soubou Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 έχεις κανενα link, για guide στα ελληνικά? θα προτημούσα κατι αναλυτικό, γιατι δεν το κατέχω και θα θελα να το μελετήσω..... ευχαριστώ και για τη βοήθεια!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Εδω στο φορουμ υπαρχει αυτο π σ ειπα αναλυτικοτατο και στα ελληνικα εννοειται.Το εχουμε κανει πολλοι δν ειναι δυσκολο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinaaki Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Γιατί θες να κάνεις κάτι τέτοιο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287054 Γιατι απο τοτε π πηρα την αναβαθμιση μ κολλανε παιχιδια και μου κανει συνεχεια επανεκκινησεις :(ασε που δεν ειδα και καμμια διαφορα οποτε δε μου χρειαζεται... Πως κανω down grade ξερει κανεις η που βρισκεται αυτο στο φορουμ γιατι δν το βρισκω??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Γιατι απο τοτε π πηρα την αναβαθμιση μ κολλανε παιχιδια και μου κανει συνεχεια επανεκκινησεις :(ασε που δεν ειδα και καμμια διαφορα οποτε δε μου χρειαζεται... Πως κανω down grade ξερει κανεις η που βρισκεται αυτο στο φορουμ γιατι δν το βρισκω??:( Ποια εκδοση εχεις? Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) 2ον Το πρωι π το πηρα σημερα το κλεινω κατευθειαν χωρις να παρατηρησω κατι και το ξανανοιγω στο καπακι.Σταματησε να παιζει το launcher pro,εχασα το εικονιδιο του fb,το εικονιδιο του market αλλαξε και πλεον δν ανοιγει.Επισης εφυγαν τα εικονιδια απο τις εφαρμογες π ειχα βαλει (φακο,παιχνιδι,ndrive). Το θεμα ειναι οτι τ ξανακανα reboot και τπτ..:( Το κουφο ειναι οτι στη διαχειριση εφαρμογων υπαρχουν ολες οι εφαρμογες μου.Επισης εχει μεινει κ το εικονιδιο root,π σημαινει ειμαι ακομα.Οπως και οτι κατα την εγκατασταση των εφαρμογων εγινε reboot κανονικα χωρις προβλημα.Ολα ξεκινησαν με την φορτιση απο τι μ δωσε να κτλβ.Ξερει κανενας τπτ?? ΡΡΙΟΧΧΧ Πηγαινε στην σελ 598 στο ποστ με αριθμο 8959. Δες αν ειχαμε το ιδιο προβλημα και αν ναι κανε αυτο που εκανα κ γω;) Edited March 10, 2011 by herc7387 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Πηρα το μινι, εχω ενα προβλημα δεν μπορει να κανει λογαριασμο στο μαρκετ κολλαει.αφου βαλω και τον κωδικο σταματαει εκει που λεει ερωτηση ασφαλειας και απαντηση :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρό πρόβλημα με το mini pro μου καθώς πλέον σε μερικά παιχνίδια την ώρα που παίζω το παιχνίδι κολλάει, το κινητό δεν ανταποκρίνεται και μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα κολλημένο κάνει επανεκκίνηση. Στην αρχή θεώρησα ότι φταίει το link2sd σε συνδυασμό με την stock κάρτα μνήμης που δεν είναι και η ταχύτερη για τα κολλήματα μιας και οι εφαρμογές έτρεχαν πλέον από εκεί. Οπότε αποφάσισα και αγόρασα χτες μια καινούρια Toshiba 4gb class 4 και αφού απεγκατέστησα το link2sd πέρασα στο κινητό xrecovery και apps2sd με επιτυχία στην καινούρια κάρτα πλέον. Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα παραμένει μιας και πάλι στα ίδια παιχνίδια που είχα πρόβλημα και πριν (ενδεικτικά αναφέρω τα drop και abduction 2 που παίζω περισσότερο) αν και χτες και στο ninjump στο κεντρικό μενού μόλις πήγα να πατήσω Play το αποτέλεσμα ήταν freeze & reboot... Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει και που οφείλεται όλο αυτό και θα εκτιμούσα ιδιαίτερα κάποια πρόταση από κάποιον (dark_dog ακούς??? :p) αν και υποψιάζομαι ότι ίσως φταίει η ελεεινή 2.1.1.Α.0.6 που μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που την έβαλα μιάς και απο τότε το κινητό έγινε laggy, αργόστροφο και ενεργοβόρο... Συνδέω καθημερινά το κινητό με το pc με την ελπίδα ότι θα μου εμφανίσει το μαγικό μήνυμα για καινούρια έκδοση μπας και απαλλαγώ από αυτήν επιτέλους! Τα φώτα σας παιδιά! ΥΓ. 2.0.Α.0.504 FTW! :lol: Κανείς? Μάλλον στο ίδιο πρόβλημα αναφέρεται και η tinaaki από ότι καταλαβαίνω... Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 2ον Το πρωι π το πηρα σημερα το κλεινω κατευθειαν χωρις να παρατηρησω κατι και το ξανανοιγω στο καπακι.Σταματησε να παιζει το launcher pro,εχασα το εικονιδιο του fb,το εικονιδιο του market αλλαξε και πλεον δν ανοιγει.Επισης εφυγαν τα εικονιδια απο τις εφαρμογες π ειχα βαλει (φακο,παιχνιδι,ndrive). Το θεμα ειναι οτι τ ξανακανα reboot και τπτ..:( Το κουφο ειναι οτι στη διαχειριση εφαρμογων υπαρχουν ολες οι εφαρμογες μου.Επισης εχει μεινει κ το εικονιδιο root,π σημαινει ειμαι ακομα.Οπως και οτι κατα την εγκατασταση των εφαρμογων εγινε reboot κανονικα χωρις προβλημα.Ολα ξεκινησαν με την φορτιση απο τι μ δωσε να κτλβ.Ξερει κανενας τπτ?? ΡΡΙΟΧΧΧ Πηγαινε στην σελ 598 στο ποστ με αριθμο 8959. Δες αν ειχαμε το ιδιο προβλημα και αν ναι κανε αυτο που εκανα κ γω;) Ναι το ιδιο προβλημα.Εκανα αυτο που ειπες και εφτιαξε.Στο ξανακανε αυτο μετα απο την επαναφορα?Γτ το να το κανω συνεχεια ειναι σπαστικο!Παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου κ ευτυχως δν εχασα τπτ!:D:D:D Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herc7387 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Ναι το ιδιο προβλημα.Εκανα αυτο που ειπες και εφτιαξε.Στο ξανακανε αυτο μετα απο την επαναφορα?Γτ το να το κανω συνεχεια ειναι σπαστικο!Παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σου κ ευτυχως δν εχασα τπτ!:D:D:D Οχι δεν μου το ξανακανε!!! Βεβαια οπως διαβασες ουτε εγω καταλαβα πως εγινε και επειδη δεν ειχα καποια απαντηση το εκανα μαλλον στην τυχη καθως εψαχνα το κινητο. Μην με ευχαριστεις, χαρηκα που βοηθησα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Πηρα το μινι, εχω ενα προβλημα δεν μπορει να κανει λογαριασμο στο μαρκετ κολλαει.αφου βαλω και τον κωδικο σταματαει εκει που λεει ερωτηση ασφαλειας και απαντηση :mad: Aκηρο το βρηκα ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Θελω να ξαναπερασω την 2.1 επειδη εχει αρχισει κ μ κολλαει παρα πολυ το κινητο. Που μπορω να βρω το build.prop για να το κανω παλι ελληνικο απο nordic? Σ.Σ: Εχω το mini pro. Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Γιατι ρε συ, και Nordic να ειναι, αν κανεις restore με το SEUS, θα παρει την τελευταια επισημη εκδοση (=2.1) Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Γιατι ρε συ, και Nordic να ειναι, αν κανεις restore με το SEUS, θα παρει την τελευταια επισημη εκδοση (=2.1) Βασικα σκεφτομουν αφου πλεον μπορω να το γυρισω παλι σε ελληνικο κυριως για λογους εγγυησης. Αλλα ειναι και το προβλημα που εχω οτι οταν γραφω ελληνικα με το handcent παντα τα στελνει κεφαλαια. Ενω το μαμισιο προγραμμα δν το χτρησημοποιω γιατι εχει πολυ μικρο οριο σοτυς χαρακτηρες. Κ με λιγο ψαξιμα π εκανα κατεληξα οτι μαλλον φταιει π ειναι nordic. Παντως τωρα για να κανω restore αν τελικα δν αλαξω απο nordic απλα το κανω μεσω SEUS χωρις καμια αλλη διαδικασια? Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 το θεμα που εχει το κινητο με τη μπαταρια ειναι σε ολους γνωστο (σε οσους τουλαχιστον το δουλευουν πολυ), αλλα το να μου βγαζει στη χρηση μπαταριας 35% "οταν το τηλεφωνο ειναι αδρανες", 31% "προβολη", 21% "ετοιμοτητα κυψελης" και 13% bluetooth και τα υπολοιπα, ειναι φυσιολογικο? εννοω, 87% καταναλωση μπαταριας για "οταν το τηλεφωνο ειναι αδρανες", "προβολη" και "ετοιμοτητα κυψελης" δεν ειναι παρα πολυ? τι σημαινει το καθενα και ποιο δειχνει την ομιλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 το θεμα που εχει το κινητο με τη μπαταρια ειναι σε ολους γνωστο (σε οσους τουλαχιστον το δουλευουν πολυ), αλλα το να μου βγαζει στη χρηση μπαταριας 35% "οταν το τηλεφωνο ειναι αδρανες", 31% "προβολη", 21% "ετοιμοτητα κυψελης" και 13% bluetooth και τα υπολοιπα, ειναι φυσιολογικο? εννοω, 87% καταναλωση μπαταριας για "οταν το τηλεφωνο ειναι αδρανες", "προβολη" και "ετοιμοτητα κυψελης" δεν ειναι παρα πολυ? τι σημαινει το καθενα και ποιο δειχνει την ομιλια? την ομιλια την δειχνει το "φωνητικες κλησεις." καποτε απο,τι θυμαμαι το περισσοτερο μου το τρωγε η προβολη,μεχρι που το ριξα στο 0% και ησυχασα λιγακι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Βασικα σκεφτομουν αφου πλεον μπορω να το γυρισω παλι σε ελληνικο κυριως για λογους εγγυησης. Αλλα ειναι και το προβλημα που εχω οτι οταν γραφω ελληνικα με το handcent παντα τα στελνει κεφαλαια. Ενω το μαμισιο προγραμμα δν το χτρησημοποιω γιατι εχει πολυ μικρο οριο σοτυς χαρακτηρες. Κ με λιγο ψαξιμα π εκανα κατεληξα οτι μαλλον φταιει π ειναι nordic. Παντως τωρα για να κανω restore αν τελικα δν αλαξω απο nordic απλα το κανω μεσω SEUS χωρις καμια αλλη διαδικασια? Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρακολουθήσει τι ακριβώς θες να κάνεις αλλά επειδή είδα την αναφορά στα μηνύματα να σου πω ότι όταν γράφεις ελληνικά υπάρχουν 2 επιλογές: α) κεφαλαία και 160 χαρακτήρες β) μικρά και 70 χαρακτήρες Όποια εφαρμογή και να χρησιμοποιήσεις το αποτέλεσμα θα είναι πάντα αυτό. Για να έχεις 160 πρέπει να σταλεί με κεφαλαία. Μην μπεις, δηλαδή, σε διαδικασίες αλλαγής για αυτό. Δεν θα αλλάξει κάτι. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρακολουθήσει τι ακριβώς θες να κάνεις αλλά επειδή είδα την αναφορά στα μηνύματα να σου πω ότι όταν γράφεις ελληνικά υπάρχουν 2 επιλογές: α) κεφαλαία και 160 χαρακτήρες β) μικρά και 70 χαρακτήρες Όποια εφαρμογή και να χρησιμοποιήσεις το αποτέλεσμα θα είναι πάντα αυτό. Για να έχεις 160 πρέπει να σταλεί με κεφαλαία. Μην μπεις, δηλαδή, σε διαδικασίες αλλαγής για αυτό. Δεν θα αλλάξει κάτι. Βασικα δεν εινα μονο αυτο με τα μηνυματα απλα ειναι λιγο εκνευριστικο να γραφω παντα με κεφαλαια... Σιγουρα ομως ισχυει αυτο, γιατι εγω θυμαμαι πριν να παω σε 2.1 στο handcent νομιζω εστελνα με μικρα. Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Βασικα δεν εινα μονο αυτο με τα μηνυματα απλα ειναι λιγο εκνευριστικο να γραφω παντα με κεφαλαια... Σιγουρα ομως ισχυει αυτο, γιατι εγω θυμαμαι πριν να παω σε 2.1 στο handcent νομιζω εστελνα με μικρα. Δεν έστελνες με μικρά, έγραφες με μικρά!!;) Το handcent απλώς μπορεί και μετατρέπει μόνο του τα μικρά σε κεφαλάια. Στα 2-3 τελευταία updates είχε ένα θέμα αλλά στην τελευταία αν στα Options-Send Message Settings έχεις ενεργοποιημένο το Greek SMS Mode δεν έχεις πρόβλημα. Μπορείς εσύ να γράφεις με μικρά κι αυτό κάνει τη μετατροπή κατά την αποστολή ενώ στο default πρόγραμμα πρέπει εσύ να γράφεις κεφαλαία ή αλλιώς λιγοστεύουν οι χαρακτήρες. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Δεν έστελνες με μικρά, έγραφες με μικρά!!;) Το handcent απλώς μπορεί και μετατρέπει μόνο του τα μικρά σε κεφαλάια. Στα 2-3 τελευταία updates είχε ένα θέμα αλλά στην τελευταία αν στα Options-Send Message Settings έχεις ενεργοποιημένο το Greek SMS Mode δεν έχεις πρόβλημα. Μπορείς εσύ να γράφεις με μικρά κι αυτό κάνει τη μετατροπή κατά την αποστολή ενώ στο default πρόγραμμα πρέπει εσύ να γράφεις κεφαλαία ή αλλιώς λιγοστεύουν οι χαρακτήρες. Δηλαδη να γραφω με μικρα, να στελνονται μικρα και να μην με περιοριζει και στους χαρακτηρες δεν γινεται? :cry: Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Δηλαδη να γραφω με μικρα, να στελνονται μικρα και να μην με περιοριζει και στους χαρακτηρες δεν γινεται? :cry: Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δηλαδή?!:lol::p:lol: :cry: Όχι, δυστυχώς. Δεν είναι θέμα εφαρμογής, συσκευής, λειτουργικού ή γενικά τέτοιας φύσης θέματος. Έχει να κάνει με την κωδικοποίηση των ελληνικών χαρακτήρων και δεν μπορεί να γίνει κάτι. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Jτο θεμα που εχει το κινητο με τη μπαταρια ειναι σε ολους γνωστο (σε οσους τουλαχιστον το δουλευουν πολυ), αλλα το να μου βγαζει στη χρηση μπαταριας 35% "οταν το τηλεφωνο ειναι αδρανες", 31% "προβολη", 21% "ετοιμοτητα κυψελης" και 13% bluetooth και τα υπολοιπα, ειναι φυσιολογικο? εννοω, 87% καταναλωση μπαταριας για "οταν το τηλεφωνο ειναι αδρανες", "προβολη" και "ετοιμοτητα κυψελης" δεν ειναι παρα πολυ? τι σημαινει το καθενα και ποιο δειχνει την ομιλια? Καλημερα! Πληκτρολογησε *#*#4636#*#* και θα δεις ενα μενου με τα στατιστικα χρησης της μπαταριας. Θα δεις για ποση ωρα το τηλεφωνο ειναι σε sleep mode και θα βγαλεις καλυτερα συμπερασματα. Εναλλακτικα κατεβασε το battery history απο το market. Sent from my U20i on CM6_3.2.1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 την ομιλια την δειχνει το "φωνητικες κλησεις." καποτε απο,τι θυμαμαι το περισσοτερο μου το τρωγε η προβολη,μεχρι που το ριξα στο 0% και ησυχασα λιγακι. J Καλημερα! Πληκτρολογησε *#*#4636#*#* και θα δεις ενα μενου με τα στατιστικα χρησης της μπαταριας. Θα δεις για ποση ωρα το τηλεφωνο ειναι σε sleep mode και θα βγαλεις καλυτερα συμπερασματα. Εναλλακτικα κατεβασε το battery history απο το market. Sent from my U20i on CM6_3.2.1 using Tapatalk οκ, προφανως μου τρωνε την μπαταρια πραγματα που δε θα επρεπε οπως η προβολη, το τηλεφωνο σε αδρανεια, ετοιμοτητα κυψελης κτλ. πως τα μειωνουν αυτα, υπαρχει τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Γεια σας.προσπαθω με το xrecovery να κάνω restore και αφού κάνει κάποιο έλεγχο μου βγαζει μήνυμα checksum md5 error.. ξερει κανεις κατι? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Μόλις μου ήρθε,πρώτη εντύπωση αρκετά καλη, μήπως ξέρει κανείς αν μπορω να το αναβαθμισω μέσω OTA? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Μόλις μου ήρθε,πρώτη εντύπωση αρκετά καλη, μήπως ξέρει κανείς αν μπορω να το αναβαθμισω μέσω OTA? Καλυτερα οχι. Με SEUS ειναι η πιο σιγουρη μεθοδος. Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts