konstantinoslp Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 X10 Mini Official ούτε Froyo ούτε Gingerbread. Μέχρι 2.1 πάει. Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις κάποια custom rom και κατά προτίμηση την MiniCm Beta2 (2,2). Ο δικός μας nobodyatall που την έχει φτιάξει είναι ο καλύτερος και έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Εγώ την χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Θεωρώ ότι ουσιαστικά στην Beta 2 δεν υπάρχουν πλέον καθόλου bugs. Για Gingerbread έχει βγει και εκεί κάποια Rom. Αλλά λέω να περιμένω προς το παρόν πριν δοκιμάσω καθώς απ'ότι διαβάζω έχει ακόμη πολλά bugs. Για πες τι παιζει με την ρομ του nobody.την ειχα αφησει με καποια bugs.διορθωθηκαν;; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Για πες τι παιζει με την ρομ του nobody.την ειχα αφησει με καποια bugs.διορθωθηκαν;; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Την Beta2 την έχεις βάλει ? Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι άψογη. Ακόμη και τα θέματα με εγγραφή φωνής και βίντεο ουσιαστικά είναι σαν να μην υπάρχουν αφου λύνονται με apps (Virtual Recorder & VideoCam Illusion). Οπότε η γνώμη μου είναι ότι η beta2 δεν έχει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Την Beta2 την έχεις βάλει ? Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι άψογη. Ακόμη και τα θέματα με εγγραφή φωνής και βίντεο ουσιαστικά είναι σαν να μην υπάρχουν αφου λύνονται με apps (Virtual Recorder & VideoCam Illusion). Οπότε η γνώμη μου είναι ότι η beta2 δεν έχει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα οχι δεν εχω βαλει τιποτα απο 2.2! κατι επανεκκινησεις που γινοντουσαν,γινονται ακομα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 οκ παιδιά το έλυσα το πρόβλημα με το launcher κάτι ακόμα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει gps navigator πρόγραμμα το οποίο είναι δωρεάν? είχα κατεβάσει το aura αλλα οι χάρτες του μου είχαν κλείδωσει! έχετε να προτείνεται κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 οχι δεν εχω βαλει τιποτα απο 2.2! κατι επανεκκινησεις που γινοντουσαν,γινονται ακομα? Σπάνια γίνονται reboots πλέον. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα σου προκαλέσει ιδιαίτερο πρόβλημα. Γενικά θεωρώ ότι είναι πολύ σταθερή και αξίζει να την δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 καλησπερα παιδια! μια ερωτηση σχετικα με τον music player του κινητου: δεν μπορουμε να βαλουμε εμεις την εικονα αλμπουμ του τραγουδιου οπως κ σε αλλα κινητα? αν υπαρχει κανενα προγραμμα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 οχι δεν εχω βαλει τιποτα απο 2.2! κατι επανεκκινησεις που γινοντουσαν,γινονται ακομα? Εγω 10 μερες που εχω froyo δν εχω κανενα προβλημα.Δουλευει αψογα:) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Σπάνια γίνονται reboots πλέον. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα σου προκαλέσει ιδιαίτερο πρόβλημα. Γενικά θεωρώ ότι είναι πολύ σταθερή και αξίζει να την δοκιμάσεις Εγω 10 μερες που εχω froyo δν εχω κανενα προβλημα.Δουλευει αψογα:) Αχ τι μου κανετε τωρα!!γιατι με ψηνετε ετσι ρε γμτ? ειχα τραβηξει τα πανδυνα για να εγκαταστησω το απ2σδ και ψιλοφοβαμαι να μπαινω παλι σε τετοια μονοπατια.. ειναι απλη η εγκατασταση?τα απντειτς που τα βρισκουμε γιατι τελευταια φορα που κοιταξα στο αντιστοιχο θρεντακι ηταν μολις την ειχε βγαλει ο nobody..υπαρχει καπου το τελευταιο απντειτ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Αχ τι μου κανετε τωρα!!γιατι με ψηνετε ετσι ρε γμτ? ειχα τραβηξει τα πανδυνα για να εγκαταστησω το απ2σδ και ψιλοφοβαμαι να μπαινω παλι σε τετοια μονοπατια.. ειναι απλη η εγκατασταση?τα απντειτς που τα βρισκουμε γιατι τελευταια φορα που κοιταξα στο αντιστοιχο θρεντακι ηταν μολις την ειχε βγαλει ο nobody..υπαρχει καπου το τελευταιο απντειτ? Δες εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=961707 Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή αρκεί να είσαι rooted να έχεις xrecovery και να είσαι στην έκδοση .06. Αν ακολουθήσεις την διαδικασία όπως ακριβώς είναι γραμμένη δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Εννοείται δεδομένα , applications κ.τ.λ χάνονται με το upgrade οπότε θα πρέπει να κρατήσεις οπωσδήποτε backup για να τα επαναφέρεις Άντε ξεφορτώσου το AP2SD και προχώρα :D Edited March 23, 2011 by Kokkinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 πολλα bug η froyo εγω γυρναω σε 2.1. οταν την φτιαξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 πολλα bug η froyo εγω γυρναω σε 2.1. οταν την φτιαξουν... Μπορείς να μου πεις φίλε μου που ακριβώς βλέπεις τα bugs στην beta 2 ? Γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα. Εκτός και αν θεωρείς bug κανα restartaki που μπορεί να φάει πολύ αραιά και που Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Μπορείς να μου πεις φίλε μου που ακριβώς βλέπεις τα bugs στην beta 2 ? Γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα. Εκτός και αν θεωρείς bug κανα restartaki που μπορεί να φάει πολύ αραιά και που Αν το κινητό δεν το πειράζεις δεν κάνει τίποτα, αν ξεκινάς και βάζεις εφαρμογές και το πειράζεις τότε κάνει restart αρκετά. Αυτά κάνει στην δική μου περίπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Παιδιά παίζει κάτι με το market? Κατέβασα αρκετά παιχνίδια και εφαρμογές κανονικά αλλά τα Angry birds, guns and glory και Super dynamite fishing (κοινός παρονομαστής ότι όλα είναι παιχνίδια άνω των 10mb αν παίζει ρόλο) πάει να τα ξεκινήσει κ έπειτα σταματάει με μήνυμα "Η λήψη διεκόπη προσωρινά". Δοκίμασα και απεγκατάσταση ενημερώσεων market, επανεκκίνηση, προσπάθεια εγκατάστασης από το web android market αλλά τίποτα... Άλλες εφαρμογές πάντως κατεβαίνουν κανονικά... Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 τα παιχνιδια 80% κολανε και κανε επανεκινιση το κινητο. ο ηχος κλησης δεν παιζει πανω απο 2η φορα. ο 1 απο τους 2 λαντσερ κολαει συνέχεια. πολλες εφαρμογες widget δεν δουλευουν η δεν εμφανιζονταικαν σαν widget!. πολλεσ εφαρμογες απο το market δεν κατεβενουν καν. 90% των εφαρμογων διχνουν 2 ωρες πισω......:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) Αν το κινητό δεν το πειράζεις δεν κάνει τίποτα, αν ξεκινάς και βάζεις εφαρμογές και το πειράζεις τότε κάνει restart αρκετά. Αυτά κάνει στην δική μου περίπτωση Εγώ πάντως εκτός απο τις εφαρμογές που είχε ήδη μέσα έχω κατεβάσει άλλες 82 applications και το πειράζω αρκετά έως πολύ το τηλέφωνο. Και κάποιο πρόβλημα δεν έχω. Και αν παρουσιάζονται κάποια κολήματα καμμιά φορά σίγουρα δεν είναι περισσότερα από αυτά που θα είχα έτσι και αλλιώς και με τα firmware της SE Edited March 23, 2011 by Kokkinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 τα παιχνιδια 80% κολανε και κανε επανεκινιση το κινητο. ο ηχος κλησης δεν παιζει πανω απο 2η φορα. ο 1 απο τους 2 λαντσερ κολαει συνέχεια. πολλες εφαρμογες widget δεν δουλευουν η δεν εμφανιζονταικαν σαν widget!. πολλεσ εφαρμογες απο το market δεν κατεβενουν καν. 90% των εφαρμογων διχνουν 2 ωρες πισω......:blink: ποιο εχεις το μινι η μινι προ ? εγω προσωπικα σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 ποιο εχεις το μινι η μινι προ ? εγω προσωπικα σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος ειμαι το μινι .................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 πως θα βαλω εφαρμογες στο x10 mini οπως το wifi-analyzer ευχαριστω Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Εγώ πάντως εκτός απο τις εφαρμογές που είχε ήδη μέσα έχω κατεβάσει άλλες 82 applications και το πειράζω αρκετά έως πολύ το τηλέφωνο. Και κάποιο πρόβλημα δεν έχω. Και αν παρουσιάζονται κάποια κολήματα καμμιά φορά σίγουρα δεν είναι περισσότερα από αυτά που θα είχα έτσι και αλλιώς και με τα firmware της SE @ harisalex Δεν υπάρχει καμμία εφαρμογή από το market που να έχω πάει να κατεβάσω και να μην κατέβηκε. Επίσης αυτό με το 2 ώρες πίσω στις εφαρμογές δεν το έχω δει ποτέ. Μπορείς φίλε harisalex να μου δώσεις ένα παράδειγμα? Επίσης δεν έχω δει ποτέ κανένα widget που να μην δουλεύει. Εκτός και έχεις το application εγκατεστημένο στην SD οπότε και είναι φυσιολογικό να μην παίζει το widget και αυτό έχει να κάνει με το app2sd ως λειτουργία και όχι με την beta2. Eπίσης αν κολάει ο ένα από τους δύο launchers μπορείς να μου πεις τον λόγο να κρατάς εγκατεστημένους και τους δύο και να βαραίνεις έτσι το κινητό σου. Γιατί δεν κρατάς μόνο τον έναν από τους δύο launcher (Προφανώς ο δημιουργός της mini cm έβαλε δύο launchers για να μπορούμε να διαλέξουμε και όχι για να χρησιμοποιούμε και τους δύο !!). Μπορείς επίσης και να σβήσεις και τους δύο και να βάλεις έναν τρίτο όπως έχω κάνει εγώ. Σχετικά με τον ήχο κλήσης ναι ισχύει. Αλλά γιατί δεν βάζεις καλύτερα ένα Mp3. Εγώ από τα προβλήματα που αναφέρεις μόνο στο Angry Birds έχω παρατηρήσει κάτι κολήματα και restart αλλά δοκίμασα να επαναφέρω το παιχνίδι στο τηλέφωνο (το είχαν εγκαταστήσει στην Sd πριν ) και τα κολήματα σταμάτησαν. Μήπως ρε παιδιά τα bugs που θεωρείτε ότι υπάρχουν υπάρχουν απλά γιατί δεν κάνετε πράγματα σωστά ή γιατί δεν το ψάγνετε αρκετά ? :X :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 @ harisalex Δεν υπάρχει καμμία εφαρμογή από το market που να έχω πάει να κατεβάσω και να μην κατέβηκε. Επίσης αυτό με το 2 ώρες πίσω στις εφαρμογές δεν το έχω δει ποτέ. Μπορείς φίλε harisalex να μου δώσεις ένα παράδειγμα? Επίσης δεν έχω δει ποτέ κανένα widget που να μην δουλεύει. Εκτός και έχεις το application εγκατεστημένο στην SD οπότε και είναι φυσιολογικό να μην παίζει το widget και αυτό έχει να κάνει με το app2sd ως λειτουργία και όχι με την beta2. Eπίσης αν κολάει ο ένα από τους δύο launchers μπορείς να μου πεις τον λόγο να κρατάς εγκατεστημένους και τους δύο και να βαραίνεις έτσι το κινητό σου. Γιατί δεν κρατάς μόνο τον έναν από τους δύο launcher (Προφανώς ο δημιουργός της mini cm έβαλε δύο launchers για να μπορούμε να διαλέξουμε και όχι για να χρησιμοποιούμε και τους δύο !!). Μπορείς επίσης και να σβήσεις και τους δύο και να βάλεις έναν τρίτο όπως έχω κάνει εγώ. Σχετικά με τον ήχο κλήσης ναι ισχύει. Αλλά γιατί δεν βάζεις καλύτερα ένα Mp3. Εγώ από τα προβλήματα που αναφέρεις μόνο στο Angry Birds έχω παρατηρήσει κάτι κολήματα και restart αλλά δοκίμασα να επαναφέρω το παιχνίδι στο τηλέφωνο (το είχαν εγκαταστήσει στην Sd πριν ) και τα κολήματα σταμάτησαν. Μήπως ρε παιδιά τα bugs που θεωρείτε ότι υπάρχουν υπάρχουν απλά γιατί δεν κάνετε πράγματα σωστά ή γιατί δεν το ψάγνετε αρκετά ? :X :ninja: εσυ κρατα την beta:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 εσυ κρατα την beta:whistle: Εννοείται πως θα την κρατήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 λεβεντες κοιταξτε να δειτε σιγουρα θα υπαρχουν καποια προβληματα απο τα οποια σε μερικα φταιει η ρομ και σε αλλα φταιει η αγνοια μας, οπως επισης προβληματα υπαρχουν και στην 2.1, ας τα βαλει κατω ο καθενας μας και να δει ποια τον καλυπτει και ας πραξει αναλογος, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η beta2 ειναι μακραν πολυ καλυτερη απο την 2.1 και ας εχει 2-3 bug τα οποια σε μενα περνουν απαρατηρητα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 λεβεντες κοιταξτε να δειτε σιγουρα θα υπαρχουν καποια προβληματα απο τα οποια σε μερικα φταιει η ρομ και σε αλλα φταιει η αγνοια μας, οπως επισης προβληματα υπαρχουν και στην 2.1, ας τα βαλει κατω ο καθενας μας και να δει ποια τον καλυπτει και ας πραξει αναλογος, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η beta2 ειναι μακραν πολυ καλυτερη απο την 2.1 και ας εχει 2-3 bug τα οποια σε μενα περνουν απαρατηρητα :rolleyes: Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα. :) Μακάρι να δούμε και 2.3 κάποια στιγμή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 παιδία η 2.2 παίζει flash? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 πως θα βαλω εφαρμογες στο x10 mini οπως το wifi-analyzer ευχαριστω Θα το κατεβασεις απο το market Sent from my U20i on CM6_3.4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts