των rom του android!

Γιαυτο θα σας παρακαλουσα να μου πειτε πια rom να βαλω στο x10 mini pro?

Και πως κανω Master Reset το x10 mini pro?

Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα! :D

Άλλαξε το κανάλι σου στο router. Ρύθμισέ το στο 11.

Δες κι αυτό αν και δεν νομίζω να είναι η περίπτωσή σου.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τελικά όλα τα προβλήματα λύθηκαν με ενα ρεστάρτ του κινητού και ένα ρεσταρτ του μοντεμ. Το ξέρω ακούγετε χαζό αλλά η αδερφή μου το κινητό το έκανε μια φορά ρεσταρτ απο το Πασχα που το πήρε, όταν του έκανε την αναβάθμηση και μια σήμερα !!!!

Μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βρω λύση.

Έχω περάσει custom rom στο mini pro. Όλα δουλεύουν εντάξη, αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο να έχω ελληνική πληκτρολόγηση και από το hardware keyboard.

Βρήκα ένα θέμα στο xda αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι πρέπει να γίνει.

Μπορεί κανείς να μου πει πως ενεργοποιείται?

Την FroyoBread έχω περάσει και δουλεύουν όλα σούπερ και το τηλέφωνο πετάει. Αν βρεθεί λύση και με την εισαγωγή Ελληνικών από το hardware πληκτρολόγιο τότε δεν θα μένει τίποτε άλλο.

Επίσημα ποτέ, ανεπίσημα υπάρχουν ήδη στο xda.

HTC Desire/Tapatalk

Παιδιά γειά σας, το πήρα τελικά το κινητάκι και είμαι αρκετά ικανοποιημένη προς το παρόν!

Μια ερώτηση:

Όταν στέλνω μήνυμα, ενώ έχω γράψει 9 σειρές μου βγάζει την ένδειξη sms 5! Είναι φυσιολογικό αυτό; Ή το ίδιο είναι σε όλα τα κινητά και απλά έχω συνηθίσει με το προηγούμενο που είχε πολύ πιο μικρή οθόνη; Απλά μου κάνει εντύπωση, γιατί θα έγραφα τα ίδια και στο προηγούμενο και ίσως και περισσότερα, και η ένδειξη θα ήταν sms 3!

Επίσημα ποτέ, ανεπίσημα υπάρχουν ήδη στο xda.

HTC Desire/Tapatalk

ντροπη και αισχος αν ισχυει φιλε.... Πανω που ελεγα και εγω να το παρω για δευτερο τωρα δεν παιζει με την καμμια..... Εχω και ενα iphone και οσα χιλια δυο προβληματα μου τη σπανε με την apple δε μπορω να πω τιποτα οσον αφορα την υποστηριξη...Περνανε 2 χρονια και ακομα κανεις δωρεαν updates... Τεσπα..

Γεια σας και απο μένα , εδω και λίγες μέρες χρησιμοποιώ κ εγω το x10 mini ( σκέτο ) , πρώτη φορά με smartphone androind και ιστορίες οπότε εχω χαθεί κ θέλω λίγη βοήθεια παρακαλώ !

Είχα αρκετο διάστημα sony ericsson (κ 800 ι και c 905 ) και είχε μια επιλογή αποδοχής κλήσεων μόνο απο συγκεκριμένη λίστα που δήλωνες εσυ, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν εχω αυτη την δυνατότητα κ με το χ10 ?

οπως βλέπω στο θέμα εχει ξεφύγει στις 800 σελίδες κ με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα δε βρήκα κάτι σχετικό επι τούτου !! Σας ευχαριστώ γιΑ Το χρόνα σας !

Υ.σ = νομίζω έκανα κ την τελευταία έκδοση σε update !!

Παιδιά γειά σας, το πήρα τελικά το κινητάκι και είμαι αρκετά ικανοποιημένη προς το παρόν!

Μια ερώτηση:

Όταν στέλνω μήνυμα, ενώ έχω γράψει 9 σειρές μου βγάζει την ένδειξη sms 5! Είναι φυσιολογικό αυτό; Ή το ίδιο είναι σε όλα τα κινητά και απλά έχω συνηθίσει με το προηγούμενο που είχε πολύ πιο μικρή οθόνη; Απλά μου κάνει εντύπωση, γιατί θα έγραφα τα ίδια και στο προηγούμενο και ίσως και περισσότερα, και η ένδειξη θα ήταν sms 3!

Είναι ελληνική συσκευή ή αγορασμένη απο net? Αν είναι ελληνική, θα πάς στα μηνύματα, ρυθμίσεις και έχει επιλογή για 160 χαρακτήρες.

ντροπη και αισχος αν ισχυει φιλε.... Πανω που ελεγα και εγω να το παρω για δευτερο τωρα δεν παιζει με την καμμια..... Εχω και ενα iphone και οσα χιλια δυο προβληματα μου τη σπανε με την apple δε μπορω να πω τιποτα οσον αφορα την υποστηριξη...Περνανε 2 χρονια και ακομα κανεις δωρεαν updates... Τεσπα..

Αν δεν αποτελείς μέρος των enthusiasts, τότε λειτουργικά (πέρα από την έλλειψη app2sd) μια χαρά είναι η 2.1.

Και τα mail σου και το browsing και γενικά όλα τα χαρακτηριστικά ενός smartphone λειτουργούν άριστα και στην 2.1.

Από κει και πέρα αν τελικά ανήκεις στους enthusiasts (που την ψάχνουν και λίιιγο παραπάνω) πετάς πάνω μια custom 2.2 ή 2.3 και δεν ασχολείσαι ούτε με SE ούτε με το support της.

PS: μην ξεχνάμε οτι για την SE, αυτά τα Xperia ήταν οι πρώτες android συσκευές που κυκλοφόρησε και τα σκ@τ#σε σε build structure.

PS2:@eltsele από τότε που κόψανε τα gender tags αδικείσαι πολύ :p:D

Γεια σας και απο μένα , εδω και λίγες μέρες χρησιμοποιώ κ εγω το x10 mini ( σκέτο ) , πρώτη φορά με smartphone androind και ιστορίες οπότε εχω χαθεί κ θέλω λίγη βοήθεια παρακαλώ !

Είχα αρκετο διάστημα sony ericsson (κ 800 ι και c 905 ) και είχε μια επιλογή αποδοχής κλήσεων μόνο απο συγκεκριμένη λίστα που δήλωνες εσυ, μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί αν εχω αυτη την δυνατότητα κ με το χ10 ?

οπως βλέπω στο θέμα εχει ξεφύγει στις 800 σελίδες κ με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα δε βρήκα κάτι σχετικό επι τούτου !! Σας ευχαριστώ γιΑ Το χρόνα σας !

Υ.σ = νομίζω έκανα κ την τελευταία έκδοση σε update !!

Loveprincess2,

ψάξε λίιγο το market και θα δεις πως περιέχει ένα κάρο εφαρμογές που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το thread που ο zxr, έχει καταβάλλει αρκετό κόπο για να μαζέψει τις πιο χρήσιμες και μάλιστα σε κατηγορίες.

Όσον αφορά το ερώτημα σου: υπάρχουν κάμποσες εφαρμογές που κάνουν αυτό που ζητάς, μια απο αυτές είναι και η BlackList

Edited by DaRk_dOg

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

PS2:@eltsele από τότε που κόψανε τα gender tags αδικείσαι πολύ :p:D

Χαχαχαχα! Έχεις πολύ μεγάλο δίκιο!!! Άσε που λέω, μα γιατί παλιά μου απαντούσαν πιο γρήγορα?!?!?!:lol:

Μια και βλέπω ότι ασχολείσαι πολύ με custom, έχεις να προτείνεις τίποτα καλό για το pro μήπως και γλιτώσω το διάβασμα στο xda? Το έχω 2η συσκευή και είπα να παίξω λίγο μια και το rootαρα..

@morfeas-dsl-: Ισχύουν αυτά που σου είπε ο Dark_dog αλλά εκτός αυτού όταν κυκλοφόρησε το xperia βγήκε με 1.6. Πήρε την 2.1. Θα ήθελα να πάρει τη 2.2 αλλά ούτε οι πιο ενθουσιώδεις δεν θα περίμεναν ποτέ να πάρει 2.3. Καλώς ή κακώς είναι ο νόμος της αγοράς. Δεν περιμένω από μια συσκευή των 200€ να πάρει 3 επίσημες αναβαθμίσεις σε διαφορετικές εκδόσεις του Android. Εδώ κάνουν ολόκληρο θέμα σε high-end συσκευές. Μη συγκρίνεις την υποστήριξη του Iphone που είναι μια συσκευή υπερτριπλάσιας τιμής και επι της ουσίας (περίπου) μοναδική που έχει να υποστηρίξει η εταιρεία.

Χαχαχαχα! Έχεις πολύ μεγάλο δίκιο!!! Άσε που λέω, μα γιατί παλιά μου απαντούσαν πιο γρήγορα?!?!?!:lol:

Μια και βλέπω ότι ασχολείσαι πολύ με custom, έχεις να προτείνεις τίποτα καλό για το pro μήπως και γλιτώσω το διάβασμα στο xda? Το έχω 2η συσκευή και είπα να παίξω λίγο μια και το rootαρα..

Χμ,

καλύτερη απάντηση θα πάρεις από κάτοχο mini pro (εγώ έχω το mini).

Κυκλοφορούν αρκετές αξιόλογες προτάσεις αλλά ρίξε καλύτερα μια ματιά στις rom που κάνει maintain o D4rKn3sSyS όπως η CyaNoComb v1.4 και η GingerDX - v006.

Υπάρχει βέβαια και ένα "αντίγραφο" της MiniCM, η Cyanogen MiniCM7 Pro.

Θεωρητικά βασίζεται στην MiniCM, πρακτικά βγάζει συνεχώς hotfix για να φτιάξει τα hotfix!

Όπως είπα πιο πάνω, καλύτερη απάντηση από χρήστες mini pro και ακόμη καλύτερη, μόνη σου αφού δοκιμάσεις κανα 2.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ! Κι έλεγα εγώ ότι έχεις το pro!!:p

Όντως, την καλύτερη απάντηση την βρίσκεις μόνος σου.. Έχω από όταν έγραψα που χαζεύω διάφορες στο xda!! Απλώς τώρα είμαι στη φάση που θέλω να περάσω custom αλλά όχι στην φάση που ήμουν στα wm: "ας τις δοκιμάσουμε όλες και βλέπουμε, στήσιμο, ξεστήσιμο, κ.λ.π!!!".. Ήθελα να είναι κάτι stable, χωρίς ενοχλητικά bugs, να την περάσω και να την κρατήσω (αν δεν ξυπνήσει το μικρόβιο!!)..

Με βοήθησες ήδη, πάντως!:)

Ευχαριστώ! Κι έλεγα εγώ ότι έχεις το pro!!:p

Όντως, την καλύτερη απάντηση την βρίσκεις μόνος σου.. Έχω από όταν έγραψα που χαζεύω διάφορες στο xda!! Απλώς τώρα είμαι στη φάση που θέλω να περάσω custom αλλά όχι στην φάση που ήμουν στα wm: "ας τις δοκιμάσουμε όλες και βλέπουμε, στήσιμο, ξεστήσιμο, κ.λ.π!!!".. Ήθελα να είναι κάτι stable, χωρίς ενοχλητικά bugs, να την περάσω και να την κρατήσω (αν δεν ξυπνήσει το μικρόβιο!!)..

Με βοήθησες ήδη, πάντως!:)

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να στήσεις τπτ. Απλά να έχεις πάνω τα google apps (για όσες τα φλασάρεις ξεχωριστά). 1-2 μερούλες στην καθεμία αρκεί ( για να μην πω 1-2 ώρες).

Όταν καταλήξεις, την διαμορφώνεις σύμφωνα με τα γούστα σου και είσαι κομπλέ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα είμαι ανάμεσα σε FrοyoBread και την GingerDX-v006 που μου είπες! Μάλλον την Froyobread θα βάλω πρώτα.

Edit: Μπήκε! Βλέπουμε, λοιπόν!:)

Edited by eltsele

παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις οσον αφορα τη 2.3 . Ειμαι μεν στους enthusiast αλλα τη 2,3 την ηθελα γιατι στην κοπελα μου κολλανε τα bluetooth της se και γιατι καμμια φορα κανει restart μονο του... Το να της κανω μοντα δεν παιζει καθως αυτα μονο σε δικα μου κινητα. Τεσπα :)

Επειδή έβγαλα άκρη με το hardware πληκτρολόγιο.

Κατεβάστε αυτό

http://www.mediafire.com/?4gtjtt21tix3667

Κάντε το unzip στον υπολογιστή σας. Πάρτε το directory system από αυτό και περάστε το στην κάρτα μνήμης του κινητού.

Με τον Root Explorer, αφού κάνετε R/W το σύστημα κάντε copy από την κάρτα μνήμης στο root ώστε να γίνουν merge τα περιεχόμενα με το system directory του κινητού σας.

Μετά κάντε επανεκκίνηση. Έτσι θα έχετε εγκαταστήσει τον input editor της sony ericsson και θα μπορείτε να εισάγετε και από το hardware πληκτρολόγιο Ελληνικά (και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα του κόσμου).

Όλα τα παραπάνω αφορούν custom roms.

Επειδή έβγαλα άκρη με το hardware πληκτρολόγιο.

Κατεβάστε αυτό

http://www.mediafire.com/?4gtjtt21tix3667

Κάντε το unzip στον υπολογιστή σας. Πάρτε το directory system από αυτό και περάστε το στην κάρτα μνήμης του κινητού.

Με τον Root Explorer, αφού κάνετε R/W το σύστημα κάντε copy από την κάρτα μνήμης στο root ώστε να γίνουν merge τα περιεχόμενα με το system directory του κινητού σας.

Μετά κάντε επανεκκίνηση. Έτσι θα έχετε εγκαταστήσει τον input editor της sony ericsson και θα μπορείτε να εισάγετε και από το hardware πληκτρολόγιο Ελληνικά (και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα του κόσμου).

Όλα τα παραπάνω αφορούν custom roms.

Αφορουν οποιαδηποτε καστομ ρομ;

Καλα εκανες και το εγραψες φιλε μου γιατι οντως ειναι μπερδεμα το πληκτρολογιο..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μερικες ερωτησεις και παλι παιδια.

Αναμεσα στην 2.1 και στις 2.2, 2.3 ποια κανει καλυτερη διαχεριση της μπαταριας;

Επισης υπαρχει πουθενα ρυθμιση για μπλοκαρισμα εισερχομενων κλησεων απο αριθμους με αποκρυψη; Εβαλα ενα firewall αλλα αν υπαρχει ηδη καποια ετοιμη λυση δεν θα ελεγα οχι.

πως γινεται το reboot; Αυτο που διαβασα για πατημα του μεσαιου πληκτρου μαζι με το πληκτρο κλειδωματος δεν μου δουλεψε στο mini pro.

Τελος παιζει κανενας mp3 player της προκοπης με equalizer;

Edited by manthes

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα..

έχω το x10 mini Αρουτάριστο..με τις "άκρως απαραίτητες" προσθήκες όσον αφορά extra apps...

Εδώ και λίγο καιρό μου έκανε διάφορα "παλαβά" το κινητάκι, μερικά από αυτά είναι ότι κλράταγε την επιλογή να μου εμαφανίζει και τις επαφες του τηλ και του gmail ή ακόμα δε με άφηνε να σετάρω ένα 2ο λογαριασμό για να κάνω synch...και τέλος ενώ έστελνα κανονικά mms ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΑ!!!

το είχα αναφέρει το θεματάκι μου εδώ στη παρέα και μου προτείνανε τα παιδιά αφού πάρω το απαραίτητο backup να του κάνω ένα flash...και το έκανα..

το θέμα με τα synch, ΕΣΤΡΩΣΕ, με τα mms, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΔΕΥΕΙ???

Στέλνω και πάλι...αλλά δε λαμβάνω!

:blink::blink::blink:

Παλαιότερα είχα εγκαταστήσει και το APN on off, και λάμβανα και έστελνα τις περισσότερες φορές, αλλά μετά από κάποιο σημείο ούτε με αυτό λάμβανα..!

Ιδέες Λύσεις, ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ!!!

P.S. : Εννοείται έχω μπει: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - SONY ERICCSON - ΛΥΨΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ , κάνω κλικ ,μου βγάζει τον Πάροχό μου (Cosmote) , κλικ και πάλι και μετά κάνω και ένα restart...

Επίσης έχω απενεργοποιημένο την Κίνηση Δεδομένων.

Τί άλλο??!?!!?

:wacko:

P.S. 2: Θεωρούσα ότι μπορεί να έφταιγε το γεγονός ότι είχα πάρα πολλές συνομιλίες στο τηλέφωνο...αλλά και τώρα που είναι άδειο μετά το flash, πάλι τίποτα...ΑΡΑ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Αυτό!

Edited by vaniasgr
extra..
paniwnioi...ligoi kai kaloi

εχω βαλει την MiniCM7-2.0.5 και δεν δουλευει με τιποτα το wifi, δεν μπορω να συνδεθω σε κανενα wifi rooter.

βοηθεια παρακαλω...:(

Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol:

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro