Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σ'όλη τη παρέα,

επειδή δε το έχω ξανακάνει, θα ήθελα το εξής να ρωτήσω, περί synchronize ο λόγος:

Εχω στο x10 mini Μου περασμένες όλες τις επαφές (όλα ok μέχρι εδώ), όπως επίσης έχω περασμένο ένα gmail account (για να έχω και πρόσβαση στο market).

Θα ήθελα το εξής , να στείλω τις επαφές μου, ΟΛΕΣ , του τηλεφώνου (μέσω wi-fi σύνδεσης μιας που την έχω και πρόχειρη) στο gmail account Μου...

Εκεί, έχω μερικά contacts...δε με πολυαπασχολούν αυτά, αν είναι θέμα για το "synchronize" , τα σβήνω κιόλας.

Θέλω με λίγα λόγια ΟΛΕΣ οι επαφές του τηλεφώνου μου, να πάνε και στο email μου...

Είναι κι αυτός, ένας τρόπος backup....και μάλιστα always available!!! :D

P.S. : Όσον αφορά την έκδοση του android, η S.E., δε το σκέφτεται να βγάλει παραπάνω από τη 2.1. ...? Σε κανένα μοντέλο της...???

thanks apriori!

:cool:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σ'όλη τη παρέα,

επειδή δε το έχω ξανακάνει, θα ήθελα το εξής να ρωτήσω, περί synchronize ο λόγος:

Εχω στο x10 mini Μου περασμένες όλες τις επαφές (όλα ok μέχρι εδώ), όπως επίσης έχω περασμένο ένα gmail account (για να έχω και πρόσβαση στο market).

Θα ήθελα το εξής , να στείλω τις επαφές μου, ΟΛΕΣ , του τηλεφώνου (μέσω wi-fi σύνδεσης μιας που την έχω και πρόχειρη) στο gmail account Μου...

Εκεί, έχω μερικά contacts...δε με πολυαπασχολούν αυτά, αν είναι θέμα για το "synchronize" , τα σβήνω κιόλας.

Θέλω με λίγα λόγια ΟΛΕΣ οι επαφές του τηλεφώνου μου, να πάνε και στο email μου...

Είναι κι αυτός, ένας τρόπος backup....και μάλιστα always available!!! :D

P.S. : Όσον αφορά την έκδοση του android, η S.E., δε το σκέφτεται να βγάλει παραπάνω από τη 2.1. ...? Σε κανένα μοντέλο της...???

thanks apriori!

:cool:

ριξε μια ματια εδω..............http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286275

Ρε μαγκες ψαχνω ενα προγραμμα που να κανει share η tethering (δεν ξερω πως το λενε) το ιντερνετ σε αλλη συσκευη απο το xperia.πειτε καποια καλη δοκιμασμενη!

απο xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε μαγκες ψαχνω ενα προγραμμα που να κανει share η tethering (δεν ξερω πως το λενε) το ιντερνετ σε αλλη συσκευη απο το xperia.πειτε καποια καλη δοκιμασμενη!

απο xperia X10 mini pro

Wifi Tethering? Barnacle

USB tethering? EasyTether

Χρησιμοποιώ το δεύτερο για να δίνω Internet στο netbook μου.:)

Wifi Tethering? Barnacle

USB tethering? EasyTether

Χρησιμοποιώ το δεύτερο για να δίνω Internet στο netbook μου.:)

Και δουλευει ευκολα;ενεργοποιεις την εφαρμογη στο κιν και στην αλλη συσκευη κ την βρισκει;

απο xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένα θεματάκι που μου έβγαλε τώρα που πέρασα την 2.2.1 είναι ότι το background στα μηνύματα είναι λευκό και το ίδιο και τα γράμματα... οπότε υποθέτω τι γράφω! :lol:

Ή απλά είναι λόγω θέματος και μπορώ να αλλάξω να τελειώνουμε;

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Και δουλευει ευκολα;ενεργοποιεις την εφαρμογη στο κιν και στην αλλη συσκευη κ την βρισκει;

απο xperia X10 mini pro

Για το δεύτερο, ναι. Θέλει USB έτσι; :)

Ένα θεματάκι που μου έβγαλε τώρα που πέρασα την 2.2.1 είναι ότι το background στα μηνύματα είναι λευκό και το ίδιο και τα γράμματα... οπότε υποθέτω τι γράφω! :lol:

Ή απλά είναι λόγω θέματος και μπορώ να αλλάξω να τελειώνουμε;

Πιθανότατα λόγω θέματος. Δοκίμασε να αλλάξεις. :)

Για το δεύτερο, ναι. Θέλει USB έτσι; :)

Πιθανότατα λόγω θέματος. Δοκίμασε να αλλάξεις. :)

Τελειο φιλαρακι!!ευχαριστω πολυ!!

Ενα σταρτ πατας και εχεις συνδεθει!!νασαι καλα!

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας! διαβασα αρκετες σελιδες του topic αλλα δεν βρηκα λυσεις.οποτε θελω να ρωτησω πως γεινεται να αποθυκευονται οι εικονες και τα βιντεο κατευθειαν στην καρτα sd και δευτερον πως μπορω να βλεπω το ονομα της καθε εικονας οταν μπαινω στο αλμπουμ? ευχαριστω!

Γεια σας! διαβασα αρκετες σελιδες του topic αλλα δεν βρηκα λυσεις.οποτε θελω να ρωτησω πως γεινεται να αποθυκευονται οι εικονες και τα βιντεο κατευθειαν στην καρτα sd και δευτερον πως μπορω να βλεπω το ονομα της καθε εικονας οταν μπαινω στο αλμπουμ? ευχαριστω!

Για το όνομα πάσο. Εγώ τα βλέπω με την ημερομηνία που τραβήχτηκε η φωτό.

Αλλά για το που αποθηκεύει πρέπει να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις της κάμερας. Ενεργοποίησε την κάμερα και πάτα το πολυπλήκτρο (αριστερά) για τις ρυθμίσεις...

Never stop dreaming

Hellooo!!!

Χρειαζομαι την βοηθεια σας!!!

Φοραω σχεδον απροβληματιστα την cyanogen froyo 3.03 (υπεροχη παρεπιπτοντως) αλλα αντιμετωπιζω θεματακι με τα ringtones!

Περναω καποια αρχεια mp3 μεσα,και μπαινω μεσω root explorer και τα μεταφερω στον φακελο music.

Αν τωρα ενω βρισκομαι στο root explorer τα πατησω να ανοιξουν,παιζουν κανονικοτατα,μια χαρα!

Οταν ομως παω ειτε να τα παιξω με τον music player του κινητου,ειτε να τα ορισω σαν ringtones,μου πεταει μηνυμα οτι ο τυπος αρχειου δεν υποστηριζεται.Γιατι συμβαινει αυτο?πως θα βαλω αρχεια mp3 για ηχο κλησης?

Αλλά για το που αποθηκεύει πρέπει να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις της κάμερας. Ενεργοποίησε την κάμερα και πάτα το πολυπλήκτρο (αριστερά) για τις ρυθμίσεις...

φιλε htselepakis το δοκιμασα αυτο και μ βγαζει το πληκτρολογιο, εντελως ακυρο :worry:

Hellooo!!!

Χρειαζομαι την βοηθεια σας!!!

Φοραω σχεδον απροβληματιστα την cyanogen froyo 3.03 (υπεροχη παρεπιπτοντως) αλλα αντιμετωπιζω θεματακι με τα ringtones!

Περναω καποια αρχεια mp3 μεσα,και μπαινω μεσω root explorer και τα μεταφερω στον φακελο music.

Αν τωρα ενω βρισκομαι στο root explorer τα πατησω να ανοιξουν,παιζουν κανονικοτατα,μια χαρα!

Οταν ομως παω ειτε να τα παιξω με τον music player του κινητου,ειτε να τα ορισω σαν ringtones,μου πεταει μηνυμα οτι ο τυπος αρχειου δεν υποστηριζεται.Γιατι συμβαινει αυτο?πως θα βαλω αρχεια mp3 για ηχο κλησης?

κατεβασε το rings extended και θα εισαι οκ ( οταν κανεις εγκατασταση πηγαινε ρυθμισεις επιλογη ηχου και επιλεγεις απο εκει οποιο mp3 θελεις)

κατεβασε το rings extended και θα εισαι οκ ( οταν κανεις εγκατασταση πηγαινε ρυθμισεις επιλογη ηχου και επιλεγεις απο εκει οποιο mp3 θελεις)

Εισαι θεουλης!!!

Respect φιλε μου για την πολυ γρηγορη απαντηση σου και για την βοηθεια!!!

φιλε htselepakis το δοκιμασα αυτο και μ βγαζει το πληκτρολογιο, εντελως ακυρο :worry:

Μπάμπης. :)

Λοιπόν... με τον explorer αν ανοίξεις τον φάκελο DCIM στην κάρτα δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες;

Never stop dreaming

Μπάμπης. :)

Λοιπόν... με τον explorer αν ανοίξεις τον φάκελο DCIM στην κάρτα δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες;

ναι! δεν τον ειχα τσεκαρει αυτον τον φακελο!:) οποτε αποθηκευονται στην sd ή στην μνημη του κινητου?

Απευθείας στην κάρτα μνήμης φίλε...

Never stop dreaming

καλησπέρα. εχω το xperia x10 mini pro και αφαίρεσα ολα τα widgets της οθόνης.. πως τα επαναφέρω?????

Στις τεσσερις γονιες εννοεις?απλα πατας παρατεαμενα μεσα στο μενου σε μια εφαρμογη και την βαζεις σε οποια γονια θες.αν εχασες τα γουιτζετς απο τις αρχικες οθονες σου,πατα παρατεταμενα πανω στην οθονη η πατα αριστερο κλικ και εισαγωγη γουιτζερτ(κατι τετοιο,δεν θυμαμαι ακριβως)

εσταλη απο το κ*λοφτιαγμενο μου xperia X10 mini pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα. περνάω τα βίντεο απο το xperia στον υπολογιστή και δεν ακούγεται ο ηχος. εκανα ενημερωσεις που μου ζητηθηκαν αλλα τίποτα. τι να κανω????

Γεια σας.

1. Πως μπορω να διαλεξω πως θα φαινονται οι επαφες μου οταν ανοιγω τον καταλογο? πρωτα το ονομα? πρωτα το επώνυμο? κτλ

Παρακαλω αν καποιος ξερει να μου πει γιατι δεν το βρίσκω.

2. Επισης αν καποιος, ξερει υπαρχουν ταχείες κλησεις (καθε νουμερο του πληκτρολογιου αντιστοιχει σε μια επαφη...), οπως στα απλα τηλεφωνα?

3. Πως μπορω να επιλεξω να γινεται αποκρυψη της μπαρας ειδοποιησεων (πανω-πανω, ωρα, σημα κτλ) οταν τρεχω καποια εφαρμογη, πχ GPS (πχ iGo)?

Ευχαριστω.

Edited by dedalos91
Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol:

Παιδια μπορει να μου πει καποιος μεχρι ποια version του android εχει φτάσει το mini (οχι το pro)?

Επειδη σε κατι site που το βρηκα που το πουλανε λεει οτι εχει την 1.6

Παιδια μπορει να μου πει καποιος μεχρι ποια version του android εχει φτάσει το mini (οχι το pro)?

Επειδη σε κατι site που το βρηκα που το πουλανε λεει οτι εχει την 1.6

Επισημα απο se μεχρι 2.1

Ανεπισημα απο τα αλανια μεχρι 2.3 ...

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro