Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν καταρχήν δεν αποσυμπίεζεις το xrecovery.tar.

Μεταφέρεις τα αρχεία busybox, chargemon και xrecovery.tar στην κάρτα μνήμης. Μετά ανοίγεις το chargemon "as text" μέσω ενός file manager και ελέγχεις αν στην δεύτερη γραμμή γράφει: cat /dev/input/event0 > /dev/keycheck& και αν στην θέση του 0 έχει 1, το μετατρέπεις σε 0. Μετά μέσω rootexplorer αντιγραφείς τα 3 αρχεία στο /system/bin . Και τέλος σε κάθε ένα ξεχωριστά επιλεγείς permision και τσεκαρεις τα πάντα. Αυτό ήταν.

Ευχαριστω πολυ φιλε mobile ακολουθω τις οδηγιες σου και τα λεμε

ΥΓ:Ξεχασα οτι εισαι μεγαλο τσακαλι και εσυ :)

Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall)

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις έκανα και εγώ το νέο update, η μνήμη ανεβοκατεβαίνει περίεργα, το roller coaster το κάνω uninstall, με το πρώτο κλείσιμο του κινητού επανέρχεται. Κατά τα άλλα μου φαίνεται υπερβολικά γρήγορο το Mini πλέον :blink:

Λογικό είναι καθώς δεν έχεις ροοτ (εκτός και αν εγκατέστησες pre-rooted rom). Η διαφορά ταχύτητας είναι αισθητή;

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Λογικό είναι καθώς δεν έχεις ροοτ (εκτός και αν εγκατέστησες pre-rooted rom). Η διαφορά ταχύτητας είναι αισθητή;

Πολύ αισθητή θα έλεγα. Αρκετά γρήγορο.

ok το εκανα και τωρα πως ξεκιναμε να παρουμε μπακαπ

το ταρ ειχε τα περμισιον ολα τικαρισμενα ειναι οκ?

νομιζω πως δεν δουλευει γιατι το busybox στο τιτανιουμ ειναι το 1.6

εχω το 1.8 αλλα δεν μπορω να το κανω εγκατασταση

η μαλλον το κανει εγατασταση αλλα δεν το δειχνει στο τιτανιουμ

για αυτο ρωτησα μηπως θελει πρωτα απεγκατασταση το τιταν και μετα εγκατασταση το busybox

το 1.8 και μετα εγκατασταση παλι το τιτανιουμ για να το δεχτει?

Edited by trap_1
Xperia X10 Mini Android 2.1 Rooted Iridium Rom by DaRk_dOg:superman:-- MiniCM beta 1 by (nobodyAtall)

Τώρα κάνεις επανεκκίνηση και όταν εμφανίστη το "sony ericsson" στην οθόνη πατάς συνεχόμενη το πληκτρο "πίσω" και θα εμφανιστεί ένα μενού με επιλογές, μετακίνησε προς τα κάτω με το πληκτρο μείωσης της έντασης στην επιλογή "backup and restore", πατάς το κεντρικό πληκτρο για επιλογή, το ξαναπατάς στην επιλογή "backup", περιμένεις 2 λεπτά και μόλις τελειώσει σου εμφανίζει ξανά το αρχικό μενού, πατάς "reboot phone" και είσαι έτοιμος. Για "restore" αν χρειαστεί αργότερα, στο μενού του "backup and restore" κάνεις την ανάλογη επιλογή.

Τροποποίηση: ΔΕΝ περνάς την καινούργια έκδοση του busybox. Το αρχείο chargemon το ελέγξες;

Edited by mobile_hacker
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

νομιζω πως δεν δουλευει γιατι το busybox στο τιτανιουμ ειναι το 1.6

εχω το 1.8 αλλα δεν μπορω να το κανω εγκατασταση

η μαλλον το κανει εγατασταση αλλα δεν το δειχνει στο τιτανιουμ

για αυτο ρωτησα μηπως θελει πρωτα απεγκατασταση το τιταν και μετα εγκατασταση το busybox

το 1.8 και μετα εγκατασταση παλι το τιτανιουμ για να το δεχτει?

Συγνώμη για το "γράψιμο" απλά μόνο αυτές τις ώρες έχω κενές για να δοκιμάζω πράγματα...

Το Busybox του Titanium δεν έχει δουλεύει για αυτή την εφαρμογή και καλό είναι να χρησιμοποιήσεις την έκδοση που παρέχει ο zdzihu μαζί με το xrecovery (αλλιώς ξέχνα το!)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνώμη για το "γράψιμο" απλά μόνο αυτές τις ώρες έχω κενές για να δοκιμάζω πράγματα...

Το Busybox του Titanium δεν έχει δουλεύει για αυτή την εφαρμογή και καλό είναι να χρησιμοποιήσεις την έκδοση που παρέχει ο zdzihu μαζί με το xrecovery (αλλιώς ξέχνα το!)

οκ παιδιά το κάνω τώρα γιατί όταν το έκανα την πρώτη φορά μου έβγαλε

διένεξη και πάτησα παράλειψη και μάλλον εκεί έγινε η πατάτα

καλησπερα στην παρεα....!

εχω κανει αναβαθμιση, ρουτ, και εχω βαλει το app2sd.

ξεκινησα να κατεβαζω εφαρμογες ανεξελεγκτα... οποτε σε καποια στιγμη γεμισε kαι η μνημη του κινητου....παρολο που αποθηκευει τις εφαρμογες στην καρτα μνημης....!!

1. οταν κανω απεγκατασταση αφηνει σκουπιδια στην καρτα μνημης.... ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για απεγκατασταση? μεσω τιτανιουμ, ή μεσω απο τις εφαρμογες (κλασσικος τροπος) ή καποιος....αλλος...τροπος για να μην αφηνει σκουπιδια? οταν γινεται εγκατασταση μιας εφαρμογης εγκαθισταται η εφαρμογη στο μεμορι στικ αλλα κ στην εσωτερικη μνημη....?

ειχατε αναφερει για ενα φακελο... appbak... τον οποιο δεν τον εσβησα οταν εβαλα το app2sd2 για να μπορει να λειτουργει το κινητο κ χωρις το στικ...! οταν κανω απεγκατασταση, η εφαρμογη παραμενει εκει? πως γινεται γενικα η ολη διαδικασια? να σβησω τον φακελο? κ που ακριβως ειναι αυτος για να αυξηθει η μνημη... εχω μολις 30 mb ελευθερα...!!

2. εβαλα το launch pro... και το κινητο αρχισε ηδη να βαραινει...! αργει να ξεκινησει (2 λεπτα περιπου..!!)...! πως θα μπορουσα να το κανω πιο γρηγορο...? εχω κανει αυτα που λετε μεσω setcpu k autokiller... για να μην τελιωνει η μπαταρια γρηγορα...! χανω στο ενα κερδιζω στο αλλο... ε?

3. εκανα συγχρονισμο μεσω του google...k ξαφνικα δημιουργηθηκαν διπλοεγγραφες τηλεφωνων ..σε καθε επαφη!! πως μπορω να καθαρισω τις επαφες του τηλεφωνου...ολες μαζι...κ οχι μια μια ξεχωριστα...!!

ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας να μου απαντησετε....

χρονια πολλα κ καλη χρονια!!!

Δεν δουλευει τα κανω ολα οπως λετε αλλα δεν κατι δεν παει καλα......

θελετε να βαλω κανενα screenshot apo to συστημα μπας και κατι λειπει

τι να πω δεν ξερω

edit:μηπως επειδη τα κανω copy paste και οχι move ?

Edited by trap_1

Τώρα κάνεις επανεκκίνηση και όταν εμφανίστη το "sony ericsson" στην οθόνη πατάς συνεχόμενη το πληκτρο "πίσω" και θα εμφανιστεί ένα μενού με επιλογές, μετακίνησε προς τα κάτω με το πληκτρο μείωσης της έντασης στην επιλογή "backup and restore", πατάς το κεντρικό πληκτρο για επιλογή, το ξαναπατάς στην επιλογή "backup", περιμένεις 2 λεπτά και μόλις τελειώσει σου εμφανίζει ξανά το αρχικό μενού, πατάς "reboot phone" και είσαι έτοιμος. Για "restore" αν χρειαστεί αργότερα, στο μενού του "backup and restore" κάνεις την ανάλογη επιλογή.

Τροποποίηση: ΔΕΝ περνάς την καινούργια έκδοση του busybox. Το αρχείο chargemon το ελέγξες;

Εγω παντως που το χω εγκαταστησει δεν τροποποιησα το changemon (το οποιο εχει τιμη 1 )και παρολαυτα φαινεται να δουλευει..αφου και φορτωσε κανονικα το recovery mode και backup εκανε επιτυχως..!!(Βεβαια δεν το χω χρησιμοποιησει..ακομα :X)

Προτεινεται να το σβησω και να κανω εγκατασταση απο την αρχη με τροποποιημενο changemon..??

Glow_Edge Theme... :superman:

προσπαθώ να κάνω update σε android 2.1 στο xperia10 mini pro, είτε με το pc companion είτε με το update service... αλλά δε μπορώ να το πετύχω. με windows7 ultimate 32bit. βγαίνει το μήνυμα semc flash drivers ... δεν το βρίσκει το windοws update...

καμια βοήθεια;

ok το πέτυχα στα windows xp , εγκαθιστώντας τους drivers (semc flash κλπ) που βρήκα sto web. και μετά με το pc companion. ok

Edited by sabata

Εγω παντως που το χω εγκαταστησει δεν τροποποιησα το changemon (το οποιο εχει τιμη 1 )και παρολαυτα φαινεται να δουλευει..αφου και φορτωσε κανονικα το recovery mode και backup εκανε επιτυχως..!!(Βεβαια δεν το χω χρησιμοποιησει..ακομα :X)

Προτεινεται να το σβησω και να κανω εγκατασταση απο την αρχη με τροποποιημενο changemon..??

Όχι στο mini δεν πρέπει να αλλαχτεί από event1 σε event0.

Μόνο στο mini pro.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα παιδια..μηπως ξερετε αν γινεται να αλλαξουμε το χρώμα του led που μας ειδοποιει για τα sms?ειναι πρασινο τωρα..και ποιο ειναι αυτο το update που λέτε όλοι,γτ εμενα δεν βγαζει κανενα update :blink:

καλημερα παιδια..μηπως ξερετε αν γινεται να αλλαξουμε το χρώμα του led που μας ειδοποιει για τα sms?ειναι πρασινο τωρα..και ποιο ειναι αυτο το update που λέτε όλοι,γτ εμενα δεν βγαζει κανενα update :blink:

Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για τα sms? Το μανισιο ή το Handcent?

Προφανως...εχεις την τελευταια εκδοση:)

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

το μανισιο,δεν μ'αρεσε τον handsend :cool:

έχω την τελευταία λογικά αλλά μερικοί λένε οτι μετά το τελευταίο update δεν έχουν ροοτ αλλά εγώ έχω κανονικά :shifty:

Μόλις έκανα και εγώ το νέο update, η μνήμη ανεβοκατεβαίνει περίεργα...

Άρα δεν είμαι ο μόνος..

Άλλο πάλι και τούτο..:blink:

Κατ'αρχήν έχω το Χ10 mini (2.1 rooted μέχρι πριν κανένα δίωρο) κι ενώ είχα αφαιρέσει μπόλικες εργοστασιακές εφαρμογές όπως "Altitude", "Wisepilot", "Edge", "Peggle", "Roller Coaster" κλπ κλπ, έβλεπα την διαθέσιμη μνήμη της συσκευής που ήταν γύρω στα 60κάτι ΜΒ συμπεριλαμβάνοντας βέβαια και τις εφαρμογές που είχα κατεβάσει απ'το market.

Προ διώρου λοιπόν την πάτησα κι εγώ (είδα ότι δεν είμαι ο μόνος..!:yahoo: ) κι έκανα το πρώτο update της 2.1. Aντίθετα απ'το update της 1.6 σε 2.1, στο πρώτο update της 2.1 που έκανα σήμερα οι εφαρμογές που είχα κατεβάσει απ'το market δεν χρειάστηκε να επανεγκατεστηθούν, ενώ -όπως ήταν αναμενόμενο- μαζί μ'αυτές επανήλθαν και τα "Peggle", "Edge" κλπ κλπ.

Κοιτώντας ξανά στην διαθέσιμη μνήμη της συσκευής για να δω τον χώρο που μου έχει απομείνει διαπίστωσα ότι τώρα η συσκευή γράφει "Διαθέσιμος χώρος 91,71ΜΒ":blink:

Υπέθεσα ότι οι εφαρμογές του market δεν επανεγκαταστάθηκαν ακόμα κι αν έβλεπα τα εικονίδιά τους στο μενού του τηλεφώνου κι όμως όλες ανοίγουν κανονικά μετά το update.. τι έγινε ρε παιδιά; Μαζί με το update μας κάνανε δώρο και μνήμη;

:p

..κι εν'τω μεταξύ κοιτώντας σήμερα μου δείνει διαθέσιμο χώρο συσκευής 86,60ΜΒ χωρίς να εγκαταστήσω/απεγκαταστήσω το παραμικρό από προχτές που έλεγε 91,71..

Αϊντάααα...:blink:

Edited by makis206

Κατ' εμέ είναι λάθος από δω και πέρα να μην επενδύσει κάποιος σε SE Android. Φαίνεται ότι η SE πειραματίστηκε με αυτά που ήθελε, έστρωσε κάποια πράγματα και πλέον αρχίζει και φορτσάρει. Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε απίθανα πράγματα από την SE στο θέμα του Android από δω και πέρα.

Ίδωμεν...

Συμφωνώ μαζί σου, η SE φαίνεται να ανεβάζει ταχύτητες ΑΛΛΑ μάλλον έχει αργήσει, γιατί την έφτασε ήδη ο Κινέζικος ανταγωνισμός!!!

Πέρασε ένα Joy 845 από τα χέρια μου (110 ευρώ) για 2 εβδομάδες και έχω μείνει εντυπωσιασμένος, αν εξαιρέσεις το μέγεθος και είδος οθόνης (resistive 2,8), στέκεται τουλάχιστον ισάξια δίπλα στο δικό μας, και με λυμμένα αρκετά θεματάκια που εμείς ψαχνόμασταν (π.χ. photo gallery, sms engine ίδια σχεδόν με το handcent sms, file manager για εγκατάσταση apk)... έτσι και είχε και capacitative οθόνη, έστω και στα 160ευρώ (όπως το Blade), πάλι θα έριχνε στα ίσα το Χ8 (να τολμήσω αν πω και το Χ10 ή θα με φάτε?)

sms popup για να αλλάξεις το χρώμα στο led

Sent from my E10i

Συμφωνώ μαζί σου, η SE φαίνεται να ανεβάζει ταχύτητες ΑΛΛΑ μάλλον έχει αργήσει, γιατί την έφτασε ήδη ο Κινέζικος ανταγωνισμός!!!

Πέρασε ένα Joy 845 από τα χέρια μου (110 ευρώ) για 2 εβδομάδες και έχω μείνει εντυπωσιασμένος, αν εξαιρέσεις το μέγεθος και είδος οθόνης (resistive 2,8), στέκεται τουλάχιστον ισάξια δίπλα στο δικό μας, και με λυμμένα αρκετά θεματάκια που εμείς ψαχνόμασταν (π.χ. photo gallery, sms engine ίδια σχεδόν με το handcent sms, file manager για εγκατάσταση apk)... έτσι και είχε και capacitative οθόνη, έστω και στα 160ευρώ (όπως το Blade), πάλι θα έριχνε στα ίσα το Χ8 (να τολμήσω αν πω και το Χ10 ή θα με φάτε?)

Μαζί σου σε αυτό. Ο Κινέζικος ανταγωνισμός είναι εν δυνάμει σε θέση να φάει τους πάντες (εγώ θα τολμήσω να αναφέρω Samsung, HTC). Το πως μπορεί είναι άλλη κουβέντα που δεν είναι επί του παρόντος.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η SE δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τα updates της. Πάντοτε τα κινητά της είχαν φοβερή υποστήριξη. Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια που δείχνει την παρακμή που είχε επικρατήσει. Τώρα δείχνει να αναγεννιέται σιγά σιγά από τις στάχτες της. Την σώσανε κάποια μοντέλα που πραγματικά πούλησαν (κι αν είχαν από πίσω καλύτερη υποστήριξη θα γίνονταν best seller).

Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας

Από ποιότητα κατασκευής - design, πως είναι;

Και τα δυο είναι αρκετά καλά. Αν σκεφτείς μάλιστα ότι έχει κερδίσει και το red dot award καταλαβαίνεις περισσότερα. Όλα αυτά βέβαια είναι σχετικά οπότε το καλύτερο είναι να πας να το δεις από κοντά.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Όχι στο mini δεν πρέπει να αλλαχτεί από event1 σε event0.

Μόνο στο mini pro.

Σωστά αυτό ήταν το λάθος που έκανα εγώ εχθές το βράδυ

δεν πειράζουμε το event1 το αφήνουμε ως έχει. :oops:

Ευχαριστώ πάντως τους φίλους mobile&DaRk για την αμέριστη βοήθεια τους

Καλημέρα παιδιά.

Όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε κάποια ασύρματα δίκτυα δεν συνδέετε.

Αυτά ως συνήθως είναι τα δημόσια.

Γράφει λήψη διεύθυνσης αλλά δεν συνδέετε ποτέ.

Απ ότι έχω ψάξει είδα ότι είναι γενικό πρόβλημα android

Καλημέρα παιδιά.

Όταν προσπαθώ να συνδεθώ σε κάποια ασύρματα δίκτυα δεν συνδέετε.

Αυτά ως συνήθως είναι τα δημόσια.

Γράφει λήψη διεύθυνσης αλλά δεν συνδέετε ποτέ.

Απ ότι έχω ψάξει είδα ότι είναι γενικό πρόβλημα android

Δες Εδω

Eρωτηση Νο37

Edited by Diamandis

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Thanx man αλλά όπως είπα αυτά είναι δημόσια και δεν μπορώ να έχω access στο router.

Έλεγα μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που κάνει αυτή τη δουλειά

ειμαι πολυ περιεργος να δω πως ειναι αυτη η θηκη συλικονης..οταν ερθει θελω περιγραφη και αν γινεται και φωτο!!!!!
Ε

Έλα δες το σχετικό link εδώ.για να δεις πως είναι..έμενα μ άρεσε τώρα αν θα είναι εύχρηστη θα σου πω μόλις μου έρθει :p

Αν θυμάμαι καλά μπορείς αντι για ΕΥ να στειλεις μόνο το 1.

Και η cosmote απαντάει κανονικά...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D :D σ' ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!!! Ήμουν έτοιμη να ξανα ποστάρω και να ρωτήσω πάλι γιατί ήταν βασικό αυτό..δε μπορούσα κάθε λίγο και λιγάκι να αλλάζω τη κάρτα να τη βάζω σε άλλο κινητο για να βλέπω τι υπόλοιπο έχω..Σ' ευχαριστώ και πάλι :rolleyes:

Sent from my MB525 using Tapatalk

Edited by zxr

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro