Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το 3g μόνο αν θες να χρησιμοποιησεις το a-gps. έτσι θα γίνει γρηγορότερα το geotagging.

geotagging. τι ειναι παλι αυτο λεβεντες και σε τι χρισημευει ? ειναι καποια εφαρμογη που πρεπει να κατεβασουμε??????

αν δεν κανω λάθος ειναι ενσωματωμένο. προσθέτει στις φωτογραφιες την πληροφορια του που τραβηχτηκαν με την βοηθεια του gps.

geotagging. τι ειναι παλι αυτο λεβεντες και σε τι χρισημευει ? ειναι καποια εφαρμογη που πρεπει να κατεβασουμε??????
Το geotagging υπαρχει μεσα στο κινητο σαν εφαρμογη και σου δειχνει μεσω gps που εχουν τραβηχθει οι φωτογραφιες απο την καμερα.

αν δεν κανω λάθος τρέχει το gps στο background και προσθέτει αυτοματα το geotag στην φωτό.

ακριβως ετσι. Και δεν χρειαζεται να εγκαταστησουμε τιποτα. Παμε Ρυθμισεις -> Sony Ericsoon-> Camera και τσεκαρουμε το Γεωγρ.Σημανση

Εχουμε και ενεργοποιημενο το GPS και τελειωσε.

Οταν θα παμε να τραβηξουμε φωτο, εμφανιζεται ενα ασπρο σημαιακι στο κεντρο της οθονης το οποιο σημαινει οτι στα στοιχεια της φωτο θα προστεθουν και οι συντεταγμενες που τραβηχτηκε η φωτο.

Τα εκανα ολα αυτα αλλα τιποτα. Ουτε στα χαρακτηριστικα της, ουτε στις ιδιοτητες της στο astro, ουτε στις ιδιοτητες της στα windows αναφερει πουθενα συντεταγμενες...:(

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Ρε παιδιά πως μπορώ να βγάλω από μια επαφή τον ήχο κλήσης που της έχω βάλει και να χτυπάει ο ήχος που έχω για όλους???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

σας ευχαριστω και τους τρεις , πρεπει να ενεργοποιησουμε αυτην την αφαρμογη η με το που ανοιξουμε το gps kai to 3g ειμαστε οκ????

edit οκ σας προλαβε ο diamandis

up λογω αλλαγης σελιδας:)

Sorry που επιμενω αλλα ειδικα για τα 3 πρωτα θα ηθελα μια αμεση λυση...

Κανω μια συνοψη των ερωτησεων μου που δεν εχουν απαντηθει κατα καιρους μπας και φιλοτιμηθει καποιος να με βοηθησει (:p)

Ξεκιναω απο το πιο σημαντικο:

1)Παρακαλω μια λυση για το μαρκετ που δεν με δουλευει...please...εκανα οτι ειπωθηκε αλλα τιποτα...

2) Οταν παω να αγορασω με καρτα απο το μαρκετ, τι βαζω στην διευθυνση? Χωρα επελεξα Αμερικη επειδη δεν εχει Ελλαδα και εχω κανει emulate sim Αμερικης

3) Εβαλα ολες τις ρυθμισεις mail αλλα mail δεν εχω καταφερει να παρω ακομα στο κινητο μου. Μπορει καποιος που εχει παρει mail στο μινι του, να με πει τις ρυθμισεις που εβαλε (αν ειναι και για otenet ακομα καλυτερα).

4) Μπορω να εχω πολλαπλους λογαριασμους mail ή πρεπει να παιρνω τα mail μου και μετα να αλλαζω ολες τις ρυθμισεις για να παρω απο αλλο λογαριασμο?

5) Κατι εκανε ο γιος μου στο κινητο, και ενω ειχα τον ADW, με εβγαλε στην μανισια αρχικη οθονη. Ακομα και αν πατησω το κεντρικο πληκτρο, δεν με βγαζει το παραθυρακι να επιλεξω τον ADW. Πως τον επαναφερω?

6)Γιατι δεν με δουλευει το geottaging? Το ενεργοποιω απο τις ρυθμισεις, σημα δορυφορου εχω σιγουρα τσεκαρισμενο, την ωρα που ειναι να βγαλω φωτο με εμφανιζει εκεινο το σημαιακι που λεει οτι θα παρει geottaging αλλα τιποτα. Αν οντως παιρνει, που βλεπω τις συντεταγμενες της φωτο? Τα ιδια και με το Vignette...

Αυτα...μονο...:)

Ρε παιδιά πως μπορώ να βγάλω από μια επαφή τον ήχο κλήσης που της έχω βάλει και να χτυπάει ο ήχος που έχω για όλους???

πανε στην επαφη, επεξεργασια, κλικ στον ηχο κλησης και βαλε αυτον που εχεις και στις αλλες απο το Sound Picker ή απο το Select music και μετα προεπιλεγμενο κουδουνισμα...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

κοιτα diamandi οσο αφορα την 3 ερωτηση σου, εγω ειχα email hotmail, πατωντας πανω στο φακελο με το σημα @ εβαλα το email μου και τον κωδικο και μπηκα κανονικοτατα, οσο αφορα το εικονιδιο gmail εκανα ενα νεο λογαριασμο απο το pc gmail γιατι απο το κινητο μου δεν μπορουσα εβαλα παλι τα στοιχεια μου και παλι δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα μπηκα κανονικα, τωρα τι ιγινετε σε σενα??????????????????? Edited by dimtz

πανε στην επαφη, επεξεργασια, κλικ στον ηχο κλησης και βαλε αυτον που εχεις και στις αλλες απο το Sound Picker ή απο το Select music και μετα προεπιλεγμενο κουδουνισμα...

Ωραίος!Ευχαριστώ!!!:D

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Ναι, απο το εικονιδιο gmail παιρνω και εγω κανονικα τα mail μου, απλα καιγομαι για αλλα 2 mail που εχω, το ενα στην otenet και το αλλο της εταιριας μου (diamandis@etairiamou.gr).

οσο αφορα diamandi την 5 ερωτηση απεγκατεστησε το και κανε παλι εγκατασταση αν δεν σε πειραζει

Πως θα το ξαναεγκαταστησω? (προβλημα Νο1)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Πως θα το ξαναεγκαταστησω? (προβλημα Νο1)

πρεπει να υπαρχει και στο google γραψε adw.launcher.apk και κανε αναζηρηση και μαλλον θα το βρεις κατεβασε το περνα στο στην sd και ξερεις, με την πρωτη ευκαιρια θα το κοιταξω και εγω

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:AT7jb83tCZUJ:www.inovasi-mobiles.com/mobile-apps/android-apps/adw-launcher-v1-1-1-android-mobile-application-download/+adw.launcher.apk&cd=8&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a

μπες εδω και κατεβασε το, γραφει οτι ειναι για android αλλα δεν ξερουμε αν κανει για το mini, δεν εχεις να χασεις τιποτα δοκιμασε το

Edited by zxr

ρε παιδια τι κανει το adw

και που μπορουμε να βρουμε την 1.1.5 εκδοση του?

εφαρμογη ειναι φιλε με την οποια βαζεις στην αρχικη σου οθονη εως και 16 εικονιδια, τωρα αυτην την εκδοση που ζητας μπες στο μαρκετ και κοιτα ποια εχει για το κινητο μας

ok, ξαναεβαλα το ADW. Εβαλα την τελευταια εκδοση για να τσεκαρω αν γινεται και σε μενα το θεμα μπαταριας. Παλι δεν ανοιγε αλλα εκανα αυτο που ειπε ο DarkDog 2 σελιδες πιο πισω και δουλεψε.

Thank you dimtz και dark!

Ευτυχως ειχα κρατησει backup τα settings και το desktop και ολα επανηλθαν σε 2 λεπτα...

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

εφαρμογη ειναι φιλε με την οποια βαζεις στην αρχικη σου οθονη εως και 16 εικονιδια, τωρα αυτην την εκδοση που ζητας μπες στο μαρκετ και κοιτα ποια εχει για το κινητο μας

Στο market έχει την 1.2.

Αν ψάξετε στο 4shared "ADW 1.1.5" θα βρείτε την εφαρμογή.

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο market έχει την 1.2.

και εγω την 1,2 βρηκα και εβαλα απο καποια σελιδα.

Τωρα κατεβαζω και την 1,1,5 (αχρειαστη να ναι...)

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Στο market έχει την 1.2.

το περασα στιν sd το ανοιγο με το αστρο αλλα κατα τιν εγκατασταση

μου βγαζει σφαλμα

''Δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση του ADW στο τηλεφωνο''

το βρηκα και απο αλλου παλι το 1,1,5

αλλα το ιδιο παλι

κατι τετοιο αντιμετωπισα και εγω πριν λιγο που εβαζα την 1.2

Βρηκα 3 διαφορετικες εκδοσεις και τελικα εβαλα την "stand alone"

edit: πανε εδω http://code.google.com/p/adw-launcher-android/downloads/list και εγκατεστησε την 1.1.5 stand alone donut

Εγω απο εδω βρηκα την 1.2

Edited by Diamandis

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

και γω τρεις εχω περασει αλλα καμια δεν εγκατασταθηκε..

την 1,2 την εβαλα απο το μαρκετ

και ολα οκ

αλλα τιν εβγαλα γιατι διαβασα αυτο για την μπαταρια

ΟΛΑ ΟΚ

ΤΗΑΝΚS

Edited by Stavroulis1985

Ναι, απο το εικονιδιο gmail παιρνω και εγω κανονικα τα mail μου, απλα καιγομαι για αλλα 2 mail που εχω, το ενα στην otenet και το αλλο της εταιριας μου (diamandis@etairiamou.gr).

αφου δεν μπορεις να μπεις φιλε απο το εικονιδιο που αναφεραμε στην θεση σου θα εμπαινα μεσο opera mini, αποθηκευεις την σελιδα και τους κωδικους και γινετε η δουλεια σου ομορφα και ωραια (οπως κανεις και με το pc)

Κανε τα βηματα της εκκαθαρισης για το market. Στη συνεχεια ανοιξε το market access και κανε τα βηματα που περιεγραψα πιο πανω για να κανεις emulate καρτα απο Αμερικη. Αν θελεις μπορεις να τσεκαρεις και την επιλογη για να φορτωνει το emulation οταν επανεκκινεις το τηλεφωνο, αλλιως πρεπει να κανεις την ιδια διαδικασια καθε φορα. Τελος, ανοιγεις το market και αν σου ζητησει εγκατασταση πατας ΟΚ.

Sent from my U20i using Tapatalk

που ειναι το market access? δε το βρισκω....:wacko:

συγνωμη αν μερικα εχουν ηδη απαντηθει αλλα

-- πως γινεται να μενει η οθονη αναμμενη κατα τη διαρκεια της κλησης ? ( τωρα μου αναβοσβηνει ανα 10 δευτερολεπετα περιπου )

-- πως γινεται οταν ειναι σβηστη η οθονη σε κατασταση αδρανειας, με πατημα κουμπιου να βλεπω την ωρα ? ( αυτο που στα παλια s.e. γινονταν με το πατημα των πλαινων πληκτρων )

--σαν browser τι προτεινετε να βαλουμε ?

--προταση για chat σε fcbk και msn και forums ?

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro